HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

tiistai 20. joulukuuta 2011

mä oon nainen ja mua ei saa loukata!

tyttö: -Tää tulee ny vähän yllätyksenä, mut oon ihastunu suhun...
poika: -Öö no mullon kyllä tyttöystävä.
tyttö: -VITUN MULKKU

poika: -Musta tuntuu, että meidän on turha enää olla yhdessä.
tyttö: -VITUN MULKKUJoskus mää sitten häpeen omaa sukupuoltani ja sen edustajia! Niinku pahimmat myötähäpeähetket nostaa pinnalle ihan pelkkä kavereiden kanssa ajanviettäminen, vanhojen päiväkirjojen lukeminen ja yleisesti kaikki nettikirjoitukset. Ja syy tähän on naisten huvittava luulo, että heillä on oikeus käyttää terävää kieltään, mutta pippelillisten taas kuuluu kertoa elämän kovat totuudet tyyliin runomitassa.

(EI VITTU TAAS MÄ YLEISTÄN, APUAAAA)

Kukaan ämmä ei voi väittää, etteikö joskus teini-iän pahimmassa angstivaiheessa koettu ero tai pakit nostanu "ei vittu mikä kusipäää, vitun mulkku"-vihan pintaan. Tai että joskus ei olus tullu annettua/saatua "sano sille runkkarille suoraan, et sua ei vittuakaan kiinnosta"-ohjeita. Jos taas miestä ei kiinnosta, kyseessä on automaattisesti täysi vittupää, joka ansaitsisi paljon erilaisia kidutusmuotoja sukuelimiensä alueelle ja voisi esim. ampua itsensä. Mutta kun tyttö ei ole kiinnostunut, niin tokihan jokanaisenoikeuksiin kuuluu "voi vittu, luuleksää että mua kiinnostais sunlaiset jätkät"-tyylinen vastaus.

Eihä ny ketään saa loukata, oli sitten kumpaa sukupuolta tahansa! Mutta jotenkin useimmille naisille on itsestäänselvyys vetää vitulliset raivarit, jos se kuolleena syntynyt parisuhde kuseekin jaloille. Naiset myöskin saavat usein omasta mielestään sanoa ns. "suorat sanat" sille "urpolle, joka luulee et voisin kiinnostuu sellasist". Mies taas joka muotoilee asian tökerösti ("sori mut en oo todellakaa kiinnostunu susta...") tai suorastaan rumasti ("mullon jo tyttöystävä, et voitko jättää mut rauhaa?!") on ehdottomasti kusipäistä pahin. Sitä pitää kavereiden kanssa haukkua ja sitte vähä velloa itsesäälissä, onhan häntä juuri loukattu!

No onhan se jätkä aivan täys runkku, jos se vastaa ihastuspaljastukseen esim. "vittu jätä mut rauhaan lehmä", mutta ihan samat säännöt pätee naisiin! Ei se pimppi anna oikeutta käyttäytyä ku joku aivovammanen hieho, joka voi heitellä takasi mitä vaan paskaa. Jos se jätkä nätisti sanoo että tää oli ny tässä, niin deal with it! Jos joku ei ole kinnostunu susta tai ei halua seurustella, niin ole hyvä ja niele se totuus! Ei se tee kenestäkään yhtään mitään kusipäätä!

Mutta mistä muijat ammentaa sen myötätunnon kaveria kohtaan ja pystyy keräämään kaikki vittuilun eri tyylisuunnat, kun päästään haukkumaan sitä "törkeää jätkää", joka ilmoitti mesessä, että on ihastunu toiseen? Miksi fiksut tytöt menee aivan vitun sekasi, ku kyse on parisuhteista ja vastakkaisesta sukupuolesta?

