HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

maanantai 7. marraskuuta 2011

toive: feidaus, tuo veemäisyyden huipentuma

Siis en voi ymmärtää miten ihmisille voi olla vaikeeta ilmottaa, jos ei huvita/ehdi/kiinnosta päästä paikalle! Mikään ei oo niin saatanan turhauttavaa, ku seistä jossain vesisateessa odottelemassa kaveria joka ei sitten koskaan saavukaan paikalle, saati ilmota!

Joo, ei aina voi huvittaa tai joskus voi tulla jotain muuta menoo. Mutta mikä siinä on niin vaikeeta ottaa se kännykkä kauniiseen käteen ja laittaa viestiä että sori, ehkä ens viikolla? Aivan uskomatonta touhua! Ja sit ku se feidaaja ei edes tunne mitään omantunnontuskia, huh huh. Seuraavana päivänä sitten on ihan normaalisti, että mitäs sitte vaikka sä venasitkin mua pari tuntia turhaan bilevaatteissa lumisateessa. Että pääse ny yli, hyvä ihminen!

Miks ees sopii jotain, jos ei oo edes aikomus pitää sopimustaan? "Juu mää tuun teille huomenna yöks" --- "Noo emmää jaksakkaa mennä ku mieluummin ehkä meenki toisen kaverin pippaloihin... Nooooo, khyl se huomaa ku en ilmesty paikalle!" Sit toinen istuu himassa ja odottaa, että millon se "kaveri" tuleekaan viettämään sitä leffailtaa. Ja toinen painelee pitkin kyliä ilman suurempaa morkkista. "hihih, toivottavasti se ei saa selville, että oonkin sun kaa, enkä sen, hihihi tirskis!"

Toki ny joskus tulee tilanteita, että ei pääsekään perille, esim. riitojen, sairastumisen tai jonkun muun kurjan tilanteen takia. Tai jos vaan on niin väsyny, ettei jaksa lähtee.  MUTTA KAI SÄ OSAAT SITÄ PUHELINTAS KÄYTTÄÄ? Mikä siinä on niin vaikeeta ja ylitsepääsemättömän rankkaa soittaa sille ressukalle, joka ei vielä tiedä tulevansa feidatuks? Kyllä se kaveri varmaan tajuaa, jos selität sille. Sitä se tuskin tajuaa, että sä laitat sen venaan ja pilaan iltansa, koska et uskalla/kehtaa ilmottaa suunnitelmien peruuntumisesta.

Onko sut feidattu joskus aivan saatanan törkeesti?

33 kommenttia:

 1. venasin kerran kaks tuntii kompassilla likkafrendiä. paskiainen vielä ite kysy aamulla että voidaanko nähä. no eipä sitte nähty ei

  VastaaPoista
 2. ehkä eniten vituttaa se, kun kysyy joltain että voitaisko nähä ja se vastaa jotain että vaikka illemmalla. sit vaan venaa ja venaa et se ilmottaa koska se voi olla ja sit joskus liian myöhään se sanoo ettei se tuukkaan.

  ei siinä mitään mutkun se on kyllä varmaan koko päivän tienny ettei se tuu, ja mää oon odottanu että tänään oon sen kaa. jos se ois ilmottanu, oisin voinu keksiä jotain muuta tekemistä. mutta ei!

  VastaaPoista
 3. sopuli :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

  Yks poju halus kerran tosi kovasti nähdä mut ja pisteli mulle kehuviestejä ja olin niin kaunis ja halus webbailla mesessä ja kaikki tää siis ihan yllättäen sen aloitteesta :D Puhuttiin iltasin puhelimessa yms. Joku päivä sit taas puhuttiin puhelimessa, kyseli että onko mulla poikaystävää ja sovittiin sitten, että nähdään sillä viikolla. Soitin sille iltapäivällä sitten sinä päivänä jona oltiin puhuttu että voitaisiin nähdä ja se sano, että sille kävis parin tunnin päästä, illalla. Oli talvi ja lähdin sit pakkaseen kävelee että nähtäis ku kello lähesty sitä iltaa/sopimaamme aikaa :D Yritin soittaa sille ja kappas, se ei vastannu puhelimeen enää :DD En vieläkään tiedä mihin se jäi, mutta kummasti iski ujous, kun piti nähdä eikä enää ruudun takana puhua

