HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

perjantai 16. maaliskuuta 2012

uimahallien pellet

Uimahallissa suhteellisen usein vierailevana, olen huomannut useita vituttavia asioita kanssauimareissa ja oikeastaan koko saatanan hallissa.

Ensinnäkin arvon vatipäät, siellä kuuluu käydä suihkussa ja IHAN -vittu iik- ALASTI! Olen tästä ennenkin maininnut, mutta koen aiheen olevan sen verran arvokas minulle, että voin sitä toistaa postauksesta toiseen. HEI IHAN OIKEESTI TE ETTE VOI VIEDÄ ITTESSÄNNE KOLMEE KILOO PASKAA JA MEIKKIÄ SINNE ALTAASEEN vain koska vittu pelottaa olla nakuna suihkussa! Ei teitä kukaan siellä kyttää, ja jos kyttää ni halvat huvit on silläki.

Sitten se allaskäyttäytyminen... Yli 50-vuotiailla on oma oikeus vesijuosta viidentoista mummelin rivissä, mutta auta armias, jos MINÄ satun edes kevyesti olemaan tyhjässä altaassa viistosti ystäväni vieressä... Ja jos ohittaa hitaamman uimarin/juoksijan, saa parhaimmillaan kuulla takanaan hauskaa murahtelua tai jopa kevyttä manausta. NO SORIII jos vauhtini on ripeämpi kuin teikäläisen!

JA NE PIKKUPOJAT JA KOULULUOKAT! Esimerkiksi tänään sain katsoa ja kokea vierestä, kun kakskytä poikaa hyppi toistensa niskaan, kiljuivat ku saatana sikaa tapettais ja roiskivat vettä muiden uimareiden päälle. Mitäs teki heidän neljä valvojaansa? Jauhoivat paskaa kulman takana, kun nää kaksikymmentä pikkuperkelettä melkein tappoivat toisensa. HEI HALOO, missä kasvatus, käytöstavat ja uimahalliohjeistus?!

Myös töniminen, altasukeltelu, perseiden tiiraaminen veden alla ja melkein hukuttaminenkin ovat tulleet turhankin tutuksi. Joskus mietin, että olenko vitun tyhmä, ku maksan siitä, että melkein hukun 36467 mummon ja koululaisen jyrättyä mut altaassa. KÄYTTÄYTYKÄÄ NY SAATANA!

Kyllä kivaa voi pitää ja reenata kunnolla, vaikka ei ketään tapakkaan sinne altaan pohjalle tai vaikka ei veiskään meikin muodossa sinne veteen paskaa!

21 kommenttia:

 1. Näihin pikkuperkeleisiin on itekkin tullu törmättyä ihan liian monta kertaa... Kerran oltiin siskon kanssa uimahallissa ja joku semmonen pikkuääliö hyppäs altaan reunalta (jossa on muuten merkki "hyppiminen kielletty") mun siskon niskaan, siinä vaiheessa napsahti mullakin päässä ja oikeesti huusin sille, et vois vähän kattoo, minne hyppii ja siks toisekseen, se hyppiminen on kiellettyä. Tota käytöstä oli siis jatkunu jo aiemmin, ne sen kaverin kanssa häiritsivät muita minkä kerkesivät. Vähän kyllä hävetti sen mun avautumisen jälkeen mut kylläpä muuten poika rauhottu! :D Ei hyppiny enää sen jälkeen vaan käyttäyty ihan asiallisesti, - niinkun pittääkin.

  VastaaPoista
 2. Mulla on varmaan sit joku ongelma kun en millään kykene oleen muitten seurassa alasti. Mun poikakaveri on ainoa, joka on nähny mut ilman vaatteita jos lapsuuden nakuiluja ei lasketa.

  Lisäksi mua alkaa pyörryttää, jos nään paljo alastomia ihmisiä, (lihavia, laihoja, kalpeita, karvasia... :S), tulee niin vahvasti joku keskitysleiri mieleen! En kyllä sattuneesta syystä paljo uimahalleissa vieraile, mut jos käyn niin en mä sinne altaaseen mitään paskaa raahaa vaan vaihdan uimapuvun vessassa ja siellä sitte suihkuttelen + lisäksi vielä käyn uimapuku päällä suihkussa.

