HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

tiistai 13. joulukuuta 2011

happyhappy

Meinasin toteuttaa erään henkilön toiveen ja pitää turpani kiinni, eli pitää pikkiriikkisen postailubreikin, mutta eeeeei. Ihan piruuttani on taas pakko päästä postaamaan. Ja mulla on myös valtavan hyvä mieli muutenki, kiitos uuden tulevan opiskelupaikkani! ;)

Toteutankin siis erään toisen henkilön toiveen ja postaankin positiiviseen sävyyn, valittamisen ja rageemisen sijaan. Aionkin nyt siis listata asiat, jotka saavat pienen sydämeni hypähtämään ilosta, valtavan vitutusaallon sijaan.

 • Yhdistelmä Mies&Vauva. Siis ei vittu ja morjes, miten söpöä on mies joka lepertelee vauvalle! Vielä jos on kalju ja/tai tatuoitu jäbä ja sellanen tissimaitoaikaan kotona ollu pullukka vauva... Siinä vaiheessa oon niiiiiin äitipuolimatskua ja valmis työnteleen. Rattaita.
 • 1 viesti saapunut -teksti kännykässä, ja mielellään viesti sais olla jotain muutaku tyyliin "moro, mitä ruokaa teet tänää?" tai "Nyt Ikea Family-kortilla vitunväriset kynttilänjalat nyt vain 2,95!"
 • Kun tarkistan nettipankista, että montakos kolikkoa siellä tililläni oikein pölyttyykään, ja huomaan siellä olevan huomattavasti enemmän kuin alunperin uskoin. Eli yli 40 euroa. Mutta kuitenki!
 • Huomaan lapsien kehittyneen jumppakauden aikana ja sillat ja kuperkeikat sujuu paremmin ku alkusyksystä. "Jee osattiin opettaa edes jotain!"
 • Kun luen Sunnuntai Ihmiset -liitettä ja huomaan TAAS jonkun antaneen lapselleen naurettavan ja tekotaiteellisen nimen. Onhan se kurjaa lapselle, mutta jos siinä lehdessä komeilee Pricilla Mersedes Panelius Lehtonen niin vittu ei siinä voi olla hajoomatta! 
 • Tiedän saavani joulahjaksi uuden koneen ja vihdoinki pääsen kirjottamaan, postaamaan, tekemään kouluhommia, käyttämään nettipankkia ja hoitamaan asioita netissä ilman, että kone sammuu noin puolen minan välein.
Minkäs takia sää oot tänää ilosella tuulella?

  9 kommenttia:

  1. Ohjaatko sä lapsille jotain jumppaa? :D sama harrastus ollu täällä!

   VastaaPoista
  2. Näin kerran miehen, jolla oli nahkatakki niittikoristeilla, housut joista roikkui ketjuja, kunnon irokeesi (mustaksi värjätyt hiukset tietty ja naamassa vaikka mitä lävistyksiä - ja se työnsi pinkkejä lastenvaunuja. Ja tää ei edes tapahtunu missään isossa kaupungissa vaan ihan peräkylillä. Oli jotenki ihana näky kaikessa absurdiudessaan. :)

   VastaaPoista
  3. Nora, jep! Sellasta leikkitouhujumppaa ja sit sellasta ... jumpampaa ja voimistelumpaa (itehän en oo päivääkään elämästäni voimistellu mutta luotan kansiooni :D) jumppaa. Ikähaarukka 3-6 veeee :)

   Anonyymi, ihana! ounou niin suloista! :D

   VastaaPoista
  4. AH!! Sunnuntailiitteet! Ne on mun sydämen asia ja parasta sunnuntaiaamuissa.

   VastaaPoista
  5. Parasta tässä päivässä oli, kun valitin tekstaten poikaystävälle, että en osannu LYHYEN matikan läksyjä ja se laittaa takasin, että oppi piirtään aku ankan sillä uuberilla laskimellaan :DD

   VastaaPoista
  6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   VastaaPoista
  7. Koska mä omistan jo ison kaljun ja tatuoidun miehen, joka (toivon mukaan) lepertelee (oletettavasti) pullea poskiselle vauvallemme helmikuussa ;)

   VastaaPoista
  8. oon onnellinen koska täytän tänään 18v :)))))) vaikka vähän pelottaakin samalla.

   noi iskä+vauva-yhdistelmät mitä välillä näkee vaikka bussissa on jotain niiiiiiin ihanaa!! koska 80% noistakin on äiti+vauva. siis todella harvoin näen jonkun miehen vauvan kanssa yksin menossa johonkin :< no okei äiteillä on äitiysloma, mutta edes viikonloppuisin. miksei ne miehet lähde viemään rattaita ulos ja antais vähän äitin levähtää kotona omassa rauhassa?

   VastaaPoista
  9. Mä oon ihan riemuissani, koska loppuvuoteen ei oo minkäännäkösiä keikkoja edessä! On meinaan joulukuussa ollu kuorokeikkoja noin kerran viikossa, ja töissä ollaan vedetty kohta kuukauden päivät 2-5 keikkaa viikossa sellasta lasten satuseikkailua päiväkodeille. Viiminen kuorokeikka oli tiistaina & töiden puolesta viimistä vedettiin tänään. Ei sillä ettenkö tykkäis kuoroilusta tai lasten kanssa pelleilystä, mut sitku se alkaa olla lähes jokapäivästä & töihin pitää raahautuu ennen seittemää laittaa jotaa kutisevii kasvomaalauksii naamaan, ni tuntuu yllättävän hyvältä ku tietää et vuoden vikat viikot menee ihan vaan silleen "normaaleissa" aktiviteeteissä. : DD

   VastaaPoista

  Ei muutaku kommenttia tiskii!