HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

lauantai 26. marraskuuta 2011

toivepostaus: opettajille vittuileminen

Minulta pyydettiin kirosanatonta postausta (koska se kuulostaa rumalta ja aivovammaiselta etc. etc.), joten yritän parhaani ja karsin tuhmuudet seuraavasta tekstistä pois. Ikävä kyllä se tarkoittaa useita lukukertoja läpi ennen julkaisua, koska olen kovin sokea omille vituilleni.

Mutta siis. Asiaan. (oon jotenki ihan lukossa aikaisen ajankohdan ja kirosanakiellon takia) Tosi hyvä aihe näin lauantaiksi, ettei vaan unohdu koulu viikonloppunakaan!

Mä tunnen niiiiiiiiin valtavaa myötähäpeää, kun joku luokassa osoittaa epäkiinnostuksensa hyvin selvästi/huutaa/angstaa/vittuilee (ei ole kirosana vaan verbi!) opettejalleen... Siis tekis mieli hakata päätä seinään, kun joku angstipetteri alkaa mussuttaan ja huuteleen sinne luokan etuosaan. Ihan oikeesti hei! Vaikka se opettaja olis täysi mulk pelle, niin silti!

Pahinta on, kun tämän aiheuttaa joku epämieluisa tehtävä tai oma saamattomuus. "Vittu hei emmä tienny!!!!!", "Just joo kato ku teen nää tehtävät... runkkari...", "Miks mulle ei oo kerrottu HUOOOOOH!?"... NO KANNATTAISKO JOSKUS OTTAA SE SILMÄ KÄTEEN JA TARKKAILLA TILANNETTA SIELLÄ LUOKASSA? Jos sää naputtelet sitä kännykkää ja keskityt oman motivaatiosi lyttäämiseen, tuskin sä mistään mitään tiedätkään. Se ei kyllä sillon oo yhdenkään opettajan vika.

Tai jos opettaja on hyvin pätevä, mutta luonteeltaan hissukkamainen, pelokas, helposti punastuva tms. niin siinä onkin vasta loistava kohde vittuilulle. Tytöt tirskuu väheksyvästi ja pojat leikkii jonkin tason kotikoomikkoa. Hulluinta tässä on se, että en puhu pelkästään ala-astelaisista, enkä edes yläkoululaisista VAAN myös lukiolaisista ja amiksista. HALOO! TE OLETTE KOHTA AIKUISIA JA TE PILKKAATTE OPETTAJAANNE?

Siis opettaja on töissä meitä opettaessaan. Opettajalle kuuluu antaa työrauha. Emmäkä mee johonkin raksalle vittuilemaan jollekin vasaraheikille. Tai kirjastoon nojaileen tiskiin ja heitteleen törkeitä läppiä tietokonetta naputtelevalle rouvalle. Järki käteen, pellet. Ja kuinka noloa se sitä paitsi edes on, niinku ihan kaikille osapuolille:
1.Opettajaa nolottaa, kun 20 kakaraa tuijottaa sitä yhden laukoessaan vitsejä esim. opettajan aviomiehestä.
2.Kaikkia hävettää myös sen "läpänheittäjän" puolesta, koska hän nolaa siinä kaikkein eniten itsensä (eikä tajua sitä).
3.Loppujen lopuksi nolottaa myös se, kun joutuvat todistamaan tätä surkuhupaisaa tapausta pääsemättä pakoon.

Kyllä mä muistan kuinka vuosia sitten nolotti, kun luokkakaveri antoi opettajan sekä koko luokan ymmärtää, että opettaja on myymälävaras. "Mites opettajan kauppareissut viime aikoina, onkos tarttunut mukaan jotain? Ootkos maksanutkin kassalla?"-heitot sai mut pohtimaan eri tapoja tappaa itseni siihen pulpetille. Tai erään opettajan kasvojen väritys... Joo en halua edes muistella sitä pilkkatulvaa.

