HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

tiistai 27. maaliskuuta 2012

ja minun tavaroihinihan sinä et koske

Mä oon uskomattoman omistushaluinen ämmä, joka tietää mikä minulle kuuluu ja joka tekee selväksi, mihin muut ei saa koskea. Vaatteita ja meikkejä ja kyniä ja leffoja saa lainata niin paljon ku kehtaa mukanaan viedä, mutta tietokoneeseen, ulkoiselle muistille, kännykkään tai lompakkoon ei ole kennelläkään mitään vitun asiaa.

Mua suoraan sanottuna vituttaa ajatus, että joku helvetin jauhopää vaan ottais mun puhelimen ja selailis sitä sanaakaan sanomatta; vitut siä mitään jännää tai hurjaa ole, mutta SILTI! Emmä halua, että joku selailee mun puhelutietoja tai ystävien lähettämiä viestejä! Vaikka siellä lukis  viistoista kertaa "soitetut puhelut: Äiti klo 13.58" tai viesteissä olis pelkästään "PH: tuo kaupasta maitoo", niin sama se! Ne on MUN asioita ja piste.

Tai jos joku menee ja hipsii mun koneelle, selaten kuvat, musiikkitiedostot, kouluhommat ja sivuhistorian! EI VITTU, sitte kilahtaa! Olen valmis siinä vaiheessa suorittamaan monia erilaisia kidutustoimenpiteitä, vailla pienintäkään omantunnon kolkutusta. Siis eihän sielläkään ole mitään kiinnostavaa, esimerkiksi hirrrveen rohkeita nakukuvia latex-asussa tai salaisia sähköposteja ugandalaiselta rakastajaltani. Mutta se on sellanen juttu, että se on mun omaa aluetta! Että kaikki te urkkijat voitte vaikka vetäistä pikkuiseen kätöseenne.

Ymmärtäisin häiriintyneen käytökseni, jos piilottelisin niitä nakukuvia tai jotain hurjan salaista informaatiota, MUTTA EI! Koneen muisti on melkein tyhjä ja kännykkäkin on täynnä just niitä vitun "haeks maitoo"-tekstareita. Sivuhistoriassa on tyyliin Facebook, Iltalehti ja nettipankki, ei mitään hevospornoa tai rajuja tilityksiä intiimiasioistani keskustelupalstoilla nimimerkin turvin. Lompakossa on euro rahaa ja pari korttia, ei noloja koulukuvia, kuitteja tai suppotukun käyntikortteja. JA SILTI vahdin omaisuuttani kuin häiriintyny viirupöllö, MITÄ HELVETTIÄ?

Jopa Petja melkein saa näpeilleen, jos hiipii MINUN koneelle tai lukee soivan puhelimen ruudusta soittajan nimen. "HEI SE ON MUN ÄLÄ HEI KOSKE HEI KATO SE ON MUN NIINGU HENK.KOHT. JUDU!!!11". Mutku se mikä on mun, on mun, ja mikä on sun, on mun.

Olenko ainoa sekopää?

19 kommenttia:

 1. Et ole sekopää lainkaan. Mulla on täsmälleen sama homma. Mulla ei sinänsä ole mitään salailtavaa, mutta saan silti hepulikohtauksen jos joku käyttää mun koneella samaa nettiselainta ku mä (=sivuhistorioiden lukemisen vaara) tai kattelee kännykkää tai vaikka kattoo jääkaappiin. Vähintäänkin tunnen oloni epämukavaksi. En kans tiedä mikä siinä on, mutta tietyt asiat vaan on mun aluetta enkä tykkää että muut ronkkii niitä.

