HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

tiistai 21. helmikuuta 2012

ulkoasulätinää

syy yhtäkkiseen ulkoasumuutokseen on se, että en kestäny kattoo sitä mustaa banneria, jossa näytin ihan joltain goottihuoralta. Joten tällä mennään kunnes keksin jotai saatanan nerokasta. Yrittäkää selvitä !

20 kommenttia:

 1. Goottihuora?:D:D No ainakin olet sitten kaunis goottihuora <3

  VastaaPoista
 2. AAAAAAAHHH Tää on ihan järkky :D Mut koitan selvitä!

  VastaaPoista
 3. Tää sun blogi on ihan mahtava ! En ookkaa moneen tämmöseen törmänny ja sun blogi erottuu kyllä selvästi noista miljoonista muoti -ja lifestyle blogeista :) En voi muuta sanoo ku että tykkään ja paljon. Oot selvästi ihan oma ittes ku tätä blogia teet ja tykkään tosta sun tavasta kirjottaa tänne. Mutta asiasta toiseen, aattelin pistää tähän muutaman postausehdotuksen (en oo varma ootko näistä aiheista jo tehny, eli jos oot nii pistä linkkiä tulemaa). Ois nimittäin kiva kuulla sun mielipide koulusta ja siihen liittyvästä stressistä, motivaatiosta ja kaikesta + millane sä oot ite opiskelijana. Ja sitten toinen aihe olis laihduttaminen. Kun nykyää esimerkiksi karppaus on "muotia" nii olis kiva lukee postaus sulta, joka käsittelee laihduttamista. Tuli tässä nyt äske mielee, että voisit tehä semmosen 'Päivä kuvina' postauksen kans, jos oisit siitä yhtää innostunu. Se ois varmaa tosi erilainen ku muilla nii ois kyllä kiva semmonenki + voisit linkkaa muutaman biisin josta tykkäät nyt eniten :) Jos et yhtää tykkää näistä ideoista nii unohda vaa kaikki :D Kiitos kivoista lukuhetkistä !

  VastaaPoista
 4. oumaigaaad my eyes?! vanha takas..
  mut blogi itessään on mahtava!

  VastaaPoista
 5. Minä ottaisin heti sinut omaksi tytöksi. Tosi sanavalmis ja reipas- pärjäät aina elämässä !

  VastaaPoista
 6. ei sinistä, musta oli kiva (: kokeile jotai muitaki !

  VastaaPoista
 7. tääuus on järkky mut yritän pärjää XD

  VastaaPoista
 8. Mä rakastin sitä sun edellistä banneria Jenni! Mutta ei se haittaa, blogin ulkoasulla ei oo merkitystä jos sisältö on yhtä huikeeta kun sulla!!

  ps. sulle ois haaste

  http://salssi.blogspot.com/2012/02/nurse.html ;)

  VastaaPoista
 9. te, joille väliaikainen (!!!) ulkoasu aiheuttaa pahaa mieltä ja angstittaa enemmänkin, suosittelen lukemaan seuraavan kohdan uudelleen: "Joten tällä mennään kunnes keksin jotai saatanan nerokasta".

  KYSEESSÄ ON VÄLIAIKAINEN ULKOASU!

  ...jota taidan pitää piruuttani huomattavasti kauemmin kuin oli tarkoitus, ihan vaan kiusaks....

  VastaaPoista
 10. Mun mielestä tän huippublogin nimeks sopis Let's fake it! -nimen sijasta paremmin Let's FACE it, koska se kuvais tätä blogia paremmin :D

  VastaaPoista
 11. paa siniset pinkiks!

  VastaaPoista
 12. Jenni hoi! Tekisitkö postausken jutuista jotka ärsyttävät sinua (teini)blogeissa? http://subliminalcode.blogspot.com/2011/08/blogijutut-jotka-arsyttaa-ii.html <- Tuossa on yksi esimerkki :--) Niin ja onko sinulla lisää kuvia teinivuosiltasi, niitä on jostain mystisestä syystä kiva katsella :--D

  VastaaPoista
 13. ^ Meinasin just kysyä samaa ! ja voisiks kirjottaa myös vähän juttua siitä että mitä mieltä oot kiusaamisesta ?

  VastaaPoista
 14. mun on ihan pakko kommentoida ja sanoa, että sun blogis on mahtava ! :)

  VastaaPoista
 15. bongasin tän sun blogin josku OPRIN blogista ihan vahingossa ja meinasin kuolla tukehtumiseen ku yksintkertasesti nauroin nii vitusti ! ihan sairaan hyvä blogi, jatka samaan malliin !

  VastaaPoista
 16. ^ nii ja tohon edelliseen kommenttiin vielä lisätäkseni, tällä ulkoasulla ei oo mitään vitun väliä kuhan jatkat samaa 'angstaamista' !!

  VastaaPoista
 17. se vanha banneri oli parempi ja se kuva oli hyvä!

  VastaaPoista
 18. Tää uus banneri on just hyvä!! Mitä nää kaikki urvelot tääl valittaa!

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!