HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

maanantai 27. helmikuuta 2012

Tänään vituttaa...

... Ruotsin uusi prinsessa. HEI OLISKO JO JOTAIN MUUTA PUHUTTAVAA, KU NAAPURIMAAHAN SYNTYNYT RÄÄPÄLE? On se kumma, että ku on se kultalusikka syvällä perseessä, niin ihmisarvokin nousee uskomattomiin lukemiin. EI PIKKUPLIKKA SE OLE YHTÄÄN SEN PAREMPI, VAIKKA SEN PUNKIKIN MAAILMAAN JOKU NÄENNÄISEN TÄRKEÄ IHMINEN!

...Euroviisut. VITTU MITÄ LOTINAA TAAS! Ai jumalauta mua taaaaaaaas hävettää olla suomalainen. MIKSI SINNE LAITETAAN LAULAJIA, JOISTA 99% ON TUIKITUNTEMATTOMIA MEILLE SUOMALAISILLE!? Tai miksi sinne ei edes yritetä laittaa suomalaisuutta kuvaavia kappaleita tai SELLAISTA MUSIIKKIA, JOTA TÄÄLLÄ KUUNNELLAAN?! Eiku laitetaan toi uppo-outo Anneliina Hölgrossön vetään jotain aivan vitun kuraa sinne, että voidaan hävetä taas silmät päästä ja lopulta löytää sen niinku first studio album "TÄSTÄ KAIKKI CD:T 5€"-kopasta. Laittakaa sinne Apocalyptica tai Herra Ylppö, niin olis suomalaista musiikkia, eikä jotain tekopirteitä paratiisipellejä. Ei hyvät vitut taas...

... Jutta Gusstaffsberssonbärg. Hei mua ei vittuakaan kiinnosta miten sää sitä kahvakuulaas nostelet tai kuinka hyvää se ananas sun mielestä on... ihmiset osaa kyllä reenata ja päästä läskeistään ilman sun myötähäpeää tuottavaa ohjelmaasi. "HEHEE, NYT TREENATAAN YHDESSÄ, PYLLYT YLÖS SOHVILTA!". Voi vittu juokse ny jonnekin piiloon...

...Ihmiset, jotka osallistuu Iltalehden "Lähetä kuva ja voita karkkipussi"-tyylisiin kilpailuihin lumiveistoksillaan, kakaroillaan, lemmikkieläimillään, rippimekoillaan ja maskeeraustaidoillaan. Ei ihan oikeesti, ette voi olla niin julkisuudenkipeitä, että lähetätte kuvan omasta mukulastanne tonttulakki päässä ILTALEHTEEN!? Tai joku kuppanen kuva susta sun yo-lakkis päässä?! HEI MUA HÄVETTÄIS TÄYSIÄ!

...Robinia haukkuvat teinit. Jätkä on 13 ja päässy pienessä ajassa uskomattoman pitkälle, niin silti monet kehtaa irvailla ja vittuilla? Kuulostaa aika katkeralta teinilotinalta. SE ON 13, MISTÄ SEN PITÄIS LAULAA, JOS SKEITTAAMINEN EI KÄY? PANEMISESTA JA DOKAAMISESTA? Tyyppi uskaltaa vetää suurille yleisöille ja ottaa teinityttöjen märkä uni number one -viitan harteilleen, ei oo mikää turha kaveri! Multa kaikki pojot Robinille; kunhan pitää vaan pään kylmänä eikä kuuntele tollasia saatanan hanskaansa hakkaavia tuhkamunia.


Mikäs sua tänään vituttaa?

36 kommenttia:

 1. ei voi olla totta :D hanskaansa hakkaavia tuhkamunia

  VastaaPoista
 2. Toi robinin haukkumine on kans nii tyhmäää! Just sen youtube-sivuil kommenttii että "tiiän missä toi asuu, sata tykkää täst kommentist nii hakkaan sen" tai jotai mut miks robin saa tollasii kommenttei vaa siks et se laulaa??! Eri asia siis kunnolline kritiikki mut tommone..