  VastaaPoista
 4. Sovin treffit yhen nuoren miehen kanssa ja hän ei ikinä saapunut paikalle =)=) siinä typerän näkösenä odottelin puoli vitun tuntia. Menin sit viereisen baarin terassille litkii lonkeroo kyrpä otassa. Se ei ikinä laittanut mitään viestiä ja päätin etten mäkään laita. Kahen viikon päästä se tulee ihan muina miehinä puhumaan Facebookissa. Ei mitään anteekspyyntöä tai puhettakaan koko jutusta. Mainitsin sille sitten tästä ja se vaan sano jotaa "joooo siinä nyt kävi vähän silleen. Ei voi mitään" O_o

  VastaaPoista
 5. Ärsyttävää on myös se että joku saa sut suostuteltua ajelulle sen kanssa, niin ku oot valmis ja sanot että no tuu nyt pihalle nii sitte tulee vastaus:" sori ku tässä on nyt auto täynnä". Niin tosiaan se ei ollu kommentin pääpointti vaan mulla oli asiana kiittää tosta että pääsin listoille noissa blogeissa, en ois uskonu!:D

  VastaaPoista
 6. Mun kaveri on masentunut ja sen feidaukset on aika pahoja. Ymmärrän, et sil on mielenterveydellisii ongelmia. Mut sillä on tapana feidata säännöllisin väliajoin jokaista kaveriansa, kaikki saa osansa täst feidaamisesta, ja siitä ihmisestä tykätää nii paljo, et sit ku sille sopii tavata, kukaa ei feidaa sitä.

  VastaaPoista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. Täähän on kätevää, kun tamperelainen tietää oikeen nää paikatkin :D Eli siis, muutama kesä sitten silloiset kaverit oli kertoneet menevänsä Rosendahlin rantaan viettään iltaa ja oli kuulemma ok että mäkin liittyisin seuraan. Sain kyydin paikalle, mutta tyyppejä ei sitten näkynyt missään --> soitto --> "No me ollaanki koskenrannassa. No siks. Ei me olla hei mitään sun äitejä, täytyis sun itekkin osata ottaa asioista selvää, moikka!"
  Tyypit luuli että olin bussilla liikenteessä, ja kyllä oli ilmeet hämmästyneet kun feidausyrityksestä huolimatta sitten ihan hetken päästä ilmestyinkin paikalle, ihan vaan piruuttani.

  Onneks on sittemmin löytynyt kypsempää seuraa :-D
  Saakelin ärsyttävää on ollut myös se, että joku kaveri on luvannut kallisarvoista aikaansa mulle, ja kun koitan soittaa että millon ja missä nähään, ei tule vastausta vaan viesti "soitan kohta". Kuluu vähintäänkin yli tunti, lähetän viestin ja kysyn että millonkohan aattelit soittaa. Tulee vastaus "'kohta' on aika venyvä käsite :D". En vastaa enää mitään, ja sitten ties kuinka pitkän ajan päästä tulee viesti että "jos sittenkin nähtäis joku toinen päivä? Kun alkaa toi koeviikkokin".
  Oli vissiin vaikeeta sanoo jo siinä vaiheessa kun puhelimeen vastaaminenkaan ei huvittanut, öh.

  VastaaPoista
 9. Hei oisko mahollista et muuttaisit sun blogin sopivaks mobiililaitteille? Ois helpompi selata puhelimella :)

  VastaaPoista
 10. Juuri tuossa iha juuri noin pari vkoa sitten menin asuntoesittelyyn ja siel oli paljon muitaki oottaas. Puoli tunttii siit ku piti esittelyn olla nii meni hermot (ku töistä aikasemmin lähin kauheella kiireellä stn) ja lähin menee, en tie mitä kämpäl kävi.. Ei se muijja tullu paikalle sinne vaik se piti esitellä se kämppä. Haa, sainpas jonnekin purkaa *tutuksen :D

  VastaaPoista
 11. Mua ei oo feidattu mut voin vaan kuvitella kuinka ärsyttävää se on, koska sellanen viimetipassa peruminenkin on pepusta. "Joo kiva ku ilmotit et sun pitääkin siivota, mut olisit voinu ilmottaa aikasemmin ku venailin sua täällä sateessa jo vartin?"

  VastaaPoista
 12. Ei jumalauta sellaset feidaukset pistää vituttaan, kun on suunnitteilla mennä illalla bailaamaan yhdessä ja sit tulee se viimehetken feidaus. Siinä menee koko ilta pilalle, et kerkee saada muutakaan seuraa, joten päädyt viettämään lauantai-iltaa yksin kotona bilemeikit naamalla, tukka viimesenpäälle ja ihan helvetin iso kyrpä otsalla.