  VastaaPoista
 2. Mulle on se ja sama käykö joku selaamassa mun kännykän läpi, mutta koneeseen eivät koske :D

  /mantelinorsu

  VastaaPoista
 3. "Mutku se mikä on mun, on mun, ja mikä on sun, on mun."
  kuulostaa hyvin paljon minulta

  VastaaPoista
 4. Ite oon KAIKISTA mun tavaroista ihan törkeen omistushaluinen, en lainaa mitään sekunniksikaan, ja jos lainaan, niin tivaan tavaran perään joka toinen minuutti... Samalla ruinaan ja pummin toisilta tavaroita minkä kerkeän :----D ahne paska

  VastaaPoista
 5. Aa mun kännykkää ja konetta saa taas käyttää niin paljon, ku haluaa ja lompakkokin on vaan sellainen kolikkopussi. Mutta sit kun kaverit tulee kylään ja kattelee leffoja ja tietää niiden "Hei mikä tää on? Saax lainaa?!" -sanojen tulevan pian, mä nään punasta! Mitä siihen voi vastata vaikuttamatta kauheelta ämmältä?

  T. Tuotantokausiboksi ollu lainassa 1,5 v -.-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siihen vastataan että "et saa tällä kertaa lainaan" tai "voidaan kattoo sitä täällä mun luona". Jos oot sen jälkeen niiden mielestä kauhee ämmä, voit miettiä onko ne itsekään mitään enkeleitä.

   Poista
  2. ;D Haha seuraavan kerran otan nää neuvot käyttöön!

   Poista
 6. Et ole ainoa sekopää.

  En tiedä miksi, mutta en siedä enkä kestä ajatusta vieraista ihmisistä koneellani. Ei ole mitään salaista, ei välttis edes mitään semistikään noloa mutta siltikään en halua ketään koneelleni. Minun alueeni ja minun nettini. Muut vittuun tästä nyt.

  Sama kännykän kanssa. O___o järjellisiä ajatuksia asenteeseen ei löydy.

  VastaaPoista
 7. Itsekään en pidä siitä että omaan kannettavaani kosketaan. Poikaystävä on asia erikseen, mutta jos esim pikkuveljet ovat käyneet läppärilläni kavereiden kanssa niin kihisen raivosta.

  Kännykän käyttö on ihan ok, sillä annan ihmisten usein pelata kännykälläni. Mutta ahdistaa jos täytyy näyttää valokuvia tai huomaa toisen katselevan niitä.

  VastaaPoista
 8. Koin kauhun hetkiä kun isä halus yksillä synttäreillä esitellä mun puhelimen kuvia kavereilleen! en kyllä tajua että minkä vitun takia, mutta pelkkä ajatus tuntu hirveeltä :-D

  VastaaPoista
 9. Puhelimeen ei tarvi koskee, ku kaikilla kavereilla ja poikakaverilla on omat, räplätkööt niitä. :D Tietenki jos pitää soittaa tms. ja syystä X se oma puhelin ei oo mukana, niin sitten voin kysyttäessä puhelinta lainata. Tietokoneeseen saa koskee, mutta ei katella tiedostoja. Kaikki hiusharjat, meikit ja hajuvedet on kans semmosia, että lupa pitää kysyä. Tykkään niin hirveesti yhestä kaverista, joka kysyy lehden lukemiseenkin luvan. <3 Eipähän tuu semmonen olo, että toinen kaikki tavarat tonkii. Myönnän, että voi olla outoa, mutta ahistaa, jos kaikki romut vaan kaivellaan jostain esille. :/

  VastaaPoista
 10. no ettoo ainoo :D oon iha samallai

  VastaaPoista
 11. Kännykkään ja koneeseen ei kosketa - kirjanmerkkeihi, tekstiviesteihin, puhelinnumeroihin, kuviin ja tiedostoihin ei ole mitään asiaa. HERRAISÄ kirjanmerkeissä on blogeja, vaatekauppojen linkkejä ja mitä paskaaa, ei mitää salaista, mut inhottaa silti ! Mun facebooksurffailun kyylääminen on myös eri-ikävää. Mun huone omaskodiskullankalliissa on myös MINUN aluetta. Kamujen kanssa voi olla esim olohuoneessa. Vaatekaappi ja kirjotuspöytä on myös pyhiä. Ei oo totta, oon ysillä ja näin lapsellinen paikka kun kirjotuspöytä on sellane tuliraja, voi mooorooo .. Myös mun kännykän musiikit on sellasia et sinne EI. Tän ahdistuksen takia mulla onki puhelimessa ja tietokoneessa lukitus .. Voi meitä pakko-oireisia.

