HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

perjantai 28. lokakuuta 2011

karppausmania

Hei ihan oikeesti, miten toi karppaus on ny sekottanu ihmisten päät ihan totaalisesti? Ihan ku vähähiilihydraattinen dieetti olis joku ihan uudenuutukainen juttu. Joka saatanan lehti on täynnä "LEENA LAIHTUI 76 KILOA PUOLESSA VUODESSA -KARPPAUS TOIMII SITTENKIN!"- ja "VOIT KUOLLA KARPPAUKSEEN!!!"-uutisia.

Mua oikein oksettaa toi karppaus muoti-ilmiönä. Jos karppaat, olet so fuckin' cool ja läpäläpä. Jos et karppaa, olet itsekuriton luuseri joka ei halua muuttaa elämäänsä ja laihtua ja kiinteytyä ja vittujee. Mä yleensä sanon karppausfanaatikoille, että pastaton ja leivätön elämä ei oo mun juttu. Takasin tulee "siis se on tosi helppoo ku siihen tottuu!"-nassutusta. Juu kyllähän haarukkaan perseessäki tottuu, ku se on tarpeeks kauan siellä.

Oikeesti, RAUHOTTUKAA! Miks kaikkien pitäis karpata ja kilvan kehua karppileipiä (hyi perse mitä superlonia) ja vääntää pikkukätösillään Hannaleenan Hiilarittomia Herkkuja ja Karrin Karppikarkkeja?! Jos se sopii jollekin, ei kaikkien tarvi saatananmoisella vimmalla ryhtyä himokarppaajiks! "oon ihan ketoosis jou!" Emmäkä kulje pitkin kyliä ja kehu kaikille sairaaladieetin mahtavuutta ja kehota kokeileen elmukelmussa saunomista!

Mikähän on seuraava hitti? "Syödään pelkkiä kengännauhoja puoliks keitettyjen munien kanssa ja juodaan kylmää kahvia kenialaisella siirapilla. Tulee niin freesi olo!" "Mun uus lempparidieetti on banaaniton ruokavalio. Vältän banskui ja apinanlihaa, kyllä kilot karisee ja oon tosi vetree!" Voi helvetti onnee sulle.

Mä ainaki syön saatana leipää ja perunaa ja spagettia, ne naisen tiellä pitää!

24 kommenttia:

 1. MMMMM makaroonia... ♥

  Ainii ja toinen juttu onki sitten ne jotka vouhottaa kanasta. "Siis HYI YÖK miten sä voit syödä jotain pihvii tai makkaraa, tosi ällöö ! Mä syön vaan kanaa, siin ei oo rasvaakaan !"

  VastaaPoista
 2. ÄLÄPÄ!!! "kana on niin ihanan terveellistä" joo syökää vaan niitä kananpalojanne, mun pihviä ette multa paskanlotinallanne riistä...

  VastaaPoista
 3. "Hannaleenan Hiilarittomia Herkkuja" :DD
  Samaa mieltä, toi karppaushomma on saanu ihan liikaa julkisuutta viime aikoina..

  VastaaPoista
 4. Mä en oo kertaakaan lukenu mistään mitään karppausjuttuja eikä se mun mielestä pomppaa ihan nassulle :D Ei mulle oo kukaan tullu valittaan että syön makaronia ja perunaa :D Okei joskus joku on sanonu että joo alotin karppauksen, mutta mitä sitten?

  VastaaPoista
 5. Mikko, joo on vähä räjähtäny käsiin... :D

  Anonyymi, just yks päivä oli Iltalehden/-Sanomien etusivun uutinen sellasilla pienen hevosen kokosilla kirjaimilla :D ja ainaki mulle se iskee silmille. kysymykseesi "mitä sitten" vastaan että eipä mitään. aika moneen muuhunkin postaukseen voisi kysyä, että mitä sitte :D

  VastaaPoista
 6. Tän vois yhditää tohon sun aiempaan iltapäivälehtiin liittyvään tekstiin. Olin niin lähellä vetää itteni jojoon kun luin Iltalehden nettisivuilta otsikon tyyliin 'Meneekö karppaussota liian pitkälle ?' MIKÄ VITUN SOTA ? Antaa ihmiset syö just sitä mitä huvittaa, sen takia tuskin tarvinnee ydinaseita alkaa rakentelemaan. Karppaus + Iltis = <3<3<3<3<3<3<3<3

  VastaaPoista
 7. muaki ärsyttää!! en mä ainakaa pystyis elää ilman leipää <3 tai spagettii.

  VastaaPoista
 8. Joskus oon ite miettiny että oiskohan se oikeesti toimiva ja tulisko jotenkin ihanan puhdas olo :-D Mutta sitten kun nautiskelen karkkipussi kourassa, ajattelen vaan että Fuck it ei sovi mulle!

  VastaaPoista
 9. Oon niin samaa mieltä tuosta!

  Ja kun ihmiset on alkanu luulla, että ainoa tie laihtumiseen on hiilariton ruokavalio.. Todellisuudessa aivan sama, mitä syö, jos kuluttaa sen kaiken + yli, tulee laihtuun.

