HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

maanantai 10. lokakuuta 2011

poikaystäväpakko

Musta tuntuu, että nykyään kumppanin hankkiminen on joku pakkotoimi. Annetaan ymmärtää, että ilman poikaystävää elämä on sisällötöntä paskaa. Että sä olet aivan vitun luuseri, jos tyyliin rippikouluiässä sulla ei ole poikaystävää. Syitä on mm. "ku kaikilla muillaki on" tai epärealistiset kuvitelmat seurustelusta, tyyliin

"Haluisin oman kullan, jonka viereen käpertyä, jolle kertoa kaikki murheet, jonka kanssa etsiä tähtikuvioita taivaalta ja juoda teetä kynttilänvalossa. En enää halua olla yksin! Haluan, että joku lähettää joka ilta suloisen tekstiviestin, antaa nähdessämme suudelman otsaa ja nostaa syliin."

Jos ihan lähdetään siitä liikkeelle, että seurustelu on pikkusen muutaki, ku vaahtokarkkeja ja pulkkamäkiä ja huvipuistokäyntejä ja vitun isoja sydämenmuotosia ystävänpäiväkortteja. Normaali seurustelu on myös itkua ja vitutusta ja raivareita ja väärinymmärryksiä ja ovien paiskomista.

Vaikka aluks se yhdessäoleminen olis sitä ihanaa porsaanpunaista unelmaa sydänleivoksineen ja "I LOVE YOU"-ilmapalloineen, kyllä se aika nopeesti muuttuu arkitouhuiksi. Eikä se arkikaan ole aina ihania pitkiä sunnuntaiaamuja yhdessä peiton alla ja hauskoja ruuanlaittohetkiä. Että silleen. Se on pahimmillaan valtavaa likapyykkivitutusta ja kaljapullojen keräilyä!

Mikä helvetti siinä on, ku seurustelusta (kuten muistaki ihmissuhteista) annetaan aina niin ruusuinen kuva? HEI HALOO, kaks ihmistä yhdessä 24/7 ei voi toimia loputtomiin syvällisillä keskusteluilla ja romanttisilla tekstareilla. Välillä pitää riidellä, pahottaa mielensä, huutaa päälle ja pakata laukkua. Ei se sen toisen naama koko aikaa miellytä! Vaikka se oliski ostanu sellasen ihan saatanan kamalan nallen joka pitelee " I <3 U"-kylttiä.

Toki sillon kannattaa napata ittelleen mies, jos oikein loistava tapaus kävelee vastaan samat mielessä! Mut sellanen, että yrittää väkisi uida johonki tuhoontuomittuun suhteeseen vaan, koska haluaa toteuttaa jonku epärealistisen kuutamokävelyhaaveensa... EI EI EI! Nauttikaa hyvät ihmiset siitä sinkkuudesta, se on ihan yhtä mahtavaa siinä missä seurusteluki!

13 kommenttia:

 1. En kans tajua ku kaikkia deittisaittejaki mainostetaan joka puolella, tyyliin 'Hanki sinäkin jo oma kulta!' tai 'Oletko sinäkin aivan yksin? Täältä saat rakkautta!' vittu eiks enää saa olla sinkku!

  Oon nii samaa mieltä tän tekstin kanssa.

  VastaaPoista
 2. Nora oot muuten oikeessa! Ne on just tollasia "ÄLÄ OLE ENÄÄ YKSIN" voi vittu ihan ku ihminen olis yksin vaikka ei seurusteliska!? :D

  VastaaPoista
 3. tekis kyllä joskus mieli sanoo jollekkin joka kertoo haluavansa "oman murun joka pitää sylissä ja halaa kun itkettää ja vaikkei itkettäiskään ja ostaa lakritsijäätelöä ja tuo kahenkymmenenviiden ruusun kimppuja joka toinen torstai ja ostaa ben&jerrysii ku on ollu huono ärrinmurrin päivä ja joka vie mut iltakävelylle auringonlaskuun ja suutelee mua koko sen ajan ku se aurinko laskee ja keksii mulle ihania hellittelynimiä jajajaja...", ettei se rakastuminen ja poikkiksen kans oleminen aina oo sellasta ku weheartit:in kuvissa......... on se varmaan osakskin niitä jäätelöitä vitutuspäivinä mut kyl siihen seurusteluun sit liittyy paljon muutakin :-D ja ärsyttävää on ku kysellää "mikset oo koskaan seurustellu????+ :00000" no öööö ehkä koska en oo halunnu ensimmäistä poikaa mun poikaystäväks joka siihen hommaan ois tarjoutunu, eikä vastaan oo tullu sellast kenen kanssa oikeesti haluisin seurustella ja tunteet ois viel molemminpuoleisia, et anteeks vaan satan666