  Mutta joo semmoset meikkipelleteinit on vielä asia erikseen kun ne ei uskalla uida ilman sitä viiden sentin pakkelikerrosta ku jokuhan vois vaikka nähdä niiden naaman!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikken käykään alasti suihkussa niin kyllä varmistan omalla tavallani etten raahaa sinne altaisiin 10 kiloa paskaa roikkumassa siellä perseessä ja pesen myös meikit pois. Se miksi en käy on mun oma asia mutta en ole sillä fiiliksellä siellä etä ''no mitä väliä vaiken käykään suihkussa ja pese itseäni, ihan ku mä muka olisin likane?!?'' Mutta en kyllä kiellä että noi muut ''väittämät'' olis jotenki virheellisiä;
   oon itekin törmänny uimahalleissa jos jonkinlaisiin ylivilkkaisiin vauhtiveikkoihin. Ne jotka esittää kovaa, näsäviisastelee, juoksee hallissa ja törmäilee, ei osaa lukea ratojen kylttejä (KUNTOUINTI ei ole sama asia kuin LAPSET), muille naureskelevat teini-ihq-pissikset pinkeissä bikineissään ja onhan niitä vanhempiakin ihmisiä kyllä monenlaisia: jotku on niin intiimeissä kanssakäymisissä monitoimialtaalla että pitäs joku raja saada, jotku ei tajua että jotku menee RENTOUTUMAAN porealtaaseen ja tuovat ne 5 penikkaansa sinne samaiselle altaalle rääkymään ja siinä sitten yrittävät saada niitä aisoihin ku ei ne pysy paikoillaan (tervemenoa rentoutuminen), mummelit jotka mulkoilee kun tulee ''niiden reviirille'' vesijuoksualtaaseen ja sen sellasta. hyvä postaus ja yhdyn melkeempä kaikkiin! :))

   Poista
  2. niin siis yhdyn tohon sun kommenttiin :D

   Poista
 3. Jos ei uskalla mennä sinne suihkuun alasti niin ei sitten mene koko uimahalliin. Se suihkussa käynnin pakollisuus ei oo tarkotettu yleiseksi kiusaksi vaan kyse on HYGIENIASTA. Uimapuku päällä suihkussa käynti kun ei vaan riitä, järkikin sen jo sanoo.

  VastaaPoista
 4. Mä en kans tajua tota miks ei voi olla alasti :DDD Helevetti ei kukaan sua siellä kato!

  VastaaPoista
 5. Uimahalli elämä tosiaan näyttää ihan erilaiselta riviuimarin silmin kuin kilpauimarin.... :D
  terveisin kilpauimari
  ps. pistän jatkossa noi merkille;)!

  VastaaPoista
 6. Mun äiti on töissä uimahallilla ja kuulen näitä kauhutarinoita liikaa.. :D esim. naisten ja miesten pukkareitten välissä on höyrysauna. Vanhat kunnon pedopapat on tullu höyrysaunan läpi naisten puolelle kun oli alakoululaisten uintipäivä. Sairasta!

  Perusrunkkausjutut porealtaassa ym..

  Mut kaikkein kauheinta on se, ku joku paskoo altaasee. Ei mitää, koko halli kiinni ja klooritasot ylös.. Ovelle vaan lappu "uimahalli epäkunnossa" :D

  VastaaPoista
 7. ehkä eniten vituttaa ne teinit, jotka ei vaan voi tulla saunaan ilman bikineitä. jos kerta on niin sairaan noloo olla alasti saunassa, niin onko sinne sit pakko tulla istuun siks 5 minuutiks mitä ne yleensä sielä on? sit kun ne vielä kihertelee sielä et ainiiih tääl ei sais ees olla bixut pääl no mut vitut siit! varsinkin kun siihen on oikeesti syyt miksei sielä saa olla uikkarit päällä, ei se sääntö oo tehty vaan teinien kiusaks. sit mua ärsyttää ne lapset jotka piereskelee veden alla ihan vaan sen takia että sit pintaan nousee kivoja kuplia. yök!

