HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

torstai 22. maaliskuuta 2012

nyt järkyttyi Jenni-tyttö

... ja innostui myös kovin! Koska laskin tossa ekaa kertaa pariin kuukauteen yhteen Blogilistan, Bloglovin':in ja Bloggerin kautta lukevat ja tulos oli VITTU 1006 ! YLI TUHAT IHMISTÄ LUKEE TÄTÄKI PASKAA! Mitä helvettiä?! Vähä reippaassa vuodessa tollanen määrä sakkia!? Jumalauta mähän sekoon sukissani, oon sen verran järkyttynyt.

Kiitos kaikille, on ihana kirjoittaa noin mainiolle sakille (toki tähän kuuluu myös rekisteröitymättömät heput)! Kiitos kommenteista ja yhteydenotoista, olette ihania! Risuja ja ruusuja saa antaa vanhaan tuttuun malliin, Formspringiä käyttää ja meilata.

PS. Käytän hyväksi blogiani ja toivotan onnea huomisille kakskymppisillesi ihana vaimoni PAULA! Huomenna mennään niin että järki lähtee! Rakastan sinua kovasti, laamanaama. <3


maaliskuu 006
Paula <3 Jenni

20 kommenttia:

 1. No ei se mikää ihme oo et sun blogias noin moni lukee! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. lopeta sinä nyt vittu se perseennuolenta

   Poista
  2. helppohan se on anonyyminä huudella..
   mutta joo, samaa mieltä karoliinaaaan kanssa!

   Poista
  3. Niii :) Mun mielestä ei oo mikää ihme että Jennillä on näinkin paljon lukijoita, koska Jenni kirjottaa niin hyvii ja hauskoja juttuja :D

   Poista
  4. Samaa mieltä perseennuolennasta, joka postaukseen pitää tulla nuoleskelemaan:D

   Poista
  5. mitä ihmiset riehuu täällä?????????????????????? :D

   Poista
  6. Mä oom kyl ihan samaa mieltä, et ei ihme että tätä lukee niin moni. Harvoin sitä törmää tälläseen blogiin, joka on viel näin viihdyttävää luettavaa, ja jossa joka postauksessa ei esitellä uusia rättejä joita ostetaan koko ajan (aina sitä jää miettiin et miten ihmeessä ihmisillä on niin saatanasti ylimäärästä rahaa, et rättei voi ostaa koko ajan lisää).. Nooh, onhan se ymmärrettävää, et joku tulee anonyyminä puhuun perseennuolemisesta, kun ei nähtävästi kestä sitä että joku tykkää tätä lukee. Ja kai tätä nyt lukee ku kirjottajalla on saatanan omat mielipiteet! Kiitän ja kuittaan. :D

   Poista
 2. Teehän niistä viidakon huomiohuorista postaus, I got a feeling that you hate them or at least don't like them!

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. oot sika nätti tossa kuvassa!! malli!

  VastaaPoista
 5. Ootko kihloissa? Milloin menitte :D? Haluisitko tehdä postauksen teinikihloista, jotka tuntuu olevan niin muotia nykyään :D. En siis missään nimessä tarkoita, että teillä olisi teinikihlat, tuli vaan sormuksesta mieleen kihlausjutut :D

  VastaaPoista
 6. No onks se ny perseennuolentaa jos tykätään blogista ja sanotaan se ääneen? Pelkkää paskaako tänne kommenttiboksiin pitäis tulla? Se on perseennuolentaa jos aina ollaan kaikesta samaa mieltä ja joka postaus on "ihan paras ja ihana niiiiiin totta ja suoraan mun elämästä" ja kirjoittaja on joka kerta "niin nätti ja paras ja ihQQQQ".

  Toisaalta Jennihän todellakin on ihana ja paras ja nätti ja tää blogi on loistava. <3 :D

  VastaaPoista
 7. JENNI YOU ARE GORGEOUS ! Paras blogi jota luen on ylivoimasesti tää. Ja sit Picture Puttonen, mut se onki kuvapainotteista - ylläri sinänsä. Jatka samaan malliin, oot ihana ja upea ! I LOVE UU.

  VastaaPoista
 8. oot nii nätti Jenni !!:))))

  ja mitä vittua tääl puhutaa jostai perseennuolennasta saakai nyt kehua hyvää blogia ?

  VastaaPoista
 9. ooo oot sairaan kaunis! :)

  VastaaPoista
 10. Nyt olis Jenni muuten todella hyvä ajankohta puhua suu puhtaaks aiheesta koulukiusaaminen! Oot nimittäin varmaan nähny ne Iltalehden ynnä muiden jutut tästä kiusaamisvideosta jota nää älyn jättiläiset kiusaajat levitteli netissä. On vakava aihe ja herättää varmasti voimakkaita tunteita, mutta niinpähän tuon kuuluukin.

  VastaaPoista
 11. anonyymi siellä vähän ylempänä, jenni on kirjottanu jo teinikihlosta jos selailet vähän blogia :)

  VastaaPoista
 12. Muahahaa ! :D Hyvä kuva teistä ponygirlit ! <3 Pakella vaihteeks laastareita jaloissa ! :D

  VastaaPoista
 13. wow oot niin nätti!

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!