HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

perjantai 2. syyskuuta 2011

tiätsä mitä eilen kävi beebees?

Joo kato mä en ainaka tiä. Siis anteeks tää toinen tv-aiheinen postaus viikon sisään, mutta toi helvetin BB-mania alkaa pikkuhiljaa tappaa mua sisältä. Siis miks mua pitäis kiinnostaa ku enemmän tai vähemmän jälkeenjääneet julkisuudenhakuiset pellet yrittää lyödä läpi jossain kurasessa realitysarjassa näyttämällä tissit parin siiderin jälkeen? Miks mun pitäis hehkuttaa urpoja, joiden nimien eteen lisätään naurettava BB-etuliite siks, koska ne haluaa Hymyn ostavan niille silikonit tai jotai?

Joskus luulin, että kyseisen ohjelman idea on kokeilla, että kuinkas kauan mä selviän eristettynä jossain purkissa. Ei vitullaka; sen idea on esitellä olemattomia taitojaan (hihi, näin mä heilautan hiuksiani, hihih näin mä nuolen toisen naisen kaa porealtaas) koko kansan edessä, jos vaikka pääsis Seiskan tähtitytöks tai Johanna Tukiaisen kanssa karjamarkkinoille messuemännäks.

Miten ne ihmiset kehtaa!? "Joo siis oon kova panomies, isotissisiä naisia palvon ja oon vitun komee"-poikaparat (mistä niitä oikein tulee? eikö ne lopu kesken?) näyttää heti kättelyssä minimaalisen älykkyytensä  ja ämmät esittelee ittensä kertomalla missä asennossa onkaan kiva panna ja kuinka montaa miestä samaan aikaan. "Moi mä oon Tuula-Anelma ja tykkään imee kikkelii ja olin kerran yhes tissilehdes! Isona musta tulee esim. idiootti."

Tai ne mukahauskat väläytykset! "Hehe, luulin et Kiina on Kuusamon pääkaupunki ja siel puhutaan banaani-mungolaa"-läpäläpäpaska ei ihan oikeesti voi naurattaa ketään yli kymmenenvuotiasta! Tai se saatanan kiljuminen, ku isoveikka lupaa parit siiderit ja sauna on kuumana. JEEEE IHANAA SIIS PILEET HALATAAN!!!
Sitten sinne laitetaan vielä joku vähän jälkeenjäänyt (siis niitä muita enemmän jälkeenjäänyt) tai vastaavasti hiljainen älykkö kaikkien kiusattavaks. Heh heh, vitun hauskaa!

Sitä ohjelmaa en ainaka kato! IHAN SATAVARMA JUTTU!

10 kommenttia:

 1. "Moi mä oon Tuula-Anelma ja tykkään imee kikkelii ja olin kerran yhes tissilehdes!" XDD

  VastaaPoista
 2. Sanos muuta, en voi sietää salkkareita, en beebeetä, enkä mitään näitä mitä KAIKKI tyyliin tuijottaa. Ne on vaan niin täyttä paskaa, anteeks nyt vaan D:

  VastaaPoista
 3. Taas niin totta! Katoin hetken sitä, kun ne tuli sinne taloon ja ei jumalauta! Löytyy sokeeta ja porno"tähtee" ja muuten vaan vammasta.

  "Mulla on 10 muijaa samaan aikaan ja ne ei tiiä toisistaan" Joo no ei tienny ennen ku kerroit sen julkisesti televisiossa..

  VastaaPoista
 4. Niin ja ei muuten tällä kertaa tainnu olla yhtään homoo, mitä ihmettä?

  VastaaPoista
 5. ei vittu mua kyrsäsee noi huomiohuorat jotka ei osaa muuta ku esitellä vartaloonsa ja just päätyy johonki hymyy paljastelee feikki tissejää. pistää vituttaan tollaset

  VastaaPoista
 6. En koskaan ikinä milloinkaan ole seurannut, tule seuraamaan ja nimenomaan edes halua seurata BB:tä, mutta siltä paskalta ei voi välttyä. Kyllä mä nyt roskalehdet ymmärrän, sillähän ne elää, mutta Aamulehti ja muut periaatteessa älykkäiden ihmisen lukemat ja ylläpitämät lehdetkin lähtee siihen...aina niissä jotain näkee tästäkin aiheesta.
  Joku vuosi takaperin päädyin sitten erehdyksestä lukemaan lyhyet kuvaukset kauden X kilpailijoista (X=ei hajuakaan monesko kausi). Myötähäpeä oli syvä joka ikisen kilpailijan kohdalla, mutta suurin ihmetys oli noin ehkä suunnilleen 19 vee tyttö, joka oli kertonut olevansa ammatiltaan baarimikko. Niistä kolmesta sanasta "on ammatiltaan baarimikko" kuulsi selkeesti läpi: "työskentelee baarimikkona ja luulee että se on HELVETIN COOLIA". Samaa lajia kuin 15-vuotiaiden "pääsin hei alaikäsenä baariin, vähäx siistii". Argh.

  VastaaPoista
 7. :::D:D:D oot mahtava! siksi saitkin uuden lukijan :)
  ps. koskaan en ole itsekään ymmärtänyt/sietänyt bb:tä tai salkkareita.. kuraa kaikki

  VastaaPoista
 8. just hyvä postaus :DD hyvä tietää, että on ihmisiä, jotka ajattelee näinkin!!

  VastaaPoista
 9. hahaa ite oon kyllä ihan koukussa bb!:D mut joo onhan ne ihmiset aika (lue:tosi) idiootteja mutta se just tekee siitä hauskaa:D ja sit se et kun ei niil oo mitään muuta kun se talo, ei siellä oo mitään viihdykettä niille niin siks niitten tunteet, tapahtu ihan mitä vaan, on jotain sata kertaa voimakkaampia kun mitä ulkomaailmassa ois:) mutta onhan se ny hauskaa kattoo ku toiset nolaa ittensä;)

  VastaaPoista
 10. suurin syy siihen miks en enää kato BB:tä on se etten kestä niitten kiljumista :DDD

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!