HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

torstai 9. helmikuuta 2012

nykyautojen puutteet

Oon tässä pannu merkille, että nykyautojen vakiovarusteihin ei taida kuulua vilkkuja. Hirveen harvoin sitä ainakin käytetään! Kuluukohan se, jos sitä vilkuttelee turhissa paikoissa, esim. liikenneympyrästä poistuessa tai risteyksissä?

Vai olisko se niin, että nykyautoilijat ei vaivaudu sitä napsauttamaan päälle, kun aikeissa on kääntyä?  Harva taitaa edes tietää omistavansa sellaisen. Vai onko se jotenkin vitun siistiä kattoo, ku joku venaa risteyksessä turhaan, kun itse ei jaksa sitä saatanan viisaria napauttaa?!

Valojakaan ilmeisesti enää autoihin laiteta. Tai ainakaan niitä ei osata päälle laittaa. Turvavyökin taitaa olla vain ylimääräinen lisävaruste, puhumattakaan jarrusta tai sivupeileistä; ainakin jotkut kaistanvaihtajat vaikuttavat siltä, ettei sivupeilejä kyseisessä autossa ole.

Mikä vittu siinä on, että monen kymppitonnin nykyautoissa on tyyliin leivänpaahtimet ja silitysraudat, mutta penkin ja ratin välissä istuu joku helvetin imbesilli? Ne autot saatana parkkeeraa ittensä, eikä tarvi edes omia silmiä olla, kun joku vitun tutka ulvoo kaikista esineistä parin metrin sisällä. MUTTA SILTI NIITÄ PERUSASIOITA EI OSATA KÄYTTÄÄ!? Auto melkein meikkaa sut,  keittää kahvit, lukee kirjan ja tekee sun läksyt, MUTTA VILKKU, VILKKU EI MENE PÄÄLLE! Mun edesmennyt koiraki ajais paremmin autoa, ku ne jotkut saatanan puusilmät, joilla on perseen alla se seepranvitusta ja 35387 karaatin kullasta valmistettu 40 000 euron kiesi (JOSSA EI TOIMI EDELLÄ MAINITUT OMINAISUUDET)!

30 kommenttia:

 1. :D haha ihana! ja totta, muutenkin nykyautoissa ne vilkut on niin olemattoman kokoset että vaikka sen päälle laittaskin niin eihän sitä sittenkään näe! turhaa ees sitten laittaa semmosia autoihin jos niistä tehdään niin näkymättömiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Eiks ne oo just niitä led-valoja jotka ei meinaa näkyä ollenkaan? Vai mitä lie, emmää tiiä autoista muutaku sen miten sitä ajetaan. :D

   Poista
 2. just tänää viimeks manasin ku näin liikenneympyrään tultaessa auton vilkuttavan, muttei siitä poistuttaessa! haloooooo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vahinkoja sattuu! :D Mäki oon monesti ihan oikeesti VAHINGOSSA vilkuttanu ku tuun liikenneympyrään, en siitä poistuttaessa. Ja ajan kuitenki vuodessa 70 000 km, joten kyllä luulis muistavan että missä sitä vilkkua käytetään :D:D

   Poista
 3. oot ihan niinku tiäksää se Jenna Marbles!!! oot ihan super

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jenna marbles on kamala -.-

   Poista
 4. Mitä kalliimpi auto, sen varmemmin siitä ei löydy vilkkua. JÄNNÄ!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kato ku on tarpeeks hieno (kallis) auto, nii ei tartte käyttää vilkkua, koska kaikki jähmettyy muutenki paikalleen ja ihailee sun autoo ja antaa sulle tietä. Eiku.

