HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

keskiviikko 7. joulukuuta 2011

liikenteen vittupäät

Itse ajotaidottomana paskana (vaikka löytyy B- ja C-kortit...) koen oikeudekseni arvostella hivenen kanssaliikkujia liikenteen ihmeellisessä maailmassa.

Olen täysin sukka auton ratissa, mutta siksi olenkin jättänyt kyseisen homman niille, jotka sitä saatanan peltilaatikkoa osaavat ajaa. Mutta ei, tällasia Jennejä on liikenne pullollaan, joille suosittelisin myös vaihtoehtoa bussi. Ei jumalauta! Ensinnäkin, LAITTAKAA NE VALOT PÄÄLLE, VALOPÄÄT! Vitun hienoo melkein jäädä auton alle, joka ei ole sitten vaivautunut niitä sieltä napista päälle heittämään. Juu, joskus unohtuu ja läpäläpä, mutten tajua miten joku voi pokalla ajella kilometrejä pimeässä huomaamatta valojen puuttumista! Ei vittu!

Tai te, joista on äärettömän hauskaa tulla täysiä mutkaan tai helvetinmoista vauhtia risteykseen! Joo, ei tuu mieleen sellanen pikkujuttu, että siellä voi olla myös muita henkilöitä liikenteessä? Tietä ylittäviä kakaroita, hitaanpia ajoneuvoja tai eläimiä? eeei, millään ei oo mitään väliä, kato ei mulle mitään satu. Kato mä oon vittu kuolematon! "Mullon täyskasko, no problem!"

Entäpä te vajaat pyöräilijät, jotka luulette koko tien olevan teidän... Ensinnäkin, lopettakaa se rivissä ajelu (parasta on sellanen viiden teinin mateleva lauma, joille tuottaa vitunmoisia ongelmia siirtyä sinne sivuun, kun vähän kelloa pimpottaa) ja menkää oikealla puolella jonossa, NIIN KUIN JOKAINEN NORMAALIN AIVOTOIMINNAN OMAAVA HENKILÖ OSAA TEHDÄ! Ajaisitte saatana edes lujempaa! Ei luoja! Tai se, että ei tiedä vasemman ja oikean eroa... Joo, musta on helmi kävellä edestä ja takaa tulevien kusipääpyöräilijöiden alle, koska he eivät oikein muista, että missäs sitä oikein saikaan ajaa.

Sitten on se idioottiryhmä, johon itsekin vielä lukeudun huonon muistini takia: heijastittomat. Siis se on aivan turha itkee kun jää auton alle, ku vetää säkkipimeellä ilman heijastinta tyynesti vaan tielle. Mä en ainakaan kehtais valittaa, jos ite ihan sokkona vedän sinne autojen sekaan ilman heijastinta! Ei jumalauta, vaikka se auto ajais kolmeekymppiä, niin ei se sua jollain katuvalottomalla tienpätkällä nää! Siis about halvin henkivakuutus ikinä (täytyyki heti tän jälkeen ettiä heijastin nyt ku vielä muistan!), mutta eeeeei vitullaka. Kyllähän minut kuuluu huomata ja mussunmussun.

Myös parkkipaikalla driftaavat amisjantterit, huvikseen ylinopeutta ajelevat vajakit, kamikazepyöräilijät, 10 metrin talutushihnassa 200-kiloista koiraansa ulkoiluttavat pellet ja kakarat, jotka juoksevat sen tarkemmin sivuille katselematta autotielle: HERÄTKÄÄ!

Helvetti nyt jokanen hankkii sen heijastimen ja pitää turvavyöt kiinni, koska mää en tästä toista kertaa aio sanoo!

7 kommenttia:

 1. Pahimpia on nää, jotka eivät tiedä mikä vilkku on. Koulusta pysäkille kävellessä (ja päin vastoin) saan nähdä n. 5krt/viikko keskareita "kun minä olen kävellyt auton alle!!" Saatana kun opettelis käyttää sitä vilkkua nii tietäisin ees et yrität tappaa mut, niin ei tarvis sinne "alle kävellä"

  VastaaPoista
 2. Toi heijastinjuttu on kyllä niin totta ja mulle sen tärkeys valkeni vasta sillon kun ite pääsin auton rattiin ja aloin kattelee et ei vittu eihän näitä sunnuntailenkkeilijöitä täällä lokakuun pimeydessä nää! Suunnattomasti mua vituttaa liikenteessä myös muorit ja vaarit jotka ajelee karvalakki silmillä, risteyksestä lähetään niin hitaasti kun vaan pystyy ja siihen neljäänkymppiin kiihdytetään 5km! <3

