HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

perjantai 14. lokakuuta 2011

uutisarvo

Siis mä en tajua miten jotkut asiat voi ylittää uutiskynnyksen! Siis ketkä on ne urpot, jotka iltapäivälehdissä päättää, että mikäs asia nyt sinne etusivulle painetaankaan? Iha oikeesti, älkää kirjottako mitään, jos ei ole uutisoitavaa!

Esimerkiksi tänään havaitsin otsikot niinkin saatanan kiinnostavista aiheista, kuin Saana Parviaisen seksilakko (ketä ei kiinnostais ei-mitään-saavuttaneen julkisuustyrkyn ämmän seksielämä?), kenellä on Suomen isoimmat jalat ja että Maajusille Morsian -ohjelmassa esiintynyt neiti on esiintynyt -iik- aikuisviihdevideossa. Siis aivan mahtavaa!

Mä en voi ymmärtää, et miten joku pystyy pokalla ja omalla nimellään kirjottaan jotain noin turhaa paskaa! En ikinä kehtais julkasta juttua jostain vuoden 1997 Miss Suomen veljen lempiväristä tai Kuola-Lumpurilaisen ex-näyttelijän hameenhelman pituudesta. Mun fiilikset olis luokkaa "Mun työ on se, että kirjotan tässä aivan täyttä paskaa, joka ei kiinnosta mua itteenikään, että voisinpa tässä hypätä junan alle".

Mä tunnen itteni uhriks! Meen tyytyväisenä iltapäivälehden nettisivustolle lukemaan uutisia (esim. uusimmat luonnonkatastrofit, talouslamat ja onnettomuudet), mutta joudunkin rullaileen jotain kolme metriä sivua alaspäin, ennenku löydän jonkun OIKEAN uutisen niiden "Saana Parviainen jättää miehensä - eikä jätä - jättää - eikä jätä"- ja "Uusi Miss Suomi kertoo tykkäävänsä kaurapuurosta"-uutisien välistä. EI SAATANA! Ihan oikeesti! Jos haluan lukee paskaa, mä voin tilata Seiskan!

"Kansanedustajan perhe keuhkokuumeessa" on kanssa aika huvittava otsikko. On mullaki saatana ollu sairauksia, eikä kukaan toimittaja oo soitellu että kuinkas sää voit! Mut heti ku sä oot kansanedustaja, turha julkkis, entinen poptähti tai muuten vaan jostain selittämättömästä syystä julkisuudessa, niin saadaan revittyä kauheet tragediaotsikot tyyliin "KOKOOMUKSEN KÄRKIHAHMO NUHASSA: 'TÄMÄ ON UUVUTTAVAA'"

Entäpäs nää kusetusotsikot! "Nuori urheilija loukkaantui karmeassa onnettomuudessa" on otsikko, mutta loppujen lopuksi itse uutisessa lukee "Rullasuksivesihiihtäjä Jantteri Saukkonen mursi pikkuvarpaansa, kun ajoi polkupyörällä ojaan. Hän puhalsi 1,2 promillea." JEE HEI IHAN SAIRAAN KIVA TAPA KUSETTAA IHMINEN LUKEMAAN UUTISTA! Tai joku "BB-JUULIATUULIA ROMAHDUSPISTEESSÄ" ja sitten itse uutinen on: "Juuliatuulia ei saanut aamutupakkaa, joten hän itki hetken keittiössä." Siis mä ihan onnessani luen, että hahaa, joku meinaa seota siellä! Ja sitten noin laimee uutinen. Vituttaa!

Tulevaisuudessa kaikki on sillai "njää, vitut jostain tsunamista joka tappo 3 miljoonaa ihmistä, MUTA TSIIGATKAA KU HENNA KALINAINEN OTTI UUDET HIUSLISÄKKEET!!!".
Nään jo silmissäni otsikot "Tuksu löi Artoa omalla koirallaan: 'En ole eläinrääkkääjä'", "Entinen kohumissi myöntää ajaneensa ex-miehensä polkupyörällä ILMAN LUPAA" ja "Katso ihanat kuvat Vappu Pimiän serkun uudesta kesyhiirestä!".

23 kommenttia:

 1. Painaisin tota <3-nappulaa miljoonasataseittemä kertaa mut en voi

  VastaaPoista
 2. Aamen.

  T: Paskavarvas (Siis mikä tätä Bloggeria vaivaa?!?!)

  VastaaPoista
 3. oisko aamulehden sivut mitään?

  VastaaPoista
 4. Paskavarvas, blogger aiheuttaa mulle myös hyvin paljon vitutusta.....

  Anonyymi, SÄ ET TAJUNNU POINTTIA :D ja sitäpaitsi Aamulehden sivut on sellasia "Pirkkalassa nähtiin kulkukissa"-tyylisiä VITTUJEEKUINKAHUISIA-uutisia :D

  VastaaPoista
 5. haha oon nii samaa mieltä sun kanssa! ite esim nauroin just tänään tälle: http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011101414551155_uu.shtml ! että kyllä hakkarainen hankki nyt öky auton.. mutta kuvan auto ei ole hänen.. :DDD

  VastaaPoista
 6. anonyymi: :DDDDDDDDDDDDDDD hahaha oot oikeessa

  VastaaPoista
 7. Hahaha mitä otsikoita! Mua vähän ärsyttää ku 10 kertaa päivässä tulee uus otsikko Timo T.A Mikkosesta "Timo T.A. Mikkonen: Näen valoa" (Tulee mieleen joku kuollut ihminen joka menee valon suuntaan) "Nina Mikkonen: Timo tunnistaa minut" ... Ja ku en ollu kuullu koko ihmisestä ennen sen sairasteluja..

