HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

keskiviikko 2. marraskuuta 2011

paskanpuhujat

Otsikosta moni päättelee että jaahas, tänään toi ämmä yrittää kiillottaa sädekehäänsä ja kieltää meiltä paskanpuhumisen. Nyt täytyy sanoo, että niin tekopyhä (edes) minäkään en ole. Käsi pystyyn, kuka on joskus puhunu paskaa (älkää ny oikeesti nostako niitä käsiä, näyttää pikkusen tyhmältä nostella käpäliä yksin dataillessa...)? Kappas, kaikki! Voi että niin mää vähän ajattelinkin.

(Paskanpuhumisella tarkoitan toisesta rumasti puhumista, ei mitään tahallista huhujen liikkeellelaittoa tai suoranaista valehtelua niinku elämänpilaamis mielessä. Paskanpuhumiseen liitetään myös ulkonäön, elämäntavan tai jonkun muun vastaavan toisen henk.kohtaisen asian arvostelu hyvin karuun sävyyn. Esimerkiksi seuraava lause on paskanpuhumista: "Toiki ämmä on salee varmaan pettäny tota äijäänsä, se on just sen olonen!")

Itsekin harrastan. Mitäs sitä kusettamaan, kuka ämmä ny ei olis joskus, edes yhden kerran, lipsauttanut jotain "toiki on tollanen dickhead, oikee lumppu"-tyylistä. Ite olin joskus oikee moottoriturpa tässä lajissa, jopa ihmiset joista en puhunu paskaa oletti mun puhuneen niistä paskaa. Joskus jopa unohdin kenestä kaikista edes olin puhunut paskaa. En myöskään tajunnut sitä, että missä menee yleisen jutustelun ja paskanpuhumisen raja. Sitten minusta tuli aikuisempi (meinasin kirjoittaa, että minusta tuli aikuinen, mutta SE vasta paskanpuhumista oliski) ja tajusin huomattavan paljon enemmäm maailmanmenosta. Totta kai nykyäänkin lipsahtelee suusta sitä sun tätä, mutta yritän muotoilla asiat hivenen nätimmin ja mieluummin laittaa ne terveen kritiikin muotoon jumalattoman pissiragen sijaan.

Opetellaas vaihtamaan paskanpuhuminen fiksumpaan asuun kahden esimerkkilauseen avulla:

"Vittu toi on niiiiin huoran näkönen"-lause ei parane, vaikka sanoisit "Voi vagina, kun tuo neiti vasemmalla näyttää hivenen ilotytöltä." Eli se ei ole pointti. Vaan mielummin asia kannattaa muotoilla näin: "Itse en kyl ehkä olis laittanu noin lyhyttä mekkoo ja meikannu noin, mut kiva ku toiset on rohkeita". Voi kuulostaa teennäiseltä, mutta se on usein totta. Monesti ihminen arvostelee toista, koska itellä ei riitä munaa tai sitten vastaavasti ymmärrystä. Parasta kuitenkin olisi pitää se turpa kiinni, mutta vittu kyllä joskus on kaverille pakko huomauttaa kanssaihmisistä!

"Ei jumalauta toi ämmä on lehmä! Ihan salee panee kaikkia tänki koulun jätkiä, justhan se oli viime viikolla Raiskin kanssa ja ny Jansterin!"
Joskus vaan tekee mieli ystävän kanssa pohtia toisten suhdekuvioita. Parempi tässäkin tapauksessa olisi olla hiljaa ku mulkku ruumishuoneella (mitä?), mutta jos pakko on asia ääneen sanoa jotain, kannattaa se sanoa näin:
"Aika erikoista, että Jennistiina uskaltaa hengata Raiskin kanssa, vaikka just viime viikolla eros Jansterista. Monet vois pitää sitä aika horona."

Tietty olis kiva, jos kaikki pikkusen varois sitä paskanpuhumista, koska kaikki varmaan tietää miltä se tuntuu kuulla ittestään jotain tosi noloa ja kamalaa. On helvetin karu tajuta, miten jotkut miettii kuinka ruma, tyhmä, huora, lehmä tai teini sä oot. Se on uskomattoman nöyryyttävää! Joten siivotaan suut, kakaroita kun ei enää olla ja mietitään vähän miltä se toisesta tuntuu. Jos on jotain pakko sanoa... sano hiljaa ja nätisti.

Kerro miltä tuntui kuulla se, kun susta puhuttiin paskaa. Jaetaan kokemuksia ja fiiliksiä!

PS. Kuvia kaipaavat: Albumista (naamani alapuolella) löytyy nyt lisää kuvia JA vihdoinkin kommentointimahdollisuus!

