HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

maanantai 12. maaliskuuta 2012

maailman turhimmat asiat

Kameratolpat teiden varsilla.
Siis mitä vittua niistäki on minkäänlaista hyötyä... Ihmiset ajaa sataakuuttakymppiä kunnes navigaattori tai oma silmä kertoo, että kappas, siellähän seisoo kamera. Ei muutaku jarrut pohjaan ja livutaan jonossa hiljaa kyseisen tötsän ohi. Ja sitte taas HANAAAAAAAAAAAAAAAAA. Hyötyprosentti nolla.

Facebookin tökkäysnappi.
Mitä helvettiä sillä pitää tehdä!? Tökkiä jotain? Öö? Onko sen tarkoitus olla hauska tai hyödyllinen? Mä en kyllä luonnehtis sitä kummaksikaan edellämainituista adjektiiveista, saatikka että ymmärtäisin sen pointin. MIKSI HALUAISIN TÖKKIÄ YHTÄÄN KETÄÄN NETISSÄ?

Tv-sarjat, joissa ex-urheilijoita ja muita julkkiksia lähetetään linnaan/aavikolle/viidakkoon/metsään/ihan mihin vaan pelleilemään ja kisailemaan. 
Ketä voi ihan oikeasti kiinnostaa joku Juha Miedon ja viime vuoden missikisoijen  toisen perintöprinsessan muodostama suunnistusjoukkue? "Siis oli tosi tiukka tää meidän palapelirasti, toivottavasti pisteet riittää seuraavaan tasoon!11"


Parisuhteet, joita ylläpidetään vain ja ainoastaan siksi, ettei "tarvitsisi olla yksin". 
VOI VITTU IHMINEN! Jos et pysty olemaan yksin, niin opettele! Et sää varmaan kuseta jotain sun seurustelukumppaniksi vain siksi, että olet saatanan seurankipeä pelle?!

Yskänlääke.
Se jota se paska on joskus auttanut, voi ihan ilmoittautua mulle! 

542342738 kipaletta erilaisia veitsiä ja puukkoja keittiössä.
Täytyykö jokaiselle kalalajille ja leivänkäppänälle olla oma teräase?! Mä meen ihan sekasi, ku kaappi on täynnä jos jonkinnäköstä asetta pikkupuukosta johonkin samuraimiekkaan!


75% kaikista maailman rasvoista ja emulsioista ja litkuista. 
Miten ihmiset on nykyään niin hajalla, että tarvitaan viittätoista eri voidetta per päivä, että pysyis kasassa? Kaikenmaailman valovoiteita ja heleyttäviä litkuja ja sementtiavokaadonaamioita... Se naama tarvi muutaku vesipesua ja välillä vähä  Nivean perusrasvaa! Että suosiolla luopuisin niistä pienen eläkkeen verran maksavista kimalatavista itseruskettavista kuorintarasvoista...

Mikä on susta maailman turhin asia?

43 kommenttia:

 1. Keskinopeuskamerat olisi mun mielestä ihan loistava juttu, ei noista ole nykyisellään mitään hyötyä :D

  Sitten jotkut vaan inisee, kun ei saa ajaa kahdeksankympin alueella kahdeksaaviittä. Siis herranjumala, se ajansäästö on ihan minimaalinen! Ryystä kahvis vähän nopeammin tai herää vähän aiemmin niin olet perillä ajoissa.

  VastaaPoista
 2. Äiti kattoo tuol Idolsia nauhalta nii tuli yhtäkii mieleen ku kaikis kilpailuis aina finaaliin äänestämisen jälkeen kaikki (no ainaki yks aina jokaikisestä kilpailusta) haastatellaan ja tehään lehteen juttu jossa otsikossa ''EN OLISI KOSKAAN USKONUT PÄÄSEVÄNI FINAALIIN'' voivittu mulla menee oikeesti hermot nuitten kaa!! joo mäki meen kilpailee ja aattelen ''noo, mitäs tässä seisoskelen ja vähä lurautan pari laulua ja esitän miekannielentää ja vähä jonglööraan (mitenkirjotetaan?? :D) vaikka enhän mä mihinkää finaaliin kuitenkaa pääse....'' ÄRRR!!

  VastaaPoista
 3. ja oon muuten sun kaa samaa mieltä niistä kameratolpista, VITTU MITÄ PASKAA

  VastaaPoista
 4. Ilmoittaudun yskänlääkkeen tehon huomanneena ! Viimeviikolla sain kyläpaikassa keskellä yötä yskänkohtauksen enkä saanu sillon ees henkeä kun sattu niin paljon kurkkuun ja tuli aina yskäkohtaus ku veti henkee, sitten lurautin kaverilta eestistä ostettua yskänlääkettä niin heti alko hellittää ! :-) toki se oli vaan hetkellinen vaikutus mutta helvetin nopeesti autto !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuin myös. Totta kai lääkärin määräämä yskänlääke auttaa, kun tietää mitä tarvitsen. Et itse oikein osaa valita niiden miljoonan joukosta sitä. Kohta varmaan jenni sanoo ettei antibiooteistakaan ole mitään hyötyä...

