HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

lauantai 3. joulukuuta 2011

3. luukku

jouluuuuu

Kolmannesta luukusta tänään paljastuukin Jennin Joululahjavinkit.

Etkö keksi millään joululahjoja kenellekään? Oletko yhtä rahaton kuin minä? Ei hätää, Jenni auttaa miestä hädässä!

Äidille ja isälle: Muistatko, kun lapsena vanhemmille riitti lahjaksi vitun surkea piirrustuksesi, jonka olit vääntänyt tarhassa pikkukötäsilläsi? No, miksei se riittäisi edelleen? Kivasti piirrät "meidän perhe"-nimisen kuvan puuväreillä ja isket kehyksiin. Tietenkin plussaa on, jos tosiaan osaat piirtää. Jos et, sekään ei haittaa, koska äidit ja isät kelpuuttavat kaiken lapsiltaan.

Sisaruksille: Tarjoa nykyajan humputuksiin tottuneille sisaruksillesi matka kymmeniä vuosia taaksepäin ja nauti heidän ilmeistään antaessasi heille pula-ajan joululahja: pipari, omena, paperinukke ja vaikka kynttilä. Saatana on se ennenkin kakaroille riittäny!

Kumppanille: Monet pojt pitävät kaljasta. Osta tölvi (tai jos haluat panostaa, niin lava) ja paketoi se kauniisti kultapaperein ja ruusukkein. Voit ostaa myös jotain erikoiskaljoja, jos perus-Karjala ei tunnu tarpeeksi jouluiselta. Plussaa on, jos löydät jostain sellaisen mäyräkoiransuojuksen lisäksi lahjaasi. Tämä lahja lämmittää saajaa ja kertoo siitä, että tiedät mistä hän pitää.

Isovanhemmille: Mieti, kuinka mummosi tärisisi onnesta, jos kirjoittaisit hänelle runon! Kunnon mummun ja papan ylistysruno kehyksiin, niin olet isovanhempiesi ehdoton lempilapsenlapsi! Tietenkin on hyvä, jos osaat oikeasti kirjoittaa runon, eikä runosi ole jotain tyyliin "Minulla on paras mummi, ja papan parta kuin nummi. Kivaa on mummin lättyjä maistaa ja papan kanssa makkaraa paistaa. Mummun luona kivaa on, siks en oo mä onneton!".

Ystävät: Kirjoita ystävillesi esim. siivouslahjakortteja tyyliin "Lupaan siivota kanssasi kaksi tuntia valitsemanasi ajankohtana". Ihan oikeesti, ei ne koskaan sua siivoamaan pyydä ja kuitenkin olet antanut avuliaan lahjan. Ja jos sattuukin pyytämään, se voi olla ihan mukavata. Myös voit kirjoittaa "Lupaan lähteä kanssasi kaljalle"- ja "Teen sinulle pullaa"-kortteja. Näistä hyötyy kumpikin!

PS. Mikä on kamalin/huvittavin/hauskoin/oudoin lahja, jonka olet koskaan saanut?

8 kommenttia:

 1. sain joskus sellasia kunttilöitä jotka ei pysy pystyssä ku tietyssä kynttelikössä ja kynttelikkö makso tosiaa jonku 400 euroo, ja mulla 10 vuotiaana ei ollu semmosia rahoja :(

  VastaaPoista
 2. Ku mun siskolla oli rastat, ni se sai meidän isovanhemmilta sellasen setin, mis oli kaikkii erilaisii harjoja ja kampoja... :DDDDDDDD

  VastaaPoista
 3. repesin tolle isovanhempien runolle :------------D

  VastaaPoista
 4. Repesin ajatukselle että pakettia avatessani saan kortin jossa lukee "TEEN SULLE PULLAA!" :DDDDDDDDDDD

  VastaaPoista
 5. Sain 25 senttiä maksavat stringit kaveriltani Seppälän alennusmyynneistä. Ei siinä mitään, alushousuille on toki aina käyttöä (mieluiten ostaisin silti itse), mutta kun ne sattuivat olemaan valkoiset pinkeillä reunoilla ja koristeena oikein suloisia tummansinisiä lintuja. Kiitti kamu.

  VastaaPoista
 6. Olen mielettömän surkea keksimään lahjoja. Toissavuonna annoin poikaystävälle syntymäpäivälahjaksi vihkoksi niitattuja paperilappuja jossa luki juuri tyyliin 1 kpl kokovartalohieronta, voimassa 11.11.-12.12.2012 asti. Monensorttista siellä olikin, onneksi poikaystävä hukkasi lappuset;)
  Mutta kieltämättä äijä oli huvittunut!
  PS. Jospa tänä vuonna annan vastaavan, mutta tälläkertaa voisin tarjoutua siivoamaan kaverin kämppää

  VastaaPoista
 7. Olen mielettömän surkea keksimään lahjoja. Toissavuonna annoin poikaystävälle syntymäpäivälahjaksi vihkoksi niitattuja paperilappuja jossa luki juuri tyyliin 1 kpl kokovartalohieronta, voimassa 11.11.-12.12.2012 asti. Monensorttista siellä olikin, onneksi poikaystävä hukkasi lappuset;)
  Mutta kieltämättä äijä oli huvittunut!
  PS. Jospa tänä vuonna annan vastaavan, mutta tälläkertaa voisin tarjoutua siivoamaan kaverin kämppää

  VastaaPoista
 8. Annoin armaalle 2v viikarikummipojalleni (joka on tätini lapsi) joululahjaksi muumit-nokkahuilun kostona tädilleni eräästä asiasta.

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!