  VastaaPoista
 3. Tosta iltalehti-jutusta tuli mieleen yks kaveri joka lähetti kuvan vanhojen mekostaan sinne kilpailuun :DD haha nävanhemmat varmaa ajatteli, et se oli Suomen ainoo "prinsessa" sinä päivänä... Huoh :D

  Ps. Hyvä Robin <3

  VastaaPoista
 4. Mua kans NIIIIIN vituttaa noi euroviisut! Minkä takia SUOMEN edustajaks laitetaan suomenruotsalainen joka laulaa ruotsiksi! VITTU SUOMEN EUROVIISUT!!!! Ja toi Robinin haukkuminen! Se on just hyvä piisi ja sopii ton ikäsille, mahtava ääni ja noin nuori vielä! vitun idiootit ku haukkuu sitä! Ja iltalehden otsikoissa oli vähän aikaa sitten juttua saduista, kuinka Punahilkka sadun susi nyt pelottaa lapsia ja saa ne itkemään. Ja sit Kultakutri ja kolme karhua = ei voi lukea lapsille koska se innoittaa varastamaan ja Tuhkimo = antaa väärän kuvan naisten asemasta! Eikö satujen ideana ole, että ne on satuja ja mukuloitten pitää se ymmärtää!! Ja kauemman aikaa sitten oli juttu kuinka Peppi Pitkätossussa oli rasismia ku ne matkusti siinä jonnekkin Ugaugabugabuga? (jonnekkin) saarelle, ja siellä ne neekerit polvistu niitten eteen!! Ei jeesus saatana ku siappaa! Ja sit toi "tämä mies voitti ravesita miljoonan!" minkä vitun takia siitä hehkutetaan lehdessä, jos mä voittaisin loton jättipotin, en tosiaa haluis että siitä huudeltais ympäri lehtiä!!! Tai ne Terveys-osion vinkit "Näin syöt kasviksia huomaamattasi." Miten vitussa ne menee sun suuhun niin ettet huomaakkaan? Tai "Vaatteet voivat tuhota terveytesi." Kuinka liian kiree kauluspaita ja kraka voi estää liikkumasta ja estää verenkierron pääsyn päähän kunnolla. kuka vittu ostaa niin kireet ettei voi liikkua kunnolla tai saa hädin tuskin happee? Ja kireet farkut voi silti olla mukavat vaikka oliski kireet. ei vaatteiten kuulu olla epämukavia ja saa olla helvetin idiootti jos sellasia käyttää. Ja miesten pokserit hauduttaa palleja ja saa lämpötilan nouseen niin että se vähentää siittiöiden tuotantoo. Entäs jos on ilman, onko parempi et pallit hiertyy verille housuissa ja farkkujen perseessä on sit vauhtiraidat? Pisti vituttaan! -Sussu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua taas vituttaa tuo, että ei ymmärretä sitä, että Suomi nyt (valitettavasti?) on kaksikielinen maa, ja silloin kyllä siellä Viisuissa voidaan revitellä joko suomeksi tai ruotsiksi. Ja vaikka kaikki ulkomaalaiset eivät Suomen kaksikielisyyttä tiedostakaan, niin mitä sitten? En mäkään tiedä just mitään Azerbaidzanista tai Armeniasta.

   Poista
  2. musta on ok, että lauletaan ruotsiksi, se on sellanen pirtee veto (ja onhan sitä laulettu usein englanniksikin, eikä se Suomeen liity mitenkään, toisinkuin ruotsi!), mutta se biisi ja esittäjä itsessään...... voivoivoivoi

   Poista
  3. samaa mieltä! ihan sama mitä siellä euroviisuissa tapahtuu ku ketään se ei kuitenkaa kiinnosta ja kun suomella selvästikkään ei tärppää kun jotku lateksinaamarit päässä ni mun mielestä kaikki on sallittua :D mut mua vituttaa se et jengi jaksaa upruttaa ruotsinkielestä... eikö ne jo tajua että suomi on kakskielinen maa?!

