HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

lauantai 3. joulukuuta 2011

2. luukku

jouluuuuu

(teknisistä ongelmista johtuen eilinen luukku jäi avaamatta, mutta kyllähän kahden luukun avaaminen on paljon mukavempaa kuin yhden!)

Toisesta luukusta löytyy valokuvan kera todiste siitä, että joulun mulkuinpiin hommiin kuuluu ehdottomasti riisipuuron keittäminen. Voin sitten ihan rehellisesti kertoa teille, että kyseinen homma sai mut raivon valtaan: mä olin siinä saatanan kauhan varressa koko ajan sekottelemassa sitä maitoo, MUTTA silti se kusipää paljo pohjaan. KAHTEEN kattilaan. JUMALAUTA, miten tontut ja joulumuori ja isoäidit onnistuu siinä?? Hei ihan oikeesti, ei sen pitäis olla mitään vitun ydinfysiikkaa? Emmäkä oo kadun kirkkain lamppu, mutta luulis jumalauta multa (talouskoululaiselta!) yks helvetin puuro onnistuvan! Että hei vaan kaikki lehmät, voisitteko ystävällisesti valmistaa tisseissänne sellasta maitoa, joka ei pala pohjaan? Ja rakkaat kattilanvalmistajat, olisiko mahdotonta valmistaa minulle henkilökohtainen puurokattila, johon ei pala mikään kiinni vaikka saatana yrittäis? Pitäkää puuronne helvetti!

9 kommenttia:

 1. mä en kans tajua ! miten se aina onnistuu sinne jysähtämää vaikka kuinka veivaa ?! helvetti. en tee tänä vuonna kyllä riisipuuroo.

  no justjoo, teen joka tapauksessa. aina vaa ajattelee että kyllähä se TÄNÄ vuonna on onnistuttava ! ja ei sitte ikinä. pitää varmaanki jynssätä sitä kattilan pohjaa koko sen valmistumisen ajan ettei oo mahollisuutta palaa pohjaa !

  VastaaPoista
 2. ÄLÄPÄ! siis ku vaikka koko vitun ajan olis siinä niin ei, sinne jämähtää! miten enää voin tehä paremmin!? :D

  VastaaPoista
 3. Taikasanat: KEVYTMAITO tai mieluummin TÄYSMAITO sekä TEFLONKATTILA. Rasvaton palaa aina. :D Tosin en tiiä että mitä maitoa käytit. Mä en oo onnistunut kertaakaan polttaan riisipuuroa noin. Ja mä sentään olen polttanut kerran makaronit pohjaan..... :D

  VastaaPoista
 4. hups, käytän aina rasvatonta... :D kiitos vinkistä! ehkä ens kerralla sujuu.....:D

  VastaaPoista
 5. Ite kaadan kattilan pohjalle vähän vettä, siis ihan silleen että se pohja on vaa kokonaan vedessä, joku puol desiä riittää mainiosti. Sitten maidot ja muut ja sitten pitää keitellä mahdollisimman pienellä liekillä. Meillä kun noi hellan levyt on ykkösestä kutoseen, niin sillä kolmosella kun keittelee tai jopa kakkosella niin ei oo ikinä palanu pohjaan :D Aikaahan siihen toki menee ihan helvetisti kun pienellä lämmöllä keittää, mutta niin se onnistuu parhaiten ja ei pala pohjaan! ;)

  VastaaPoista
 6. Sellasia kattiloita on, missä on sivuilla ja pohjalla tilaa niinku reunojen sisällä siten, että sinne voi laittaa vettä, jolloin ei pala pohjaan puurot eikä vellit. :p

  VastaaPoista
 7. :DDDDDDDDDDDDDDDDD

  onneks en tykkää puurosta ni ei oo pohjaanpalamisongelmaakaan.

  VastaaPoista
 8. mää tein tällä viikolla ekaa kertaa riisipuuroo ja hyvää tuli iha rasvattomasta maidosta normikattilalla! sitä ei saa pistää isolle sitä levyä. aluks vaa kutoselle ku kuumentaa sen maidon ja riisit mutta sitte sen jälkee kakosella vaan ja ei tarvi ees kiehuu. välillä sekottaa (aika usein, ei kuitenkaa koko ajan) ja malttaa vaan sen antaa olla sillä miedolla lämmöllä. JES, meikä pääsi pätemää :D

  VastaaPoista
 9. Hi!! :)
  I really like your blog, I follow you :D
  ... maybe if you have time, you could visit my blog too, and if you like it, follow me back ;)
  Kisses!
  http://modacapitalblog.com

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!