  VastaaPoista
 8. Ite en tykkää uimahallissa käymisestä, mut menin sitten kun fysioterapeutti suositteli. Ei kyl yhtään intoa nostanut, että siellä oli samaan aikaan armeija, iltapäiväkerho ja joukko kiroilevia teinityttöjä sinne pakotettuna.

  VastaaPoista
 9. Jos ny ei puhuta ihan suoranaisista fobioista tms. niin kuka normaali ihminen pelkää olla suihkussa alasti? Voi jumalauta tarvii olla itsekeskeinen maailmankuva jos kuvittelee että kaikki siellä suihkutiloissa kyylää sua. Onhan siä kaikki muutki alasti. Tai just joku sauna. Siellä on niin hämärääkin, miksi sinne ei voi mennä alasti?

  Mua huvittaa ylipäätään sekin että pukutiloista suihkuun (eli siis kuivana ollessa) siirtyessä (siis tavallisessa uimahallissa, matka joku 5-7 metriä) pitää kietoo se pyyhe ympärille sen näkösenä että iik oon alasti. Sillä matkalla kukaan ei ehdi kattella yhtään sen enempää ku siellä suihkussakaan. Ja sit vielä se että nää teinit kattelee nenänvartta pitkin ku meet uimahalliin ja pukeudut kokouikkariin. Joo kyllä mäki rannalla käytän bikineitä mutta tykkään uimahallissa käyttää kokouikkaria, pysyy paremmin päällä jne. Ni ei ku sit saa semmosia katseita että on iha hirvee noloo ku ei aina oo jossain minilappubikineissä.

  VastaaPoista
 10. Oon samaa mieltä tost alasti olemisesta, ihan luonnollinen juttu. Mut eriasia onki sitten nää mummelit jotka pukuhuoneen puolella rasvailee itteensä estottomasti jalat levällään niin että KAIKKI näkyy. Se on jotain niin kuvottavaa.

  VastaaPoista
 11. Joo älä! Viime viikolla just oli taas yksi helvetillinen uimakerta, kun oon liian hidas nopeiden uimarien puolelle, ja kuntouimareiden puoli on yksi naurettava viidakko. Mukava tosiaan uida, kun kaksi teinisti käyttäytyvää parikymppistä muikkelia KÄVELEE 'väärään suuntaan' sitä uima-altaan reunassa veden alla kulkevaa 'tasannetta' pitkin ja kikattelee sekä pysähtyy juoruamaan sinne keskelle. Yritä siinä sitten väistää niitä ja samalla ohittaa KAHTA_PAREITTAIN_kulkevaa vesijuoksijaa... Pääsen altaan päähän ja aloitan uuden kierroksen mutta kuinka ollakaan about viisi 10-vuotiasta poikaa roikkuu niissä altaiden jakajissa. Pärskii ja potkii vimmatusti ja ui altaan poikki vähän väliä.

  Saakeli mä joudun maksamaan 5€ siitä lystistä, että pääsen muutaman kerran vetäsemään kunnolla altaan päästä päähän, ja lopun ajan väistelemään muita ihmisiä ja uimaan etanaakin hitaammalla vauhdilla.
  Eihän siellä altaassa luekaan kuin vähintään kolme (3) kertaa että 'vesijuoksu kielletty rinnakkain' tms. Onko se niin vaikea ymmärtää mukamas...?

  VastaaPoista
 12. Voi jos olisit mies, niin kertoisit myös, mitä miesten pukkareissa tapahtuu... :D Mutta nyt et joudu sitä kokemaan. Siellä ihan oikeasti tekee mieli olla ei-alastomana... ._.

  VastaaPoista
 13. Kirjota joskus siitä kun ihmiset ei kerää koiranpaskoja pois!!!