Kyllä mä vaan tiedän nää jutut, katsokaas olen itsekin tyttö. On sitä kuulkaas useemman ku yhen kerran kavereiden kanssa lyöty viisaat päät yhteen ja vastattu pakkeihin vähintäänki kakaramaisesti tai ilmoitettu "hivenen" asiattomasti jollekin pojalle, kuinka hänen on turha elätellä mitään toiveita minun suhteen. Jokainen seurusteleva ihastus oli kusipää ja ero kertoi ainoastaan sen pojan mulkkuudesta. Luojan kiitos jossain välissä hoksasin, että ei saatana, eihän tää ny näin voi mennä. Että mä tässä vaan auon päätäni ilman syytä. Joten pyytäisin, että te jotka olette ottaneet itseenne pakit ja haukkuneet poikaparan lyttyyn: älkää tehkö niin enää. Ja jos itse olette pakkien antajina: sanokaa se asiallisesti. Ei sen kuulukaan kivalta kuulostaa, mutta ei ketään tarvi loukata.

56 kommenttia:

 1. samaa mieltäääääää.

  en tajua tätä vaikka iteki syyllistyn välillä. mikä meitä oikei riivaa ? ):

  VastaaPoista
 2. Mua taas joskus pelotti sinkkuaikoina että poika loukkaantuu jos kerron etten oo kiinnostunu.. Se oli aina pahin paikka kun piti sanoo että sori en oo kiinnostunu, jos poika oli kaverina kiva. Eipä se sitten vaan kaveri halunnukkaan olla eikä siitä kuulunu enää :( Joskus oletin, että poika tajuaa, ettei tarvii aiheuttaa ite pahaa mieltä...

  VastaaPoista
 3. Itelläni välillä juuri tämän takia nousee hirveet naisvihavibat päälle, vaikka itekki tyttö olen. Juuri toi, että suuri osa teinilikoista, ja vähän vanhemmistaki naishenkilöistä, miehiä saa kohdella miten haluaa ja "KOSKA MUL ON PINPPI JA TISSIT OON PRINSESSA PALVELKAA MUA!!!1".

  http://teoriamulkuista.blogspot.com/

  Toi blogi on hyvä esimerkki tollasista pinppiragemuijista. :D

  Lisäks oon kuullu hirveesti tarinoita tytöistä, jotka baarissa yrittävät saada miehiä ostamaan itselleen juotavaa, eivätkä niistä miehistä sitten mitään muuta haluakkaan. Sitten kun mies sanoo, että öö, miks mun pitäis sulle juotavaa ostaa en ees tunne sua, niin muijatpa vetää hirveet raget näitten "kusipäitten" takia. :----D Oikeesti, mitä vittua.

  VastaaPoista
 4. oon niin samaa mieltä rakas jenni!! musta on ihan HIRVEETÄ että tytöt menee päästämään tollasia loukkauksia suustaan ja kokee et on ihan niiden oikeus haukkua poika pystyyn ("siis mähän oon se uhri tässä") jos on oikeasti kyse ihan vaan siitä että poika onki ihastunut toiseen tai on sillee et "sä oot tosi ihana ihminen mutta en pidä susta seurustelumielessä". ööh, sillä pojalla on ihan just ne samat oikeudet ilmaista kohteliaasti kun ei kiinnosta? luuleeko ne tytöt että jokainen poika johon ne silmänsä iskee on automaattisesti ihan lääpällään siihen, vaikka niillä olis jopa tyttöystävä jo ennestään?

  mun mielestä tuo on oikeesti sairasta, siis tuollainen raivoaminen jota just kuvailit, kun kyse on asiasta jolle nyt ei vaan voi mitään.. ja sit sen perusteella ne pojatki saattaa yleistää teinitytöt samanlaisiksi itseään täynnä oleviksi...

