HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Rakkaus on sitä, kun...

Petja kun huomenna ottaa ja lähtee armeijaan monien muiden pikkupoikien tapaan, ajattelin herkistellä ja väsätä rakkaus-teemaisen postauksen. Listaan aion kerätä omien kokemuksien pohjalta merkkejä siitä, että mitäs vittua se rakkaus oikein onkaan!

Rakkaus on sitä, kun 

 • poika etsii myyjän avustuksella sulle sukkahousuja huoltoasemalta, kun itse kotona yrität epätoivoisesti maskeerata itseäsi ihmisen näköiseksi illan juhlia varten ("Joo mut mä sanoin sille myyjälle kyllä, että nää ei tuu mulle." ...sitähän se varmaan kuvittelikin!) 
 • poika pyöräilee pilkkopimeässä kakskytä kilometriä pikkupienissä katsomaan sua ("Mää ny tulin kattoon sua!") 
 • poika tuo sulle lähes aina kaupassa käydessään lakritsipatukan (jota ei saa syödä ennen päivällistä, koska kunnon ruoka pitää syödä ensin!) 
 • poika pukee sut sukkia myöten kätesi ollessa toimintakyvytön ja siivoaa veritahrat, jotka pikku keittiöonnettomuuteni aiheutti 
 • poika puristaa melkein 10 tuntia sun kättä lentokoneessa ja hokee kaiken olevan ihan ok, koska kärsit vitullisesta lentopelosta ("Mikä toi ääni oli, kuollaanksme, mitä jos moottori sytty tuleen, hei mitä kapteeni kuulutti, apua onko toi siipi sun mielestä oudossa asennossa!?" "Noni muru! Rauhotu ny iso ihminen! Me kuollaan jos kuollaan."
 • poika peittelee sut JA unilelusi (totta kai Hello Kittykin pitää peitellä!!! Saatana ei se muuten saa unta, vai nukkuisikko ite ilman peittoo?) 
 • poika lähettää sulle hivenen ivallisen tekstarin "kivat housut" liikuntatunnin aikana sattuneen palohälytyksen vuoksi (joo oli tosi helmi seistä syksyllä parin sadan muun kanssa ulkona pinkeissä minishortseissa! Petja nauroi oikein makeasti parinkytä metrin päässä. Saatanan ysiluokkalainen kolli!) 
 • poika huolehtii terveydestäsi ("Jenni, ootsä juonut vettä tänään? Hei pitäis juoda jotain, muuten sulle tulee kauhee migreeni!" No vittuku ei aina muista esim. juoda tai nukkua?) 
 • poika ei suostu kuljettamaan sua metriäkään kaksipyöräisellä, mikäli kypärä ei ole kunnolla kiinni (se sitten meinaan tarkistetaan ja kiristetään! Mutta mikäli pääsen livahtamaan tilanteesta ja jätänkin kypärän auki, perillä saan kuulla saarnan aiheesta.)
 • poika sanoo essun pukevan sua ja ruokasi olevan maailman parasta (sovinistista -kyllä, kusetusta -kyllä. Mutta siis niin söpösti sanottu! Kyllä mää ainakin sulan, jos toinen kehuu mun makaronilaatikot ja lihapullat!)
 • poika ei lähde pois vaikka kuinka saatanasti huutais ja nalkuttais, aukois naamaansa ja mussuttais. Päinvastoin! Mä oon ilmeisesti joku vitun viihdepaketti rageemiseni kanssa... :D

Mikä on sun mielestä rakkautta isolla ärrällä?

20 kommenttia:

 1. Mä oon tehny vähän samanlaisen postauksen vähän aikaa sitten!

  http://kohtaonjoaamu.blogspot.com/2011/12/poika-ja-tyttoystavan-tyot.html

  VastaaPoista
 2. Mun poikaystävä ei tee noista ku ton kauppajutun :((( se ei selvästi siis rakasta mua. Se ei ees toivota hyvää yötä mun Mansikalle. Siis mun unipehmolelulle:( mitenköhän meijän suhde tulee ton intin kestää hei...

  VastaaPoista
 3. Rakkautta toosi isolla ärrällä on se, että muru kestää kaikki mun turhat kiukuttelut ja (vieläki turhemmat..) mustasukkasuudet ja silti jaksaa ihan aikuisten oikeesti rakastaa mua! Ja ihan vaan se, että toi mölli on mun paras kaveri, on kans rakkautta aika isolla ärrällä :)

  VastaaPoista
 4. Mä olen kanssa sitä mieltä, että rakkautta on se, että tuo kaksilahkeinen on kestänyt minua erityisen hyvin tämän kuluneen 8kk. Pallomahana kun ei aina tule ajateltua loppuun asti ennen kuin ärähdys pääsee suusta, vaan hormonit pääsevät vaikuttamaan turhan paljon. :) Rakkautta on myös miehen äsken laittamat herkkuletut :)

  VastaaPoista
 5. Viihdepaketti : DDDDD

  VastaaPoista
 6. poika peittelee sut JA unilelusi (totta kai Hello Kittykin pitää peitellä!!! Saatana ei se muuten saa unta, vai nukkuisikko ite ilman peittoo?)

