HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

maanantai 12. syyskuuta 2011

toiveboksi

Isken taas toiveboksia kehiin! Eli mitä haluaisit mun postaavan? Haluaisitko kilpailuja, arvontoja tai jotain muuta vastaavaa? Entä mitä muita toiveita sulla olis liittyen blogiini?

20 kommenttia:

 1. ooon joskus pistäny sun formii tän mut et käy siellä....
  eli tee postaus suomalaisesta baareilu/klubitus-elämästä !:DD käytöksestä ja pukeutumisesta !!

  VastaaPoista
 2. Postaus kouluruoasta - ja liikunnasta :DD

  VastaaPoista
 3. En tiiä ootko jo tehny postauksen tästä, mutta kateelliset ihmiset on jotain niin ihanaa! Siis tarkotan semmosia jotka uuden paidan ostettuasi huutaa "tosi ihana...!" ja nauraa päälle. Ois herkkua kuulla sun kokemuksia :)

  VastaaPoista
 4. tyylipostaus olis kiva, mimmosist vaatteist niinko ite tyksit ja mitä inhoot eniten:--)

  VastaaPoista
 5. postaus kouluruuasta,koululiikunnasta ! sekä en tiiä mut liikenteestä esim. mopon tai auton paikalta kerrottuna:D

  VastaaPoista
 6. postaus törttöilijöistä liikenteessä tms? =)

  VastaaPoista
 7. lisää paasauksia siitä ku asiat vituttaa! ne on mahtavuutta!!

  VastaaPoista
 8. siitä ku noi mummelit ei nykyään osaa perkele käyttäytyä!

  VastaaPoista
 9. -kateelliset paskat
  -anonyyminä ilkeyksiä kommentoivat
  -blogejaan mainostavat ja muut arveluttavat blogimoraalit (esim lukijoiden keräily)
  -negikset jotka ei näe yhtään missään mitään hyvää

  Aaargh!!!

  -Anna

  VastaaPoista
 10. oon toosi uus lukija eli en oo tässä parissa päivässä kerenny vielä koko blogiis lukee:D nii jos on aiheesta ollu nii pahoittelut siitä etten oo vielä blogin menos mukana:D mutta postauksia voisit tehdä: uggeista(vai onko ne uggsit), siitä että jonotat kassalle ja sulla on yks kokis ostettavana ja sun edelle menw just joku jolla on vkon ruokaostokset ostettavana tms, toi parisuhde on aiheena aika kattava eli siitä lisää:D, hiusten värjäys->juurikasvu, se et radioissa soi 2kk vanhoi biisei allthetime,
  kaikkee mikä vituttaa jotenki osaan aina samaistua sun postauksiin! tää blogi on parhautta! nytkin pitäia opiskella mut mitä teen? Luen blogiis:D
  xx ellen

  VastaaPoista
 11. esitä omia näkemyksiä ja mielipiteitä tv-mainonnasta!
  esimerkiksi; yksi ärsyttävimmistä mainoksista minun mielestäi on se kun joku high school musical -tähti vikisee dubatulla äänellä "voih,finnejä aina vain lisää finnejä!!1 kun stressaan saan finnejä, ja kun saan finnejä stressaan ja...... arghh!!!11" ja typykän naama on täydellisen virheetön, posket hohtaa persikkaisena ja phtoshopattuna.

  VastaaPoista
 12. Kirjotappa siitä miesten/poikien autojen tuunaamistouhusta :D siitä miten ne kiimassa kattelee autojen vanteita ja vahtaa heppojen määriä... siinä on jotain niin huvittavaa

  VastaaPoista
 13. vittu te ootte mahtavia, sain ihan valtavan inspiksen ehdotuksistanne enkä tie kuinka maltan venata huomiseen et pääsen taas postaan :D <3

  VastaaPoista
 14. MA HALUUUUN POSTAUKSEN KLUBEILUELÄMÄSTÄ! :D

  VastaaPoista
 15. merkkivaate/asustepakkomielteet!

  VastaaPoista
 16. HEI! Tänää töissä mietin ja toivon hartaasti että voitko tehä postauksen työelämästä, ja suuntaan nyt asiakaspalveluammatteihin ja varsinkin kassatyöhön.
  Tekis itte niin mieli tilittää kaikenlaista, mut mun tuttu ku oli tilittäny sen blogii töistä ni arvaa vaa mikä haloo siit synty. (pomot ja itse asiakkaat näköjää tarkastelee fbt ja blogit).
  Meinaa käpy palaa noihin ihmisii kuinka törkeitä ne osaa olla, ja muutenki vaa ne asiakkaat osaa olla täysin idiootteja.
  En tiiä ootko itte koskaa ollu kassalla tai asiakaspalvelu työssä. mut voin kuvitella kuinka mahtavaa tekstiä siit syntyis :D tämmönen idea, mua vituttaa jo valmiiks..

  jaa sit noit kaikkii ylempiiki toiveita olis nii kiva nähä!

  VastaaPoista
 17. Sheivaaminen! Toi jakaa kaikki kahtia 50-50. :o

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!