HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

maanantai 20. helmikuuta 2012

opettaja - suomi -sanakirja

Mulla on ollu saatananmoinen kiire, eikä oo postailu sujunu (jumpat ja salit ja koulu läksyineen vie mukavasti aikaa), saatikka napannu muutenkaan. Miten helvetissä jotkut muotibloggarit pystyy koulun ja töiden ja vapaa-ajan lisäks vielä kuvaileen rättinsä ja muokkaileen kuvansa ja kaiken päälle vielä suunnittelemaan postauksensa ja vastaileen kommentteihin!? Joojoojoo mennään asiaan.

Useita vuosia elämästäni koulua käyneenä päätin koota opettaja - suomi -sanakirjan, joka paljastaa koulumme kovimpien auktoriteettien  todellisen tarkoituksen läpäläpän takaa.

Tää on sit tosi tärkee juttu = Tää on oikeesti ihan saatanan turha asia, josta muistuttelen tietyin väliajoin, mutta todellisuudessa en tule asiaa kysymään kokeissa tai eipä tätä oikein muutenkaan tarvi missään vaiheessa elämää. Kunhan kuulostaa kivalta ja tärkeeltä raapustaa se sinne vihkoon.

Käydään tää läpi ens viikolla = No tätähän me ei enää koskaan käydä läpi.

Laitan teille sinne moodleen pienen lisätehtävän = Se "pieni lisätehtävä" on viistoista sivua lakitekstiä/teoriaa aiheesta X/filosofista läpäläpää/muuta kokovartalopuudutteena toimivaa matskua, josta pitää väsätä kymmenen sivunen essee HUOMISEKSI.

 Ei mitään kiirettä tän tehtävän kanssa = No on muuten vitullinen kiire!

No olipas Leenalla ja Maiskulla todella kaikenkattava esitelmä = Oikeasti se teidän esitelmä oli täyttä paskaa, mutta koska olette nuolleet persettäni viimeiset kuusi vuotta, aion antaa teille kympit; olihan Powerpointtinne kovin hienosti koristeltu ja pitkitetty äärimmilleen, puuduttaen muun luokan.

Ohhoh, sehän meni oikein! = En olisi koskaan uskonut, että säkin saatanan vatipää osaat vastata näihin suhteellisen haastaviin kysymyksiin täydellisen oikein.

Tästä teidän tehtävästä puuttuu kyllä eräs oleellinen osa... = Siitä puuttuu maksimissaan turhaa nippelitietoa, mutta koska vihaan teitä, haluan nöyryyttää teitä luokkanne edessä saaden teidät näyttämäät täysiltä saappailta.

Siitä kokeesta tulee tosi simppeli = Noniin, nyt te kaikki luulette sen olevan helppo, joten suurin osa ryssii sen todella perusteellisesti, joten pääsen käyttämään rakasta punakynääni ja kokeidenpalautustilaisuudessa saan pilkata teitä kaikkia avoimesti tuntematta minkäänlaista häpeää.

Se koe tulee olemaan suhteellisen haastava = Noniin, nyt te kaikki luulette sen olevan vaikea, joten te reppanat luette seuraavan viikon silmämunat verillä kotona vain todetaksenne koetilanteessa, että ei vittu, tän olis päässy läpi huomattavasti helpommalla.

Tätä koulua ei päästä läpi tollasella asenteella! = Tämän koulun pääsee läpi millaisella asenteella vaan, mutta teille kuuluu asettaa valtavat paineet valkolakistanne. Nautin, kun ajattelen teitä lukemassa yötä myöten kofeiinitabletteja kahviin liuottaen.

Meillä ei ole aikaa tällaiseen, teidän pitäisi osata nää asiat jo = Meillä ei ole muuta kuin aikaa, mutta on huomattavasti hauskempi päteä ihmisille, joille ei ole annettu mahdollisuutta alkeellisimpaankaan kertaukseen, kuin ihmisille jotka osaavat tehdä näitä tehtäviä omatoimisesti.

Ja nyt te kaikki opettajaopiskelijat: muistutan tämän olevan huumorilähtöinen blogi, ettei tarvi huomenna raahautua yliopistolle täynnä raivoa ja vihaa. ;)

10 kommenttia:

 1. Hahah aikalailla oli noi kaikki sun noi jutut totta! :D pakko kommentoidakki nyt, oon seurannu sun blogia täs jonki aikaa ja piti päästä sanoo et tää on varmaa nykyää mun lemppariblogi, oot hyvä kirjottaa ja nää sun tekstis on aina hyviä ja asiaa! :D

  VastaaPoista
 2. kiitos paljon kehuista, ihana kuulla! :)<3 ja mukava kuulla että viihdyt kuppaisessa blogissani!

  VastaaPoista
 3. Olipas taas hyvää tekstiä! :D Hei, voisikko tehä postauksen "ei naisten-asioista" tuli tänää vaa mielen ku vetelin mustaamakkaraa poskeen suoraan paketista vähän jo jäähtyneenä et onpas tosi naisellista tääki muitten silmissä. :D Tai jos nainen juo kaljaa litran tölkistä tai polttaa norttia. :D Miks vitussa naiset ei muka sais tehdä jotain mitä miehetkin, pitäskö kaikkien pukeutua yybernaisellisiin vaatteisiin ja olla tällättynä 26/7?? Paras kommentti minkä sain kaverini kanssa eräältä jätkältä "Joo olis tein kan ihan kiva puhua JOS TE OLISITTE MIEHIÄ." joo toi oli myös puoliks läppä.. mut tuli kyllä väittely siitä sen kanssa. :D Kun naiset kuulemma puhuu vaan menkoista ja maailmanmenosta. :D Sit vaan mietittiin että joo me puhutaan kyllä keskenämme muun muassa niistä mutta myös paskalle menosta, naimisesta ja röyhtäillään ja piereskellään menemään.. että joo kyllä meille voi puhua vaikka munia emme omista. -.- -Susssu

  VastaaPoista
 4. Mulla alko naurattaa tää kauheesti, tosi hyvä postaus! Ja tää on kyllä ihan totta! Puhut täyttä asiaa ;)

  www.henssi-myblog.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Pelästyin että mihin ihmeen sivulle mää ny tulin mut olitki vaihtanu ulkoasua! Vähän kestää tottua mut kiva silti. :) -Sussu

  VastaaPoista
 6. Ei vittu hajosin tolle tekstille :DDDDDDDDDDDDD

  JUST ku mun opet amiksessa :DDDDD

  VastaaPoista
 7. Mahtavia nää sun juttus!! :D voisitko tehdä tämmösen postauksen muotibloggaajista? siis tutustuppa vaikka esim. cavan blogiin, xenia's day tai tän tyylisiin missä kuvataan tyyliin jotain hedelmävatia kymmenestä eri kulmasta jne :D voisin kuvitella et teet hyvän jutun :D

  VastaaPoista
 8. ajattelin hakea opettajankoulutuksiin helsingin yliopistoon... sitte mustaki voi tulla näiden esimerkkien kaltainen, MUAHAHAHAHAAA

  VastaaPoista
 9. :::::::::DDDDDDDDDDDDDDDD en tiedä oonko vähän sairas mut hajosin tolle sun vastaukselle ekaan kommenttiin.

  KUPPAinen blogi :''''''''DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

  VastaaPoista
 10. Haha, aattelin just tätä lukiessani et kommentoin että opeopiskelijan näkökulmasta ihan huippu teksti. Sit luin noi kaks vikaa riviä ja repesin :D

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!