   Poista
 5. Pakko tulla sanoo vaikkei tää liity tähän aiheeseen, ni ku tuolla kysymyspostauksissa oli joku kysyny että mitä mieltä oot eri uskonnoista, esim lestoista, ni arvostan todella sitä että et arvostele toisten uskontoja :) oon ite lestadiolainen ja mua hajottaa lukea päivästä päivään lähes joka netin kolkasta jotain vähintäänkin sivumennen todettua ivaa/kettuilua lestoista, varsinki semmoset meidän elämäntavan arvostelut on raivostuttavia kuunnella. Ei kaikkien elämäntyylistä voi tykätä tokikaa, en mäkään arvosta esimerkiksi dokaamista, mutta en mä jaksa ressata jos joku dokaa! En tajua mikä siinä tuntuu olevan niin vaikeeta että ei voida käsittää ettei jokainen elä samalailla ku sä, ei jokainen näe asioita samalai eikä jokainen arvosta samoja asioita :D Sitte vikistään ja yleistetään hulluna sekä viljellään urbaanilegendoja jotka ei edes pidä paikkaansa. Monilla tällanen lestaviha on ihan opittua kotoa, vaikkei tunnettais ku se yks naapurin Pera joka kerran sattu sanoo jotain väärin.
  Joskus vaan tekis mieli mennä huutaa johonki että TÄÄ ON MUN ELÄMÄ, MUN VALINNAT, elä sä omaas ihan rauhassa! :D
  ja sori tää ei kuulu mitenkää tänne mutta ku tää on yleinen valitusblogi ni enkö mä saa vähän purkaa mieltäni.. eheh. Mutta joo tää blogi on ihan huikean hyvä, vaikken ite kiroile enkä arvosta kiroilua jne. uskonnon vuoksi ni se ei estä mua tykkäämästä sun tyylistäs kirjottaa! :) Ja jos jotain tää mun usko on mulle opettanu ni nimenomaan kunnioittaa toisten valintoja, koska tiedän miltä tuntuu kun sun valintoja ei kunnioiteta :D

  VastaaPoista
 6. Joo ja sit yks on se että se vajakki, joka siitä ratin ja perseenlämmittimen välissä istuu, ei osaa lukea liikennemerkkejä. Esim. sellane sininen merkki missä on valkonen kolmio, jonka keskellä on mustia raitoja ja musta, kävelevä hahmo. Nii juu, se tarkottaa, et siitä ei kävele kukaan, et voit risteyksessä ihan rauhassa ajaa siihen raidoituksen päälle...suojatie, vai mikä se oli? Kyllä mä ymmärrän että jos on risteys, jossa pitää tehdä liukkaalla kelillä mäkilähtö 10 auton jono perässä ja samaan aikaan vilkuilla risteyksen vieressä olevan mummonmökin rehottavien pensasaitojen taakse, et voitko sä nyt kääntyä sinne valtatielle vai et, nii joo, siihen suojatien päälle on pakko ajaa jossain vaiheessa. Mut kaupungissa. Tasaisella tiellä. Onko niin helvetin vaikeeta pysyä niiden valkoisten raitojen takana etenkin sillon, kun näkee, että siitä kulkee ihmisiä?

  VastaaPoista
 7. Hahhaa, ei liity kyl mihinkään, mut aina kun kuulen/luen sanan liikenneympyrä, niin kuulen päässäni (teidensuunnittelijainsinööri-)äitini äänen korjaamassa että "se on muuten sitten kiertoliittymä eikä mikään liikenneympyrä!!!1" :DDDD Tärkeimmät opit tulee äitiltä. :----)

  VastaaPoista
 8. Anonyymi uskovainen, älkää te sitte tuputtako sitä saatanan uskontoa meille :D Tää on MUN elämä ja ainoo henkilö/asia mihin MÄ uskon oon MÄ ITE! Kiitos ja hei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän hän sitä uskontoa sinulle tuputtanutkaan vaan yritti kertoa juuri sinunlaisillesi tolvanoille, että antakaa uskovaisten elää omaa elämäänsä ja he antavat sinun elää omaasi. Opettele lukemaan ja sisäistämään.