   Poista
  2. agree! yhessä vaiheessa mulla oli aivan järkyttävä yskä pitkän aikaa, enimmäksee sellast tukehtumisyskää etten välil saanu henkee ollenkaa melkee ni haettii apteekista jostai ystkänlääkettä ja ei menny ku muutama päivä ni meni pahin ohi :)

   Poista
  3. se on se lumevaikutus ;)

   Poista
  4. Ei oo kyllä mikään yskänlääke muakaan auttanu, vaikka ois kuinka lääkärin määräämä litku täynnä morfiinia tai muita opiaatteja ni epä oo toiminu! -Suski

   Poista
 5. siis mun kaveria tökkii fbssä monet pojat jota se ei tunne nii jos se tökkää takas nii heti alkaa joku hei kaunokainen mitäs tiedät.....

  VastaaPoista
 6. Mäki just tänää huomasin, että mulla on 8 eri rasvaa jo pelkästää yöpöydällä.. :D En tajuu mistä niitä kertyy!

  VastaaPoista
 7. Reseptiyskänlääkkeeet (jotkut) toimii. Mulle määrättiin tänään jotain missä on etyylimorfiinia, on se kumma jos ei ala helpottaa. Toki studi aine ja opiaatti et ei parane ylittää annostusta tai vetää jos ei auta, tosin severra myrkyn makusta etten tajuu kuka tota päänsekottamistarkotukseen joiskaan. :DD aika sekopää saa sit jo olla

  VastaaPoista
 8. Mutku niit purkkei on kiva räplää ja tutkii ja kuvitella et niistä on hyötyä...:D

  VastaaPoista
 9. Yskänlääke - toimii. Ei se yskää lopeta, mutta saa liman irtoomaan, ettei tarvitse hengästyä.
  Tuo rasvajuttu rupes kyllä vituttaan. Mulla on ihan helvetin kuiva iho, enkä vieläkään oo löytäny siihen sopivaa ainetta. Tällä hetkellä käytössä on ~ 5 rasvaa, ja siltikin kärsitään hilseilevästä ihosta. Tosi jees, jos se iho oikeesti toimii jollain nivean rasvalla, mutta kaikille se ei vaan sovi. Hyvällä iholla on helppo yleistää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on nii totta ja seki että jos kärsit atopiasta,psoriasiksesta yms. Ihotaudista.. Mullaki menny aikas monta sataa euroa noihi lääkevoiteisii eikä auta tosiaa mitkää nivean paskavoiteet

   Poista
 10. maailman turhin asia se kun ihmset rupee ragee sulle , "ei tarvi yleistää !!111" :-------D

  VastaaPoista
 11. pakko myöntää et itte olen joskus johonkin poikaan ihastuneena tökännyt facebookissa kun en oo uskaltanut itte alottaa keskustelua hahhaha :D luojan kiitos tästäkin viisastuneena.

  VastaaPoista
 12. Itse asiassa vesipesu + vesipohjainen rasva on kyllä huono juttu iholle,- etenkin kun ihoa ei ole tarkoitettu päivittäin pestäväksi (: öljyy nassuun ni avot!

  VastaaPoista
 13. Teinien tarve erottua massasta ja tehdä kaikki erillailla on mun mielestä aika turhaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Öö...eiks teinit oo just niitä ketkä menee helposti massan mukana? Ainaki mun kokemuksen mukaan. Toisaalta, mitä turhaa on tehdä asioita eri tavalla kuin kaikki muut? Sehän meistä tekee yksilöitä ja persoonia.

   Poista
 14. eipä oo tullu 20vuoteen käytettyä minkäänlaisia rasvoja naamassa muutakun huulirasvaa.. Pesen naamani suihkussa joka päivä pesuaineella ja siinä se... ihossa ei mitään ongelmia! voi myös johtua siitä että meikkaan noin 4 kertaa kuukaudessa :DD

  Ja toi kameratolppa homma, niin totta! Myönnän kyllä itsekin siihen syyllistyväni että ajan reipasta ylinopeutta ja sitten jarrutan kun nään tai tiedän missä tolppa on :D

  maailman turhin asia on tv-lupamaksu!! jos sieltä sattuis jotakin laadukasta tulemaan viikossa enemmän kun 2 tunnin edestä niin mikäs siinä mutta kun ei, uusintoja ja kaiken maailman paskaa ne sieltä vaan työntää ulos harva se ilta..