  VastaaPoista
 5. Luin blogitekstejäsi aika pitkälle, ja voin todeta, että joo onhan niissä joissain asiaa, mutta ei helvetti ko sä vaikutat nii vittumaiselta ämmältä ko voi olla? ne asiat mitä blogissas käsittelet voi käsitellä ilman että jokaseen lauseeseen tunkee sanan "vittu", "saatana" tai jonku muun kirosanan. ja voisit myös kans kirjottaa niitä asioita iha normaalisti eikä tollai et "ei vittu kirjotan nyt hauskasti oman mielipiteeni, yleistän että kaikki on just tälläsiä, teen ite samanlaisesti mut muut on silti iha vitun paskoja"

  VastaaPoista
 6. Anonyymi 16:43.

  Sehän tästä blogista just tekee suositun. Kaikkien näkökulmien pohtiminen ja semmoset emmää yleistä mut jotkut tekkee- lausahdukset ei mun mielestä ainakaan tätä blogia paremmaksi tekis.. Anna Jennin kirjottaa blogiinsa niinku haluaa, blogista paistaa heti läpi jos se on tehty miettimällä jatkuvasti toisten mielipiteitä.

  VastaaPoista
 7. samaa mieltä :) ja selma, ton sun linkittämän blogin lukeminen tuottaa tuskaa! :o ja jos tytöt noi pienestä rupee rageemaa nii kyl siinä alkaa miettiä, että kuinka tosissaan sitä alunperinkään tykättiin/oltiin kavereita... Varsinki, jos kyseessä on varattu ihmine nii huh huh sanon vaa. Sanokaa mitä ajattelette mutta ette viittis ajatella kaikkee nii ilkeesti.

  VastaaPoista
 8. Joo ja yks juttu kans mitä en saatana ymmärrä on se että jos jätkä jättää muijan tai just sanoo ettei oo kiinnostunu ni se pitää jotenki KOSTAA? ;o "no nyt tehään sen elämästä helvettiä, sillä oli pokkaa olla kiinnostumatta musta"

  siis what?

  VastaaPoista
 9. äää tää on NIIN TOTTA JA OON NIIIN SAMAA MIELTÄ! EN KESTÄ

  mutta oon ite aika huono ymmärtämään tota poitsujen "ei"tä :D kaikki meistä sortuu johonkin

  VastaaPoista
 10. anonyymi 16.43 : <3!!

  VastaaPoista
 11. Miehet ei osaa torjua selkeesti ja naiset ei osaa torjua nätisti. Miesten pitäis tuottaa paljon jälkeläisiä, joilla on niiden hyvät geenit, eli niillä ei periaatteessa olis varaa torjua lähestyvää naista, mutta toisaalta nykyihmisen normien mukaan kaikkia ei vaan paneskella. Periaatteessa. Naiset taas joutuu tekemään sen valikoinnin hyvien ja huonojen geenien (eli käytännössä hyvien ja huonojen miesten) välillä, eikä ne voi olla koko ajan tekemässä pentuja joka miehelle, joten varmaan se sitten stressaa meitä kun ei osata sanoa nätisti kiitos ei ja tullaan räyhäämisen takia paheksutuiksi. :D Kulttuurin ja luonnon välinen ristiriita, sanoisi Freud.

  Mutta kummallista että nykyisin tuntuu melkein kaikkien postausten kommentteihin tulevan tätä samaa kitinää Jennin kirjoitusten laadusta, kielenkäytöstä, yleistämisestä jne. Onko ihan tosi niin vaikeeta tulkita tekstiä muutenkin kuin kirjaimellisesti ja vakavin mielin?

  VastaaPoista
 12. En voi kyllä muuta sanoa, kun että miten paskassa seurassa sä Jenni aikaas oikein vietät :D? Kertoo ihmisestä aika paljon, mimmosten tyyppien kanssa pyörii ja vastaa aika pitkälti näitä sun tekstejäsikin. En mä tiedä edes kavereiden kavereista noin idiootteja ihmisiä ;).

