HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

tiistai 1. marraskuuta 2011

suhdekriitikot

Voi Jeesus ja kaikki muut Raamatun hahmot kun taas muistin erään valtavan ärsyttävän asian: suhdekriitikot. Siis mistä niitä urpoja putkahtelee maailmaan "sinkkuna olis kivempaa"- ja "ei teidän kyl kantsi vielä muuttaa yhteen"-mussutuksensa kanssa?! Ihan oikeesti, mistä kukaan ulkopuolinen voi tietää muiden suhteen laadusta ja siitä milloin niiden nyt sitten kannattaa panna, muuttaa yhteen, alkaa seurustelemaan, tekstailla, hankkia kakara tai mennä naimisiin?

Eiku porukka varmaan toimii parisuhteissaan muiden toiveiden mukaan! Joo, ihan varmaan jäädyttäisin vauvakuumeeni vaan jonkun koulukaverini pyynnöstä tai siirtäisin yhteenmuuttoa. "Joo ei me voida ostaa yhteistä koiraa, Janssonin mielestä me ei olla vielä valmiita siihen." Tai joku "ei teidän suhde voi kestää ku ootte koko ajan yhdessä/ette nää ikinä/tekstailette liikaa/panette liian harvoin" SELVÄ ja KIITOOS!

Ihan ku sää reppana voisit tietää muiden tunteista ja yhteenmuuttohaluista ja häidenjärjestelyistä... Joko sä olet katkera vanhapiika tai muuten vaan luulet olevas vitun hyvä ihmistuntija, niin silti... anna muiden ihan rauhassa elää sitä elämäänsä ja mokata jos on mokatakseen. Jos jotkut sitten eroo niin erotkoot. Saatpahan juhlia sitten että jee vittu mää tiäsin tän koko ajan, että ei voi kestää toi suhde.

Tai nää saatanan urpot, jotka yrittää yllyttää kavereitaan (yleensä nää kummatkin edustavat miessukupuolta) joko pysymään sinkkuna/hankkiutumaan sinkuksi. "Joo siis ala sääki sinkuks, tää on niin helmee!!!" Pahinta on, että monet vielä menee tohon mukaan! "Okei, mää soitan vaimolle kotiin, että laittaa eropaperit vireille että voidaan elää Nasupetterin kanssa sinkkumieselämää!" Voi helvetti mitä tanopäitä... Ja siis monet on ihan aikuisia tasopainoisia ihmisiä, ei suhdekriisissä kylpeviä 15-vuotiaita  kolmen kuukauden seurustelun jälkeen. MITÄ TEILLÄ LIIKKUU PÄÄSSÄ? "Joo mää jäädytin mun ja Lissukan tapailun ku Jantteri sano et se ei voi lähtee mun kaa muuten juhannuksena Kalajoelle iskeen misukoit." Hieno pojat, hienoa...

Kuulostaako tutulta?

9 kommenttia:

 1. On just huvittavaa, kun ihminen, joka ei ymmärrä siitä suhteesta mitään, alkaa neuvoa. Miksei muka vois muuttaa yhteen, vaikka on seurustellut vaan puol vuotta? Tai suhde menee perseelleen, jossei pane vähintään neljää kertaa viikossa. Mekin ollaan jätkäkaverin kanssa seurusteltu vuosi, ja se asuttu vuosi yhdessä, eikä mitään ongelmaa :D
  Ehkä noi tyypit vaan odottaa sitä, että ne pääsee sanomaan olleensa oikeessa. Tai sitten ne on vaan katelliisia sinkkuja.

  VastaaPoista
 2. :D mahtavaa, mutta etkö sä ite just kritisoinu saanan ja jussin suhdetta aika kovin sanoin ?

  VastaaPoista
 3. jotenkin en osaa sanoo tähän mitään :o jokaisee edelliseen on tullu sellane ei helvetti, tähän kommentoin kyllä että... mut ei nyt :o en keksi mitään enkä oo omassa elämässä tällaseen törmännyt, paitsi kun kaveri kerto, että mun ei missää nimessä kannata alkaa seurustelemaan pitkää tapaileman pojun kanssa ( vuonna nakki ) ja tää oli kaikki loppujen lopuks sitä, että se oli sinkku ja tää hermanni oli sen EXÄ !1!!11! siitähä vasta huoran maine tuli... "EI VITTU, KAVERIN EXÄÄ EI KOSKETA !" sääntöje huutajia tuli fabossa laukaasta ja ties mistä enontekijöstä - mun ja kaverin yhteisiä kavereita. olin siinä sillei WTF mistä te mun suhteesta tiiätte ja sitte tuli: "no Marjukka siis kerto mulle siitä lauantaiyönä puhelimessa kolmelta !" ai nii, sillon ku oltii KÄNNÄTTY koko yö sidukalla ja lonkerolla ? voi basmatiriisi, nauran tälle nyt mutta sillon oli vähän kurja elämä paheksuvien katseiden alla O_o. mutta joo, eksyin kyllä nyt asiasta kukkaruukkuu :D