  VastaaPoista
 4. Tuo on just jotenkin huvittavaa, että oletetaan kaikkien seurustelleen yläasteikäisinä jo monta kertaa. Aika usein kuulee noiden pikkutyttöjen selittävän, kuinka ne on ollut kymmenen jätkän kanssa yhdessä. Onks siinä muka jotain hienoa? Mun mielestä se on hienoa, että on löytänyt ihmisen, jonka kanssa jakaa loppu elämänsä & jaksaa katsella toistensa naamaa vähän pidempään kuin sen perus kaks viikkoa. Ja se, että kuvitellaan suhteen olevan jatkuvasti sitä pinkkiä pumpuliunelmaa on totta ehkä jossain saduissa..
  Mulla oli joskus yläasteella jotenki tyhmä olo, kun en ollu koskaan ees pussannu ketään ja kaikki selittää niiden yhdenillanjutuista. Sitten kun totuin ajatukseen, että voin olla vaikka 25-vuotiaana vielä aivan kokematon, niin mua vastaan käveli nykyinen jätkäkaverini. Kohta vuos yhdessä, eikä vielä (ihme kyllä) pahempia riitoja. Ei kauheat riidat kuulu aivan joka suhteeseen (:

  VastaaPoista
 5. jotenki kovin tuttu tämä teksti ... yläasteikäisenä koulun kovimman lissun bestana, vähän varjossa kulkevana se paraskaveri sai aina ne pojat. toki vähän vitutti kun kerto, että mä olen ihastunut tohon ja seuraavana päivänä facebook lyö tällasen jutun pöytään että käyttäjä Lissu Lissunen on parisuhteessa käyttäjän Minun-Pitkäaikainen Ihastus (<-nerokas ihQdaa). ja siis seurustelin ensimmäisen kerran ysin jälkeisellä kesällä. ja suutelin siinä lähempänä syksyä.
  ja mummot ja tädit mietti, että mikäs meidän Marjukkaa vaivaa kun ei poikaa ole vielä ollenkaan. NO VITTU KU EI KUKAAN KIINNOSTA !

  VastaaPoista
 6. Miten onnistut aina näissä kirjoituksissa just niin hyvin mun omien ajatusten kanssa! Tääki on niin totta, ja tätä oon myös yrittäny niille sinkuille kavereilleni selittää! Saanko kopioida ja tulostaa tämän niille?! heh, no ei vaan(:

  VastaaPoista
 7. Minäkään en kyllä ymmärrä, miksi pitää seurustella väkisin. Jos ei ole ketään potentiaalista poikaystävää lähipiirissä, eikö silloin voi olla ihan vaan sinkku? On jotenkin tosi hassua, miten seurustelu tuntuu joillekin olevan suorastaan harrastus. Välillä on yhteenmuuttoharjoituksia, sitten väliaikaeroharjoitus, yhteenpaluuharjoitus ja lopulta oikea ero - sitten kaikki taas alusta.

  Osa kai seurustelee lähinnä buustatakseen itsetuntoaan. On kuitenkin aika vaarallista perustaa kuva itsestään muiden mielipiteisiin. Jos ei pidä itsestään, aika vaikea kenenkään toisenkaan on pitää. Kyky selvitä elämästä joskus yksinkin on aika tärkeä taito.

  VastaaPoista
 8. Olen lukiossa 1.vt, en ole koskaan seurustellut ja sukulaiset on jo udelleet että mahdankohan sittenkin tykätä tytöistä, kun ei sitä poikaystävää oo näytille tuotu. Nämä on juuri niin ärsyttäviä. Pitäisikö se poikaystävä muka niistä 15 poijasta joita näin pienelläpaikkakunnalla on ottaa ihan vaan että muut olisivat tyytyväisiä.

  VastaaPoista
 9. Nimenomaan se on ärsyttävää kun varsinkin teininä halutaan seurustella vaan seurustelemisen takia. Sitten valitetaan kun 'kumppani' pettää ja ollaan ihan mieli maassa ja kuollaan henkisesti kun se parin viikon säätö viimeinkin jättää... voihan tietysti nuorenakin se Oikea löytyä, mutta luultavammin suhde päättyy eroon, varsinkin jos kumpikaan ei välitä toisesta, ollaan vaan yhessä koska 'se on niin 'hienoo ja coolii ja ihquu ja hei pitäähä sitä ny jonku kans olla ettei kaverit jätä' jne...aagh miettikää ny vähän :D

  VastaaPoista
 10. Haluisitko tehä postauksen tissikomplekseista, liian pienet vs liian pienet, sekä naisten kroppajutuista.

  olipa outo toive

  VastaaPoista
 11. Toi on niin totta. Oon just eronnu mun poikaystävästä jonka kanssa olin 2,5 vuotta. Mut sit ku mulla tuli breakdown ja kaikki maistu puulta ja huusin sille, niin se huus takasin ja totes et se oli siinä. Jätkät on kyllä sellasia mammanpoikia joiden ei vittu tartte tehä yhtään mitään vaan kaikki tulee niille kuin kultatarjottimella..

  VastaaPoista
 12. taitaa olla itse jennillä ongelmia löytää se mies ja nyt sua vaan vituttaa se ja "avaudut" tänne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tota... mulla on kyllä poikaystävä... :D

   Poista

Ei muutaku kommenttia tiskii!