HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

lauantai 21. tammikuuta 2012

baarikäyttäytymishäiriöt

Eilen olin entisessä vakkaribaarissani, ja vittu mä järkytyin siitä touhusta. Eikö ihmiset saatana enää osaa käyttäytyä?!

Alle vartti sisääntulosta eräs hemaiseva neiti hakkasi tiskillä mua useaan otteeseen kyynärpäällä kylkeen ja yritti siirtää mut sivuun erikoisen väkivaltaisin keinoin (vaikka olikin tiskillä mua ennen...), joku urpo kaatui tuolillaan, erään pariskunnan tanssiliikkeet kaatoivat useiden ihmisten juomat ja ihmiset hyppivät toistensa niskaan. MITÄ VITTUA? Ihan oikeesti ihmiset! Se on saatana baari! Vaikka ollaan kännissä, niin kyllä sitä pitäis siä päässä liikkua jotain.

Sitten tapahtui lisää erikoisia asioita: miesten wc:ssä joku hakkasi paperitelinettä paskaksi, juomia kaadettiin, rappusissa kaatuiltiin, uhkailtiin pahoinpitelyllä, portaat uivat lasinsiruissa ja ilmeisesti kyseiseen paikkaan pääsee helpommin isosiskon lapuilla ku omillaan. Ei vittu mua kuvotti se touhu! Mikä vaivaa ihmisiä? Ei se neljän etäisesti alkoholia sisältävän maitosokerilitkun juominen oikeuta sua käyttäytymään ku vajaaälyinen ja aivotoiminnaltaan kehittymätön idiootti! Vittu sä olet yleisellä paikalla, et sä voi riehua ja heitellä tuoleja ja sammua toisten ihmisten syliin!

Loppuhuipennus oli, kun taksia odotellessa saimme nähdä, kun sammunutta tyttöstä yritettiin tunkea autoon neljän kaverin avustuksella. Ai että. Aamulla sit voi kikatella, että hihihi vähäks mä olin kännis. Kaverit komppaa, et hihihi niin olit Lissu, vähäks hauskaa. VOI JUMALAUTA! Oon mäkin elämässäni ollu useita kertoja aivan saatanallisessa kännissä, mutta sellanen normaali käyttäytymismalli kuitenkin aina välillä muistuttelee olemassaolostaan. Mä pystyn tiedostamaan, että miten siellä yleisellä paikalla nyt käyttäydytään ja miten ei. Emmäkä vittu kaupassa heittele ostoskärryjä ja sammu banaanien päälle! Tai ohittele kassajonossa ja tanssi lihatiskillä.

Vittu ny sitte loppuu tollanen pelletouhu, aikuset ihmiset... Kotibileissä kuuluu vähä rymeltää ja sammua trampoliinille, mutta jos yleiselle paikalle lähdetään ryyppäämään, niin käytöstapoja kiitos.

23 kommenttia:

 1. Oot niin huippu ! Jotenki, kun lukee sun kirjotuksia tulee mieleen Jenna Marblesin videot Youtubessa! Puhut asioista kaunistelematta toisin kun monet muun bloggaajat :)

  VastaaPoista
 2. oi Jenna Marbles on ihana :D kiitos paljon kehuista. :)

  VastaaPoista
 3. oon itse vasta muutaman kerran baarissa käynyt (joulukuussa täytin 18) mutta vittu mua ärsyttää erityisesti se että ryysitään ja ohitellaan ku jonotetaan baaritiskille juomia tilaamaan. ku siinä on välillä aika pitkätkin jonot ja sit ku on itse jaksanut odotella 10-15min nii sitte tulee pari nyrppänenäistä tyttöä ja kiilaa siihen sun eteen ja sit ku muut näkee et ne kiilaa nii ne ajattelee että hekin saavat varmaan ohittaa. ja sit ei itse ikinä pääse tilaamaan sitä siideriä itq parq surq.

  ja siis vaikka olisikin vähän kovemmassa humalassa nii se on kyl ihan oikeesti mahdollista käyttäytyä edelleen suht normaalisti ja muita satuttamatta tai tavaroita rikkomatta.

  mut hei, onneks toi sammunut tyttö mistä sanoit, nii se kuitenkin yritettiin ottaa mukaan ja viedä kotio eikä sitä vaan jätetty oman onnensa nojaan johonkin. onhan toi todellakin tyhmää edes juoda ittensä sammumispisteeseen ja sitte seuraavana päivänä pitää koko juttua tosi hauskana, mut ainakin se varmaan pääsi kotiin turvallisesti?

  VastaaPoista
 4. anonyymi, niinpä... juu, tyttö aivan varmasti pääsi kotiin, sen verran oli neitejä häntä kantamassa. jotenki outoo, että baarissa edes pystyy juomaan ittensä siihen kuntoon, että sammuu matkalla narikasta autolle...:D

  VastaaPoista
 5. joo, tai ehkä k13 on lähempänä totuutta...

