HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

maanantai 12. joulukuuta 2011

netissä mussuttaminen ja wnb-päteminen

Hei te kaikki, joista on mahtavaa päteä ja nussia pilkkua netin ihmeellisessä maailmassa, koska kukaan ei livenä jaksa mussutustanne kuunnella: iha oikeesti hei...

Oli sitten Kaksplussa tai Demi, Facebook tai Feissarimokat, NIIN AINA löytyy useampikin nassuttaja, Wikipediamestari ja tietenkin mukahauska "vittulija", joka ei tajua säälittävän vittuilukyhäelmän rakentamisen ja oikean napauttamisen eroa. PLIIS! Voitteko rajottaa! Kunnon provosoiminen on mun mielestä ihan jees, mutta muna huurussa päteminen ja anonyyminä toisten kanssadataajien aivotoiminnan arvosteleminen on jotain niin säälittävää...

Joku kirjoittaa esimerkiksi lauseen "mitä tehdä, mun hiukset on ihan kuolleet!", niin aina löytyy joku, jolla on pari hirveän hauskaa tai nokkelaa vastausta taskussa, esimerkiksi:
 • "Hiukset eivät voi kuolla, koska ....................." pätijä-89
 • "Leikkaa pois jos vituttaa! xDDD" SturBeH-98
 • "Lauseen perään olisi kuulunut kysymysmerkki huutomerkin sijaan, sekä alkukirjain kirjoitetaan isolla. Todella ärsyttävää, kun ei vaivauduta edes peruskielioppisääntöjä käyttämään." anonyymi
 • "Mäpä tiän pari kikkaa, mut en taida kertooo muru ;)" jessicaH
 • "Kannattaiskohan niistä hiuksista pitää huolta? Turha tulla poraamaan, ku mitään ei oo enää tehtävissä. Huoh." AngryGirl69
 • "ONKO NIIN VAIKEE KÄYTTÄÄ SITÄ GOOGLEE?" _PikkuNeiti_
Aijumalauta! Siis kuinka elämäänkyllästyny täytyy olla, että tuhlaa aikaansa mukahauskoihin/mukavittumaisiin kommentteihin/keskusteluihin sen sijaan, että tekisi jotain järkevää? Eikö kukaan enää kuuntele IRL, ku täytyy täyttää netti kaikenmaailman paskalla? Sinänsä en ihmettele, jos ei kukaan enää kuuntele, mulla ainaki kilisis vitusti tollanen jatkuva mussutus ja päteminen.

Siis saako siitä jotain pätemisorgasmeja tai mussutusmielihyvää, ku pääsee oikein kunnolla korjaileen toisen sanomisia tai jopa "napauttamaan"? Tai jos joku sekoittaa kaksi sanaa, vaikkapa sanat "sikiö" ja "alkio" tai vaikka kirjoittaa "broilerin" sijasta "bloireri"... Mussutimussutimussuti. Nyt sanon ihan suoraan: TE ETTE OIKEASTI OLE HAUSKOJA TAI NOKKELIA, VAAN NIMIMERKIN TAAKSE VERHOUTUNEITA REPPANOITA! Täytyy olla aika luuseri, jos vielä aikuisenakin jaksaa heitellä vittupääkommentteja rutkasti nuoremmille netinkäyttäjille, vaikkapa parisuhdekeskusteluissa tai terveyteen liittyvillä sivustoilla. Iskee niin kamala myötähäpeä! Toisaalta olette onnistuneet jossakin, meinaan mun vituttamisessa...

Loppuun vielä pari esimerkkikeskustelua, jotta kaikki tajuaisivat alati katoavan pointtini:


Mun poikaystävä jätti mut tekstarilla, kolmen kuukauden jälkeen. Kuinka selvitä?
Barbie-96
>
No vautsi vau, ihanko kolmen kuukauden jälkeen! Kerää ittes pissis!
Marjorie91
>
Minkähä ikäsiä mahdatte olla, jotai yläastelaisia ihqsuhteenne kanssa?
Kumiperse89
>
Mä oon 9 ja poikaystävä amiksen ekalla...
Barbie-96
>
Siit oot YHDEKSÄNVUOTIAS vai YHDEKSÄNNELLÄ LUOKALLA? :DD vaikutat ainaki 9-vuotiaalta... Ja sitä paitsi noin lyhyessä ajassa ei ehdi muodostumaan kunnollista kiintymystä,  psykologian kirjassa sanottiin.............ejfhcigj,äplpäteepäteepäteeeee
Marjorie91

EI JUMALAUTA!

25 kommenttia:

 1. jotkus varmaan purkaa omaa turhautumistaa just noilla keskustelupalstoilla muihin kirjoittajiin. just ku kukaan ei kuuntele livenä niin jonnekkin sitä pitää mielipiteensä huutaa :D eiks se ookkin vähän se syy miks kaikki pitää blogei/yleensäkin kirjoittelee netis? Kun kukaan ei kestä livenä me paetaan tänne sähköiseen maailmaan :'D So sad and so fun!

