HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

lauantai 24. joulukuuta 2011

Joulumorot!

Oikein parasta Joulua kaikille! Ottakaa rennosti, vetäkää suklaata oikein huolella ja lastenohjelmat pyöriin (täytyy kyllä antaa vähä negatiivista palautetta, mutta noi nykylastenohjelmat... ei jumalauta...) ! <3 Eli stressi seis ja ihan sluibaillen vaan kohti iltaa.

Pusut ja halit jokaiselle toivoo

Jenni

6 kommenttia:

 1. Hyvää joulu Jenni :)!!

  ps. samaa mieltä nykylastenohjelmista....

  VastaaPoista
 2. ei mut sieltä tulee joulupukki ja noitarumpu, aladdin ja miekka kivessä ja shrek!! ihan loistoleffoja siis jeeeeeee!! mä oon telkkarin ääressä koko päivän :DD

  VastaaPoista
 3. se mikä mua ärsyttää, on et miks ne lastenohjelmat alkaa niin pirun myöhään?! :O Siis lähemmäs 07.30-08.00. Meillä ja lähipiirissä lapset herää kuuden-seittemän väliin, kui helmi olis voida kantaa lapsi sohvalle ja viedä aamupalat jne siihen ja antaa kattella lastenohjelmia, et tulis semmonen pehmee herätys,- ja samalla olis itellä aikaa vähän heräillä. Mun lapsuudessa oli näin ja lastenohjelmatki alko joskus 06.30-07.00.

  VastaaPoista
 4. Tää teksti ei näy ollenkaan :( näkyy vaan kasa kysymysmerkkejä jos en avaa tekstiä omalle sivulleen niin että tää kommenttilaatikko on tässä alla, höh. Mut onneks sain avattua :)

  Hyvää joulua sullekin!

  VastaaPoista
 5. eli siis tekstin fontti ei näy? nou panic, vaihdan huomenna vanhaan takasi NYT KUN ON KONE! :D ;) ja kiitos kaikille ja hyviä joulun jatkoa :)

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!