   Poista
 5. tää oli helvetin hyvä postaus ja krapulan piristys. ja robin on ihana ja hirmusen rohkee <3 toivottavasti levy-yhtiö ei vaan sit heitä nurkkaan ihan kylmilteen

  VastaaPoista
 6. Ihanaa löytää ihmisiä jotka ovat sitä mieltä että Robinin voisi antaa olla. Itse pidin juuri eilen saarnan pikkuveljilleni jotka haukuivat Robinia serkulleni joka on täysi fani... Raivostuttaa että Suomen kansa haukkuu niin pikkupoikaa joka oikeasti osaa ja kehtaa

  VastaaPoista
 7. Onko sillä jotain vitun väliä jos hehkutetaan aina jotain asioita uutisissa ? Niinhän se on aina ollut, aina kun joku on ajankohtaista niin kyllä siitä hehkutetaan !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja niin on myös aina ollut että median tapoja kritisoidaan, ja niin se kuuluukin olla. Mitä jos kukaan ei koskaan kyseenalaistais esim. sitä että Suomessa revitään isot otsikot RUOTSIN prinsessasta? Millasta meidän uutisointi olis? Tää on nyt mun mielipide, mutta henkilökohtaisesti en ymmärrä sellasta asennetta, että tämmösiä "itsestäänselvyyksiä" ja "niinhän se on aina ollut" -asioita ei saa ollenkaan kyseenalaistaa ja kritisoida, tai että kritiikin vastaanotto on "mitä väliä" siihen sävyyn, että asiasta ei saisi puhua. Yhteiskunta ei kehity mihinkään, jos ihmiset ei ajattele asioita ja ole eri mieltä vallitsevista käytännöistä. :) Ja kyllä, jopa yksittäisillä blogikirjoituksilla on siinä asiassa merkityksensä.

   Poista
 8. Mä jotenki ymmärrän vielä Iltalehden kaunein morsian -tyyppiset kilpailut, johon aikuiset ihmiset osallistuu, mut sitte: "kenellä on kaunein vanhojentanssimekko?" Ei helvetti, ne on 16-17 vee teinejä jotka niissä tylliunelmissa poseeraa. En kyl omalle lapselleni mokomaa soisi, todella typerää julkisuudenhakua, kun ajattelee, että vanhojentanssit nyt on vaan vanhojentanssit eikä tyyliä elämän tärkein juhla, kuten nyt häät.

  Ja sit tää Robin. Mua ärsyttää se biisi, en vaan hirveesti tykkää siitä (plus se pikkulikkojen ihkuhihkuttelu on raivostuttavaa kuunneltavaa), mutta toisaalta kunnioitan a) pojua siitä että on noin nuorena noin pitkällä ja ihan todella osaa laulaa ja esiintyä ja b) levy-yhtiötä siitä että 13-vuotiaan annetaan laulaa oman maailmansa asioista eikä mitään seksijuttuja, kun ne ei sen ikäisten maailmaan vielä kuulu. Ei siis kuulu omiin suosikkiartisteihin, mut en mä sitä muksua lähtis haukkumaankaan.

  Viimeisenä sit vielä Euroviisut. Musta on hienoa, että Suomen kaksikielisyys tuodaan esille, mut kyllä se esiintyjä nyt oikeesti vois olla joku suomalaisille hyvin tuttu ja täällä suosittu. Euroviisuissa on aivan saakelin raivostuttavaa se, että on olemassa kaksi tyylilajia, joilla siellä pärjää: a) eurodancepopitusjumputus, jossa ennen viimeistä kertosäettä tulee AINA modulaatio ja b) tuskainen (slaavilainen) balladi, jossa on tekopyhät sanat, ja yleensä niissäkin vielä se modulaatio. Niissä kisoissa on ollu viimeks oikeeta musiikkia Abban aikoina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. krhm, ite oon ysikolmonen ja olin 18v wanhojentansseissa. Ei mulla muuta.