  VastaaPoista
 4. Pojilla on usein tää, kun ne ei kestä, että parhaasta ryyppykaverista onki tullu yhtäkkiä ihan pehmo..

  VastaaPoista
 5. Tavallaan oon samaa mieltä varsinkin, kun näitäkään pilkesilmäkulmassa kirjoitettuja tekstejä ei pidä ottaa turhan vakavasti :).

  MUTTA, sitten on olemassa oikeasti sellaisia ihmisiä, jotka eivät aina ajattele suhdeasioitaan loppuun ja joille pitää tai ainakin kannattaisi sanoa ystävänä jotain ennen kuin on liian myöhä.

  Tilanteissa joissa tosi ystävän kannattaa puuttua ja tunkea nokkansa toisten asioihin:
  - Fyysistä tai henkistä väkivaltaa sisältäviin suhteisiin (aina toinen ei ymmärrä, uskalla tai osaa lähteä itse pois). You know, se kuspää, joka aina alentaa ja haukkuu kumppaniaan toiseten kuulleen, ei päästä koskaan, milloinkaan mihinkään, haluaa ettei kumppanilla ole muuta elämää (ja tietenkin ne vielä pahemmat ja sairaammat hullut).
  - Lapset ja avioliitto, jos ihan oikeasti sokeakin näkee, että nää kaksi on viettänyt viimeset pari vuotta tapellen on-off-suhteessa, niin siinä vaiheessa kun ne yhtäkkiä keksii että "hei! kaikki paranee kun mennään naimisiin/ tehdään lapsi!", niin näille PITÄÄ EHDOTTOMASTI sanoa, että älkää olko idiootteja! Koska vaikkei kaveristaan välittäisi niin vähän pitäs olla empatia kykyä sitä syntymätöntä lasta kohtaan.

  Muussa tapauksessa miltei se ja sama. Toki jos tietää, että suhteen toinen osapuoli on ihan täys kuspää, käy vieraissa tai huijaa, dilaa ja imppaa Erikeepperiä, sillon saattasin kans sanoa kaverille, et mieti nyt kaks kertaa. Tai ainakin kertoisin totuuden ja sanosin, että turha tulla jälkeen päin itkemään, I tould U so. (Ai, että tuli just ämmämäinen olo :D)

  VastaaPoista
 6. ttau, just niin!!

  anonyymi, siis mähän vaan tsemppasin tuota mainiota pariskuntaa jatkamaan ja nolaamaan itseään vielä enemmän ;)

  anonyymi, osasithan sä sanoo paljonkin ;D

  Susanna, äläpä...

  Prinsessa, tokihan noi jutut on ihan eri kategoriaa! :) mutta just nää "te ootte vaan seukannu puol vuotta, miks te muutatte yhteen!!11"-nassuttajat.

  VastaaPoista
 7. oi ihanaa! ku tykkäsin susta facebookissa nii susta tuli erillinen ilmotus mun seinälle ihan sun kuvalla varustettuna :D niin söpöä! ♥

  VastaaPoista
 8. Puhut täyttä asiaa.
  Niin monta kertaa olen saanut kuulla
  tuota "ootte liikaa yhdessä"-soopaa,
  että nykyään menetän suhteeni arvioinnista
  ja arvostelusta hermoni.
  Mikä ihmisissä nykyään on kun pitää
  arvoida joka ikistä pariskuntaa!
  Meneekö kaikilla sitten itsellä niin huonosti,
  että pitää olla pohtimassa saako
  homot harrastaa seksiä, saako
  alle kaksikymppinen pari hankkia lapsia
  tai kannattaisiko tuon naapurin
  Matin jättää Maija, kun ei se edes anna
  sille pillua.

  VastaaPoista
 9. käytätkö sää enää formia?

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!