  VastaaPoista
 3. tuli mielee vaa et en kyllä sun kanssa haluis alkaa jostain asioista kiistelee ; ) häviäisin noin 100-0 : D

  VastaaPoista
 4. Haluisin lisätä listaan vielä yhden ärsyttävän seikan liikenteessä... johon itse ainakin oon monesti kijaimellisesti törmännyt.
  On ihmiset (ihan jalankulkijat) jotka luulee omistavansa koko hemmetin jalkakäytävän!! Ite kävelet ihan reunassa ja sit tulee ihminen jolla olis ties kuinka monta metriä väistää. MUTTA!! Voi jumalauta kun niiden pitää kävellä niin, että varmasti törmää suhun... ja sit katotaan perään pahasti kun en niitä väistänyt!!
  Onko kellään muulla ollu vastaavanlasia tilanteita ihastuttavien kanssa jalankulkijoittemme kanssa?!

  VastaaPoista
 5. mä en tajua sitä, että jos kaukaa joku vitun mummo näkee sen rollaattorin kanssa että hupsistakeikkaa, minä tässä ajan tällä puolella tietä minun jopottimellani niin ei ole varmaa IKINÄ se mummo väistänyt. ja ihan sama kuka sieltä vastaan tulee nii tuntuu ettei ikinä vaivaudu väistämää jos mä nyt oon nii onttopää etten muista missä ne pyöräilijät kulkeekaa - parasta tässä on se että en polje big cityssä vaan pienessä pienessä kaupungissa ! kyllä mä isossamaailmassa tajuan sen että sielä on vähän enemmän ihmisiä etc. etc. mutta kun ei. kun on se kuusmetriä levee tie ja pitää tyyliin tahallaan vielä mennä äksänä siihe oikeeseen reunaan viittä sekuntia ennen ohittamista / vastaantulemista. HUOH.

  VastaaPoista
 6. Mikä ihmisillä vinksahtaa päässä siinä vaiheessa kun mennään liikenteeseen? Tai paikkaan, jossa voi olla liikennettä.

  Jalankulkijat kulkee joko saatananmoisissa laumoissa (teinit) madellen tai parkkeeraa kapeimpaan mahdolliseen kohtaan jutustelemaan (mummot) jollon kukaan ei pääse ohi. Ja auta armias sitä joka uskaltaa pyytää tietä! Sit on nää äidin ja isin pikku kullanmurut, jotka ajelee polkupyörillä siksakkia jalkakäytävällä. Hitaasti. Ohi voi mennä jos uskaltaa; minä en uskalla, koska en pysty ennustamaan, missä vaiheessa se kakara taas tekee äkkikäännöksen tai -pysähdyksen ja jää törmäyksessä alle, mistä minä saisin tietenkin syyt niskoilleni.

  Ja tosta risteyksiin tulosta. Ite jarruttelen autolla ajaessa varmaan 200 metriä ennen risteystä ja pelkään silti ajavani jonkun päälle, mutta tuntuu että kaikki muut kuskit ajaa risteykseen asti niin kovaa kuin mahdollista ja lyö sitten viime hetkellä jarrut kiinni. Erityisen kammotavaa tämä on silloin kun pitäisi kääntyä, eikä oikein osaa päätellä sen vastaantulijan vauhdista, että pysähtyykö se saatana nyt niihin valoihin vai tuleeko päälle.

  Toisaalta, mikäpä olen tätä sanomaan minä huippukuski, joka olen (kahdesti) ajellut tyytyväisenä iltahämärissä pitkät pätkät ja ruvennut sitten perillä haistelemaan, että mistä tämä käry tulee ja todennut, että katsos pirua, tulipas ajeltua koko matka käsijarru päällä.

  VastaaPoista
 7. Se on tosi ärsyttävää kun teinilauma marssii rivissä ja sitten kun pyytää väistämään niin heitetään vittumaisia ilmeitä!(vihainen hymiö)
  en tykkää!
  tai sitten pyöräilijät jotka päättävät kahen sekunnin välein vaihtaa kaistaa, ihan vaan huvin vuoksi.. -.-
  jep..kolmen jälkeen on jo tosi pimeää.. oiskoa aika hankkia se heijastin ? (autoilijoiden turvallisuuden vuoksi)
  :)

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!