HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

tiistai 29. marraskuuta 2011

lukijat, HUOMIO!

Sain sieltä suunnasta aivan supadupamahtavan vinkin/idean joulukuun piristykseksi, elikkäs Joulukalenteri blogiini! Mutta millainen kalenteri, mitä joka päivä luukun takaa paljastuukaan? Toivottuja kuvia, jouluisia tekstinpätkiä, jennimäisellä tyylillä kirjoitettuja joulunodotusvinkkejä, joka päivälle toivepostaus (tyyliin "kotini", "vaatehuoneeni" jne) vai mitä? Miettimisaika käy vähiin, joten aktiivisuus olis nyt enemmän ku mahtavaa!Ehkä saan taas kuulla olevani huono bloginpitäjä, kun kysyn vinkkejä, mutta tehän tätä luette, en minä ;)

17 kommenttia:

 1. voi olla jokaisen "luukun" takana jokin joulun kultaisen asian parannus ehdotus, sellainen jouluilutarina, leivontaa, sellasia ideoita tän kuumeisesti puskevan juhlapyhän valmisteluun. Ettei sit viikkoo ennen aattoo tajua ettei oo tehnyt mitään - eli jotain mikä estäis joulu stressin ja hyvin laittais joulufiilingeihin :D

  VastaaPoista
 2. "Jennimäistetty" versio jonkin joululaulun sanoista joka päivä? Tai joku joulukiirevitutusjatkotarina.

  VastaaPoista
 3. mää oon viimenen stressinhallintaa opettava! paitsi jos mun "ota lungisti äläkä tee mitään"-vinkit kelpaa........ :D

  VastaaPoista
 4. joka luukun takana jotai erilaista, kuvia, tekstiä, what ever :)

  VastaaPoista
 5. Jennimäisellä tyylillä kirjoitettuja joulunodotusvinkkejä ehdottomasti! Tai sitten vaihtelevan yllätyksellinen sisältö ;)

  VastaaPoista
 6. Ihan kaikkea kiitos :D Eli tekstejä , kuvia ja noita koti/vaatehuone yms juttuja ni ei ainakaa tuu tylsäks jos teet eri juttuja. Koska et säkään (varmaan?) keksi/jaksa 24 päivää kirjottaa jotai pelkkiä joulujuttuja :)Mutta joo jes kiva idea !

  VastaaPoista
 7. videopostaukset,vaatehuoneeni,kotini...!

  VastaaPoista
 8. tee vaik parillisina päivinä joku sellane erikoispostaus tyyliin kotini, vaatekaappini, ystäväni ym. ja tee 24. videopostaus tai jtn :DD

  VastaaPoista
 9. Sanoisin että 24 _ radikaalisti_kärjistettyä_ faktaa tahi tunnustusta (joka toinen fakta, joka toinen tunnustus?) jotka on puettu joulunöveristi niin värikkäästi ettei erkkikään erota totuutta kuorrutteen alta, huumorilla tietty. Ja tosikkovaralta voisi loppuun laittaa liennytykset ja totuudet, jos tilanne vaatii.

  Khyl jouluna pittää saaha pelleillä!

  VastaaPoista
 10. Mulle on aivan sama mitä kirjotat kunhan kirjotat :D tää on vaa iha parasta viihdettä!

  VastaaPoista
 11. ne basicit huonekuvat, laukunsisältö, lempitavarat ois kivaa jos löytyis ! en tiedä onks sun blogissa jo, mut jos on ni ei haittaa päivittää voi aina !

  VastaaPoista
 12. kaikkea mahollista! h-tajulla ofc että on mukavempi odottaa joulun tuloa!!

  VastaaPoista
 13. kaikkii erilaisia juttuja, toivepostauksia, joulunodotusvinkkejä yms::)

  VastaaPoista
 14. Hei ihmiset ei, ei, ei, EI mitään päivänasu-laukunsisältö-vaatekaappi-asuntoesittelytoiveita! Tän blogin ehkä paras puoli on just se, että tässä ei ole niitä massajuttuja (paitsi jos tehdään parodiaa massablogeista)! Ei kai me haluta että Jenni "pilaa" bloginsa?

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!