  VastaaPoista
 15. oon samaa mieltä rasva-asiasta :D en vieläkään tajua, miten niitä voi olla niin paljon erilaisia! mitä eroo on jollain päivävoiteella ja yövoiteella :D itselläni on kyl aika kuiva iho et jokaisen suihkun jälkeen on vaan pakko rasvata, ja kasvot ku huuhtelee vedellä aamuin illoin nii sillonki vaan rasvaa naamaan ja on sellanen kiva puhdas olo!
  mul on sellanen fiilis et en todellakaan rupee käyttää jotain ryppyvoiteita ikinä. ainaki tällä hetkellä ku viel on nuori. tai sitte myöhemminkään. kyllä mun mielestä saa näyttää ihan ikäiseltään? mun äiti on kaunis vaik se on 52v ja sille on jo tullu ryppyjä otsaan ja muualle kasvoihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. yövoide on usein rasvasempi, joten sitä ei viitti päivällä laittaa jos aikoo meikkaa sen päälle. rasvaisempi auttaa enemmän ja vaikuttaa paremmin yöllä!

   Poista
 16. Joo tuo yskänlääkkeen teho on kyllä yhtä paskaa :DD Kävin hakee lääkäriltä ees jotai tehokkainta mitä se pysty laittaa reseptille, ku keuhkot meinas iltasin tulla ulos. Vetäsin sitä litkua sitte puoleen tuntiin kolminkertaset määrät eikä auttanu sekunniksaan.. Hukkaa meni seki raha :D

  VastaaPoista
 17. Pakko sanoa kans, että reseptiyskänlääkkeet, joissa on jotain kunnon keskushermostoa sotkevia mössöjä, auttavat oikeasti! Muistan joskus pienenä ku jouduin vetää jotain perusyskänlääkepaskaa, ni se oli kyl ihan hanurista, mutta nyt ku oon kärsiny viimisen vuoden aikana pari kertaa ihan helvetinmoisesta yskästä ja kurkkukivusta, niin se reseptitökötti on auttanu.

  VastaaPoista
 18. Ja sitten ku siitä kameravalvonnasta pitää vielä ilmottaa kyltillä erikseen, ku muuten loukkaa yksityisyyttä ja nyyh nyyh.....

  Mä just eilen totesin että avovankilat on turhimpia asioita maailmassa. Käytännössähä se meinaa sitä että kun joku tarpeeks monta kertaa pieksee jonkun tms (olettaen siis että Suomen lälly rikoslaki rankaisee sitä muutenkin kuin viikon ehdollisella) niin sit se lähetetään avovankilaan, joka käytännössä on kuin kesäleiri, jostä pääsee lisäksi lomille ja aikasemmin pois jos älyää käyttäytyä kunnolla-.-

  VastaaPoista
 19. "Mä meen ihan sekasi, ku kaappi on täynnä jos jonkinnäköstä asetta pikkupuukosta johonkin samuraimiekkaan!" <-----------Perse melkein repes ton ansiosta ! :'D TACK, piristit aamuani tällä postauksella :)

  VastaaPoista
 20. Mua on yskänlääkkeet kyllä aina auttaneet. Etenkin yskänlääke, joka on tän kylän ihan ikiomaa tuotantoa ja jota saa vaan meidän apteekista. Voin sanoa, että se on helpottanut todella paljon aina, kun sitä on tarvittu!

  Noista rasvoista. Ilman useampaa rasvaa olisin jatkuvasti osastohoidossa erittäin pahan atooppisen ihon vuoksi. Kyllä mä tuhlaan sen parisataa kuussa rasvoihin, joilla kirjaimellisesti pysyn kasassa! Mun ihoon, kun ei pelkkä naamanpesu ja Nivean höttönen perusvoide auta :) En tosin tiedä, että tarkoitettiinko tässä vain niitä ihmisiä, jotka käyttävät kaikenmaailman ihmelitkuja kaunistautumismielessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl tais tarkoittaa niitä kaunistautumislitkuja:) Kyllä muakin rasittaa, kun jotkut valittaa, että yhyy, iho on niin kuiva, et on pakko käyttää tällästä 100e/10mg rasvaa. Nii, niillähän usein on ihan hyvä iho...

   Ja itsellähän kans atooppinen iho, pahimmillaan rasvaa menee reilu kilo viikossa.