  VastaaPoista
 6. Oltiin eilen kans baarissa kavereiden kanssa ja vähän sai hävetä joidenkin puolesta. Yks muija ei pysyny enää puol 10 aikaa pystys mut joi silti vaan lisää.. Onneks ite otin suht rauhassa :) Mut on se kyllä kumma kun jotkut ei osaa käyttäytyä :D

  VastaaPoista
 7. Vastaukset
  1. hahah kuulostaa todellakin Tampereen Senssiltä :D - t anonyymi kuka siellä silti käy -.- :D

   Poista
 8. kyllä mäkin kännissä tiedostan että miten käyttäydyn - siis no melkein :--D en oo kännissä mokaillu sen isommin, mut oon nähny sellasta settiä että moro vain ... luulis että isot ihmiset tajuaa sen verran mitä ne tekee, vaikka oiski nii gänäääsh.

  VastaaPoista
 9. Juurikin tuon takia oon vähentäny baareissa käymistä :-D Saa välillä kyllä hävetä silmät päästään joidenkin puolesta.

  VastaaPoista
 10. "Emmäkä vittu kaupassa heittele ostoskärryjä ja sammu banaanien päälle! Tai ohittele kassajonossa ja tanssi lihatiskillä."

  :-D Oot ihana! ♥

  VastaaPoista
 11. Kuulostaa senssiltä :D Ainaku sielä käy nii saa aamulla nyppiä lasin siruja korkkareitten pohjista jotka näyttää just niin ihanalta ku siihen portaille on niiiiin kiva kaataa kaikki juomat ( ehkä myös ite kaatua ).

  VastaaPoista
 12. Mää syyttäisin tostakin häiriköinnistä ainakin osittain kyseisen paikan pitäjiä. Kuulostaa erittäin erehdyttävästi Senssiltä, jossa olen monet kerrat nähnyt ihmisiä, joiden tiedän olevan alaikäisiä. Todennäköisesti rauhoittaisi menoa kummasti, jos niitä papereita ruvettaisiin ihan oikeasti katsomaan ja alaikäiset passitettaisiin kotiin eikä päästettäisi sinne riehumaan. Toki vika on enimmäkseen niissä pahuksen kakaroissa jotka juo vähän liikaa ja sitten vielä varmuuden vuoksi riehuu vähän enemmän että kaikki varmasti näkee ku "OON NIIIIIN KÄNNIS!!!" ja se on muka niin siistiä.

  Nii ja mikä järki baareilla on muuten käyttää lasisia juomalaseja eikä muovisia, kun ne menee kuitenkin aina rikki ja sit tulee lasinsirua käteen ja jalkaan ja naamaan ku känniset teinit kaatuilee toistensa päälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tiedän yhen alaikäsen kuka pääsi senee kuitenki OMILLA papereillaa sisää :D

   Poista
 13. Senssi :D noiden juttujen takia en oo käynyt siellä ainakaan vuoteen. Hirvee läävä.

  VastaaPoista
 14. Voi että sulla on loistavia postauksia!! :DD Sait uuden lukijan :p

  VastaaPoista
 15. Tunnistin myös heti Senssiks : DDD Mä tykkään käydä siellä välillä ihan vaan dj:n takia. Kysynkin aina välillä, että miks tampereen parhain dj on senssillä? :D Okei kerran kun menin senssillä vessaan, vessanpönttö oli kaatunut ja loppuillasta lattia lainehti vessan ulko-ovella. Nice..

  VastaaPoista
 16. Itse olen myös ihmetellyt että kun se lasinsiruhomma ei pysy hallinnassa, että miksi hemmetissä ne ei käytä muovisia laseja. GRAAH. Ei se nyt niin nöpönukkaa ole onko se lasi muovia vai ei mutta se taas on jos niitä lasinsiruja saa kaivella vielä ensiviikollakin jalkapohjista irti.

  VastaaPoista
 17. "Emmäkä vittu kaupassa heittele ostoskärryjä ja sammu banaanien päälle! Tai ohittele kassajonossa ja tanssi lihatiskillä."

  Tähän voin näin kaupankassana sanoa, että ei siellä kaupassakaan todellakaan käyttäydytä. :D Musta tuntuu että ei se känni ja baari ole sen ihmeellisempi paikka missä huonoa käytöstä on, sitä on joka paikassa. että melkeempä vois sanoa että lihatiskillä tanssitaan ja jonossa todellakin ohitellaan. ei ihmiset kauppaa pidä enemmän sellasena paikkana jossa heidän pitäisi käyttäytyä.

  -Katja

  VastaaPoista
 18. Entäs tampereen sema? Ootko siellä käymyt? Sielläkin on lainehtinut vessan lattiat ja muutenki omanlaista porukkaa sielläkin :D Mut silti mä aina ite eksyn sinne.
  Siel on ainaki hyvä dj ja halpaa jos menee ennen 11 ni saa onnenrannekkeen :D
  Oon pari kertaa käyny senssillä mut en oikee tykänny, soitettii paskaa musaa.
  Yks mistä tykkäsin siel ni pääs laulaa karaokea :D

  Tykkään muute sun kirjotustyylistä :)

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!