HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

tiistai 20. maaliskuuta 2012

kun perhekeskeisyys menee överiksi

Heti alkuun ilmoitan että musta on ihanaa, kun perhe viettää yhdessä aikaa; käy pulkkamäessä, grillaa makkaraa pihagrillissä ja reissaa kesäisin Särkänniemet ja Ähtärin eläinpuistot. Mutta ku tääki homma voi mennä saatanasti yli.

Mä tunnen valtavaa huvitusta niitä kohtaan, jotka väkisinväännetty hymy perseessä järjestää perheolympialaisia, osallistuu joihinkin vitun MEIDÄN PERHE ON SEMISTI PAREMPI KU TEIDÄN -tv-ohjelmiin ja pyhittää lauantain Kimblelle ja Afrikantähdelle - vaikka kaikki olis mieluummin jossain aivan saatanan kaukana. KOSKA MEIDÄN PERHE ON PARAS JA PUHALTAA YHTEEN HIILEEN! Me käydään vittu seurakunnan leireillä ja pelataan kesäisin viistoista tuntia putkeen tytöt vastaan pojat -tyylillä futista etupihalla, että naapuritki näkee kuinka saatanan perhekeskeisiä me ollaan!

Mulle on ihan saatanan sama, mitä ihmiset puuhaa omasta halustaan! Mutta siinä vaiheessa alkaa kuvottaa, kun yhdessäolo on pelkkää verenmaku suussa painamista vain siksi, koska äiskä haluu näyttää muille vauvakahvilan mammoille, että meilläpäs tehdään kaikkea yhdessä. Että ettekö te tosiaan käy taikinaterapiassa koko perheen voimin?! Mitä, eikö teillä ole joka kuun kolmas maanantai perhekokouspäivä Selviytyjät-teemalla?!!

Parhaimpia on nää, jotka vetää tän homman överiksi myös keskustelupalstoilla! Kolmekymppiset lehmät tappelee Vauvat.fi:ssä, että kenen taaperot (ja mies!) on parhaita, keiden perheessä käytetään eniten aikaa yhdessäoloon ja kuka rakastaa lapsiaan kaikkein eniten. Keskustelu yleensä etenee tyyliin "Me ei olla kyllä aikoihin pelattu Monopolia koko perheen voimin! :)" "Siis sä saatanan huora et rakasta lapsias, mä ainakin rakastan meidän Tintta-tanelia ja Ulpukkaa enemmän, koska meillä otetaan huomioon myös lasten toiveet ja meillä pelataan ja leikitään niin paljon ku ne haluu!!1" OK.

Eniten pisteitä kerää muskari-ihmiset, jotka opettaa jotain Nooan arkki -laululeikkejä koko naapuruston kakaroille ja samalla suunnittelee miehensä kanssa jokakesäistä parisuhdeleiriä Kuusamossa. On plussaa, jos käydään suht usein ottamassa se perhepotretti T. Önkön valoukuvausliikkeessä ja laitetaan isovanhemmille pieni joulukuvaelma pystyyn aattoiltana. "Me KOKO PERHE ollaan harjoiteltu tätä kesästä asti, siis Marttikin oli ihan innoissaan!"

Ei jumalauta, kaikissa perheissä ei vaan leikitä ja lauleta ja osallistuta perheleireille siihen asti, kunnes kakarat on 25! Joissain perheissä on kato vähä erilaiset toimintaperiaatteet, eikä se silti välttämättä ole yhtään sen huonompi kasvupaikka muksuille! Että kilpailkaa vaikka siitä, että kuka tekee parhaat pullat, MUTTA ÄLKÄÄ JUMALAUTA PERHEILLÄNNE!

13 kommenttia:

 1. :DD perheolympialaiset! luojan kiitos mua ei oo koskaan raahattu semmosiin.
  p.s love your blog

  VastaaPoista
 2. Nooh, mikäs siinä jos jotkut tykkää tehdä perheen kanssa mutta en ymmärrä sitä omalla perheellä kehuskelemista...