  VastaaPoista
 8. Voin niin nähdä toimittajien kasvoille ilmestyneet trollfacet kun ne ensin saa kirjoittaa uskomatonta shaissea, laittaa lehden painoon ja saada tuhannet suomalaiset lukemaan sen saman shaissen. Kaiken lisäksi tästä heille vielä maksetaan, joten voin kuvitella miten joka päivä viiden jälkeen iltalehden toimittajaporukka kokoontuu kantakapakkaansa tuopposien ääreen ja kadulle raikaa vain "~Trololololloloo ho ho ho hoo!~"

  Häijyhuumorisena ihmisenä tuo kuulostaa enemmän unelmatyöltä kuin syynä mennä junan alle. :-----D Ollapa työnkuvana ihmisten hämmentäminen, ärsyttäminen ja sellaisten uutisten silmille heitto, jolla suurin osa kernaasti pyyhkisi perauksensa. Ja silti kaikki kansan agressio suuntautuu itse lehteen, ei toimittajiin, jotka vain tekevät työtään!

  VastaaPoista
 9. Voisitko tehdä joskus videopostauksen? =)

  VastaaPoista
 10. Tee videopostaus videopostauksista. Siis semmosista peruspaskoista teiniblogi -hömpötyksistä.

  VastaaPoista
 11. EIKÄ NAUROIN EKAA KERTAA KUNNOLLA KU LUIN SUN BLOGII :D:D:D oikeesti nauran vieläki tää oli nii hauska!!! :D sun blogi on muutenki hyvä!!

  VastaaPoista
 12. joo määki oon lukenu tohon saana parviaiseen liittyviä uutisotsikoita ja ekaa kertaa ku törmäsin tähän nimeen niin ainoa ajatus oli "...kuka helvetti on saana parviainen?"

  eikä oo ees muuten ainoo ihminen jonka kohdalla on tämmönen ajatus käyny mielessä :D:D

  VastaaPoista
 13. Joosiisjuu tuntuu nykyään ettei ole enää mitään uutisoitavaa tai sitten vedetään vaa uutiset nii pirun yli. Esim. se Benjihypyn köysi irtos tytön jalasta... En onneks ostanu lehteä vaan luin kyseisen artikkelin töissä ja voi että.. Juu taas väritellään vähä tarinoita :D:D (en muista mikä siinä irtos mut just joku turha naru kuiteski). Sama se hirven potku juttu tänään lehdessä.. Otsikot nykyää antaa paljon enemmä oletettavaa kuin sitte itse teksti paljastaa.. oot nii oikeessa. Miten rasittavaaaaaaaaaaaa.
  ps. vielki mietin kuka on saana parviainen, täytyy varmaa googlettaa......

  VastaaPoista
 14. OON NIIN SAMAA MIELTÄ NOISTA HUIJAUSOTSIKOISTA !! Helvetti ku pistää aina kyrsimään, kun ihan henkinen munaskuukkeli pystyssä meen lukemaan niitä ja mulle selviääkin, että homma on paisuteltu ihan yli äyräiden : ((

  PS. Miten toi muistaakseni eilinen "Misu-kissa raahautui metsästysraudat jaloissaan" ? On munkin mielestä hirveetä, että noin on käyny ja se eläin on joutunu kärsimään, mutta miks otsikko 'MISU-KISSA' !?!? Onko se ihan hirveen olelliista ja saa lehden näyttämään asiantuntevalta ? Minä kysyn, minä vastaan. EI.

  VastaaPoista
 15. "KOKOOMUKSEN KÄRKIHAHMO NUHASSA: 'TÄMÄ ON UUVUTTAVAA'"
  siis ihan paras::D tos kohtaaa repesin iha totaalisesti

  VastaaPoista
 16. Se oli kans aika "kivasti" tehty kun Iltalehti uutisoi että "MILJOONAT VAARASSA KUOLLA, METEORIITTI TULEE!" ja sitten kerrottiin että pahimmillaankin sen meteoriitin Maahan osumisen todennäköisyys oli jotain 1:25000 eli aika pieni.

  Ihan äsken hajosin Iltalehden sivujen otsikolle "Soinin ehdokkuus virallista - Miinoista vaaliase". :D

  VastaaPoista
 17. Hahahhahahahaa :DDD Tää on niin totta !

  VastaaPoista
 18. Sulla on kyllä mahtava blogi!

  VastaaPoista
 19. Mun mielestä paras iltapäivälehden otsikko ikinä oli hevosen kokosin kirjaimin kirjotettu: "POIKA AMPUI ISÄNSÄ HAULIKOLLA!"

  ja sit selvisikin, että kyseinen poika ampui isänsä OMISTAMALLA haulikolla ILMAAN. Kukaan ei siis loukkaantunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. EIKÄÄÄÄ ?!?!

   mitääh :D::D:D:
   kauheeta samaan aikaan, tollai pelotellaan!

   Jenni _ihan paras_: "hahaa, joku meinaa seota siellä! "

   Vahingonilo on joskus mahtavaa! :--D

   Poista
 20. Repesin pahasti iltasanomien jutulle, joskus keväällä. otsikot kirku "KOKO KEVÄÄN SÄÄ!". Voi jukranpojut se pitää kattoo. Juttun otsikko kuului: Lämpö voittaa... lopulta.
  Mitä helvettiä?

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!