HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

torstai 8. joulukuuta 2011

8. luukku

jouluuuuu


Ootteko kiinnittäneet huomioita joulunajan ja joulun jälkeisiin lehtiotsikoihin? Siis aivan järkyttäviä vitutusotsikoita, joiden ainoa tarkoitus on saada ihmisille vaan jumalattomat paineet ja loppujen lopuksi vielä kunnon joulumorkkis!

Loka-marraskuussa alkaa jo hiipiä lehtiin "JOULU TULEE, OLETKO VALMIS?!"-tyyliset pelotteluotsikot. "ANNA JOULUN HIIPIÄ KOTIISI"- ja "JOULUNODOTUS ALKAKOON"-tekstit saavat jokaisen vähänkään hermoheikkouteen taipuvaisen stressiperseen ensinnäkin a) panikoitumaan ja b) ostamaan sen lehden, koska luulee sen sisältävän vinkkejä juurikin sen joulustressin hoitoon. Ja vitut! Sehän on täynnä "NÄIN ASKARTELET LAPSILLESI TULITIKUISTA JOULUKUVAELMAN"- ja "TEE ITSE JOULUKUUSI HAKANEULOISTA"-ohjeet, jotka sitten nämä täydellisyyteen pyrkivät perheenäidit toteuttavat paniikkihiki niskassa.

Joulukuussa joulusekoilu suorastaan räjähtää käsiin. Vitullinen määrä ruoka-, askartelu-, lahja-, ja koristeluvinkkejä ja -ohjeita, jotka jokaisen sitten täytyy hymy huulilla toteuttaa. Kinkkuja on oltava about viittä erilaista, jokaisen kuuluu vääntää hamstereilleenkin tonttupuvut, parhaan tunnelman takaa itsetehdyt joulukoristeet ja eihän se joulusaunakaan ole mitään, jos sitä löylyhuonetta ei oo perse veressä pessy. Vaikka otsikko on "Vinkit rauhalliseen jouluun", se tarkoittaa oikeasti "Jos sä et saatanan hevosnaama askartele ja touhota sitä joulua verenmaku suussa, olet maailman kymmenen huonoimman perheenäidin joukossa."

Entäpä tammikuun alkupuolen lehdet................. "HYVÄSTI JOULUKILOT!", "SULATA KINKKU KANKUSTASI!" ja vittu "KYMMENEN VINKKIÄ KEVYEN OLON MAAILMAAN!". Joo, just kolme viikkoo sitten piti vetää kinkkua naamariin ja ei ollu mitään hätää läskeilyn suhteen! Päinvastoin; jos saatana ei pipari maistunu niin oltiin niin epäjouluhenkisiä ja läpätiläpäti! Ja nyt yhtäkkiä täytyis vetää sairas himoreenikuukausi päälle ja potee valtavaa morkkista? PÄÄTTÄKÄÄ SAATANA!

Tässä syy, miksi lehdet jääköön minun ostoskopastani kaupanhyllyille näin joulun tienoilla!

4 kommenttia:

 1. ''Sulata kinkku kankustasi'' xdd repesin tolle ;))) hyvä postaus jälleen kerran! :))


  http://without-the-truth.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Repesin täysin tässä "jokaisen kuuluu vääntää hamstereilleenkin tonttupuvut" -kohdassa, sillä usko tai älä, äitini neuloi OIKEASTI hamsterilleni tonttulakin :DDDDDDDDDD

  VastaaPoista
 3. "TEE ITSE JOULUKUUSI HAKANEULOISTA" hahahahhahaaa ! :DDD mahtava kirjoitus :D

  VastaaPoista
 4. siis OMG oot ihan täysin Katy Perryn näkönen! mä niiin repesin tälle postaukselle :D jatka samaan malliin! saatan jopa jäädä lukeen, vaik ootki tollanen vitun nokkava pissis xD

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!