Mutta jos se opettaja lipsauttaa suustaan "sä olet niin tyhmä"- tai "käytä aivojasi"-tyylisen lausahduksen, on pikkuperttien äidit soittelemassa rehtorille epäpätevästä opettajasta, jonka takia Pertsan sielu on rikki ja itsetunto palasina. Ei se mitään, vaikka aiemmin olis opettajaa huoriteltu ja laitettu tennispallo auton pakoputkeen. Tai kirjoteltu liitutaululle hävyttömyyksiä ja vihjailtu opettajan seksuaalisesta suuntautumisesta. EI SE MITÄÄN, MUTTA OPETTAJAN VIKA!

Jos se opettaja on mielestäsi epäpätevä tai epäoikeudenmukainen, siitä voi asiallisesti keskustella kahden kesken tai pyytää vanhempia ottamaan yhteyttä häneen. EI huutelemalla homorunkkaria luokassa ja tuhahtelemalla, jättämällä tehtävät tekemättä ja angstaamalla kaikkien edessä. Pieni kunnioitus pitäis olla suurempaa auktoriteettiä kohtaan!  Vai haluaako JOKU TOSIAAN alentua näin alas:

Oppilaat lähettivät opettajan nimissä törkyviestin


PS.  Pahoitteluni, tää on joku maailman tönköin ja huonosti etenevin postaus... vois mennä nukkuun takasi ja herätä ens viikolla.

17 kommenttia:

 1. Meidän luokalla on yks tällanen yksilö - niin gangsta ja vittu nussi äitiäs- kommentti lentelee jokaiselle opettajalle. Ja sellaset kommentit jotka vaikuttaa hauskalta sillon kun sanot ne mutta myöhemmin ne alkaa nolottamaan - ai että. Just viimeviikon pertsana tää neiti oli huutamassa luokanvalvojalle (yläaste, sydän.) jotain mikä sai mun pään niin myötähäpeän tunteeseen, vitsi ku muistais mitä se kilju.

  Jos mä en ite pidä jostain opettajasta, kuten tällä hetkellä liikunnan opettajasta, se yleensä johtuu siitä että se opettaja kohtelee mua väärin. Sillon mun pienessä päässä tapahtuu sellasia hassuja muutoksia että jos se sylkee mun kasvoille ja alistaa mua ilkeesti ja muutenkaan ei tulla toimeen niin saan sanoa sille takaisin ihan samalla mitalla. Right ? SITÄPAITSI SE ALOTTI !

  Emmätajua sitä että luokassa huudellaa saatanan huoraa opettajalle. Ei vaan toimi. Jotain pistäviä kommentteja inhottaville opettajille saa mun mielestä sanoo mutta vaan noilla ^ perusteilla. Jos opettajan kanssa ei tuu toimeen vaikka yrittää, ei voi mitää. NO CAN DO. Se on jokaisen oma päätös että kuunteleeko hymyillen aukomista ja syrjintää vai laittaako sillä mitalla takas mitä pystyy.
  Esimerkiksi kommentti joka sateli suunnistuksessa: "hei, sä voitkin sitten suunnistaa yksin. En mä mitää kolmen ryhmiä rupee vaan sun takia tekemää."

  VastaaPoista
 2. Yllättävää et on Kotkan keskuskuolu kyseessä.

  VastaaPoista
 3. Herranjumala mitä kakaroita!!! Huhhu... Ps. Kiroilu näissä teksteissä on just jees! Tulee asennetta :D

  VastaaPoista
 4. Huonosti onnistuit karsimaan kirosanoja, mutta hei! ei se mitään :D just niinko edellinen anonyymi sano niin ne tuo just asennetta sun teksteihin ja on lepposempaa luettavaa! :)

  VastaaPoista
 5. no jos joku sanoo jotain runkkariks niin emmää sitä voi siitä muuttaa! :D ja vittuilu on verbi! miettikää sille ny synonyymi... kettuilu? :DDd muahahahaa en kykene tuottamaan ilmeisesti puhdasta tekstiä:D

  VastaaPoista
 6. tunnustan ite että oon vittuillu (sijais) opettajalle - mutta siihen on kyllä sillon ollu syytäki, vaikka ne oiski vähä hääppösiä ollu.
  tää mies on kyllä täysin epäpätevä. päätti että nyt välitunti pois, pääsette ajoissa. puolilla luokasta oli vielä tunti sen jälkeen. on mukavaa istuu käytävällä vartti hipihiljaa, koska opettaja halus himaa aikasemmin.
  seuraavalla tunnilla tuli kauhee huuto ku pari luokkalaista oli piirtäneet pulpettiin tussilla (ei ollu edes totta tämä syytös). joku näistä kysy et miks ne saa rangaistuksen jostain mitä ne ei oo tehny, tää vastas "siksi." sangen ihastuttavana oppilaana mä huomautin, ettei opettaja sais koskaan vastata kysymykseen noin (tee työs saatana), vastaus oli "mua ei kuule kiinnosta nyt v-- yhtään."