   Poista
  2. Miten se muuttaa asiaa miksikään, että olet ollut 18 v. vanhojen tansseissa? Minulle taisi tosiaan tulla laskuvirhe, todellakin vanhat ovat yleensä lähempänä 18 ikävuotta, mutta se ei minusta muuta asiaa miksikään. 18-vuotias on toki juu täysi-ikäinen (juuri ja juuri), mutta minun mielestäni aikuinen. Ainakaan niin aikuinen, että soisin täysi-ikäisyydestä huolimatta oman lapseni lähettävän itsestään kuvia iltapäivälehtien kilpailuihin. Se yksi ikävuosi ei myöskään tee vanhojentansseista elämän suurinta juhlaa, vaikka se silloin lukiossa hienolta tuntuukin.

   Poista
 9. Mä oon sanonu täsmälleen samaa tosta Robinista kaikille! Antaa 13-vuotiaan laulaa iälleen sopivista asioista! :)

  VastaaPoista
 10. en nyt tiiä kehtaisko mikää suurempi artisti lähtee edustaa johonki euroviisuihi, ku niil kuiteski o aika kyseenalanen maine.. ja voiha niistä sinne pieninä niminä menneistä kasvaa suurempii jos menestyy, nii sillee kiva mahollisuus päästä ainaki hetkeks kuuluisuutee.

  VastaaPoista
 11. Sitäpaitsi frontside ollien lyriikat on aivan mahtavia!! etenki se ku se muija jättää tommin mut robin rullaileeki jo sen isosiskon kaa! in your face tommi :D:D:D:D t. 24-vee fani :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan paras kohta!!! :D -Sussu

   Poista
 12. Aa pitkästä aikaa postaus johon mulla on PALJON kommentoitavaa :D Alotetaan nyt vaikka tosta Euroviisu-paskasta. Joo, täälläki yks jota hävettää olla suomalainen. Koska tajutaan, ettei suomella tai no ruotsillakaan pärjätä enää euroviisuissa?! Hävettäää. Muut odottaa keväässä jääkiekon mm-kisoja, mä euroviisuja. :D Ja anteeks nyt vaan, mutta se Anna Abreun eilinen esiintyminen siinä Uuden Musiikin Kilpailussa ei ollu LÄHELLÄKÄÄ Madonnaa, upeeta tai jotain "spektaakkelia"!

  Ja sitten Robin. Oh God, I'm in love! Jos olisin ihan pikkasen nuorempi, iskisin sen. Mutta ei hätää, oon jo kyllä ilmottanu adoptoivani sen. :) Se on niin superlahjakas, ihana, rohkee ja aito ettei mitään rajaa. Mun mielestä on vaan virkistävää saada Suomeen oma "Justin Bieber", joku josta tulee vielä jotain suurta ja josta oikeesti saa olla ylpeä! :)

  VastaaPoista
 13. muaki harmittaa ihan kamalasti robinin puolesta kun sitä dissataan ja haukutaan "VITUN HOMO KUOLIS POIS"-tyylisikkä solvauksilla. ihan _sairasta_ . jos musiikki ei miellytä omaa korvaa nii ei se tarkoita että sulla olis joku oikeus haukkua se aivan kuraksi? ei sitä musiikkia ole pakko kuunnella ja kyllähän tää hehkutus nyt menee aika nopeesti kuitenki pois. en mäkään tykkää siitä frontside ollie-biisistä, mutta mun mielestä on kuitenki suunta parempaan, jos ton ikänen laulaa vielä nykypäivänä 13-vuotiaiden harrastuksista eikä mistään "my girlfriend is a hot bitch"-jutuista. sillon hävettäis.

  onneksi robin itse vaikuttaa olevan tosi mukava ja ilonen poika ja tollanen aito, ihanaa että sellasiakin on :). ja onhan sillä hyvä lauluäänikin! toivottavasti se yrittää olla välittämättä negatiivisista ääliöistä :)

  VastaaPoista
 14. Vastaukset
  1. tätä määki aattelin!! :D

   Poista
 15. Toi Jutta on saanut myös mun myötähäpeät. On se niin nolo. Ennemminkin se tuntuu mainostavan itseään ja omaa "kauneuttaan" siinä ohjelmassa.

