HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

keskiviikko 7. joulukuuta 2011

5., 6. ja 7. luukku

jouluuuuu


Helvetinmoinen motivaatiopula ja Paulan ylioppilasjuhlaputki veivät postailuinnon täysin, mutta olen kelkassa taas! Ja aloitetaanpa luukkujen availuilla. ;)

Tänään luukuista paljastuukin vinkit pikkujoulukauden loppuun!

1. Ole mielikuvituksellinen, eli jätä se vitun jäätävä tonttulakki kotiin (ihan oikeesti, tonttulakeissa ryyppäävät ihmiset aiheuttaa mulle valtavaa myötähäpeää, varsinki ku itse tulee joskus harrastettua kyseistä lajia) ja kokeile jotain villimpää! Petterimäisen punaisen nenän saa pelkästään tissuttelemalla rivakkaan tahtiin viiniä, mutta sekin on kovin tylsä ja ehkä hivenen säälittävä pikkujouluasuste. Esimerkiksi kietoutuminen lahjanaruun ja -paperiin on aika ovela idea. Ja oha niitä muitaki jänniä ideoita, Jeesuslapset ja Tiernapojat ja mitä näitä ny o! Asusteiksi kelpaavat myös joulukoristeet; kukapa ei syttyisi joulupalloihin pukeutuneesta naisesta?

2. Mahtava juomapeli pikkujouluihin syntyyn hyvin helposti ja pienellä vaivalla, säännötkin menevät joukon idiotteimmankin henkilön päähän: etsi radiosta Jouluradio-kanava ja juokaa aina, kun joululaulu soi. Kyllä, luit oikein. (Voitte myös vaikeuttaa peliä erilaisilla muunnoksilla, esim. ottamalla shotin aina kertosäkeen aikana. )

3. Oletko jo kurkkuasi myöten täynnä joulutorttuja ja piparirasioita? Glögi aiheuttaa inhoreaktioita ja rusinamantelisekoitus vituttaa? Iske pöytään jotain hyvin epäjouluista, esimerkiksi paketti makkaraa tai lättyjä ja mansikkahilloa. Kesään on kuitenki niin saatanan pitkä aika ja jouluruokia saadaan syödä vielä ens vuoden puollelekin, että tässä välissä sellanen pieni kesäherkuttelu on ihan paikallaan! Helvetti mä kuolen, jos joku vielä tarjoaa mulle enkelisuklaata tai jotain helvetin maustekakkua! IHA OIKEESTI! Hyvä jos on edes joulukuu alkanu ja silti ollaan lokakuusta asti tungettu siihen kahvipöytään noita edellämainittuja "herkkuja".

4. Venyikö pikkujoulut aamuun asti? Sukkahousut on vituillaan ja korkkareissa on kurja kävellä lumisohjossa kotia kohti? Hanki pilkkihaalari ja ota se aina pikkujouluihin mukaasi! Kuinka tajuttoman siistiä olis vetää pilkkihaalareissa kohti kotia! Ite kävelin avokärkisissä satiinikorkkareissa ilman sukkahousuja maanantaiyönä kotiinpäin ja voin kertoa, että olisin antanu pilkkihaalarista mitä vaan! Ja kuka raiskari edes kiinnostuu jostain epämääräsestä haalarihemmosta? Ei tuu kylmä ja selviää kotiin ilman tunkeilijoita!

5. Sitten vielä perusohjeet firman pikkujouluihin, jotka monilta tuppaa unohtua:
 • muista, että joudut maanantaina menemään vielä töihin (ja jos et, asiat ovat  vielä huonommin)
 • muista, että muut voivat muistaa villin tanssisi joulukuusen kanssa, vaikka itse et muistaisikaan
 • muista, että tuskin saat palkankorotusta humalaisella vihjailulla ja pomolle lirkuttelemalla (huom. tuskin, en tunne pomoasi)

Hyvää eilistä Itsenäisyyspäivää ja palaillaan illemmalla peruspostauksen parissa! ;)

7 kommenttia:

 1. Ahahhaahahhaha paras jolukalenteri ikinä :---DD

  VastaaPoista
 2. Ois varmaa pitäny nuo firman pikkujouluvihjeet muistaa :D Mut ei voi enää mitää :DD

  VastaaPoista
 3. Hahaa 4.! Mulla joka talvi aina kun lähden baarista tallustaan kotia niin liian isot ja rumat uggit mukana ja toppahousut, - takki ja kunnon pipo ja lasketteluhanskat! :D

  VastaaPoista
 4. hahah Jenni oot ihana!!! :DD

  VastaaPoista
 5. :D tätä olis pitäny kans kokeilla:

  Linnan juhlat -juomapeli

  Säännöt:

  Ota huikkaa aina, kun:
  1. Joku kättelee presidenttiä.

  VastaaPoista
 6. Ota huikkaa aina, kun:
  1. Joku kättelee presidenttiä.

  hahahah! toi oli hyvä!!! :))

  VastaaPoista
 7. Sytyn pilkkihaalari- ajatukseen

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!