  VastaaPoista
 2. Mä oon tommonen xDDDDD Ja oikeesti saan mielihyvää, tai ees mielenrauhan siitä et korjaan jonkun kieliopillisen virheen en tiiä miks.. Tai jotenki en vaan pysty jättää pätemättä :| oon vaan synnynnäinen pätijä.

  VastaaPoista
 3. NJJ, apua ei ihmiset saa olla NIIN turhautuneita, että ei osaa olla edes semiasiallisia :D haha mutta totta puhut.
  Nora! Hyi sua! :D no ainaki oot rehellinen ;D

  VastaaPoista
 4. näinpä... ite kun demitän ahkerasti niin mulle tulee paha olo, kun jollakulla on ihan oikeasti joku murhe tai ongelma ja hän on sen halunnut purkaa kirjoittamalla. sitten ei edes yritetä auttaa, vaan tullaan vittuilemaan, trollaamaan ja pätemään.

  VastaaPoista
 5. Musta noita idioottikommentteja ihmeellisempää on se että ylipäätään just kysytään netissä ihan älyttömiä. Jonku hiusasian nyt vielä ymmärtää kun ei se (kaiketi) maailmaa kaada, mutta mitä on esim. nää terveydentilaan liittyvät kysymykset?

  "Outoja patteja persläven ympärillä
  --> en tiedä mitä ne on
  --> menen paniikkiin, koska se on taatusti jotain saatanan vakavaa
  --> kysyn muilta demittäjiltä että mikä mua vaivaa, ne varmaan tietää"

  Sitä asiaa varten ois lääkärit. Yleinen selitys kuitenki on että "en kehtaa mennä lääkäriin" - mutta kehtaa kuuluttaa asian netissä keskustelupalstalla. Sit ku sinne tulee näitä vittupäitä kommentoimaan että joo se on syöpä, kuolet just, niin kylläpä parantaa oloa ja antaa mielenrauhan.

  VastaaPoista
 6. Niin ja pakko lisätä vielä että toinen ihan erityislajinsa on nää e-pillerikyselijät: "unohdin ottaa pillerin taukoviikon jälkeen, mitä teen????"
  Lue ohjeet?

  Kenestäköhän saa syyttää raskauttansa jos hoitaa ehkäisynsä väärin sen takia että uskoo jonkun netissa antamia vääriä ohjeita.

  VastaaPoista
 7. Vittu siä oot vammanen :----DDDD

  VastaaPoista
 8. viimeinen anonyymi, sulla on ilmeisen huono taito keksiä osuvaa napautusta, koska jouduit käyttämään ehkäpä säälittävintä sanaa, jonka normaali yli 10-vuotias harvemmin suustaan päästää. Onnea sanavarastosi laajuudesta!

  VastaaPoista
 9. anonyymi, joka pohdit sitä, miten erikoisia ihmiset kyselevät netissä: tottahan tuokin on! Mutta kai syy on se, että netistä on pienessä ajassa tullu niin suuri osa ihmisten elämää. Siellä kun on ja siellä on aina tilaa, sieltä on helppo etsiä ns vertaistukea ja arvuutella niitä syitä ongelmilleen ennen, ku hankkii oikeaa tietoa. Itse oon googlettajaihminen, joka eka kirjottee hakusanat nettiin ku soittaa lääkäriin. Toisaalta se on valtavasti helpottanu elämää, ku jokasesta oireesta ei tarvi juosta ensiavussa. Mut noissa ehkäsyasioissa kans usein tulee mietittyä, että miksi tosiaan ette lue niitä ohjeita ennen ku on liian myöhästä... mut koska netti on niin suuri osa elämää, niin tietynlaista asiallisuutta toivoisin varsinki aikuisilta ihmisiltä. Netissä ei tajua sitä aina, että ruudun takana voi istua ihan kuka vaan, ja mennä metsään kommenteillaan. Siks toivonkin, että tähänkin blogiin eksyy ja lukemaan jää ne, joille huumori uppoo eikä ota nokkiinsa, välillä ku liikun aika herkillä alueilla.

  VastaaPoista
 10. Hiukset on jo kuolleet. Ei mulla sit muuta..

  VastaaPoista
 11. demin syvälliset puoli aiheuttaa suurta myötähäpeää. siellä tosiaan on muutama kappale YLI 3kybäisiä miehiä joista vissiin on ihanata tuntea itseään teini viisaammaksi

  VastaaPoista
 12. Siit oot YHDEKSÄNVUOTIAS vai YHDEKSÄNNELLÄ LUOKALLA? :DD vaikutat ainaki 9-vuotiaalta... Ja sitä paitsi noin lyhyessä ajassa ei ehdi muodostumaan kunnollista kiintymystä, psykologian kirjassa sanottiin.............ejfhcigj,äplpäteepäteepäteeeee
  Marjorie91
  <-- tää muute oikeesti pisti vituttaan !!