  VastaaPoista
 7. Vaikka kirjoitustyylisi on hauska, lennokas ja tietyllä tavalla lapsekas, niin kirjoitat vakavista aiheista. Ja kirjoitat niistä hyvin. Hieno blogi!

  Tuosta Iltalehden linkistä, noiden poikien temppuo oli todella törkeä. En ymmärrä, miten voi olla noin ajattelematon, ja ajatusmaailmaltaan jollain tavalla mätä.

  VastaaPoista
 8. Mä suoraan sanottuna vihaan nykyajan teinejä (teinillä tarkotan just noita vittua-viljeleviä angstipetroja ja -pettereitä). No hitto, vihasin myös oman aikanikin teinejä.

  Sanotaan, että koulu on oppilaan työpaikka, vähän samaan tapaan kuin opettajankin. Itse en koskaan voisi kuvitella huorittelevan mun pomoa. Muistan kun joskus halusin opettajaksi, mutta enpä enää yhtään. Ei ihme, jos osa opettajista on epäpäteviä. Kuka nyt keskenkasvuisten pentujen vittuilua haluaisi päivittäin kuulla?

  VastaaPoista
 9. http://kuvaton.com/browse/19839/then_and_now5.jpg

  VastaaPoista
 10. tuo uutinen.... en voi muuta ku ihmetellä eikö noiden omatunto kolkuttanu ollenkaan

  VastaaPoista
 11. JEEEEEEEEEEE IHANA JENNI! tääää oli mun toive :D oooot iha huippu!

  VastaaPoista
 12. Kyllä huomaa, että nää lukijatkin on osa vielä ihan keskenkasvuisia. :DDDD

  Kyllä se on semmonen juttu, ettei kaikista tarvii pitää, mutta niiden kanssa pitää oppii tulee toimeen. Ja jos joku saatana kohtelee huonosti, mene ja vittu sano sille siitä,- ihan kaksin kesken, eikä muiden edessä nolaten.

  Mikään ei oo sen typerämpää tai lapsellisempaa, kun laukoa paskoja juttuja toiselle (oli kyse opettajasta, vanhemmasta, kaverista tai kenestä tahansa) sillä verukkeella, että tää kohtelee mua huonosti.

  VastaaPoista
 13. no pakko nyt sanoo tähän et oon kyllä väittänyt yhdelle opettajalle vastaan, koska se vaan ei tykkää musta. Koitan aina antaa itestäni hyvän ensivaikutelman mut jo alust alkaen tää opettaja suuttu mulle kaikesta jos mun vieressä istuvan kännykkä piippas tai jotakin hän halus mun kännykän takavarikkoon loppupäiväks. Ja siihen tuli pikku hiljaa kyllästyttyä joten sanoin yleensä siihen et ei v---- ollu mun kännykkä tai jotain vastaa. Onneksi ei tarvi enää kestää kyseistä opettajaa

  VastaaPoista
 14. VOI JUST TÄSTÄ AIHEESTA MUN ON PITÄNYKIN PYYTÄÄ POSTAUSTA! sää kerkesit tekemään ensin! :D

  yläaste oli tosiaan mulle aika hirveetä aikaa, vaikka se onkin vaan 3 vuotta niin ilman yhtään kavereita siinä iässä on mun mielestä todella pitkä aika. mua ei edes kiusattu, olin vaa ihan ulkopuolinen porukasta ja inhottavia juttuja puhuttiin selän takana.
  mut meidän silloisen luokan käyttäytyminen opettajia kohtaan oli JUURI tuollaista, ja yks syy siihen minkä takia en hirveesti halunnut edes yrittää olla niiden luokkalaisteni kanssa kaveria, kun mua hävetti tuo niin paljon.. ei kaikki henkilöt siellä ollu tuollaisia, mutta etenkin poikien käytös oli välillä ihan järkyttävää, eikä tosiaan kukaan tytöistä uskaltanut sanoa vastaan, kun olisi heti joutunut pilkan kohteeksi myös.

