HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

torstai 23. helmikuuta 2012

no mut eihän meidän Vesseli-Joonas...!

"Hei, teidän Ulriikka löi eilen kerhossa meidän Juulia-Tuuliaa...."
"Meidän Ulle ei kyllä oo koskaan ollu väkivaltainen!"

vs.
"Hei, teidän Ulriikka löi eilen kerhossa meidän Juulia-tuuliaa...."
"Ulle, teiksää niin? Hei pyydä heti anteeksi, ei tollanen peli vetele. Anteeks munkin puolesta, Ulle osaa joskus käyttäytyä kyllä tosi hölmösti."


Mua niin suuresti angstittaa vanhemmat joilla on sellanen mainio harhakuva, että heidän pikkuenkelinsä ei koskaan tee mitään pahaa ja jos tekee, se on vahinko. Lapiolla toisen päähän lyöminen ja karkin varastaminen onkin varmaan puhtaita vahinkoja, joita se sun pikkuperkeleesi tekee naamalla vittumainen hymy. HERÄTKÄÄ!

Ihan ku jokanen kuvittelis sen oman herrantertun syntyneen ilman minkäänlaista persoonaa ja negatiivisempia luonteenpiirteitä, että sille vois iskee sädekehän ja siivet selkään sen kummemmin pohtimatta. Että meidän geenit ja viimeistään kasvatus takaa sen, että Pikku-Paavo on malliesimerkki käytösoppaasta. Paavo osoittaa vaan tunteitaan, kun puree sulta nyrkinkokosen palan pohkeesta. Paavo on vaan niin temperamenttinen, sen huomaa Paavon tavasta heitellä kotiteattereita ja blu-ray-soittimia lattialle. Mut ei se pahaa tarkota!

Ymmärrä ihminen, että se sun muksus voi olla täydellinen terminaattori, vaikka susta se vaikuttaa reippaalta pikkupuuhaajalta! Ja siinä vaiheessa se ei ole lapsen vika, ku tavarat lentelee ja haistavittu on kolmevuotiaan lempihokema. Se, että muksun negatiivisemmat luonteenpiirteet yritetään kääntää kivoiksi, eikä hyväksyä niitä, on todella perseestä. Mun porukat ainakin on kestäny sen faktan, että mä olen aina ollut saatanan vihainen ja tiuskiva, enkä joku vitun "ärripurri" tyyliin "Ei Jenni pahalla, se on vaan niin mörrikkä joskus, hihi, vai mitä Jensku?"!

Mikä siinä on niin saatanan vaikea myöntää, että se lapsi voi mokailla ja käyttäytyä huonosti siinä missä muutkin ihmiset! Se ei ole mikään valmistusvirhe tai merkki huonosta kasvatuksesta, jos muksu joskus on saatanan pahalla tuulella tai tekee tyhmää. Mutta sellanen saatanan "EI MEIDÄN LEO-ANSELMI OLE KOSKAAN TEHNYT MITÄÄN PAHAA!!!"-kuvitelma on oksettava. Kyllä sen lapsista vaan huomaa, jos ne on tottunu siihen "äiti sanoo että en mää tee mitään pahaa"-tyyliin.

HYVÄKSYKÄÄ IHMISET SE, ETTÄ SE TEIDÄN PIKKU-ANDRÉ VOI OLLA VÄLILLÄ TOTAALISEN PERSEESTÄ! NIINKU MINÄ, SINÄ, ME KAIKKI!

Mä rrrrrakastan lapsia, mutta useimpien vanhemmat on totaalisen pönttöpäitä.

27 kommenttia:

 1. Ei mut kato ku sen kieltää nii sitä ei tapahdu.

  Luen justiinsa yhtä tenttiä varten sellasia tutkimustuloksia lasten mediankäytöstä. Siinä kirjassa todettiin että vanhemmilla on taipumusta kuvitella että omat lapset on keskimääräistä taitavampia käsittelemään median sisältöjä ja osaa ite valikoida itselleen sopivia telkkariohjelmia ja tietokonepelejä yms. Mistäköhän ne kullannuput sitä väkivallan mallia mahtaa oppia?

  Oikeesti se on hirveetä että aikuinen ei voi myöntää että oma lapsi tekee virheitä. Ei se ny oo maailmanloppu jos se lapsi vaikka erehtyy viemään toiselta lelun päiväkodissa tai vaikka hakkaamaan lapiolla päähän. Se lapsi ei myöskään mene rikki siitä että sitä toruu. Muttaku eihän meidän Muska-Mimosa.