  VastaaPoista
 3. Ai jestas, mun kotipaikkakunnalla on yks tämmönen perhe, jossa menee ihan yli. Lapsia on muistaakseni 6 ja äitee jääny kotiäidiksi ja jakelee muille äideille kasvatusohjeita KOSKA PERHE ON TÄRKEIN. Sama henki on tietty siirretty lapsiinkin, ja yhdistettynä vanhempien pakkomielteeseen siitä että perheen pitää vaikuttaa ulospäin täydelliseltä ja lapsien pitää olla kaikkien kavereita ja hyviä oppilaita ja terveellisiä elämäntapoja noudattavia, niin tuloshan on se, että nämä kakarat keksivät vielä lukioiässäkin toisilleen erittäin teennäisiä lempinimiä, jotka lausutaan korostaen "sisäpiirinvitsiäänensävyllä" ja samalla sit heitetään yläfemmat yms. kun MEILLÄ KOKO PERHE PITÄÄ YHTÄ. Ai jumalauta. Sitte ne käy äiti ja tyttäret yhdessä zumbatunnilla, varaa sieltä salista eturivin paikat ja samalla kyttää peilien kautta kaikkia muita ja kattelee nenän vartta pitkin että mepä vedetään paremmin.

  VastaaPoista
 4. voisit kirjottaa myös siitä mite vanhemmat elää elämänsä lastensa kautta ja painostaa/pakottaa harrastaa/nostaa koenumeroita 10 asti ja sen yli/YMS shittiä koska ite eivät saavuttaneet jotai ni sit sitä pakotetaan lapselle.................................

  ja toi on kyllä nii ylitsevuotavaa ku äidit kisailee "meijän perhe tekee paremmat pullat ku teiän" ja sit ketää muut kiinnostaa yht paljo ku paskaa tehä jotai pullii :DD

  VastaaPoista
 5. Jenni oot mahtava :-------D tää oli taas nii asiapostaus !

  VastaaPoista
 6. Ensimmäinen asia, mikä tästä tuli mieleen: http://www.livtv.fi/ohjelmat/supermarjo-ja-tyt%C3%B6t/etusivu

  VastaaPoista
 7. Tuli ihan mieleen se supermarjo ja tytöt ohjelma XDD Kannattas sulla alkaa kattomaan sitä!

  VastaaPoista
 8. :DDD ja just niinku maailman turhimpii ohjelmii joku Supermarjo ja tytöt, Meidän isä on parempi kuin teidän isä ja sit ohimennen sanottuna just kaikki Jutta ja superdieetit ja jotku vitun Tuuri, Tallinna ja kohta tulee tyylii joku vittu Kylppäri ÄÄÄÄ PÄÄ RÄJÄHTÄÄ!!!
  Sit VIHAAN sitä Supermajo mainosta voi vittu oikeesti ''SUPERsynnyttäjä SUPERmanageri SUPERäiti SUPERurheilija SUPERnolo SUPERturha ''' ääää :DDD
  hävettäää ihan liikaa mutta joo onhan se kiva jos perheen kans viihtyy mutta jossain se rajakin pitää olla.....

  VastaaPoista
 9. JA JUST JOKU VITUN TIIKERIÄITI VUO ELÄMÄ1!!

  VastaaPoista
 10. Nää sun jutut on vaan niin parhaita :DD saat sun asias esitettyä tolla sun omalla tyylilläs paljon paremmin ku joku muu joka puhuis tästä samasta asiasta mutta eri tyylillä, esim kirjakielellä (;
  Ja tosiaa mulleki tuli mieleen toi supermarjo jota en oo ees uskaltanu kattoa koska tiiän suunnilleen millasta settiä siellä on...

  /mantelinorsu

  VastaaPoista
 11. nää sun jutut on iha mahtavia... kun on tylsää tai vituttaa niin tänne vaan ni johan naurattaa jo :D nää on niin totta useimmiten ! mut kiroile vähä vähemmän ;)

  VastaaPoista
 12. Auts. Minä innostuin viime viikonloppuna kun tajusin, että meidän lapset on tarpeeksi vanhoja pelaamaan Riskiä meikäläisen kanssa :D Olen lautapelihullu ja kärsinyt pelikavereiden puutteesta.

  Muttasiisniin, olen äitipuoli, joten kärsin kuitenkin huonosta maineesta muiden silmissä seisoin sitten päälläni tai leikin sitten hyvää tyyppiä. Joten olen lähinnä iloinen siitä, että keksin lasten kanssa jotain yhteistä puuhaa, jotta on mukavampi kaikille olla kotona. Ei muiden tarvitse tietää, mitä meidän perheessä yhdessä puuhataan.

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!