  VastaaPoista
 13. :---( Ite oon matkustanut Tampereelta Helsinkiin KAHDEN eri ihmisen takia ja joutunut molemmilla kerroilla feidatuksi... Sit tallustellut ympäri kaupunkia ihan eksyksissä (paljasjalkanen tamperelainen........) ja koittanut soittaa n. 100 kertaa minuutissa. Voi viiittuuuuuu! D: Tosi helmee kuluttaa se 25 euroo vaan tullakseen feidatuks ja sitten junassa paluumatkalla tyyliin Hämeenlinnan kohalla soi puhelin: "sori, olin nukkumas...../sori, en ookaan tänään Stadis......."

  Mulla ainakin on semmonen poskia kuumottava häpeän tunne kun joudun feidatuksi, tuntuu että kaikki näkee että oon niin merkityksetön tyyppi et mulle ei tarvii ilmotella jos ei teekään mieli nähdä. D:

  VastaaPoista
 14. joo muistan ku joskus pari vuotta sitten meän piti kahen kaverin kanssa mennä yhen toisen kaverin luo. seisoskelin valehtelematta kolme tuntia siinä kadulla ja ootin niitä kavereita. sitte ku en jaksanu enää ootella nii lähin kotiin ja sain myöhemmin kuulla että nää kaks oli lähteny kahestaan elokuviin :):)

  VastaaPoista
 15. Mun poikaystävä lupas mulle jo viime talven et pääsen lanittaa niittenkaa (hehe joo :D) mut sitte kesällä ku oli niitte lanien aika, en sitte päässykkää ku sen kaverit ei ilmeisesti halunnu mua sinne. Piti vaa hyväksyy asia ja istuu himas kyrpä otsas. Pisti kyl vituttaan iha huolel ja herran piti sitte hyvittää se mulle jotenki mut eipä oo liikuttanu eväänsäkkää perkele

  VastaaPoista
 16. Kaikista paras on se, että ku joku feidaa sut MONTA MONTA kertaa ja sä et ikinä suutu siitä, ja sitte kun sä muka-feidaat kerran teidän ystävyyden aikana, niin sit sulle suututaan siitä ihan täysin.

  Ja just toi johki pippaloihin meneminen ja viime hetkellä perutaan siks, ku muut ihmiset on kutsuttu ennen meitä sinne. Oikeesti argh :D

  Joskus vaan tuntuu, että itte tekis kaikkensa että näkee kaveria, mutta toinen feidaa sit viime hetkellä & tulee vklopuks siihen ihan naapuriin asusteleen..

  Ja se tunne oikeesti ku sut feidataan n. joka toinen kerta. Arvostan tommosta ihan hirveesti -,-

  VastaaPoista
 17. Ehkä vittumaisin oli ku olin kaverin kanssa ulkona ja sillonen säätö lupas tulla hakemaan sieltä pois... mutta ei sitten tullukkaan ku herralle oli sattunu tulee muuta menoa...lähin siinä sitte kävelemään kotiin korkkareissa, koska viimeinen bussikin oli menny aikoja sitten. Siinä vittuuntuneena kävelin kotiin päin minne muute oli 10 km, ni sitten tää kyseinen säätö ajaa vastaan toinen nainen kyydissä...ei toki pistäny vituttamaan, ei...soitin sitten perään ja sain vastauksen "et joo sori, no tartteks viel sitä kyytii" -.-

  VastaaPoista
 18. Mun mielestä vituttavinta on se, kun ensin ollaan sovittu, että vietetään koko päivä yhdessä. Sitten itse on kotona jo vamiiksi oottamassa kun toinen ilmottaa, että joo venyy vähän, nähäänki tunnin kuluttua. Sitte tunnin kuluttua ilmottaa, että en ehi vieläkään jne jne.