8 kommenttia:

 1. Nosiis eniten kyrpii se, kun huomaanettä jotkut puhuvat paskaa kun on vielä samassa huoneessa tyyppien kanssa. :D Merkitseviä katseita ja sellasta kuiskimista:D ja joo kys. henkilöt on siinä 18-23.v

  Ja se on kans mielenkiintosta kun on kaveriporukka jossain, vaikka 5 ihmistä. Kaks näistä lähtee porukasta pois hetkeks ja aiettä mikä paskanjauhanta alkaa heti niiden poistuttua:D Ja sitte ku nää 2 tulee takas niin nää muut sankarit käyttäytyy taas ihan normisti.:D

  jotenki vaa pistää ärsyttään, vaikka tosiaan tollasta on tullut harrastettua aikasemmin aika urakalla:D

  VastaaPoista
 2. hehe ehkä parhaimpia juttuja mitä musta on keksitty, on että joskus seiskalla oisin ollu kaverin kanssa kamapäissäni koulussa. siis oikeesti. kuinka moni seiskaluokkalainen on hullu huumeidenkäyttäjä (tai no ei näistä nykyajan lapsista enää tiedä...) mut siis ihan oikeesti :-D en ollu sillon vielä ees juonu kertaakaan :-D

  ja sit tää paras, muutama vuosi sitten kiers juttua et seurustelin siskon poikaystävän kanssa salaa kun sisko oli töissä toisella paikkakunnalla???? en sit tiedä onks näil ihmisil jääny joku aivotoiminta jotenkin vajaaks vai onkse vika mun päässä, mut se et käyn siskon poikaystävän kanssa lenkittää koiraa tai kaupassa on mun mielestä aika normaalia :-D eikä nyt tullu missään vaiheessa mieleenkään että rupeempa oikeen superlumpuks ja iskenpä tästä nyt siskoni poikkiksen, eihän se haittaa!!1 vaikka joku ehkä niin sit haluskin :-(

  aluks olin vähän järkyttyny (ihmisten tyhmyydestä) ku kuulin näistä mut aika nopeesti ne alko naurattaa hehe

  VastaaPoista
 3. oho menipäs nyt vähän aiheen vierestä.............

  VastaaPoista
 4. Pahinta on se kaksinaamaisuus, kun jengi puhuu paskaa seläntakana ja esittää kaveria!
  Sitä en ite kestä kattoo. Mut tyttöjen känni-illat on onneks sitä varten et voi arvostella kaikkia, eikä asiat liiku sen illan ulkopuolelle :D

  VastaaPoista
 5. Kaksnaamasuus on jotain hirveintä mitä mää tiijjän! Ja siis vaikka se ei ois sillee "vakavaa", vaa ihan jotain pikkujuttuja. :D

  Paras paskanpuhumishomma on tapahtunu täs ihan lähiaikoina, muttta ei periaattees liity muhun niin en sitä tääl kerro, vaikka onkin aika mehukas juttu. :D Näitä riittää näillä pienillä paikkakunnilla !

  Ja siis joo, kyllä puhun itekki paskaa. Puhun sitä sujuvasti ja ihan mistä vaan. :D No can do!

  VastaaPoista
 6. Itehä sain kuukausi takaperin viestin hyvän ystäväni entiseltä tyttöystävältä. Viestissä luki, että jos poikaystäväni ei vielä tiedä mitä puuhailen, niin kohta tietää ja että häntä on turha kusettaa etteikö mulla semmosta muka olis.

  Mielenkiintosen asiasta tottakai tekee se, että en tietääkseni oo parisuhteessa kenenkään kanssa ja en tiedä missä vaiheessa mun "puuhailut" alko olemaan niin kiinnostavaa tavaraa, että niistä on raportoitu värikynän kanssa baarista toiseen. :D Muutenkin ihmetyttää kuinka vaikeata joidenkin on käsitellä sitä asiaa, että viihdyn paremmin miespuolisten ihmisten kanssa. Ne kun puhuu vähemmän paskaa toisistaan!
  Siitä nää jutut saa sitten alkunsa, kun tällä viikolla oonki jorman kanssa siellä ja täälä, ja ens viikolla jonkun toisen kaverini. Automaattisestihan ne on mun hoitoja, ei missään nimessä kavereita.

  Olipa avautuminen, ehkä on aika mennä nukkumaan. Hyvä teksti jälleen!

  VastaaPoista
 7. Tähän vois jopa sanoa, että yläaste. Se on maailman kamalinta aikaa elämästä justiinsa ton paskanpuhumisen kannalta. Ai että oikeesti, kaikki puhu paskaa toisistaan millon mistäki aiheesta :DD Yläaste pitäs kieltää lailla, kaikki vaa masentuu sielä

  VastaaPoista
 8. Nora: Oot nii oikeessa!! "Ei sun tarvi kestää sitä enää ku vaa kesäkuuhu asti" VAAN? Anteeks mitä? Jokane päivä tossa koulussa, siinä luokassa niitten parien ihmisten takia on täyttä helvettiä. Tekisin iha mitä vaa, et pääsisin joululoman jälkeen vaihtamaan toiseen kouluun. Hyvä muitten kommentoida asiaan mitää ku ne ei oikeesti tiedä mitä oon käyny ja käyn edelleen lävite. Elämä ei oo helppoo

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!