   Poista
  2. Ja jos viittasit tässä käännytystyöhön, niin enpä ole ikinä lestadiolaisten nähnyt sitä tekevät. Ne jotka soittelee sun ovikelloa on Jehovan todistajia tai mormoneja - eikä niillekään tarvi huutaa ja vittuilla, jos sattuvat sinua lähestymään. Kohtelias "ei kiitos" riittää.

   Poista
  3. Jep, empä oo kellekään ikinä mun uskoa tuputtanu. En edes puhu siitä yleisesti, jos joku kysyy niin kerron :) Eli pointtinani oli nimenomaan se että jokainen eläköön miten parhaaksi näkee ja kokee. Ei mulle tarvi tuputtaa mitään eikä mulla oo tarvetta tuputtaa kellekää.
   ja joo, nimenomaan lestadiolaiset ei tee tätä käännytystyötä.

   Mutta tää oli alunperin autokeskustelu, jatkakaa toki aiheesta, ei tehdä tästä mitään uskontokeskustelua ettei Jenni kyrpiinny! :D

   Poista
 9. Hölmö, ne ei vilkuta, koska "ei vittu kuulu kellekää mihin mä käännyn!" (mää oon kysyny kavereiltani, jotka ei vilkuta, että mitäs vittua :D)

  Kosto siis elää, mää aina kun satun ajaa niiden edessä ni vilkuttelen muka joka risteykseen, mutten käännykään ja kun vihdoin käännyn, en laita vilkkua (olettaen tietenki, ettei mestoilla ole muita ihmisiä :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja todistat tyhmyytes vielä kertomalla tämän toimintas omalla kuvalla varustettuna, vau. Kostaminen on hyvin, hyvin tyhmää.

   Poista
  2. Siis susahan tuossa juuri kertoi kostavansa turhalla vilkutuksella näille KAVEREILLEEN, jotka eivät käytä vilkkua. :D "olettaen tietenki, ettei mestoilla ole muita ihmisiä". Ei kai tuo nyt niin kovin vakavaa ole.

   Poista
  3. Liikenne ei ole mikään kostopaikka! Sielä kuuluu noudattaa liikennesääntöjä eikä leikkiä mitään lastenleikkejä... Hohhhoijaa, kuinka kypsästi ajattelevia ihmisiä tällä on. Toivottavasti ei olla liikenteessä samaan aikaan.

   Poista
  4. Heippa!
   Tietenkin kuvan ja nimen kanssa varustettuna, mulla ei ole tapana piiloutua nimettömyyden taakse mielipiteitä laukoessani (:

   Jos osaat lukea (ja sisäistää sen lukemasi), käsität varmasti, että vaikka olisitkin samaan aikaan liikenteessä ja kohdattais, mä en kohtelisi sua samalla tavoin kun näitä kavereitani, jotka eivät sitä vilkkuaan osaa käyttää - ellet sattumoisin ole yksi näistä hölmöistä. (:

   Sen enempää itseäni ja tätä itsestäänselvyyttä selittelemättä, hyvää päivän jatkoa sinulle, toivottavasti sinäkin siitä hieman kasvat ja lakkaat aukomasta turpaasi ennen kuin olet pariin kertaan tekstit lukenut ja aivan varmasti ymmärrät lukemasi. (:

   Susa

   Poista
 10. Mä harrastan liikenteessä yhtä juttua joka voi nostattaa jonkun verenpainetta. Nimittäin silloin, kun ajelen kapeaa ja mutkaista tietä (jossa ohittaminen on siis liki mahdotonta ja ainakin todella vaarallista) nopeusrajoitusten mukaisesti ja jollain on niin helvetin kiire että pitää roikkua ihan perässä kiinni - mä hidastan. Viidenkympin alueella ajelen ehkä 30 km/h, ihan siks että inhoan sitä roikkumista. Ei mitään tietoa turvaväleistä. Körötellään siis ihan kiusallaan hiljempaa. Toki poliisit ja ambulanssit sun muut on eri asia.