  No sitten huomaamatta tällasten pienten odottelupätkien siivittämänä hukkaan meneekin koko päivä ja lopulta toinen ilmottaa, etä ei nähäkään kun on jo niin myöhä. Jos se olis vaan heti alkuun sanonu, ettei tänään ehdi, niin olis voinu käyttää sen koko päivän jotenkin fiksummin

  VastaaPoista
 19. Ärsyttävimpiä feidauksia on se kun sovitaan toverin kanssa että nähdään esim. kolmen aikaan jossain tietyssä paikassa. Menet sitten sinne kolmen aikaan ja toveria ei rupee näkyyn puoleen tuntiin ja soitat että 'mikä on' ja tää vastaa 'joo sori, piti soittaa/laittaa viestiä etten kerkee viel blaablaa että soitan tänään myöhemmin _JOS_ nähtäis'. Sitten ajattelet siinä että voisinpa nähdä toista toveria. Menet sitten hengaa tän toisen kaverin kans ja sitten tää feidaaja toveri soittaa 'joo siis nyt voisin tulla johkin' ja sanot 'joo oon kyllä nyt tässä tän kans, kun susta ei kuulunut' ja feidari toveri päättää suuttua!? :D

  VastaaPoista
 20. Hitto vieköön täällä on porukalla vittumaisia tuttuja! Mua ei onneks oo feidailtu sen pahemmin, ainakaan ei tuu mieleen, mut voin vaan kuvitella, miten iso kyrpä kasvais otsaan jos joku tekis mulle tollasen biletysiltafeidauksen. :D

  Nyt kaikki jooko ryhdistäytyy ja kohtelee muita ihmismäisemmin! Feidaus on maailman eniten perseestä.

  VastaaPoista
 21. Tota samaa on käyny mulle erittäin useesti. Siin on näköjää joku isompi hankaluus ottaa se vitu puhelin kätee ja vaikkapa ilmottaa ettei kiinnosta:)

  VastaaPoista
 22. Sulla ihan mahtava blogi! Ja kyllä on feidattu, ei kiva juttu, I feel you.


  http://natalievilen.blogspot.com/

  VastaaPoista
 23. Poikaystävän kaveri tekee valitettavan usein niin että jos ovat esim. sopineet että tää kaveri tulee käymään seitsemän tienoilla, niin moneen tuntiin ei näy eikä kuulu ja sit ilmottelee joskus yhdentoista jälkeen että joo pääsisin tunnin päästä tulemaan...ja hyvin tietää että se ei välttämättä mun poikaystävälle enää sovi jos on vaikka töitä seuraavana aamuna. Ja siis puhelimeen se ei vastaa, ei myöskään tekstareihin saati että soittais kohtalaisessa ajassa takasin.

  VastaaPoista
 24. Mää saatan joskus ihan omaa hömelyyttäni unohtaa ilmoittaa että en tulekkaan, mutta ne muutamat tilanteet on tosiaan ollut vain sellaisia ryhmämenoja joihin mua ei oo erikseen tarvittu ja kenenkään ei ole mua tarvinnut odottaa missään puukkosateessa.

  VastaaPoista
 25. Mun kaks kaveria on monesti feidannu mut niin, et on sovittu et nähdään kolmestaan ja sit Liisa laittaa viestiä 30min ennen tapaamista et "Pirkolle ei sovikaan tänään, nähdään joku toinen päivä", eli mua ei voi nähdä kahdenkesken. Ja nää kaks ei millään ymmärrä sitä, etten mä jaksa nähdä arkisin 10h työpäivän jälkeen. Kerran peruin meidän tapaamisen, kun sain kuulla veljeni tulevan käymään, eikä oltu nähty puoleen vuoteen kun veli asuu toisessa kaupungissa. Nää kaverit piti 2 viikkoa mykkäkoulua tän takia :))

  VastaaPoista
 26. oottelin 20 minuuttia lumisateessa museon pihassa 30 asteen pakkasessa vähissä vaatteissa kaveria, jonka piti tulla siihen koska ei osannut meille. IHAN SAATANA HYVÄÄ HYVYYTTÄNI TULIN VASTAAN ETTEI TARVI KAIKKIEN OVIKELLOJA PIMPUTELLA. sitten tuli viesti jonka kohmeisin sormin luin : "sori hei, en pääse millään tänää tulemaa. pitää vahtia pikkusiskoo -.-" ja siitä sitten kävellessä kotiin se kusipää tuli vastaan mun toisen kaverin kanssa - parasta oli että se VILKUTTI ystävällisesti hymyillen. teki mieli huutaa, että josko haistaisit paskan <3

  VastaaPoista
 27. luin teidän kommentit ":OOOO"-ilmeellä... mitä vittua, miten noin hirveitä asioita tehdään kavereille ihan pokalla???? ei jumalauta pistää vihaks

