HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

"emmää uskalla sanoo sille...."

Jumalauta se on hauskaa lukea keskustelufoorumeja, lehtien itkupalstoja ja kuunnella ihmisten mussutusta parisuhteistaan ja ihmissuhdeongelmistaan KOSKA EIVÄT USKALLA PUHUA SILLE KUMPPANILLEEN! 

Mitä sää seurustelet ihmisen kanssa, jolle et uskalla huomauttaa hänen huonosta käytöksestään tai mainita jostain muusta suhteenne ongelmasta!? "Emmää kehtaa, emmää viitti, emmää uskalla". Just joo! Turhaa sää itket jossain Suomi24:n keskusteluissa paskasta seksielämästä, ku et VIITSI mainita asiasta sille suhteen toiselle osapuolelle!

Parhaita on nää "miten saan mieheni tajuamaan, että en pidä siitä, että hän..."-alkuiset keskustelut ja mussutukset. Vaikkapa avaamalla se suu ja puhumalla? Sillai  ehkä voisit saada sen tajuamaan? Ei se äijä lue sun ajatuksia ja yhtäkkiä hoksaa, et hei, nyt mä sen tajusin: mun muija haluaisi olla sängyssä dominoivampi, mut se ei vaan uskalla sanoa sitä! Tai et hei, tyttöystäväni ehkä loukkaantui viime maanantaina heittämästäni vitsistä! Kato ei se äijä saa jotain vitun signaaleja aivoihin, joissa sille valkenee sun möksähtämisen syyt tai salaisimmat unelmasi.

Joo, ei jollekin viikon tuoreelle poikaystävälle ehkä halua jokaista sairasta ajatustaan paljastaa, ja jotkut asiat vaatii hienovaraisempaa tapaa esittää, mutta haloo! Ootte seurustellu viis vuotta, etkä ole VIELÄKÄÄN vaivautunut kertomaan, että mistäs sää tykkäät ja mistäs et. "Emmää kehtaa sanoo sille, että mua vähä häiritsee sen IHAN MIKÄ VITTU VAAN". Joo älä sano, itke vaan tätä asiaa ympäri kyliä ja mieti tapaa vihjaista tai jotenkin muuten sähköttää se sille sun ihanalle poikkikselles (jonka kans teil ei oo midi salaisuuxii, ootte avoimii, rakastat eniten, eikä oo asiaa, jost ei vois puhuu <3 )!

PUHUKAA NIILLE KUMPPANEILLENNE, laittakaa edes tekstari tai lappu jääkaapin oveen, mutta älkää kyselkö joka toiselta keskustelupalstalta tapaa vihjaista kumppanillesi toiveistasi ja tulevaisuudensuunnitelmistasi!  Helvetti. Jos et uskalla puhua nii vaihda äijää.

8 kommenttia:

 1. THIS.

  Eikä tätä tapahtu vain keskustelupalsoilla ja internetissä, vaan myös irl tullaan usein mussuttamaan että "en uskalla sanoa sitä ja tätä ja mikäköhän sillä nyt on". KOMMUNIKOIKAA.

  VastaaPoista
 2. Tää on totta. Mut onneksi niitä keskusteluja tehään koska ne piristää ainaki tämmösen no-lifen päivää. :D

  VastaaPoista
 3. Tee kysymyspostaus! :D sellane et Petjalki saa kysyy ::DD

  VastaaPoista
 4. Apua :DDDdd sun blogi on iha täydelline, ku sanot omia mielipiteitäs noin suoraan ja ihan oikeista aioista! Tykkään tooooooosi paljon !!!! :)

  VastaaPoista
 5. Totta! :D Tosin tässä suhteessa on kyllä se ongelma että mies tuntuu olevan välillä typerämpi kun vasemman jalan saapas eikä vaan taida haluta ymmärtää joitain asioita vaikka rautalangasta vääntää... :D Sitten tulee kyllä ruikutettua kavereille ja kyseltyä että MITÄ MÄÄ TEEEEEEN tai tukka lähtee päästä ku tulee hulluks, hahha. :D

  VastaaPoista
 6. plaaaa ei se oo kaikille niin helppoa puhua suoraan :( ja jotkut saattaa kysellä neuvoja muilta, et miten kertoa hienovarasesti jostain asiasta jos ei haluu ite töksäyttää jotain tyyliin "okei tää oli kolmas kerta sängyssä enkä vieläkään saanu minkäänlaista nautintoo, soot säälittävä minimuna". mutta muuten ihan A-SI-AA (oli muuten vaikee taivuttaa, lienee vieläkin tunnin tavuttelun jälkeen väärin...) kaikista pahimpia on ne toverit jotka ensin kehuskelee parhaalla parisuhteella evahh ja sit ne tulee kyseleen typeriä!

  VastaaPoista
 7. ihanku olisin lukenu tän postauksen täält ennenki..

  VastaaPoista
 8. ihan okei että kyseenalaistat kaikkia juttuja ja on näissä ihan perääkin et ihmiset valittaa kaikesta turhasta ym, mutta ootko huomannut et jokainen sun kirjotus on pelkkää valittamista myös.....

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!