  VastaaPoista
 10. Vielä enemmän veetuttaa, kun puolet näistä karppaus-hulluista ei ole edes ottaneet oikeasti selvää karppauksesta ja kuvittelee, että se alkuperäisen idea on vetää jotain makkaraa voilla ja heivata kaikki hiilarit.

  (Oikea pointtihan siis on, että hiilareiden MÄÄRÄÄ EI VÄHENNETÄ, vaan vaaleasta viljasta ja sokerista saatavat hiilarit korvataan SAMALLA MÄÄRÄLLÄ, mutta vain kasviksista saatavilla hiilareilla, eli ns. paremmilla hiilareilla. Tämä taas tarkoittaa sitä, että lihan yms. lisäksi jengin pitäisi syödä ihan älytön määrä kasviksia ja vihanneksia, siis oikeasti kilo kaupalla) Ja leipää on ihan suotavaa syödä, kunhan syö oikeaa leipää eikä mitään vehnä-sokeri-mössöä. Karppajankin suolisto tarvitsee kuituja.

  Ja en siis karppaa :DD Ottaa vaan päähän kun jengi hurahtaa ko johonkin joukkouskontoon ottamatta asioista edes selvää...

  VastaaPoista
 11. Atkinsin dieetille on keksitty uus nimi ni kaikki on ihan liekeissä. Miksei ihmiset vaan voi tajuta sitä "kohtuus kaikessa" ni sais syödä mitä vaan.

  VastaaPoista
 12. elä perkele, nyt puit kyllä ajatukseni sanoiksi! ja täysin hiilariton ruokavaliohan on vielä vaarallistakin. aina noissa on toi vaara ku joka kulmassa vouhottavat ni sit kaikki mikko-marjaanat menee ja tekee perässä. ei kannata, ite oon pudottanu nyt viis kiloa vaan syömällä terveellisemmin ja ihan yhtälailla joka ateriaan kuuluu ne hiilarit. pasta on ihan liian hyvää, piipertäköön ne karpit mikkälie itujensa kanssa!

  VastaaPoista
 13. Karppaus ilmiönä on kyllä perseestä ja hyvin syvältä sieltä, mutta tokihan fakta on se, että ei ole terveellistä vetää pelkkää jauhomössöä harva se päivä. Siispä kohtuus kaikessa.
  Itsehän en voisi kuvitella elämää ilman makaroonia. Ja mitä tulee karppauksen cooliuteen nykyään - luulenpa, että näille "karppaajille" vain nauretaan silmät päästä.

  VastaaPoista
 14. Juu kyllähän haarukkaan perseessäki tottuu, ku se on tarpeeks kauan siellä.

  ahahah kuolin :D:D

  VastaaPoista
 15. tähä ei voi sanoo muutaku lol :D itseään niin itsevarmana pitävänä aikuinen nainen raivoaa toisen leivän syönnistä/syömättömyydestä

  VastaaPoista
 16. Opettele ano kirjottaan ^

  Ja tää ei liity tähän mitenkää mut voisikko Jenni kirjottaa nuuskan käyttäjistä ja siitä kuinka vitun ällöttävää niitä nuuskapalloja on löytää jokapaikasta?

  T: bileiden jälkiä siivoova....

  VastaaPoista
 17. Leivät, pastat, perunat mmm <3

  VastaaPoista
 18. joo, toi mitä Prinsessa kommentissaan mainitsi on kyllä täysin totta (ja kiitos, että selvensit karppauksideaa niillekin joille se ei ollut ihan selvä :).)

  ja mahtavaa huomata, että on olemassa noin paljon selväjärkisiä ihmisiä, jotka tajuaa kohtuus kaikessa -ajattelutavan! :) kiitos kommenteista!

  ja anonyymi 10.03, miten se miten itsevarmaksi itseni kuvittelen liittyy karppauspostauksen kirjoittamiseen? :D

  VastaaPoista
 19. ps. Rakastuin Susannan kommenttiin :DDDD

  ja Anna, pistän ylös! :)

  VastaaPoista
 20. Hahahaaa naurattaa tosiaa se ku ne karppaajat tulee vouhottaan, että kuinka puhdas ja freesi olo niillä on! _VITUT_ niillä on vaan nälkä!!! Ja sori vaa mulle tulee ainaki puhdas olo suihkun jälkee

  VastaaPoista
 21. tosiaa eihä toi mikää uus juttu ole eikä tosiaa erityisen terveellinen (eihä sitä lapsillekkaa saa opettaa) mutta ekana mulla tulee karppauksesta mielee vaa serranon perhe ku joskus aikoinaa se siinä yritti jättää hiilihydraatteja pois :D

  VastaaPoista
 22. ...niin siis diego :D

  VastaaPoista
 23. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA MÄ JAUHOIN TÄSTÄ SAMASTA TÄNÄÄ SKOLESSA!!! kaikki katto ihan huah mikä jälgn jäänyt mutta en luovuta. karppaus, on niin turhaa. pääset siihen miinuslukuihisi ihan vaan tadaa taikakonstilla, syö vähemmän, liiku enemmän. ja karppileipä on. vitun. pahaa.

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!