  VastaaPoista
 2. mmmm oon hoksannu saman.. 'eihän meidän lapsi semmosta tee!' niin ärsyttävää.. ne vanhemmatki vois avata silmänsä, ainahan lapset tekee jotain, kuuluu kasvuun!

  www.henssi-myblog.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. ^ Ihan offtopicia: ylemmästä kommentista tuli mieleen, kuinka viime viikolla kävin eräässä pelikaupassa (yhen ihanan miehen perässä, hehe, en mä muuten). Hengailin siinä tiskillä, kun todella nuoren näköinen poikalapsi tuli viereeni Skyrim (naisen näkökulmasta maailman paskin, tosin tällä hetkellä ilmeisesti suosittu peli, ikäraja 18) kädessään. Kassalla työskentelevä frendini sanoikin heti, että sä taidat olla hieman liian nuori pelaamaan tota, johon poika vastasi heti: "no joo mä oon vast kakstoista, mut äiti on antanu mulle luvan ostaa tän, mitä jos se kirjottaa mulle lupalapun tai tullaan yhessä ostamaan tää?" Mua alko ihan oikeesti surettaa ton pojan puolesta, ja äidin osa taas vihastuttamaan.

  Mut tosiaan, kirjotit mulle hyvin rakkaasta viha-aiheesta :D kiitos siis siitä! "Eihän meiän Esa-Pekka sellasta..." on niin vitun yleistä ja valitettavaa paskaa, että ihan itku meinaa päästä. Itse en ikinä aio painaa tuolla tavoin villaisella lasten huonoa käytöstä, olivat sitten omiani tai eivät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon siinä käsityksessä et noita pelejä, leffoja tms. ei edes sais myydä sellasille jotka ei ikärajoja täytä, ihan sama onko joku vitun lupalappu vai ei. Sama vissiin videovuokraamoissa et ikärajat katotaan ja siinä ei auta vaikka olis mummo vieressä vakuuttamassa et kyl se Into-Oskari voi sen vuokrata. Ja tosiaan vaikka se äiti ostais sille lapsukaiselleen sen pelin niin ei se sitä vastuuttomuutta siitä poista.

   Poista
  2. Siksi tälle pojalle ei peliä myytykään. ;)

   Poista
 4. Mua NIIN vituttaa tää. Just oltiin kaverin kanssa kaupassa koulun jälkeen ja meidän eellä oli sellanen mamma muksunsa kanssa, jutteli mammaystävälleen. Kuulin vaan ihan pienen pätkän tätä keskustelua. ".. Kun ei se Jani voinut ymmärtää että Uskon kirjahan se oli, niin ihmeteltiin vaan kun kaks kirjaa tuli kotiin ja kyseltii, että mistäs sä tollasen kirjan oot saanut ja palauteltiin sitä sitten päiväkodille ..." SIIS MITÄ HELVETTIÄ ? Teidän Janiko ei ymmärrä että mikä kirja on Janin ja mikä Uskon ? Siinä on sitten kyllä jotain lapsella muistissa pahasti vialla jos ei muista että mikä aapiskukko on Janin ja mikä Uskon, ja mites niitä kaksin kipalein tuodaan ? No omatpa on lapsensa, ite aion kasvattaa täydellisiks vekaroiks jotka ei tee koskaan mitään pahaa !

  VastaaPoista
 5. tää on niiiin totta ! mulla on menny maku jo ihan kaikkiin lapsiin koska ne vanhemmat on aina jotain niin idiootteja etten kestä että millasia niistä lapsista aikuisina tulee kun vanhemmatkin on semmosia..

  VastaaPoista
 6. Mulla on yks inhokkiasiakas, joka vissiin kasvattaa lapsestaan itselleen poikaystävää - - mutta joka tapauksessa, eihän se ole sen 11-vuotiaan vika, että äiti on mulkku.. Nätisti hymyillen palvelin erään kerran poikaa, ja kun sanoin "ole hyvä", sain vastaukseksi pikkukundilta paskanmakuisen mulkaisun ja jäätävän kommentin "EI KIITOS!" On se varmaan kiva kasvattaa tähän maahan lisää kusipäitä.