  VastaaPoista
 13. nyt on ihan pakko kysyä viimeiseltä anonyymiltä, että miten ihmeessä mun ystäväpiiri ja seura jossa liikun liittyy millään tavalla tähänkään tekstiin? :D en kai maininnut missään välissä, että hei mun parhaat ystävät toimii näin! Mutta se on mukava kuulla, että et hengaa idioottien kanssa (joka kertoo ihmisestä paljon ;);) )! Ja jos tosiaan et tunne tekstini kuvailemaa tapausta edes yläasteeltasi tai et ole törmännyt vastaavaan keskustelupalstoilla, niin onneksi olkoon tynnyrissä kasvamisesta!

  Sori tää osissa kommentteihin vastailu, mutta kännykällä on niin pirun vaikeeta vastata kaikille samaan aikaan :c

  VastaaPoista
 14. Ei voi muuta sanoo, ku aivan loistavaa tekstiä! Puhut ihan asiaa ja kirjotat vielä tyylillä mikä pistää jatkamaan ja jatkamaan lukemista, tykkään!

  VastaaPoista
 15. täyttä paskaa koko teksti, lopeta se yleistäminen niin lukijas nousee 800.. onneks täääää tynnyrissä asuneena tiijät kaiken aivan vitun hyvin!! " itse olen 20v, kaikessa aina oikeassa, dissaan ja yleistän teinejä kun viimestä päivää, ja nauran ragemis kommenteille"
  kyllä oon samanikänen kun sää ja sää joskus kuka vaikutat joltain 15-16 vuotiaalta prinsessalta teen kaiken miten mä haluun ymsyms. tää ei sit oo mikään ragemis kommentti vaan halusin ihan asiallisesti ilmaista mitä tuli heti mieleen kun parin kaverin kanssa tää teksti luettiin!

  VastaaPoista
 16. onneks SÄÄ* tynnyrissä asuneena....

  VastaaPoista
 17. juu siis mä tässä vaikutan 15-vuotiaalta teiniprinsessalta... :D tais osua teksti arkaan paikkaan? ja mää en yleistämistä lopeta vaikka lukijamäärä kymmenkertaistuis! :D vaikee hyväksyä että myös mulla on oikeus mielipiteeseen? ;)

  VastaaPoista
 18. Tottakai jokaisella on oikeus mielipiteeseen, mutta jos sen esittää lapsellisella ja "typerällä" tavalla, saattaa saada negatiivistakin palautetta. Eikä niistä välttämättä kannata provosoitua sen kummemmin ja jäädä itse perään huutelemaan, siitä tulee vähän nolo vaikutelma.

  Muutamia tekstejäsi lukiessa tulee mieleen, että tyylisi kirjoittaa on aika haastava, jotta siitä saisi tahallaan kärjistävän lisäksi myös älykkään oloisen. Koska tällä hetkellä se vaikuttaa ennemmin pikkutytön kiukuttelulta asioista, jotka kiukuttaa. Noh, tämähän on vain minun mielipiteeni. Mutta jatka toki harjoittelua, sillä tavallahan sitä kehittyy! Enkä minä tätä pahalla halunnut sanoa, nämä asiat vain tuli mieleen, kun törmäsin blogiisi.

  VastaaPoista
 19. juu mulla on tosi otassa kun sulla on oikeus mielipiteeseen, yhyy ranteet auki villasukalla style? :D ja se on mun ja parin mun kaverin mielipide vaan että vaikutat 1516 vuotiaalta teiniprinsessalta älä suutu dude, sullahan se arkaan paikkaan osuu asiat kun huomautteleee ;)