  VESSAN KAAPITKI MUUTE.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siis tietokoneen kirjanmerkkeihin tarvii selvittää ettei hölmöt tajua väärin :-)

   Poista
 12. Meikä on ihan samanlainen raivopää puhelimen ja tietokoneen suhteen :D mitään jännää tai salaista ei kummastakaan löydy mutta silti päässä suunnilleen katkeaa joku verisuoni kun joku menee urkkimaan mitä sieltä löytyy. Tämän takia mulla onki koneessa kaks profiilia, oma ja vieras, ja kirjaudun aina ulos omalta profiililta jos aavistelen että joku muu on tulossa koneelle. Mies on monta kertaa hermonnu siitä ja epäilly että mulla on tyyliin jonku rakastajan kuvia kone täynnä, mutta sitte ku se on kytänny koneen läpi se on ollu ihan pettyny ku sivuhistoriassa on joku Habbo hotelli, facebook ja kymmeniä "typeriä ja tylsiä akkojen blogeja" :DD

  VastaaPoista
 13. Samaa mieltä! Joo tottakai mun koneel saa käydä mut paril kaveril on tää tapa et jos läppäri on sängyllä ni siihen päälle laitetaan täys muki tai tölkki! Herranjestas, siin sängyllä ku liikutaan summuuta ni ei tarvii olla iso liikahdus nii ne siiderit on siinä läppärillä!! Tai jos koneen nostaa läpästä ilmaan, oon ihan hermoraunio ja vaalin konettani nii paljon...
  Ja toinen, mennään laatikoille ihan muina miehinä! Vaikkei sielläkää ny mitää valtion salaisuuksia tai muutakaan järisyttävää oo ja tyyppi ettii tyylii kynsilakanpoistoainetta mut siin kohtaa voi mulle hihkasta et kaivan sen sieltä ite...

  VastaaPoista
 14. EIKÄÄ :D just mietin et oonks jotenki kamala ihminen, kun en anna ihmisten lainailla tavairoita. En siis mitään! Itse toki lainailen muiden vaatteita ja kaikkee, mut en voi ees sietää ajatusta, että joku pistäis mun vaatteita päälleen...
  En tiiä onks sit osaa syy kaikkeen et pelkään iha kauheesti muiden suttaavan kaiken. Just esimerkiksi kone, niin toki kaikki kaverit on menossa siihen aina jonkun ylitäyden limumukin kanssa ja ei varo mitään.
  En lainaa kelleen ees dvd-levyi tai kirjoja :D

  VastaaPoista
 15. Et kyllä oo ainut :D Vihaan itekin ihan viiden tuhannen jumalan raivolla etenkin tota meikäläisen koneen ronkkimista. Mulla on aivan sama homma, emmä täällä netissä sen jännempiä juttuja tee kuin just joku blogien lueskelu, nettivaatekauppojen pläräys yms. perusjuttua, mut silti alkaa verenpaine nousta jos joku yrittää ängetä mun koneelle ilman lupaa. En haluu päästää edes poikaystävää mun koneelle vapaaehtoisesti, tuntuu vaan liian epämiellyttävältä ajatukselta et joku ulkopuolinen ns. kyylää mun juttuja. Sekin pistää äkäiseksi jos datailen itekseni ja poikaystävä kävelee selän takana ja kyselee "mitä kirjotat" tai "mitä teet" :D Alkaa vaan jurppia ja tekis mieli ärähtää "mitä se sulle kuuluu niinq?!!1", niin absurdia kuin se tosta sinänsä pienestä asiasta aiheutuva vitutus onkin...

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!