  toisaalta se poikien ilkeily rajoittui vain tiettyihin opettajiin, ja se laantui aika paljon 9.luokalla. mutta siis jos oli joku sijainen, joka ei heti ottanut supertiukkaa kuria, niin ei sen pitämistä tunneista kyllä tullu yhtään mitään. hirveetä niskoittelua, "onks pakko" "vittu emmä tienny et oli jotain vitun läksyy vittu" ja ihan suoranaista vittuilua päin sijaisraukan naamaa.. jos opettaja vaikka sekoili sanoissaan tai tiputti jotain tai muuta vastaavaa pientä, tai oli vähän arempi eikä vaan jostain syystä osannut ottaa sitä auktoriteettiasemaa omakseen, niin kyl ne luokan takaosassa istuvat lökäpöksyt osas ottaa siitä kaiken ilon irti.

  lukiovuodet on ollu about miljoona kertaa mukavampaa aikaa yläasteeseen verrattuna. nyt ainakin meillä opettajia oikeasti kunnioitetaan ja tunneilla on hyvä henki.

  VastaaPoista
 15. myös tää ajattelutapa minkä tämän päivän vanhemmat on omaksuneet, on mun mielestä niin väärin ja ihmeellistä. tai siis että jos oma kullanmuru käyttäytyy törkeästi koulussa tai kouluarvosanat alkaa tippua, niin se olisi jollain tavalla maikan vikana? puhun nyt siis niistä opettajista jotka ihan oikeasti OVAT AMMATTITAITOISIA ja yrittävät kaikkensa saadakseen lapsille ja teineille peruskoulun oppimäärän taottua päähän.

  VastaaPoista
 16. ai että miten onnelliseks tulin kun huomasin tän postauksen :D oon ite lukion toisella, ja kyllä, meidän luokalta 90% on juuri tollaisia idiootteja, ketkä ei tee tunneilla yhtään mitään, syyttävät sitten opettajaa kun eivät osaa mitään ja kaiken hyvän lisäksi opettajaparka joutuu kuuntelemaan jatkuvaa haukkumista ja vittuilua, melkein täysi-ikäisiltä ihmisiltä.

  meinasin linkata tän postauksen facebookissa mutta luultavasti olisin itse saanut vittuilua osakseni näiltä samaisilta järjen jättiläisilta.

  VastaaPoista
 17. Ei enää kirosanattomia postauksia. Tönkköä. Ainakin tönkömpää.
  Nyt on pakko puolustella. Meidän lukiossa ei koskaan pilkata opettajia. No okei, joskus. Opettajille nauretaan, jos he mokaavat, mutta niin he nauravat itsekkin, sekä itselleen että oppilaiden mokille. Joskus myös tulee matkittua jotain opettajaa. Lähinnä biologian opettajaamme, jolla on erittäin mielenkiintoinen tapa kantaa sekä ilmaista itseään. Hän seisoo jalat vääntyneinä mitä ihmeellisimpiin asentoihin, samalla nytkyttäen itseään ylös alas. Hän on myös kova rouva kuuluttelemaan asioita keskusradiosta, mutta valitettavasti hänellä on erittäin paha tapa änkyttää. Ei se haittaa, ei se hänen vikansa ole, mutta miksi luojan ihmeessä hänen pitää kuuluttaa joka ikinen kerta siellä fucking keskusradiossa?? Ei se änkytys siitä lopu ja me joudutaan kärsimään. Joka kuulutuksen jälkeen alkaa hälinä. "Siis mitä se sano"
  Ärsyttävää. Mutta hän on tosiaan ainoa opettaja jota koulussamme pilkataan. Ja sille nyt ei voi mitään, että hänen tuntiensa jälkeen tulee ihan vahingossa sanottua että "So- so- sovitaampa se- semmonen sääntö!"

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!