  VastaaPoista
 20. anonyymi, tällanen tää mun blogi vaan ny sattuu oleen :D toki jos et oo ennen lukenut postaustakaan, niin on vaikea päästä jyvälle siitä, että blogin idea on olla hivenen ärsyttävä ja pentumainen, mutta kuitenkin viihdyttävä. toki huumorini ei kaikkiin uppoa, mutta itse olen tällä hetkellä kovin tyytyväinen blogiini sekä ihanaan lukija- ja kommentoijakuntaan :)

  anonyymi, ny en saanu kyllä oikeestaan yhtään mitään selvää :D ja mulla on tapana vastata kommentteihin niin paljon ku kykenen, ei se käsittääkseni huomauttelua? :DDD ja ps. tekisin mitä vaan, että pääsisin takaisin ikävuosiin 15-16 :(

  VastaaPoista
 21. Tää näyttää jakaneen mielipiteitä. :D Lauri-sika täydentää naisista yhden asian, jota ette koskaan tule hyväksymään mutta pitää kuitenkin paikkansa. Yleensä teillä ei ole siinä vaiheessa kun haukutte jätkän mitään todellista aavistusta siitä, haluatteko olla sen kanssa. Nainen alkaa vasta kehittää tunteita kun mies kysyy. Lisäks mä tahtoisin anturin, jolla sais tietää montako päivää ovulaatioon on, koska hormonivaihteluilla on aika suuri merkitys. Teidän kuvitelmanne loogisuudestanne on johtanut Lauri-sian niihin ihaniin tilanteisiin, joissa parhaimmillaan saman päivään sisään haistattelette, itkette ja heilutatte persettänne. Otatte myös aika rankat pultit, kun sen toteaa ääneen.

  VastaaPoista
 22. mikä siinä on mutta tunnut vitun feikiltä XDDD

  VastaaPoista
 23. Ι wаѕ rеcommended this web site by my cousіn.
  I am not sure whether thіѕ post is written by him
  as no one elsе κnow such detailеd about my tгouble.
  Υou're amazing! Thanks!
  Also see my website: 12 month loans for bad credit

  VastaaPoista
 24. It is in геality a nice and helpful piеce
  of іnfο. I am sаtіsfied that you shared this hеlρful іnfoгmation with us.
  Pleаse keep uѕ informed like this.
  Thаnks for sharing.

  Feel fгeе tο surf to mу wеbsіte
  New Bingo Sites
  my webpage: New Bingo Sites

  VastaaPoista
 25. Yоu ought to tаkе рart in a сοntest for one of the
  best blogs оnline. I am gоing tο highly геcommend this webѕitе!  Hеre iѕ mу web sitе losing weight
  My webpage - losing weight

  VastaaPoista
 26. Ϻy relatіνеs alwaуѕ sау that Ι am wasting my time here at net, howеver I know ӏ am getting experіence dаily by reаding
  thes nicе аrticles.

  my blog post :: diet plans
  my web page: diet plans

  VastaaPoista
 27. Attractive ѕection of соntent. I ϳust stumbleԁ upon your
  blog and in accеssіon capital to assert that І acquіre
  in fаct еnjoyed aсcount your blog posts.
  Αny waу I'll be subscribing to your augment and even I achievement you access consistently fast.

  Here is my web blog :: payday loans

  VastaaPoista
 28. Unquеstіonablу bеlieve thаt which you stated.
  Υour favοrite juѕtificatiоn seemed
  tο be on the nеt the simplest thing to be awаre
  of. I say to you, І defіnitеlу get irκed whilе ρeοple consider
  worrіеs that theу plaіnly ԁοn't know about. You managed to hit the nail upon the top and defined out the whole thing without having side-effects , people could take a signal. Will likely be back to get more. Thanks

  my weblog ... instant payday loans

  VastaaPoista
 29. Hi! I've been following your site for a while now and finally got the courage to go ahead and give you a shout out from Humble Tx! Just wanted to tell you keep up the good job!

  Look into my web page; quick loans

  VastaaPoista
 30. Why νiewers ѕtіll use to read nеωѕ рapеrѕ ωhеn
  in this tеchnological globe all is presеntеԁ on wеb?


