HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

torstai 29. maaliskuuta 2012

kurja elämäni

AnonyymiMar 28, 2012 07:56 AM

Sulla ei ole kyl kaikki kohdallaan, täst sun blogista ei löydy yhtään positiivista asiaa. ON SUN ELÄMÄ KURJAA

 Tuosta kommentista inspiroituneena ajattelin hehkuttaa elämääni ja kertoa teille asioita, joista tulen onnelliseksi. Lista voi olla lyhyt, mutta ytimekäs -yritän kaikkeni.

Muumien katsominen kuuluu suosikkipuuhiini. Vittuku en ole tajunnut hankkia kyseisiä jaksoja jossain dvd-bokseissa, ommeinaan saatanan rasittavaa odottaa, että millos vittupäämokkula ajattelikaan toimia niin, että Youtube tai Areena pyörittäisi jaksoja edes JOTENKI!

Onnenhetkiä  koen myös kuntosalilla, jalkaprässin kanssa. Toisaalta näin pari päivää ennen opintotuen tulemista en ole taloudellisista syistä (no joskus on ok syödä ja juoda viimeiset pennosensa) toimesta pystynyt uutta salikorttia hankkimaan, joten joudun painimaan kotona kahvakuulan kanssa kyrpä otsassa. Ihme etten ole vielä loukkaantunut vakavasti, ku täällä saatana postimerkin kokoisessa kopissa heiluttelen narukäsissäni tota kuulaa!

Pidän myös viini-illoista. Pari pulloo bläk tauveria ja eltiemppoo, niin kyllä hirveen lupsakasti sujuu ilta. Viäku osais käyttäytyä, keskustella juustotarjottimista ja  juoda oikeista laseista muumimukien sijaan, voisin kehaista minua ja Paulaa jonkin tason eliitti-ihmisiksi ja viininmaistelijoiksi. Ainoat miinukset viinihommassa ovat kasvava läskirengas, tyhjentyvä pankkitili ja saatanallinen päänsärky.

Iloitsen myös kulinaristisista elämyksistä, kuten liedellä lämmitetystä ja maustetusta tomaattimurskasta. Koen olevani arjen yläpuolella, kun kehittelen 50 sentin tölkkimurskasta itselleni parin päivän aterian ja syön sen hyvällä halulla ketsupin kanssa. Joskus heittäydyn hurjaksi, ja uhraan sössöön (siis "tomaattikeittoon") yhden sipulin.

Suuria nautintohetkiä saan myös parasta aikaa, kun selailen näyttösuunnitelmamallia ja näytön 34623-sivuista arviointilomaketta. Ihan kuin olisin mukana vähän vaativammasakin projektissa, kun käytän aivokapasiteetistani 98% miettien MITÄ VITTUA TUO PAPERINIVASKA TEKEE ELÄMÄSSÄNI.

JAA MULLA KURJA ELÄMÄ? Eeeeei voi pitää paikkaansa...

6 kommenttia:

 1. Tää on taas vaan sitä että ihmiset ei tajua että se mitä blogissa lukee ei ole blogin kirjoittajan koko elämä, ja tässä tapauksessa kaikki ei myöskään ole kirjaimellisesti ihan niin paskasti kuin annetaan ymmärtää. Mikä meidän koululaitoksessa on vikana ku ihmiset ei opi lukemaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä.. Ihme kun ei jossain ruuanlaittoblogeissa tulla kommentoimaan että: "Eksä siis mitää muut tee ku ruokaa? Eiks sul oo mitää muut elämää oot varmaan yksinäinen läski??" Jotkut ihmiset on vaan idiootteja, mutta ei mun mielestä sun, Jenni, edes tarvitsisi takertua noihin pälleihin kommentteihin. Jos ei tajua niin ei tajua ja voi olla ettei noi negaa kommentoivat tajunneet tämänkään postauksen jälkeen sun elämän sisältävän muutakin kun vittuuntumista.

   Poista
 2. Jenni, rakastan sinua koska olet niin kamala, menetkö kanssani naimisiin? Tässä postauksessa tiivistyy näppärästi kaikki olennainen blogistasi. Yleensä tyydyn olemaan vain hönö anonyymi, joka naureskelee sivusta parhauspostauksille ja kajahtaneille kommenteille. Nyt oli kuitenkin ihan pakko kommentoida itsekin. Blogisi piristää päivääni aina älyttömän paljon, on ilo lukea noin hyvän kirjoittajan suoltamaa kieroontunutta pupellusta. Ihana huomata, etten ole ainoa jolla on näin huono huumorintaju <3

  VastaaPoista
 3. :DDDDD en oo aikoihi nauranu nii paljo ku tätä lukies:DD rakastan tyhmiä anoja♥

  VastaaPoista
 4. Anonyymina ja itsekin blogin kirjoittajana helppo sanoa että tollasta tekstiä ja negatiivista kommenttia tulee koko ajan ja kaikkialta..
  ..mutta se nyt on ihan oma asia ottaako sen itseensä. Musta sä vaan annat tälle anonyymille haluamansa kun otat kiinni sen kommentista. Sitähän ne anonyymit haluaa, että joku huomaisi ne ;D
  Itsekin kirjoitan samanhenkistä blogia jossa todellakin kirjoitan VAIN asioista jotka ärsyttää, ehkä juuri sen takia kaikki ajattelee että olen surkea ihmisen riekale jolla vaan vituttaa kaikki.

  Mulle jopa ehdotettiin, että seuraava vitutus voisi olla naapurit. (Voi miksi ne asuu mun naapurissa kun ne on niin idiootteja?)Mutta itse vain nauran noille kommenteille ja olen vahvasti sitä mieltä että anonyymeista suurin osa on kotona istuvia nörttejä jotka saa riemua siitä kun purkavat negatiivisia tunteitaan muihin.

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!