   Poista
  2. I feel ya! Atopian kaa ei leikitä

   Poista
 21. Voisitko tehdä postauksen kaupassa meikkiosastoilla sotkevista teineistä? Päiväni meni pilalle heidän takiaan :--)

  VastaaPoista
 22. Kyl ne kamerat oikeesti on hyödyllisiä! Jos ajat vaikka jotain tuntemattomampaa reittiä ja sit tien vieres on kyltti, jossa varotetaan mahdollisista kameroista, niin varmaan ajat hiljempaa kun et voi tietää missä kohtaa se kamera räpsähtää. Tietysti tutuilla teillä se on vähä eri jutska, kun muistat jo silmätkii missä kohtaa se tolppa on. Säkin tamperelaisena varmaa jarruttelet särkän kohalla tai lietsussa :D

  Eihän sen kameran pointti oo saada kerättyy mahdollisimman paljon rahaa ihmisiltä, jokka ajaa ylinopeutta, vaan kun niitä on pitkin teitä ja niistä varottavia kylttejä kans, moni ajaa sen takia hiljempaa ja näin siis liikenneturvallisuus parantuu! Eimen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kuinka moni pimeellä huomaa kameran tien sivus? Tai ku oot ajanu kaks tuntii suoraa tietä nii oot sen verran ajatuksissas ettet varmaa huomaa kytätä kokoaika näkyykö kameroita ja jarruttaa :D

   Poista
  2. jos ajat nopeusrajotusten mukaan ni sulla ei oo mitään tarvetta "kytätä kokoaika näkyykö kameroita" :D ne nopeusrajotukset kuitenki on siellä lisäämässä liikenneturvallisuutta ja kamerat pyrkii kans edistämään sitä, kuten anonyymi 11.48 jo sanoikin:)

   Poista
 23. Maailman turhimpia asioita satunnaisessa järjestyksessä:
  - Youtuben kuvanvakauttaja joka raiskaa videon kuin videon
  - Ikean pussilakanat yhdellä reijällä, hohhoijaa miten sen peiton saa sinne kun on 157 pitkä ja peitto tuplasti enemmän, pyöritteleppä sitten sitä pussilakanaa ja peittoa sohvan selkänojalla seisten ja tapa ittes joko eksymällä pussilakanan sisälle tahikka murtamalla niskas.
  - blogien roskarobotti tunnistepaska. Vittu Ii354Il1IlIi69 "HUOMAA KIRJAINTEN KOKOEROT"
  - suihkuverho tilassa jossa ei oo suihkuramppia, vitun hauskaa aina kasata lattialastoista ja ämpäreistä vallia suihkun viereen ettei vesi lainehtis kynnyksellä asti. Itekkö se ramppi pitää vittu askarrella??
  - Ohjeet pyykkityvan seinällä, vitut niitä kukaan noudata. Kissan kokosilla kirjaimilla KÄYTÄ NARUJA VIISAASTI JA VIE PYYKIT HETI NIIDEN KUIVUTTUA. Silti saatana kaikki 25 narua täynnä kuivaa pyykkiä kun tuun märkien lakanoitteni kanssa sinne, vittu jes halusinkin alkaa viikaamaan naapurin ämmän pitsistringejä mahataudissa, teki mieli oksentaa niihin pyykkeihin

  VastaaPoista
 24. Yskänlääke on ihan hyödyllinen kapistus! Muikunpyytäjän yskänlääke toimii, jos kunnolla yskittää, kantsii kokeilla ;)
  -kk

  VastaaPoista
 25. haha. mä leikkaan ikean pussilakanoihin ne reiät, en tod. ala taiteileen minkään peittojen kanssa kahta tuntia:D

  - turhia on koulujen poissaolokirjat, niihin voi vaikka aku-ankka raapustaa nimmarinsa eikä opettajat tee yhtn mitään:)
  - niin ja kaikkien iltalehtien "tämä on kauneuden salaisuus" sit meen ihan innoissani kattoon et siel on jotain uber kasvojumppia jne. sit siellä onkin tyyliin "hymyile, se kaunistaa"
  ;( yhyyy

  VastaaPoista
 26. haha hitusen nauroin ;D;;Dd

  VastaaPoista
 27. Kaikenmoiset lääkerasvat akneen, kokeiltu varmaan 1283165379 yksilöä, ja eeeeei, pahentaa vaan.

  VastaaPoista
 28. Moikka! Miksi törmäilen kokoajan netissä sun postauksia ja kirjotustyyliä kopioiviin blogeihin? Ärsyttävää.... Eipä aikaakaan kun löysin blogin joka kopioi täysin kirjoituksesi. Ja nyt tämä: http://laughing-myassoff.blogspot.com/ Kirjoittaa samoista aiheista samaan tyyliin kuin sinä (nirsoilu, teinien fb ankkaposet, uimahallikäyttäytyminen, mukuloitten kasvattaminen ja NIMET esim. eevertti-paavali)

  Lisäksi nuo joka postauksen alla olevat toiminnot jota lukija voi raksittaa ovat matkittu sinulta.. :/

  Oot mun lempibloggaaja ja sen takia vituttaa tälläset.

  VastaaPoista
 29. Mikä on susta maailman turhin asia?

  - tää postaus xD kuka välittää sun mielestä turhimmista asioista tee kuule adressi eduskunnalle , kiitos

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!