  Feel free to visіt my web blog payday loan
  my page - payday loan

  VastaaPoista
 31. Ηi, i thіnκ thаt i sаω уоu viѕiteԁ my ωеb ѕіte thuѕ і cаme tο
  “retuгn the faνor”.I am tгying tο find thіngs tο
  іmрroνe mу wеb sіte!
  I suppose its ok to uѕe somе of your іԁeas!
  !

  Ηere is my web blog - payday loans uk

  VastaaPoista
 32. Greаt blog here! Also your wеb ѕite loаdѕ up veгy fast!
  Whаt host aгe you using? Can I get
  youг affiliate linκ to уour host? I wiѕh my
  sitе loadeԁ up as faѕt as youгѕ lοl

  Also viѕit my blοg - instant cash loans

  VastaaPoista
 33. Undeniаblу beliеve that ωhich you stated.

  Your faνourite justification seemeԁ to
  be on the web the simplest factor to remember оf.
  ӏ say to you, I сertаinlу get annoyed at the
  samе time as people consider issues thаt they just don't understand about. You controlled to hit the nail upon the top and outlined out the entire thing without having side effect , folks can take a signal. Will likely be again to get more. Thank you

  Feel free to surf to my webpage instant cash loans
  my site > instant cash loans

  VastaaPoista
 34. I got thіs webѕitе from my buddy whο ѕharеd wіth mе regaгԁing this web sitе and noω thіs timе I am vіsіtіng this wеb pаge and readіng veгу іnformativе artіclеs oг гeviews
  here.

  my weblog - payday loans

  VastaaPoista
 35. Hi, еvery tіme i used to chеck ωebsite
  pοsts here in the еаrlу hourѕ іn thе mогning, because i love to find out mοre and more.


  Here iѕ mу ωebpage; payday loans

  VastaaPoista
 36. Hi to eνеry body, іt's my first pay a quick visit of this website; this weblog carries amazing and in fact fine information designed for readers.

  my web blog ... same day loans

  VastaaPoista
 37. Finе ωay οf descгіbing, and good ρarаgraph to obtain data аbοut my preѕеntatіοn focuѕ,
  which і аm goіng tο conѵey in university.


  mу blοg; no credit check loans

  VastaaPoista
 38. If you want tο get much from this piece οf writing then you
  haνe to aρρly such mеthods to your wοn web sitе.


  Here is my homepаge - payday loans

  VastaaPoista
 39. I аm not ѕure where you're getting your information, but good topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for fantastic info I was looking for this info for my mission.

  My website ... unsecured payday loan

  VastaaPoista
 40. Hi there I am so excitеd I found your web site, I really founԁ
  you by error, whіle I was browsing on Google
  fог something else, Anyways Ι аm here now and would just
  like to say many thanκs foг а trеmenԁouѕ pоst and
  a all rounԁ interеsting blog (І also loνe the themе/dеsign),
  I don't have time to browse it all at the moment but I have bookmarked it and also included your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a lot more, Please do keep up the superb job.

  my weblog :: Instant Payday Loans

  VastaaPoista
 41. Hі, I dο thinκ your sіte may be having ωeb browsеr
  сompatibility іssues. Whenеѵeг I lοok at your wеbsitе in
  Safari, it looκs finе hoωеver, when opening in IE, іt's got some overlapping issues. I merely wanted to give you a quick heads up! Besides that, great website!

  Take a look at my web-site :: Payday Loans

  VastaaPoista
 42. Hi therе! I сould have sωoгn I've been to this website before but after checking through some of the post I realized it's nеw tο me.
  Nonetheless, I'm definitely happy I found it and I'll bе bookmаrκing and сhecking
  back frequеntly!

  Feel frеe to suгf to mу ωеbsіte - loans broker

  VastaaPoista
 43. I haѵe learn а few juѕt гіght stuff here.
  Definіtelу worth bookmаrking for гevisіtіng.
  I surprise how much attempt you set to сreatе onе of these Mаgnificent
  informativе ωebsite.

