HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

sunnuntai 30. lokakuuta 2011

viikonloppukivat

Sunnuntain kunniaksi ajattelin ottaa rennommin ja kertoa kivoista asioista joita olen kokenut viikonlopun aikana, angstaamisen ja mielipideläpinän sijaan.

Ensimmäinen hauska tapaus oli, kun Pekka vei mut autopesuun! Siis kuinka sairaan siistiä! En oo aikoihin pelännyt niin saatanasti. Mulla on ehkä köyhät huvit, mutta siinä oli tällaselle jänishousullekki äksöniä.

Toinen hauska oli vierailu Makuunilla. Makuunin pihassa oli tyttöporukka (jotain 12-13 vuoden kieppeillä?) ja kuultiin ohimennessä, kun yksi näistä neitokaisista totes kovaan ääneen (sellasella hivenen kimeällä nasaaliäänellä): " Sillon ku e katottiin se Justin Bieber Never say never, meit oli mä, Milla, Anna, Liisa ja Risto." RISTO? Tuli aivan puskista joku RISTO. Voi parkaa... Mainio mielikuva neljästä minipissiksestä kuolaamassa Justin Bieberiä, kun vieressä istuu ES:ää litkivä junnu räbälippis päässä. Ku mentiin Pekan kanssa autoon, Pekka totes vaan kylmänrauhallisesti "Onnee vaan sullekki, Risto."

Ja se oli hauskaa, ku kelloja siirrettiin silloin ku istuin taksissa. "Jumalauta, Mersun kello pomppas taaksepäin!" innostui taksisetä. Kysyin Pekalta myöhemmin "Ku se kello siirty siellä taksissa... niin voidaanks leikkiä et se auto oli tavallaan aikakone?". Pekka vastasi tähän "Joo, voidaan me leikkiä." ja sen ilme oli hivenen -.- -hymiön tyylinen. No vittu kai sitä ihmiset saa vähä leikkiä!

Mitäs kivaa teille on viikonloppuna tapahtunut? =)

ps. jos haluatte nähdä jotain awww-reaktiota herättävää, tsekatkaa tää blogi: http://mymilktoof.blogspot.com/ On meinaan niin söpö että lähes kuolen tähän hivenen krapulaiseen hellyydenpuuskaani.

12 kommenttia:

 1. Hei, onneks postasit ton blogin linkin! Muistan ku joskus vuos sitte luin sitä ja sit mä hävitin sen blogin osotteen!! :D Nyt se on saatu takaisin..! Ja ei mitään hajua miksen laittanu tota luettuihin blogeihin...

  VastaaPoista
 2. aww joo toi blogi on niiin sulo ! : 3

  VastaaPoista
 3. Nora senkin pikkupumpkin!

  BabyJane, no täähän meni mahtavasti :D nyt sitten laitat sen suokkareihin!

  anonyymi, äläpä muuta sano! oli mulle ihan uus tuttavuus, ja oon ihan inlove :D

  VastaaPoista
 4. hahahhaa voi risto-raukkaa :D my milk toof on ehkä maailman söpöin blogi!

  VastaaPoista
 5. Voi eeeei kuinka överisöpö blogi! ♥

  VastaaPoista
 6. Mä pelkäsin kans ihan hillittömästi autopesussa :D kunnon pakokauhu kun alko harjat lähestyy tuulilasia... tappajahain tunnari vaa puuttu!

  VastaaPoista
 7. mikä auttaa parhaiten krapulaan? :P

  VastaaPoista
 8. Minäkin haluan autopesuun!! En oo päässy ikuisuuksiin... :D

  VastaaPoista
 9. Eijjumalauta, löysin sun blogin tänään ja oon valmis vaihtamaan sen mun selaimen alotussivuks. Ihan mahtavaa tekstiä . Kiitos. :D

  VastaaPoista
 10. anne-mari, äläpä! mä säälin Ripaa totisesti:D

  Laura Annika, määki sulin totaalisesti :D

  Noora, äläpä!! se kuivain näytti ihan joltain telotusvälineeltä :D

  anonyymi, kuumassa suihkussa makaaminen ja ruoka! mielellään jos vielä löytää villasukat jalkaan niin vóla!

  Katariina, Risto tietää kuinka naiset syttyy:D

  Annika, toivo joululahjaks autopesureissua :D

  Minja, kiitos kiitos kiitos paljon, ihana kuulla! :D<3

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!