  VastaaPoista
 7. Kävin juuri tänään kehityskeskustelun meidän nelosluokkalaisen kanssa ja likka myönsi suoraan kiusanneensa. Otin asian vakavasti ja ollaan tässä soiteltu vanhempien kanssa koko ilta toisillemme ja purettu erinäisiä kuka kiusaa ja ketä -kuviota. Vain yksi kuudesta vanhemmasta on vetänyt tuon "ei meidän" -litanian. Luojan kiitos täällä päin näistä asioista on voinut puhua oikeilla nimillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh, missä päin Suomea on noin suoraselkäistä porukkaa? Mä muutan sinne sit joskus kun on omia lapsia!

   Poista
 8. Tykkään sun nimi valinnoista! :DD

  VastaaPoista
 9. samaa mieltä... musta ei koskaan tule tollasta hyssyttelevää ja "ei minun lapseni tuollaista tee!!1"-vanhempaa, sen lupaan. onhan se kamalaa saada selville että oma lapsi on vaikka aktiivisesti koulukiusaamisessa mukana, mutta silloin ei saa sulkea silmiään ja uskotella itelleen ettei oma lapsi muka tekisi mitään sellaista.

  ja aion sallia lapselle myös vihastumiset ja kiukuttelupuuskat, koska eihän tää elämä ilman niitä mitään elämää olis. kunhan ei muille aiheudu harmia tai jos aiheutuu niin se selvitetään yhdessä.

  VastaaPoista
 10. nää sun nimet on iha parhaita!! :D

  VastaaPoista
 11. tarhatätinä näkee ihan kumpiaki ääripäitä ihan tarpeeks ja liiaks ja riittämiin :D eli just näitä et "ei meijän lapsi" tai sit ku vanhemmat olettaa et se oma kakara on aina tekemässä jotai ja tyylii välillä tuntuu et afrikan lasten nälänhätäki on joittenki vanhempien mielestä lapsen syy :< tyylillä iltapäivällä ku lasta tullaa hakemaa päikkärin pihalta ni jo parkkipaikan peränurkalta alkaa kuulua kailotus että "mitäs pahaa oot tänää tehny pirkkoelmeri??????" ja mite se lapsen naama menee sillei :(( ja anova katse tarhatätiin että pliis kerro sille nyt et olin tänää iha kiltti :D

  VastaaPoista
 12. Oikeesti, kato sellanen uus leffa ku Carnage! :D Aivan loistava ja liittyy tähän aiheeseen!

  VastaaPoista
 13. Mulla kans oli entisessä kaveripiirissä semmonen tyttö jonka äiti oli just tommosia "EIEIEI MEIDÄN VILHELMIINA". Ja voin sanoo et se tyttö oli semmonen et se teki kaikki maholliset pahuudet mitä vaan keksi :D

  VastaaPoista
 14. iha törkeen hyvää tekstiä.
  Rakastuin su blogiis :) ♥

  VastaaPoista
 15. Ei se oo vaan pikkulapsissa vika, mulla oli YLÄASTEELLA tuttu joka väitti äidillensä omien kavereittensa kiusaavan sitä, vaikkei koskaan ollu kiusannu.
  Ite sen sijaan oli kaikille niin vittumainen kun olla ja voi ! Äitihän tietenkin soitteli tyttären kavereitten vanhemmat läpi tyyliin "Teidän lapsi kiusaa meidän tytärtä, pitääkö tämä asia jo viedä poliisille kun ei näytä loppuvan ?!"
  Mutta sairas oli se äitikin, mitä jossakin siihen törmäsin ! Puhu kaupan kassalla myyjälle vaan oman tyttärensä täydellisyydestä.. huhhuh.

  VastaaPoista
 16. Kaupassa töissä huomaa myös kuinka vittumaisia pienten lasten vanhemmat voi olla. Olen kuullut jutun kaveriltani kun pieni lapsi kiipes kassalinjastolle konttaamaan ja sitten se myyjä tuijotti sitä äitiä ja sanoi että käsketkö lapsesi pois tuosta. Äiti katsoi ja hymyili "Otto, et sä siellä voi olla kengät jalassa!" Tää ei kuulosta siltä että se vois olla tosijuttu, mutta kuulemma kyllä. Myyjä saattoi myös ajatella jopa lapsen turvallisuutta.
  Toinen tää kun mä hengailen töissä esimerkiks hedelmäosastolla ja ne muksut on aina niin innoissaan niistä vaa'oista. Ne painelee niitä tarralappuja siellä tulemaan ja liimailee niitä poskiinsa sun muuta, äiti kattoo vieressä ja hymyilee "voi kun meidän marjatalla on niin kivaa..."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhah:D Itehän olin lapsena tuollainen, että liimasin itteeni niitä tarralappuja, mut en mie nyt nää sitä ihan kamalan pahana asiana, koska äiti ja isä piti miut kuitenki muuten kurissa ja pari kertaa kun järjestin huutokonsertin kaupassa, nii en sitten menny kauppaan aina viikkoon sen tapauksen jälkeen. Ei siin muuta, mut kun rakastin kaupassa käyntii, nii opin aika nopeesti olee tekemättä tyhmyyksiä siellä:D

