HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

torstai 29. joulukuuta 2011

positiivinen postaus

Useita harmittaa blogini negatiivinen lataus, joten päätinkin heittäytyä positiiviseksi ja kertoa oikein mukavia asioita tästä päivästä.

Ensinnäkin Petja on töissä, joten saan rauhassa katsoa näköradioista juuri niitä ohjelmia joita haluan (tosin tähän aikaan päivästähän ei tule juuri mitään, että sinänsä kivaa) ja ottaa aina välillä pari tanssiaskelta ilman pilkallista taustanaurua. En myöskään joudu hyppimään Angry Birdsiin koukuttuneen miehen yli ruokaa laittaessani ja muuta touhutessani.

Toinen mukava asia on vitullinen vesisade plus alkava myrsky, jotka antaa mulle täydellisen syyn jättää juoksulenkki väliin. Myös kauppareissu ja muu ylimääräinen ulkona hilluminen jää nyt ikävästi hillumatta, koska olenhan sokerista tehty.

Minulla on myös jotain kymmenen päivää lomaa jäljellä, joita ainoastaan varjostaa tyhjä tilini. Mutta jätän raha-asiat muiden ongelmaksi ja keskityn datailemaan uusilla peleillä ja vehkeilläni, jotka niin kovin kiinnostavia ovat. Syös myös joululahjasuklaita, vaikka erityisesti en edes pidä konvehdeista. Oikeastaan vähän vihaan niitä.

Haluaisin kertoa lisää positiivisia asioita arjestani, mutta vitullinen sekasotku, tiskivuori, likapyykki, jouluruokien jämät, neulasia lattialle tiputteleva kuollut kuiva kuusenkarahka ja jumiset niskat kyllä nyt estävät keksimästä lisää mukavia juttuja. Tokihan voin kertoa yleiskivoja asioita, kuten läheisten hyvä terveydentila, ihana uusi hameeni, jääkaappi täynnä ruokaa ja Salkkari-dvd:n viimeinen levy, mutta ketäpäs sellanen paskanlotina kiinnostaa!

PS. En oo muistanu ollenkaan kysyä teiltä mitäs kaikkee ootte joululahjaksi saaneet! Eli kertokaas mitä pukki toi =)

4 kommenttia:

 1. Viimenen juttu oli ku suoraan mun ajatuksista :D Pukki toi imurin, mutta ihan ku sais aikaseks oikeestaan ottaa sitä käteen vaikka se on tossa vieressä :D Huippu hauska blogi sulla!

  VastaaPoista
 2. meillekin pukki toi imurin ja kieltämättä teki pahaa äsken avata sen laatikko..... :D

  VastaaPoista
 3. Isomummulta sain pinkit, pörröiset karvatossut :Dd ja rahaa + lahjakortteja. + suklaata. Suku tietää mistä mä tykkään :Dd

  VastaaPoista
 4. mä sain lahjakortit stockmannille ja gina tricotiin, kiharrusraudan, suklaata, adelen cd:n, napapiirin sankarit-leffan, yhen kirjan sekä korvikset! ihania lahjoja :) <3

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!