  Mä oon niin samaa mieltä tästä! Kukaan ei tunnu ikinä ymmärtävän sitä, että kyllä se unilelukin peiton tarvii.

  VastaaPoista
 7. "poika pyöräilee pilkkopimeässä kakskytä kilometriä pikkupienissä katsomaan sua ("Mää ny tulin kattoon sua!") "
  Melkein sama mutta oma poikaystäväni polki niissä 30° helteissä katsomaan<3

  VastaaPoista
 8. apua onko toi siipi sun mielestä oudossa asennossa!?

  HAHAHAHAH oot ihana XD

  VastaaPoista
 9. Rakkautta on ainakin se, että mies lähti hakemaan mulle nakkikioskilta ranskalaisia ja meidän auton ovet on jäässä, joten sen pitää kömpiä autoon ja ulos sieltä takapenkin kautta :) Ja se ei ole mikään pieni mies... :D Koomista, apua! Mutta ruokaa on tulossa!

  VastaaPoista
 10. musta rakkaus on sitä että antaa toiselle sen mitä itsellä on jota toinen ei halua :D

  VastaaPoista
 11. Rakkautta on se, kun teini-ikäinen poikaystäväsi käy luoksesi tullessaan ostamssa tamponeja ja siteitä marketista VALITTAMATTA asiasta. :--)

  Niin ja rakkautta on se, että toinen tulee viereen halaamaan ja supisemaan ja sipisemään vaikka pitäisitkin mykkäkoulua tai vastaavasti raivoaisit naama punaisena! :--D

  VastaaPoista
 12. Rakkautta on myös se kun laittaa yöllä kahden aikaan poikaystävälle viestin että nyt alko kauhuleffa pelottamaan ja toinen lähtee pyöräilemään luokse vaikka oli jo nukkumassa kotonaan.

  VastaaPoista
 13. hahah tohon ekaan liittyen, mun poikkis lähti kaupast hakemaan tamponeja joskus kun olivat loppu kriittisellä hetkellä, ja oli kans myyjälle sanonu et nää ei tuu mulle :DDD mihinhän se myyjä olis luullu kaverin niitä käyttävän jos ei olis muistanu mainita asiaa :)

  VastaaPoista
 14. rakkautta on se, kun oot hirrmusessa mahataudissa ja oksennat jo 27:ttä kertaa, ja poikaystävä on joka kerran pitäny hiuksia kiinni, ettei ne olisi aivan puklussa. :)

  VastaaPoista
 15. IHANA, hei mistä tollasia poikia löytää :(((

  mul ei oo tällasii kivoja juttuja kerrottavana koska en ole itse koskaan kokenut tollasia.

  mut musta se tää juttu on aika söpö. kun joskus viime vuoden talvena olin koulussa ja neuloin sillooin jotain lapasia, ja sitte jostain tipahti sellanen punainen villalanganpätkä. mun ihastus istui vieressä ja laitoin sen langan rusetiks sen penaaliin ku se oli niin kivan värinen. ja täl pojalla on edelleen se rusetti kiinni siinä penaalissaan :)

  VastaaPoista
 16. ...se kun soitin yö neljältä poikaystävälle pissatulehduksen kourissa että voisko se lähteä sieltä 50 km päästä unten mailta lähteä ajamaan ja tuoda abc:lta karpalomehua.

  kauanko ootte siis seurustellu ton sun poikaystävän kanssa kun ootte jo yläasteella ainakin tuntenu? :)

  VastaaPoista
 17. rakkautta on se kun poikaystävä vetää kaupassa sua nopeesti eteenpäin kun jäät ihastelee jotai "voi kun ihana ei toi nyt niiiiiiiiiiin kallis periaatteessa ois ees.."

  VastaaPoista
 18. Rakkautta on se, kun mies lähtee viemään sua kahden tunnin ajomatkan päähän pääsykokeisiin ja odottaa yli seitsemän tuntia autossa pääsykoe paikan parkkipaikalla, jonka jälkeen ajetaan vielä se kaksi tuntia takaisin kotiin :)

  VastaaPoista
 19. Rakkautta on se, kun mies soittaa ambulanssin tukehtuvalle tyttöystävälleen, vaikka tämä estelee kaikin voimin. Se on myös rakkautta että samainen mies huolehtii tyttöystävälleen siveellisemmät vaatteet ennen ambulanssin saapumista.
  (Pelkissä silkkiboksereissa tk:ssa jammailu ois ollu cool)
  Sekin on rakkautta, että terveyskeskukseen saapuessa mies pitää sinua kädestä EKGtä mitattaessa ja spiiraa hengittäessäsi. Rakkautta on myös se että istuu neljä tuntia itkevän tyttöystävän vieressä odottaen pätevää lääkäriä. Rakkautta on sekin, että mies huutaa epäpätevälle lääkärille niin kauan että lääkitys aloitetaan.

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!