   -Satu

   Poista
  2. No ei siinä tarralappujenliimailussa muuten vikaa oo, mutta mua ärsyttää kun ne koneet alkaa piippaileen kesken työnteon että etiketit on loppu : DDD sitten kattoo kun pikku-satu juoksee korppa täynnä etikettejä ;D No on se omalla tavallaan ihan söpöä.

   Poista
 17. Se on niin että joka ikinen raskaana oleva nainen puolisoineen/poikaystävineen/satunnaispanoineen pitäis istuttaa jo raskauden alkuvaiheessa koulun penkkiin ja kertoa vähän perusasioita lasten kasvattamisesta. Esim. kehityspsykologian perusteet tiukkoine lopputentteineen ei olis lainkaan paha asia.

  VastaaPoista
 18. Ja eniten mua ihmetyttää, miten ainakin minun yläasteaikanani opettajien lapset olivat niitä, jotka käyttäytyivät vehkeesti muita kohtaan! Herttileidi, pikkusen kusee yliopistojen pedagogiset opinnot, jos tuollaisia Saatanan kätyreitä sieltä tulee. Ja opettajien lapsethan eivät tietenkään kiusaa, ehei, meiän Tarmo-Kyllikki ei kiusaa, hän on MUIDEN KIUSAAMISEN KOHDE!!111!!!!!

  Vittu, on vähän sydämellä tämä asia! :D
  -Ella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä samaa oon huomannu itekkin, sillon kun olin vielä ala- ja yläasteella :D Meijänkin ala-asteella rehtorin poika oli yks pahimmista koulukiusaajista että joo.. Ja monta muutakin vastaavaa esimerkkiä kyllä tulee valitettavasti mieleen..

   Kaupassa työskentelevänä oon kyllä kans menettäny monta kertaa hermot asiakkaiden lasten takia... Tuntuu, et ne on aina siinä kassalla tekemässä jotain ilkeyksiä, kerrankin yks pieni poika tuli mun viereen sinne kassalle ja katteli, kun mä näpyttelin kassakonetta ja kun sen pojan isä sitten sano sille pojalle, et tuuppas nyt pois sieltä nii mitä sanoo poika? "En tuu, et voi pakottaa!" Mä olin niin hölmistyny, et en osannu sanoo mitään, kunnes sit tajusin sanoo, et voitkos mennä pois, kun et sais olla täällä..

   Poista
 19. olin eilen kirpputorilla käymässä ja viereisessä hyllyvälikössä oli tyttölapsi mummonsa kanssa. tyttö puhalteli niin paljon kun keuhkoista lähti niin nokkahuiluun ja mummo vaan vähän hyssytteli, "soita anneli nätisti sitä huilua niin ihmiset tykkää" tui tui tui... yleensä tykkään lapsista enkä häiriinny tuommosesta mutta eilen olis tehny mieli käydä työntämässä se huilu jomman kun kurkkuun..

  VastaaPoista
 20. Mulla oli ala-asteella maailman järkijättösin mantsanopettaja, jonka oma luokka koostu ko. koulun häiriköistä ja ns. tarkkailunalasista. Erityisesti yks poika jäi mieleen, se aloitti harva se kerta päivänsä vetämällä koulun pihalla jotain onnekasta turpiin. Mantsanmaikka ei millään voinu uskoa että jätkä oikeesti tekee niin. Sille kuulemma lopulta näytettiin sitte valvontakameran filmiltä miten "lilla Yrjö" oli muiluttanut kanssaihmisiänsä. Opettajan vakuuttava selitys oli, että "Yrjö yritti vaan ottaa toisiin ihmisiin yhteyttä".

  Kumma kyllä, opettajaa ei nähty sen kevään jälkeen meidän koulussa.

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!