  VastaaPoista
 13. hei sulla on ihan hirveesti kirjotusvirheitä ja jotain pilkkuvirheitä ja tuolla on joitain ihan olemattomia sanoja mitkä ei tarkoita mitään. voitko opetella kirjottaan ennen kun teet blogia ? -.-

  NO JOOJOO oon kunnolla :--D mut mua ärsyttää niiiiiiin, et mitä ikinä löydät - oli se facebook, demi tai seniorinetti niin AINA on vähintään se yks vitun no life rukkanen joka vaan arvostelee ja sitte tyylii ite kirjottaa:

  kasvaisit aikuiseks ketään ei kiinnosta sun, kertomukset posti laatikosta jonka joku ihku teini tyttö on räjäyttänyt ilo tulitteella -.-
  ~mir. cnow it al.

  sitte pädetää nii että ja oma teksti näyttää ekaluokkalaisen yhdyssanataidottoman pilttihirmun väkerrykseltä - taidetaan itse olla sitä 9vee pikkutyttöö jokska toista haukutaa ?

  VastaaPoista
 14. Mulla oli sulle postausehdotus. Uskaltaisitko kirjoittaa sun mielipiteen huoraamisesta, itsensä myymisestä sis ja strippaamisesta? Mulla on noussut vihat, kun ihmisillä on niin helvetisti jotain noita toimialoja vastaan.. Olis hauska kuulla että puollatko vai et, ja miks. Idea tuli tän http://naapurintyttoanaidaan.blogspot.com/ blogin pohjalta..

  VastaaPoista
 15. Kumiperse-89
  repesin tolle niii :DDDD
  joo ittiäki vituttaa tollaset pätijät :d
  ja sit perus tollee ''huoh, siis oikeesti '' :DD
  nokuitenki

  VastaaPoista
 16. OLET NIIN OIKEASSA. just varsinki facebookissa, ku meet ite sinne kirjottaan jotain kivaa mitä sulle on tapahtunu, ja odotat että sieltä tulee jotain kivoja kommentteja asiaan liittyen nii ei.. NE SAATANAN PÄTEVÄT PASKIAISET TULEE SINNE MUSSUTTAAN KIRJOTUSVIRHEISTÄ JA YHDYSSANAVIRHEISTÄ... ei näin!

  VastaaPoista
 17. iha loistavii noi nimimerkit, ei helvetti naurattaa! :D

  VastaaPoista
 18. oot muuten täysin oikeessa, mut mun mielestä on ihan jees korjata toisen kirjoitusvirheitä ja yhdyssanavirheitä varsinkin pitkissä teksteissä, koska ne tekee siitä lukemisesta vaikeempaa ja ärsyttävämpää. ja varsinkin kun monet nykynuoret ei niitä yhdyssanoja ja kielioppia ees hallitse.

  VastaaPoista
 19. sulla se pätemisentarve taitaa täs olla kaikkein kovin..

  VastaaPoista
 20. Sulla tais puuttua pari pilkkua tuolta välistä. Ei mulla muuta..

  VastaaPoista
 21. GAHHAAH nauran eritttäin kovaa, tätä ttää netin maailma on, kaikkee mitä ei saa tehä livenä tehää netissä, JESSSss jokaisen pitäis oppia se heti kouluun mennessään! Jos osaa asiansa muodostaa jonkinlaiseen asialliseen muotoon, saa silloin myös asiallisia vastauksia. Kannattaa ne "vittuilu herkät" asiat jättää poies XD nettikasvatusta kaikille lisää

  VastaaPoista
 22. Toi on niiiin totta :D kaikkein idioottimaisin on kuitenki se sama kommentti joka tulee aina_jokaiseen itsetyydytystä koskevaan keskusteluun Demissä:
  "Miten/millä itsetyydytätte?"
  -MOOTTORISAHA3<3<3<3<3<3<3<33<33<3<3<3<3<3<3<33<3<3<333

  joo voi vittu hauskaaa hehe. Ehkä siellä ruudun toisella puolen on joku varhaisteini joka oikeesti kaipais neuvoo ja sit aina joku kuitenki vetää ton vitun rasittavan mukahauskan moottorisahakommentin</3

  VastaaPoista
 23. Hahaa mahtava teksti ja tosi osuva! :D ois osunu vähä paremmin vaan jos oisit kieliopin ja kirjoitustyylin hionut osuvammaksi. Usein angstaava lässytys ei tee osuvaa tekstiä, mutta sitä roolia kai tällä blogilla haet. Tulee mieleen vähän Ruotsalaisen bloggerin Kissie (u know?) vihatekstit blogissa joskus aikoja sitten. Koska kun sulle anto kielteistä palautetta et viileästi ohittanut tai vastannut järkevästi vaan heti hyökkäsit haukkumalla pientä sanavarastoa. Nice =) Mut hei jatka samaa tahtia ja samalla meiningillä sillä juttu oli oikeesti asiaa :D

  VastaaPoista
 24. helvetti mää hajosin kun luin demiläisten reaktiot tähän postaukseen. HAHAHAHA kaksoispisteviivavittudeedeeedeee

  VastaaPoista
 25. *reps* hauska sattuma mulla on nimittäin monessaki paikassa nimimerkkinä Marjorie91 :DD
  en tosin harrasta esimerkin kaltaisia kommentteja :DD

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!