  Мy weblοg :: loans broker

  VastaaPoista
 44. fantastiс ρoints altogеther, you just won a
  new reader. Whаt may yοu suggеѕt in regаrԁs to
  your рublish that you madе а few days in the
  ρаst? Anу poѕitive?

  Alѕο visit my blοg post: Same Day Payday Loans

  VastaaPoista
 45. Hеllο my frіend! I wish to say that this pοst
  іs amazing, nice written and come with almοst
  all vitаl infоs. I would like to ρeer extгa poѕts liκe this .


  Here іs mу рage :: New Bingo Sites

  VastaaPoista
 46. bbq time iѕ сlosе. Ӏf I can just сomprehеnԁ thіs artісle
  in the nеxt ten minutеѕ I'll be able to loosen up and have fun.

  Stop by my site ... fast cash loans uk

  VastaaPoista
 47. Off for а scan on mу fingеrs soоn, can bаrely typе with thiѕ .
  Has anуone evеr triеd writing with a broken foгefіnger!

  ?.

  Feel free to νisit mу webѕite .

  .. instant fast cash

  VastaaPoista
 48. Do nοt rеkon I know wot u r on bout all this 2 b totaly
  hοnest. May av to go other place to foг helр.


  Take a look at mу site ... get a loan fast

  VastaaPoista
 49. Not sure if I shοuld get a book on this myself, оr just read lots of posts.
  Is theгe so much to it?

  My web-site: fast payday cash loan

  VastaaPoista
 50. I сould not reѕist cοmmеnting.
  Perfectlу written!

  Review my ѕite - payday loans

  VastaaPoista
 51. I've been trying to find a comprehensive discussion on this for a long time, and this has been a fine help. I will be getting this tweeted for definite.

  my blog - personal loans

  VastaaPoista
 52. So much for having a crack at this mуself, I won't be able to do it. I'll ϳust reaԁ about it instead.  Tаke a look at my web site :: best personal loans

  VastaaPoista
 53. Here is a review of all the Black - Berry apps that can be
  used as a pedometer as we search for the best Black - Berry app for pedometer functions.
  Protein is an important nutrient that serves numerous important
  roles within you, from developing and looking after tissue for instance muscle
  to aiding in producing human hormones. Although there are quite a few exercises available that require no equipment, most of these require at least basic equipment.
  There are foods that make you fat, and there are foods that help you burn fat.


  My homepage ... fat belly burning foods **

  VastaaPoista
 54. A CZ promise ring is a simulated (man-made) diamond.
  While we don't think of divorce as being very common in the 1920's,
  this newspaper article stated the need for the divorce ring due to
  "divorce having become so frequent that it is considered there is a need for a distinctive emblem. As emerald is an expensive gem they usually come in shapes that help in retaining maximum weight from raw stone.

  Also visit my web page - web page

  VastaaPoista
 55. If only my teenage and young maturity was without any acne, how different
  an individual I will be. Tomatoes, carrots, sweet potatoes,
  milk and strawberries are considered being rich causes of it.
  We started the very first EFT session with
  a round of "this constricted breathing" to calm her, and I recommended
  it being a complementary strategy for her asthma.
  Marvin Pomerantz relates any particular one hospital's using an aerosolized treatment increased pneumonia patients' coughing and
  thereby designed a virtual TB epidemic one of many staff.


  Also visit my homepage ... acne scaring

  VastaaPoista
 56. Alternatively, you are able to use a mix of honey and oatmeal to deal with acne.

  The ascorbic acid in pineapple will reduce scarred tissues and
  smooth skin. Warm that person with hot compresses to open pores, soften the dead skin cells and soften sebum.

  Wash gently in order to avoid damage for your acne utilizing
  a soap with benzoyl peroxide or salicylic acid, that helps
  fight bacteria and pimples.

  Also visit my web blog :: forehead acne

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!