HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

torstai 22. joulukuuta 2011

JEE!

Siis mitä helvettiä, missä välissä pamahti 400 lukijaa rikki?! Ihan sekopäistä, mistä teitä ihania oikein tulee?
...VAIKKA mä olen epäkypsä ja lapsellinen (osa tän viikon kommenttisaldoa :D), niin silti porukkaa on ku piänessä kylässä!

Ja olin aika raju ja laskin yhteen Bloggerin, Blogilistan ja Bloglovin':n, niin arvatkaas montakos lukijaa siitä yhteensä tulee? 688! Mitä vittua, sehän on ihan saatanan monta ihmistä?!

Kiitos taas kaikille lukijoille, kommentoijille, neuvojille, kritiikin antajille, kehujille ja kaikille muille, jotka sillontällön blogin ympärillä pyörii!Tästä on hyvä jatkaa... ;)


Paljon jouluisia pusuja, Jenni


PS. Kilpailua tulossa lähiaikoina, muistakaa seurata tilannetta!
PPS. Toiveita, ehdotuksia ja palautetta saa edelleen lähettää niin kommnettiboksiin ku meiliinkin!

9 kommenttia:

 1. Tää sun blogisi vain on niin loistava! Eilen bongasin tämän demistä ja lukaisin kaikki postaukset läpi siltä istumalta. Kirjoitat tosi hauskasti ja ihanan rehelliseti :D Tää nousi heti mun lempiblogien listalle <3

  VastaaPoista
 2. oih näytät ihan katy perryltä tossa :D jouluja jenni ♥

  VastaaPoista
 3. ja varmasti on lukijoita vielä paljon enemmän kun laskee meidät anonyymitkin mukaan!:)

  VastaaPoista
 4. Nii hei, mä luin tuolta Happyhappy -postauksesta että ohjaat touhujumppaa pikkusille, missä seurassa sä teet sitä? :) Ja ookko kenties käyny Svolin sen touhujumppakoulutuksen? :D Jotenki jännää et joku muuki on tehny sitä ku meitsi! Ja mä kans ohjasin sellasia 2-8 -vuotiaita :D

  VastaaPoista
 5. Repesin ku huomasin, että 3 tyyppiä on painanu tota "älä yleistä lehmä"-namiskaa :D

  VastaaPoista
 6. nyt sait taas yhden uuden lukijan!

  VastaaPoista
 7. näytät vähän katy perryltä :D

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!