HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

torstai 1. joulukuuta 2011

1. luukku

jouluuuuu

Tämän päivän luukusta paljastuukin viisi vinkkiä joulunodotukseen:

1. Vielä ehdit ostaa joka päivälle oman kalenterin, meinaan kuinka köyhää on syödä YKSI minipala suklaata päivässä?! Siis oikeesti, aamulla juosta kalenterin luokse syömään postimerkin kanssa samaa kokoluokkaa oleva, suklaapalaa etäisesti muistuttava nappula? Sitä paitsi peruskalenterit on lapsille ja kaikki mikä on lapsille on pienempää, eli isommat tarvii aikuisten annoksen. Myös kalenterisuklaata.

2. Kalenterin lisäksi on suositeltavaa hankkia myös joulusukka. Ehdottaisin joulusukkahousuja (tää on niin Niksi-Pirkka!) tai edes polvisukkaa, että sinne sitte mahtuu huomattavasti enemmän jouluherkkuja ja -yllätyksiä. Jos kukaan ei suostu tonttuilemaan ja täyttämään sukkaa päivittäin, sinun täytyy tehdä duuni ite. Ainakin yllätyt joka päivä iloisesti!

3. Ajatus joulusiivouksesta vituttaa. Ihan oikeesti, ketä ei? Pitäis niinku puts puts kaikki ovenpielistä perimmäisiin kaapinnurkkiin, puhumattakaan kaappien järjestelystä ja uunin jynssäämisestä. Kumppani/kämppis/äiti painostaa koko joulukuun siivoamaan ja uhkailee sua imurilla. Mutta nou hätä, Jennillä on tähänkin ratkaisu: pidä pölyrätti käden ulottuvilla koko ajan. Kun joku pamahtaa paikalle käskyttämään, ota rätti ja esitä siivoavasi. "Joo joo, koko ajan, etsä nää?!" Voit välillä pitää myös imuria päällä.

4. Harmittaako lumeton joulukuun aloitus? Onko joulufiilis tipotiessään, kun ei näy jälkeäkään valkoisesta peitteestä päällä maan? No, Jenni ei jätä teitä taaskaan kylmäksi, sillä taskustani löytyy vinkit henkilökohtaiseen lumisateeseen! Laita vessapaperirulla pesukoneeseen vaatteiden mukana ja yllätyt iloisesti, kun laitat niitä kuivumaan: "vau, lattialle sataa jotain valkoista, ja sitä on paljon!". TESTATTU ON! Toimii!

5. Onko joulufiilis silti vieläkin kateissa? No, suosittelen iskemään glögit tulille, laittamaan Youtubesta The Joulukalenterin pyörimään ja rentoutumaan. Kyä se siitä lähtee käyntiin!

Mitäs huomisesta luukusta paljastuukaan... enpäs kerro, lällälälää!

7 kommenttia:

 1. Kannatan tuota 1. ehdotusta :D Kyllä sitä voi ennen joulua joka päivä napostella vaikka suklaalevyllisen!

  http://untiedandtrue.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. En oo vielä ikinä kommentoinu näitä, vaikka oonkin jo pidempään seurannu. Nyt mä näin joulukuun kunniaks päätin, että helvetti mähän kommentoin. :D En vaan voi sille mitään, mut tää on Mahtava! Nää tekstit on loistavia ja se että jotkut jutut tuodaa esille vähän kärjistetysti, tekee siitä viel paremman jutun. Tää vaan on loistava. ♥ Joka päivä mun on pakko kirjautuu bloggeriin ja olla sillain: LFI, näkyyks sitä missään? :D Ja sitten yllätyn aina ilosesti kun joku uus teksti on valmiina. Jes! Päivä pelastettu!

  Kaikki muut kalenteri kohat mä voisin jopa toteuttaa, mutta ehkä ton 4 vois kyllä jättää väliin.. :D Voi sitten vähän vituttaa, jos sattuu tarvitsemaan kyseisiä vaatteita ja esim. teippi sattuu oleen loppu (niin kun meillä).. :D

  VastaaPoista
 3. Riikka, ehkä voitais korvata kalenteri päivttäisellä konvehtirasialla? ;)

  Ninnilö, kiitos paljon kehuista! <3 :) ihana kuulla. Ja täytyy khy sanoo, että toi neloskohta on vähän kyseenalainen joulufiiliksen suhteen, meinaan kyseisen lumisateen kerran toteutin ja fiilis oli aika... raivokas...

  VastaaPoista
 4. muhahahah pakko mennä ostaan suklaata<3

  joku jennimäinen arvonta si johonkin luukkuun;)

  VastaaPoista
 5. Ehdottomasti paras joulukalenteri ikinä!

  VastaaPoista
 6. joulusukkahousut ! <3 pitääkin hommata :)

  mulla on 3 joulukalenteria äitillä ja 3 iskällä. JOTAI VÄÄRÄÄ ?! ): mulle meinaa tultii jo sanoo et se ideaha on se että se yks pala ja sitä oottaa ja dintzdantz. ei kinosta. mulla voi olla vaikka 30x2 joulukalenteria eikä suklaan tarkotus silti katoo !

  VastaaPoista
 7. Söin tänään Fazer-joulukalenteristani ekan luukun herkun. Sieltä paljastui ihana Fazerin sininen suklaakarkki! Valitettavasti se jättisuuri karkki ei täyttäny mun mahaa joten pitää varmaa kokeilla tota ykköskohtaa... :D

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!