  VastaaPoista
 28. Okei, mä en oo joutunu seisoskelee missään tappokeleissä ketään odottelemassa, mut kyllä tääki tapaus hiukan pantaa kiristeli. Olin ehtinyt asua n. kuukauden toisessa maassa ja tänä aikana pitänyt suht säännöllisesti yhteyttä yhteen "oot mulle kaikist tärkein ystävä"-kaveriin. Yks ilta yritin soittaa, koska oli hiukan koti-ikävä, parisuhde koetuksella, paha mieli ja olisin halunnut jutella, mut ei vastausta. Myöhemmin samana iltana sain viestin, et mitä olin soitellu, onks kaikki ookoo ja näin. Vastasin miks olin yrittänyt soittaa ja että olis tärkeetä saada jutella hänen kanssaan. Kaveri kertoi, että he ovat nyt porukalla viettämässä iltaa, mutta että ollaan yhteyksissä seuraavana päivänä sitten. Okei, ei siinä mitään.

  Seuraavan kerran kuulin tästä ihmisestä eilen, n. 2 kk edellisen tapahtuman jälkeen. Melkoisen pitkä baarireissu ja jatkot etten sanois...
  No mut eipä tässä enää mitään juteltavaa olis ollutkaan!

  VastaaPoista
 29. ihan kamalii juttuja :(( mua ei oo ikinä feidattu noin röyhkeesti, vaan jos on ollu jotain menojen peruuntumisia nii ne on kyllä sit ollu hyvistä syistä. tai esimerkiksi mun paras kaveri on aika usein joutunu perumaan menot ehkä puoli tuntii ennen sitä sovittua tapaamisaikaa, mut sil on vähän rasittavat vanhemmat jotka saattaa saada päähänsä että kaverin pitääki koko ilta istua tekemässä jotain koulujuttua (vaikka oikeasti ei olisi tarve vielä tehdä sitä tehtävää) ja alkaa huutaa ja ragee jos tää mun kaveri ei tottele niitä. vaikka onhan se tosi harmi mut ei se oo sen kaverin syytä.

  raivostuttavimpia on sellaiset ihmiset jotka tekee ikäviä feidauksia ja itse ei ikinä suutu siitä, harmittelee vaan et voi vitsi ku olis ollu kiva nähdä mut toisella kertaa sitten :) ja sitten ku itse tekee tasan yhden kerran sellasen "feidauksen" jolle on ihan hyvä syyki vielä, nii saa hirveet vihat niskoillensa....

  VastaaPoista
 30. Joo on feidattu. Ärsyttävin on varmaan ollu se että sovitaan kaverin kanssa että se tulee tiettyyn aikaan & kun sitten soittaa niin sanotaanki että joo kohta tulen. Sitten laitat sille viestin puolentoista tunnin päästä eikä tää vastaa mitään. Sitten soitat ja hänen toinen kaveri vastaa puhelimeen ihan pokkana. En oikeesti ymmärrä tätä ... Pistää kyllä vituttamaan ja kyllähän siitä nyt vähän surullinen mielikin tulee, jos joku läheinen ystävä tollein tekee. Sitten keksitään kaiken maailman tekosyitä ja itse kun olen vielä sellainen tyyppi etten kauheen helposti suutu niin oon sitten silleen että okei kun toinen pyytelee anteeks. Sitten tää unohetaan ja yks kaks yllättäen sama tapahtuu aina vaan uudelleen. ARGH

