HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

keskiviikko 2. marraskuuta 2011

parhaudet

Yritin valita blogeja joihin en olis ennen törmänny, mutta se oli vaikeeta: moni oli jollain tavalla tuttu. Mulla ei ollu myöskään mitää kriteereitä; valitsin vaan sellaset joista jäi hyvä fiilis (vaikka sun blogis olis hieno, taidokkaasti koristeltu, hauska ja vaikka mitä, mut jos siitä ei jää sellanen tietty fiilis niin sitten se on voivoi) ja jotka jollain tavalla vaikutti... no, ihanilta. Valinta oli saatanan vaikee, olin koko ajan sillai "hei tää on kiva! ja tää. ja tää. tässäki on hauska. tää on kiva." Suoraan sanottuna alko jo vituttaa. Joitain lukiessa mietin "miten tälla voi olla vaan 30 lukijaa ja mulla sikana enemmän, vaikka tää on 3462390 kertaa tasokkaampi".


Mutta valitsin seuraavat seitsemän (en pystyny tiivistään viiteen!) jotka vei mun sydämen:


http://strangelife-jealexandra.blogspot.com

http://listento-nora.blogspot.com


http://www.katya-liketobeme.blogspot.com


http://jonna-lauriina.blogspot.com


http://tarjoiluehdotus.blogspot.com


http://muuttolintujasyksylla.blogspot.com


http://alakatso.blogspot.com

En ny ala arvioimaan tai jakelemaan pisteitä tai vääntämään mitään muitakaan mainoslauseita (en todellakaan oo mikään blogiexpertti); iteppähän näette kun linkkiä painatte.

MUTTA SIIS. Kiitos paaaaaljon kaikille ihanista blogeista, monia alan seurailemaan oikein rankalla kädellä! Saatana. Suosittelen selailemaan muutkin kuin ylläolevat  blogit läpi, nehän löytyy siis kommenttiboksin puolelta täältä .

7 kommenttia:

 1. tarjoiluehdotus on paras :DDDD

  VastaaPoista
 2. Oi kiitos hurjasti!! Olipa ihanaa nähdä oma blogi tuolla listalla :)

  VastaaPoista
 3. Jeess, löysin tästä ainakin yhden uuden blogin luettavaksi :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos paljon! Olin iha hämmästyny ku näin oman blogin tuolla :D

  VastaaPoista
 5. Hihi, kiitos paljon!! Oli kieltämättä kiva yllätys bongata oma pikkublogi tuolta :)

  VastaaPoista
 6. Outoa nähä oma blogi tuolla :D mutta kiva kun tykkäät ja jäi hyvä fiilis siitä!

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!