  VastaaPoista
 11. Toi vilkkujen käyttäminen on kyllä ihme juttu! Vaikka onkin kaistalla, josta ei voi kääntyä kuin yhteen suuntaan niin tuskin siitä vilkun käytöstä silloin haittaakaan on! Ja ohittaessa ei paljo vilkkuja käytellä!!

  Mut myös ihme juttu on, kun täällä Helsingin seudulla niitä ei osata käyttää. Oulussa kun asuin (19-vuotiaaksi saakka) niin siellä kyllä käytettiin. Ainakaan en muista siellä raivonneeni asiasta..

  VastaaPoista
 12. Täällä päin missä mää asun on ton vilkkuongelman lisäksi tämmöinen juttu että suojatien olemassaolo on autoilijoille täysin yhdentekevä seikka. Missään muualla kuin omassa kotikaupungissani en oo nähnyt sellaista perseilyä. Itse asiassa jos oon ihan rehellinen niin opin itse suojatien merkityksen vasta autokouluun mennessäni. Olin joo kuullut toki jossain että suojatiellä kävelevää tulee väistää mutta luulin että se on joku vanhentunu sääntö kun sitä ei täällä kukaan noudata:D

  Vasta ite kortin saatuani aloin muissa kaupungeissa kiinnittää huomiota asiaan ja katoin että ei saatana, kyllä se ihan pitää paikkansa et niitä pitää väistää! Täällä monesti kun itse pysähdyn odottamaan suojatielle aikovia niin ne kattoo mua semmosella "miks toi vitun retardi pysähtyi?"- ilmeellä, kun ne ei älyä et ne saa mennä ensin.....

  VastaaPoista
 13. no ei sitä vilkkua aina voi muistaa, vittu et se sinäkään täydellinen ihminen ole!

  VastaaPoista
 14. turhissa paikoissa kuten liikenneympyrästä poistuminen, mitä vittua sillon kyllä kuuluu vilkuttaa ... et näköjää muija tiedä mistää mitää

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaiskohan opetella lukemaan ennen ku aukoo päätään?

   Poista
 15. Sinä anonyymi jonka mielestä liikenneympyrästä poistuessa vilkuttaminen on turhaa.. Mahdatkohan omistaa ajokorttia? Tai tietää liikenteen sujuvuudesta yhtään mitään?

  VastaaPoista
 16. OULUN SEUVUN LIIKENNESÄÄNNÖT

  1. Jos joku mennee eele, aja ohi.

  2. Jos joku kärttää eele, nii elä päästä.

  3. Ku liikennevalo vaihtuu nokkas eesä vihiriästä keltaseksi, nii kiihytä.
  Kylä nää kerkiät.

  4. Ku jalankulukija tullee eesä suojatiele, nii lissää vauhtia.
  Ei se sitte tuu.

  5. Mutta jos kuiteski tullee, nii polokase kaasu pohojaan. Eipähän jää kitumaa.

  6. Säästä aina vilikkua.

  7. Oo varovainen tungosaikaan, ettei kännykkä lipsaha korvalliselta.

  8. Ku joku yrittää rampilta Pohojantielle, elä tee tillaa.
  Seo kuitenki joku pölijä.

  9. Jos tahot ajjaa rauhasa, nii läheppä paanalle sillon ku kaikki muukki tappaa liikkua.

  10. Jos jonku auto mennee rikki ja pysähtyy eessäs, nii tööttää ja raivua
  itekses niin kaua, että saat laakin tai muun syvänrookauksen.

  VastaaPoista
 17. Jep, tää on taas yks niistä asioista minkä takia mä voisin hakata puol valtakuntaa.. Vittuun nykyajan autot ja ihmiset jotka ei osaa ajaa ja noudattaa sääntöjä ajaessa.

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!