  VastaaPoista
 14. ^ Offtopic: En ymmärrä, miksi ne pitäisi kerätä, jos koira tekee kuitenkin tienpientareelle tarpeensa. Ne maatuisivat sinne kuitenkin, ja harva siellä pientareella nyt kävelee. Paljon enemmänhän se ympäristöä kuluttaa, että kerätään pusseihin. Joo, moni kerää "biohajoaviin" pusseihin, mutta on se silti hitaampaa kuin että antaisi sen olla siellä maassa, jossa luonto hoitaa varsin pian tehtävänsä.

  Ja jos perustelet väitettäsi sillä, että joillakuilla on koiria ihan jossain Helsingin ydinkeskustassa, missä ei ole kunnollisia pientareita, niin minusta koirien pitäminen sellaisessa ympäristössä on väärin. Koira ei kuulu asfalttiviidakkoon, vaan paikkaan, jossa se saa mielin määrin juoksennella pehmeällä maalla ja esim. metsässä, vaikka sitten hihnankin päässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täysin samaa mieltä. En oo koskaan ymmärtäny niitä jotka valittaa että paskat pitää kerätä pois. Kuka siellä ojassa kävelee? Joo, eihän ne lehmän kokosesta koirasta lähteneet valtavat kasat välttämättä oo kauheen kaunista katseltavaa, mutta ei ole ne roskatkaan mitä ojat on täynnä.

   Poista
  2. Meiän lehmän kokonen koira totteli aina, kun sanoi ei siihen, mee ojaan. Eipä tullu tielle ja koskaan ei kerätty jätöksiä pussiin. Kouluttamalla koiran saa kyllä tosiaan tekemään tarpeensa pientareelle/pusikkoon, kaupungissa jos käydään niin pussit mukaan! Tosin, pari kertaa kun tän koiran kanssa siirryttiin helsingissä rautatieasemalta kamppiin, oli koiraa käytetty tarpeillaan jo hyvän aikaa ennen junaan/kaupunkiin menoa. Ennakointia ja koulutusta, jos kaikki tekis niin niin eipä tarvis turhaan ihmisten valittaa!

   Poista
 15. Enpä ole ennen tätä koskaan tullut ajatelleeksi, että tämä mun alastomuuskammoni ei ehkä olekaan ihan normaalia. Itselle siinä, et riisuutuisin muiden nähden, ei nimittäin ole mitään luonnollista! (Oikeastaan enpä ihan heti keksi mitään mikä tuntuis yhtä luonnottomalta!) En voi kuvitellakaan, että kävisin muiden ihmisten kanssa saunassa tai suihkussa. Jopa silloin kun käyn yksin saunassa tuntuu, että pitäis olla pyyhe ympärillä. Tulee muuten semmonen kauhea ahdistus, on jotenki nii haavoittuvainen ja ALASTON olo :D Äh, vaikea selittää sitä tunnetta.

  Mutta, kuten monet arvelee niin ei siinä siitä ole kyse, että pelkäis sitä, et "apua kaikki kattoo mua". Itselläni siihen ei liity myöskään mitään oman vartalon häpeämistä tms.

  Ihmiset vaa on erilaisia ja pelkää eri asioita. Eihän missään peloissa yleensä mitään järkeä ole, mut silti ne vaa pelottaa, ei voi mitään.

  VastaaPoista
 16. Ihanaa ihanaa, tää postaus on just mulle tehty. Näin mäki aattelen. Mut täst puuttui viel yks juttu mihin itse oon törmännyt, oikeestaa muutamaki.

  1. Halleissa on yleensä kuntouimareille se oma rata, niin jossakin halleissa mummut ja välissä myös nuoret neidit tulevat sinne vesijuoksemaan. Ei hitto miten ärsyttää kun itte yrität ripeesti uida ja joku halvatun vesijuoksija kuhnaa edessä ja aina et pääse ohittamaan.

  2. Tää sama toistuu sit vesijuoksu altaassa, nyt vaan niin päin, että joku kuntouimari tulee vesijuoksuradalle uimaan. Ei hitto vie et kihisee raivo.

  3. Sit seki ärsyttää, että joku tulee muka vesijuokseen, muttei viitti laittaa sitä vyötä ja harrastaa sitä mukajuoksuaan ohitukseen varatussa kohdassa. Voi jumansviidu.

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!