HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

maanantai 24. lokakuuta 2011

vitut järjenkäytöstä

Siis miks ihmisiltä nykyään kielletään realistisuus ja sellanen käytännönjärki? Kaikkien pitäis elää jossain vitun pumpulissa ja vaaleanpunaisessa cupcakemaailmassa  ja olla niin laput silmillä, että! MIKSI!?

Tää tulee esille mm. sellaisissa tilanteissa, ku sanon esimerkiksi "Jos me erotaan poikaystävän kanssa, niin otan sit ton taulun." Voi Jeesus ku tässä vaiheessa porukka hyperventiloi! "Siis et sä voi sanoo noin, siis ihan karmee asenne!!!". Öö mikäs vitun asenne se on, jos ajattelen realistisesti ja järkevästi? Onko avioehtoki merkki paskasta asenteesta? Eiku sehän on just siistiä eron hetkellä tapella tavaroista ja kämpästä ku "ei me oltu mietitty näit asioit, ku meidän piti olla yhdessä ikuisesti". Tuskin se ketään eroa kohti ajaa, jos on selkeä ajatus omasta ja toisen omaisuudesta...

Tai jos on hakemassa johonki überammattikorkeeseen vitosen keskiarvolla ja sanoo "Noo, hainpa huvikseni, enhän mä sinne tietenkään pääse näillä papereilla!". Tässä vaiheessa näiden haavemaailmaihmisten silmät leviää ja ne alkaa nassuttaa jotain paskaa tyyliin "Siis jos sullon tollanen asenne, nii et salee pääse! Hei jos toivoo oikein paljon, niin toiveet toteutuu!" JUU! Kyllähän se koulun portti aukeaa heti ku pikkusen toivoo ja uskottelee itelleen satuja!

Kai ny ihminen saa käyttää aivojaan! Mun mielestä on ihan turhaa sotkee "huono asenne" ja järkevä ajattelu keskenään, tai haukkua jotain pessimistiks jos se vaan järkkäilee asioita etukäteen. Auton vakuuttaminen ja ovien lukitseminenki on varmaan jotain asennevammasuutta... Ku eihän meille mitään tapahdu!

Mua NIIIIIIIIIIN vituttaa tollaset "mulle ei koskaan satu mitään pahaa ja maailma on kiva paikka"-ihmiset. Asetetaan jotain yltiöepärealistisia oletuksia tulevaisuudesta ja ihmetellään ku ne ei toteudukaan tosta noin vaan. Vai luuletsä, että "mä meen kouluun, töihin kivaan paikkaan, saan ihanan miehen, me rakennetaan talo, saadaan kolme lasta jotka kaikki voittaa Suomen söpöin vekara -kisan, ostetaan ihana koira joka osaa synnyttyään kaikki agilityn salat, sauvakävellään miehen kanssa yhdessä, ei olla koskaan sairaita ja kuollaan sylikkäin satakakskytävuotiaina!"-haave toteutuu nips ja naps vaan? Vai voiskohan elämässä olla vastoinkäymisiä, murheita, kuolemaa, epäonnistumisia, potkuja ja sairauksia? Ja että niiden ennaltapohtiminen vois olla ihan fiksua?   

"Siis mitääh, en mun haaveeseen kuulunu keliakia ja auton alle jääny kissa!!! Enkä salee tee testamenttii, mä en kuole koskaan!!!"

17 kommenttia:

 1. Samanlaiset tuulipuvut sauvakävelyllä on POP.

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Meinasin jo tekstiä alettuani lukemaan ajatella että kerrankin löytyi sulta yks blogiteksti missä en oo sun kans samaa mieltä, kerkesin jopa kirjottaa napakan kommentin siitä että nyt puuttuu naiselta positiivisuutta. Mutta ei, sun kaikki sanoma olikin ihan perusteltua loppujen lopuksi.

  Mutta silti, saa kai sitä jonkun verran elää pilvilinnoissa? En mä ainakaan halua aatella ikinä parisuhteen alussa että "hei, mitä mä teen ku tää loppuu?". Sehän on jo yks askel kohti sen loppumista.

  VastaaPoista
 4. Nora, :D

  Pia, täytyy laittaa hankintalistalle...

  Juulia, siis tokihan unelmoiminen järkevyyden rajoissa on suotavaa, mutta jatkuva unelmissa eläminen taas... rfyerlghtöljhg argh! :D Eikä se oo mitään negatiivisuutta, jos on fiksu!

  VastaaPoista
 5. Oot kyllä niin oikeessa! Ittee ärsyttää kanssa se, jos sanon kavereille et "Jos me ollaan vielä vuoden päästä yhdessä niin voishan sitä yhteenmuuttoo vaikka harkita" ja kaverit sit ihmettelee kolme varttia että mikä mua vaivaa kun en luota mun parisuhteeseen.
  Muttei liian pessimistiksikään saa ruveta! Ehkä sellaset pikkupikkupilvilinnat ja mukavat unelmat on ihan ookoo ;)

  VastaaPoista
 6. Annika, kyllä aina kuuluu unelmoida ja haaveilla; eihän elämässä muuten eteenpäin pääse. ;> Mutta saatana kyllä ihmisten pitää saada aivojaki käyttää! Musta tuntuu että nykyään on jotenki so last season käyttää aivoja :D