  Ekana mulla tuli Robinista mieleen, että aika hienoo, että se lailaa skeittauksesta eikä mitään "rakkaus"-lauluja yms. Ikäiset pysyy ikäisenään :)

  VastaaPoista
 16. Muakin vituttaa toi robinjuttu. Varsinkin kun tyypit valittaa "lol jätkä kuulostaa ihan likalta X---D". Hei, se on kolmetoista, harvemmin tossa iässä on jo se äänenmurros ehtinyt tulla :---D

  VastaaPoista
 17. Sait tiivistettyy MUN ajatukset Robinista tässä postauksessa! :D oot loistava!

  VastaaPoista
 18. Aaaaa oon sun kans niiiiin samaa mieltä noista euroviisuista. Mitä niillä päättäjillä (vai mitä nyt lieneekään) liikkuu päässä kun ne valitsee laulajia sinne finaaleihin ja muihin?!?!? Kun näin Stigin esityksen niin silmät meinas valua ulos kuopistaan siitä myötähäpeän määrästä...

  VastaaPoista
 19. Oon täysin eri mieltä sun kanssa tosta Estellestä, on se nyt aika iso juttu kun Ruotsiin syntyy kuningattaren perillinen.
  Mutta myös oon täysin samaa mieltä Robinista. Kyllästyny ikuisiin facebookkipäivityksiin, jossa mollataan tätä huippulaulajaa?! Katotaan vaan mistä kana pissii viiden-kymmenen vuoden kuluttua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska rakastan saivartelua, pakko sanoa, että eipä ole kuningattaren perillinen, vaan kruununprinsessan (TULEVAN kuningattaren toki, ellei mitään satu, ja sitähän emme voi tietää. Victoria ei ole kuningatar ennen kuin hänet kuningattareksi kruunataan, vaikka hänen valtaannousunsa todennäköistä onkin).

   Poista
  2. No niimpä onkin :D

   Poista
 20. tää on aivan totta. sama niinku SUOMEN idols, jossa puolet nytki finaalissa olevista on ulkomaalasia, jotka justjajust osaa suomee...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saisko vähän esimerkkiä? Ainoa ulkomaalainen edes semifinaalissa oli se eestiläinen Artur. Emel ja Diandra kuulostavat kyllä nimeltään ulkomaalaiselta, mutta puhuvat kumpikin täydellistä suomea (ja Emelhän ei edes finaaliin päässyt), samoin ruotsista tullut Petri hyvin kevyellä korostuksella. Torsten Borg taas on suomenruotsalainen - enkä ole hänen suomen kielen taidossaan vikaa huomannut.

   Eli onko siellä finaalissa yhtäkään, joka ei puhuisi suomea kunnolla tai olisi suomalainen? :D Maahanmuuttajatausta tai ulkomaalainen nimi eivät estä ihmistä olemasta suomalaisia tai puhumasta suomea hyvin. :) Enkä muutenkaan näe, miksi se olisi paha asia, että meillä olisi Idolsissa suomea hieman huonommin puhuvia ulkomaalaistaustaisia ihmisiä, jos osaavat laulaa. Kieltä voi aina opetella ja englannillakin pärjää ainakin alkuun.

   Poista
 21. Mun käsitys Jutta Kustavsberibäristä on täysin muuttunut sen ohjelman myötä, nimenomaan ennen aatteli että se hehkuttaa vaan itteensä ja treenaamisiaan. Se ohjelma saa ainakin mut aina hyväntuuliseksi positiivisuudellaan. Kaukana mistään myötähäpeästä, siätääs ihimisten ottaa mallia..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon aivan samaa mieltä. Ois monilla suomalaisilla kyllä varaa ottaa vähän mallia sen elämäntavoista.

   Poista
 22. Sait taas pisteitä ropisemalla! Niin ottaa päähän se että aikuset ihmiset kehtaa pilkata lasta! Siis se muksu on mun pikkusiskon ikänen ja jos joku uskaltais sanoa mun pikkusiskosta tuommosta herjaa niin kyllä tulis turpiin niin että tukka lähtis. Onneksi haukkuvat ihmiset yleensä vaihtavat värinsä punaiseen ja hiljenevät kun avaudun aiheesta. Sietääkin hävetä.

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!