HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

torstai 1. maaliskuuta 2012

ihmisryhmät, joita en ymmärrä vol. ?

Ihmiset, jotka ovat selvästi käyneet kauneusleikkauksissa (tai muissa kauneuskirurgisissa toimenpiteissä), mutta väittävät jotain ihan muuta. VOI JEESUS! Nainen, sä oot 65 vee, ei rypyn ryppyä (kuten vielä viime kuussa, hmm!), naama on kiree ku viulunkieli ja kiiltää ku luistinrata JA SÄ PYSTYT SANOON, ETTÄ EN OO MISSÄÄ LEIKKAUKSISSA KÄYNY! Huulet on ku turvatyynyt, mutta ei, kyse ei ole siitä, että niitä olisi valkotakkinen setä pumpannut oikein olan takaa. Siis miksei voi vaan sanoo kysyjille, että KYLLÄ, minua leikeltiin ja vitusti leikeltiinki!

Ihmiset, jotka eivät vaivaudu käymään uimahallin suihkussa käytyään ensin saunassa -uikkarit päällä, tietenkin. SIINÄ SEINÄLLÄ LUKEE KISSANKOKOSILLA KIRJAIMILLA ETTÄ KÄYKÄÄ SUIHKUSSA JA TEHKÄÄ SE ALASTI! OLKAA MYÖS SAUNASSA ALASTI! Miksi on niin vaikeaa tajuta, että en halua sun kantavan sitä paskaa hikisen uimapukusi mukana sinne altaaseen? Miksi on niin vaikeaa olla pieni sekunti nakkena siinä suihkun alla ja saunan pimeimmässä nurkassa? Tuijottaako sua joku? Salee.

Ihmiset, jotka tulee kuntosalille seisoskelemaan farkut jalassa ja tekstaileen ihastuksilleen. Näen tätä lähes joka viikko, joskus useammankin kerran viikossa ja wsgehctkljhgk se saa mut aivan vitutuksen äärirajoille. Joo, muuten ei kiinnostais, mutta jos sää tosiaan kikatat sen bestikses kanssa siinä jalkaprässin päällä PUOLI VITUN TUNTIA tekemättä sillä mitään, niin jumalauta! Sitten kattellaan silmät pyöreenä naama punasena hikoilevia ihmisiä ja tuhahdellaan ja kuiskutellaan. VOI VITTU SE ON SALI, EI MIKÄÄN CHATTIHUONE!

Ihmiset, jotka on livenä niin vitun masiksia ja angsteja ja erakkoja MUTTA AUTA ARMIAS, KU PÄÄSEE FACEBOOKIIN! Siellä hymiöt tanssii ja läppä lentää. "Moikkiis mitässää ;DDD hehee oliks helmee päivä tsuibaduibaa jeejee!!: DDD" ja sitten seuraavana päivänä koulussa on se sama tuttu "tappakaa minut nyt"-ilme.  Mikä helvetin patteri sulle laitetaan perseeseen, ku asetut siihen läppäris ääreen? Kannattais pitää sitä siä vähä useemmin.

Ihmiset, jotka kysyvät taukoamatta "olenko mä lihonut"-tyylisiä kysymyksiä ja vetävät sitten uskomattomat kilarit, kun vastataankin etä KYLLÄ OLET, saatanan silavasäiliö. Iteppähän kysyit, pelle!

14 kommenttia:

 1. "Mikä helvetin patteri sulle laitetaan perseeseen, ku asetut siihen läppäris ääreen?" ahahha oot nii hauska :D

  VastaaPoista
 2. hyi helvetti, en oo ikinä aatellu tuota ku mummot ja muut mussuttajat menee saunasta suoraa niihi altaisiin... HYI VITTU :DDDD

  VastaaPoista
 3. oi voi. piristit taas kerran mun päivän : ) !

  VastaaPoista
 4. välillä tuntuu ihanku lukisit mun ajatuksia... :D

  VastaaPoista
 5. taaas niin asiaa! :D
  PEEEÄS, toi uus banneri on loistava! :> oot huippu!

  VastaaPoista
 6. Joo siis jos pitää mennä itteensä leikkelemään niin miks se sit hävettää niin paljon että sitä ei voi myöntää? En sinänsä vastusta kauneusleikkauksia, mut sitä kyllä että leikeltyä naamaa/tissejä/mitä vaan ruumiinosaa väitetään luonnolliseks. Etenkin kun siitä useimmiten selvästi näkee että hiukan on kirurgin veitsi laulanu.

  Ja sit nää salit ja uimahallit. Kato ku se on niin NOLOO käydä alasti suihkussa tai peräti - IIK! - hikoilla kuntosalilla! Ihan hirveetä. Siinä sitä niillä onki sit selittämistä ku sanoo käyvänsä salilla mutta kunto ei kohoa eikä lihasta kerry. Eilenki kattelin salilta lähtiessä kun yks nuori mies istui laitteiden vieressä tuolilla erittäin velton näköisenä - ja juurikin farkut jalassa ja kännykkä kädessä. Kovaa reeniä.

  VastaaPoista
 7. Voi ei, en oo ikinä nähnyt salilla ketään farkut jalassa!! Enkä tosiaankaan näpläämässä kännykkää... Oon vissiin aina käynyt sitten semmosilla saleilla, missä teinit ei pelleile :D

  VastaaPoista
 8. semmone "ihmisryhmät joita ymmärrän" postaus on aika makee;)
  oot ihana jemppu<3

  VastaaPoista
 9. silavasäiliö x)) mistä sä revit näitä?

  /mantelinorsu

  VastaaPoista
 10. Lisäksi kloorivedestä irtoaa löylyissä vaarallisia aineita ilmaan. Eli niistä uimapuvuista.

  Meidän salilla on istumapaikkoja ihan erikseen. Istuin itsekin välillä talvella kirkasvalolampun edessä, kun jouduin pitämään taukoa liikkumisesta. Silloin taas eräs himoliikkuja mulkaisi oikein pahasti ohimennessään. Olis varmaan halunnu tulla just punnertamaan siihen nojatuoliin, heh heh. Mutta tosiaan, ärsyttävää tollanen laitteiden turha varattuna pitäminen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis just toi että jos on vaikka joku kirkasvalolamppu tms. et on joku SYY istua salilla paikallaan, niin tottakai se on ihan ok. Mut sitä en just tajua että maksetaan kalliit kuntosalimaksut ja sit istutaan siellä laitteissa eikä tajuta yhtään kun muut kattelee vähän pahasti, varsinkin jos niitä samoja laitteita on se yks kappale siellä salilla. Sellanen korpee sit ku tarttis päästä tekeen oma sarjansa siinä mut ei viitti sanoo ku nää teinit kattoo nenänvartta pitkin.

   Poista
 11. just ton takia inhoon käydä uimahalleissa ja vastaavissa=D

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!