  VastaaPoista
 7. no oot tavallaa oikeessa, mut yleensä se on sillei, et jos jotain ihan oikeesti uskoo tapahtuvan, haluu sitä tosi paljon ja tekee sen eteen töitä, nii se toteutuu.. :)

  nyt kyl meni vähän ohi aiheen mut kai se tähän jotenki liitty? :D

  VastaaPoista
 8. tää sun blogi on mahtava!! :)

  välillä lievästi vituttaa lukea noita "täydellisiä prinsessaunelmia" joka blogista, ja sitä mitä tuli tänään ostettua, ja mitä eilen ja toissapäivänä jajaja.
  FAVOURITE! ;)

  VastaaPoista
 9. Mää kyllä sain kirjotuksista ällää ja eetä kun aina välillä pysähdyin unelmoimaan siitä miten hienolta se tuntuu ku on valkolakki päässä ja helkkarin hyvät paperit kourassa...mutta mä tein sen lukemisen lomassa. No pain, no gain.

  VastaaPoista
 10. jenni mä rakastan tätä sun tyyliä kirjottaa <3 tää on niin totta. Ku sisko haki tosi hyvään kouluun 300 muun kanssa ja sisään otetaan vaan 20, sanoin sille että älä sitte luota liikaa, niin heti oli sukulaismammat sanomassa että noin ei saa sanoa ! Kyllä sä tietenkin sinne pääset ! Kuinka kävi ? Ei ole siukku koulussa sielä, hetkisen sai sukulaistädeille virnuilla ja pilvilinnat kaatu. Kännykkälaatua, pyydän anteeksi.
  Ja vielä sellanen että sä oot jenni ihan paras ! <3

  VastaaPoista
 11. uaaah, rakastan sun blogia ! Löysin tän joskus aikoja sitten ihan sattumalta ja aattelin ihan vaan selailla et millanes ny tää on ja tää blogi on nyt mun ihan ykkös lemppari ja monta kertaa päivässä käyn stalkaan et onko tullu uusi postauksia !! sää oot nainen ihan huippu !!!
  mites muuten sen fian blogi kopsauksen kaa on edetty?

  VastaaPoista
 12. Tää postaus on asiaa, mut yks juttu pistää silmää: se et suunnittelee mitä tekee kun eroaa poikaystävän kans. Silloi on ehkä parempi olla ilman suhdetta, mieti nyt tilannetta jossa toinen on umpirakastunut ja toinen miettii "mää teen aina paskat toiselle kuitenki jossai vaiheessa, sit ku me erotaa käy näi ja näi, mää otan rahat, kaikki menee pielee kuitenki joskus mikää ei oo ikuista"

  VastaaPoista
 13. aaa ootte ihania ja hauskoja :DDD mite mää ehdin koskaan vastaan kaikkiin kommentteihin!?

  mutta siis vimppa anonyymi, eihän se ole suunnittelua jos ajattelee miten asiat eron hetkellä menee? siis sama juttuhan on avioehtokin, onko avioehtoa harkitsevienkin pitäydyttävä suhteista? :D ja mun mielestä ei oo mitään "mää teen aina paskat toiselle kuitenki jossai vaiheessa, sit ku me erotaa käy näi ja näi, mää otan rahat, kaikki menee pielee kuitenki joskus mikää ei oo ikuista" -ajattelua, jos ajattelee "mikäli joskus tapahtuu jotain, asunto on sinun, auto on minun, taulu on sinun." kuitenki avioeroon päättyy melkein puolet liitoista, niin on aika idioottia ajatella "eihän MEILLE nyt mitään kävisi". :D JOS erotaan on eri asia ku KUN erotaan ;)

  VastaaPoista
 14. ja anonyymi 16.04, kiva kuulla ettet oo pettyny! :> toivottavasti jatkossaki tykkäät vaikka oonki välillä aika laiska kirjotteleen ;D ja neiti Nyholmiin ei saa yhteyttä mitenkään mutta mulle sama se, itelleenhän se koko ajan tekee hallaa :D

  VastaaPoista
 15. Munkin mielestä saa aatella, et jos me satutaan eroon, niin haluun vaikka ton tuolin kun sen ostinkin/se on niin rakas/jne. Mutta mun mielestä on tyhmää sanoo että : jos me erotaan niin isken mun poikaystävän parhaan kaverin. Öö? Yks mun kaveri sano näin just vähän aikaa sitten. Ei sille mitään voi jos niin aattelee mut sen ääneen sanominen ei oo kauheen kivaa esim sitä poikaystävää kohtaan:(

  VastaaPoista
 16. Ja sitten tää tällanen, kun itse itkee jotain, on ihan loppu eikä jaksais kuunnella ketään, niin joku tulee ja sanoo "Mä LUPAAN, oikeesti LUPAAN sulle et kaikki menee hyvin".
  Häh, ei tuota "luvata" -sanaa kuulu käyttää joka lauseessa! Mistä kukaan tietää miten paljon enemmän perseelleen asiat voi mennä, ja sit kun ne menee niin mitä mun pitää sanoo? "Mut sä lupasit!"

  Joo, olenpas minä kyyninen, ei hyvää päivää. :( Tollanen on yleensä ihan kauniisti sanottu toiselle ihmiselle, mut itseäni jostain syystä ärsyttää.

  ps. Miksi minä löysin tämän loistavan blogin nyt kun minulla on kaksi viikkoa aikaa saada gradu valmiiksi! :D Pakko lukea kaikki sun vanhat postaukset pois alta ensin.

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!