HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

tiistai 31. tammikuuta 2012

PS

Te kuvia toivovat: suosittelen silloin tällöin vilkaisemaan albumia tuosta bannerin alapuolelta, silloin tällöin sinne eksyy ennen julkaisematonta kuvamateriaalia ;) (kuten juurikin äskettäin!)

Ja toinen asia! Ootteko pannu merkille ton 499 ihmistä lukijat-gadgetin alapuolella? MITÄ VITTUA, MELKEI 500! ilmeeni on tällä hetkellä :O ja vielä isommaksi se suu revähti, kun laskin huvikseni Bloggerin, Bloglovinin ja Blogilistan kautta seuraavat: vittu 832 ihmistä! Lisätään vielä päälle kaikki ihanat päivittäin lukevat, silloin tällöin seuraavat ja harvakseltaankin eksyvät anonyymit... Mullehan alkaa kohta tulla paineita... ;) Kiitos teille kaikille mainioille nassukoille! Muistakaa, että ehdotukset, palaute (niin positiivinen kuin negatiivinenkin), kysymykset ja yhteydenotot ovat edelleen tervetulleita.

Yöpusuja teille k a i k i l l e toivottaa

Jenni

6 kommenttia:

 1. Jenni sä oot PARAS! Oikeesti! Sun blogi vie noi lässynlää ''ostin zarasta chinot''-blogit ihan 1000000-0. Tästä tulee niiiiiiiiiiiiiiiin parhaat fiilikset ja oon sun kanssa niin samoilla linjoilla (melkein) kaikista jutuista mitä keksit kirjottaa! Olis ihan mahtia tuntee sun kaltanen (sun sanoja lainaten) plotko!! Mun puolesta voit kirjottaa vaikka kirjan näistä............................. lupaan ostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aaaaaw voi kiitos <3! noin nättejä sanoja kuulee harvoin <3

   Poista
 2. no tottakai sulla on paljon lukijoita kun sä oot PARAS! kirjotat niin hauskasti että nauran aina sun jutuille ja oon sun kanssa ihan samaa mieltä varmaan kaikesta mitä oot tänne kirjottanu! paitsi mopoautoista hahaha

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi kiitti <3 kamalan aamuni pelastuskommentti number two ;D <3

   Poista
 3. Ja vieelä pakko tulla kehaisemaan että niin arvostan sun asennettas ottaa vastaan ne harvat paskakommentit :D:D Siis kyllä ymmärrän et joitain bloggaajia voi alkaa nakertaa jos niitä haukutaan kommenteissa, mutta se on niin ihanan piristävää kun on näitä harvoja jotka ei osaa ottaa liian tosissaan.

  VastaaPoista
 4. haha, tällä hetkellä sulla on vähän enemmän ku 500.. ;) :)

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!