  VastaaPoista
 31. Ei muakaan pahasti ole feidailtu, mut kyllä se pikkiriikkisen pinnaa kiristeli, kun olin jälleen kerran ( Vakiokuski, viihtyy vaan auton ratissa ja osaa pitää hauskaa ilman viinaa-tyyppiä) hyvää hyvyyttäni kuskina ystäville. Oltiin ilta vietetty yhdessä, minä totta kai porukan ainoana selväpäisenä ja muut halusivat baariin. Vein tietenkin heidät sinne ja pyysivät, että hakisin myös pois ja veisin kotiin. (Itse en halunnut baariin, koska en vain pidä siellä rymyämisestä, juomisesta, saatikka kännisten ihmisten pölinöiden kuuntelemisesta ja tuntemattomien lääppimisestä.) Lupasin odottaa, sovittiin että soittavat kun tarvitsevat kyydin. Tottuneena ajattelin, että viimeistään pilkun aikaan tietysti. Ajelin sillä välin muiden selvänä olevien ja samaan kohtaloon joutuneiden kanssa pitkin kaupunkia illan ja odottelin niitä soittoja. Soitin vähän ennen pilkkua, että mistä arvon neidit tulisivat kyytiin ja kukaan ei YLLÄRI PYLLÄRI, vastaa puhelimeen. Odottelin sitten siihen 4 asti ja ajattelin, että kohta soittavat takaisin, etteivät kuule puhelinta täydessä baarissa. No eipä kuulunut. Olin siis odottanut neitokaisia kaupungilla n. 5 tuntia turhan takia. Olivat lähteneet jo 2 aikaan poikaystävän kyydillä kotiin, eikä kenelläkään käynyt mielessä soittaa.
  Vaihtoehtoisena tekemisenä, jos olisin asiasta tiennyt, että saivat toisen kyydin, olisin voinut lähteä käymään kavereiden kanssa vähän pidemmällä yö-aikaisella road tripillä, jonka missasin sitten velvollisuudesta ystäviä kohtaan.
  Sotahan siitä syntyi kun asiasta kehaisin, vastalauseena sain sen, että eivät muka ole pyytäneet odottamaan ja yritäppä siinä väitellä ihmisien kanssa, joka laittaa asian tyynesti humalan piikkiin ja väittää ettei muista moista. Kumma, että kaiken muun muistivat illasta, mm. "olipas sillä vaalealla pojalla kivan väriset ne puman raita tennarit. "

  VastaaPoista
 32. Ei jumalauta mitä tarinoita!!!! Mikä näitä saakelin törkyjä riivaa?!!?!??!

  Mulla on myös kirjan verran kokemuksia feidauksesta ja milloin mistäkin valheesta. Jopa mun synttärit on unohdettu yks kaks! Vaikka kutsut laitoin ja puhuttiin vielä edellisenä päivänä... Samaan aikaan tulee päivitys fbookiin "koiran kanssa lenkillä" kun pitäs olla meillä juhlimassa...

  Lisäks on paljastunu vaikka mitä valheita kipeenä olosta yms, ja sit kuitenkin on vahingossa törmätty samaan baariin.

  Alkaa usko mennä ihmisiin kun tuntuu et tämmöstä roskasakkia jokainen... Onneks toi menneisyyden kusettajat on jääny tiukasti taakse. Tuli mieleen taas kun eilen mut feidattiin pitkästä aikaan. Ystävä tuli pitkästä aikaa käymään samalla paikkakunnalla missä ite asun ja sovittiin treffit jo pari viikkoa sitten. Järkkäsin jopa koulupäivän itelleni vapaaksi että meillä olis enemmän aikaa. Siivosin kodin ja tein pientä purtavaa. Sovittiin treffit paikkakunnan bussipysäkille. Siinä sitten odottelin neitiä tunnin verran. Hänellä oli juuri vaihtunut numero joten mulla ei ollut hänen numeroaan. Hänellä oli kyllä minun. Neiti ei viitsinyt edes ilmottaa. Facebookissa mainitsin asiasta ja hän vastasi "vittu olin nukkumassa." Tää oli kyllä kaiken järkytys!!!! On kyllä entinen kaveri!!!

  Niin ja ikää tässä vaiheessa on jo 24-vuotta, eli kyse ei ole enää mistään teinien touhusta! Huh huh!

  VastaaPoista
 33. Pakko laittaa oma lusikka soppaan tässä keskustelussa. Minun pahin kokemukseni feidaaminen tuli yläaste aikana ystäväni toimesta kuitenkin vuosia sitten. Tällöin olimme sopineet nähdä elokuvateatterilla tiettyyn aikaan ja paikalle päästyäni ei hänestä näkynyt tai kuulunut mitään, vaikka yritin soittaa ym. Ja eikun tästä allekirjoittanut kävelemään takaisin kotia yksin about 28 miinus asteessa ja matkaa noin kilometri kaksi.

  Seuraavana päivänä tältä `ystävältäni tuli joku puolituinen turha tekosyy ja pitkä litanja anteeksi pyyntöjä ja että "ethän ole vihainen, ethän?"

  Tällaistä tuon tyypin taholta tuli noina vuosina kerta toisensa jälkeen, joten siihen se jäi. ;D And I`m feeling better now believe it! Mutta ongelmaksi tässä aukeaakin, milloin itse tekeytyy kynnysmatoksi. Mistä omat kynnysmatto käytökset voisi tunnistaa ja miten näitä ehkäistä? Minulle on ainakin yhä vaikeaa lähteä haastamaan ystäviäni heidän rikkomuksistaan ja välillä huonosta käyttäytymisestä myös.

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!