HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

10 syytä haluttomuuteen ja lässynlää

10 yllättävää syytä haluttomuuteen

Luin ylläolevat "yllättävät syyt" haluttomuuteen, ja täytyy sanoa, että ei helvetti mitä paskaa taas ihmisille tupataan! Oletin, että sieltä löytyis jotain OIKEASTI yllättäviä syitä, tyyliin "violetin vyön käyttäminen tiistaisin" tai "skeittaaminen Lohjalla", mutta ei, ei todellakaan.

Väsymys. Kyllä, väsymys. Voitko vittu kuvitella? Ohhoh, ei oliska tullu mieleen, että väsymys vois vaikuttaa siihen, että paljonkos se paneminen mielessä liikkuu! Mä ku luulin, että puoliunessa seilaaminen ja sellanen kuudesta neljään työrytmi juurikin nostaa halut taivaisiin. Rättipoikki oleminen EI siis kuulukaan yleisimpiin, vaan yllättävimpiin haluntappajiin!

Hormonit. Ei jumalauta, eikös hormonit ole aika suuri osa seksinnälkää/nälättömyyttä? Vai olenko aivan saatanan saapas ja ymmärtänyt "hormonit hyrrää näin keväisin, heh heh"-hekottelun väärin? Ilmeisesti olen.

Rutiinit. No eikös ole selvää, että jos seksiä harrastetaan aina vartin verran lauantaisaunan jälkeen samassa asennossa 20 vuotta, niin se seksielämä voi olla aika kuivaa? "JAAHA, taas joutuu panemaan. No, äkkiä ny ni saadaan sekin saatanan taakka pois" ja saunatakki naulaan.

Alkoholi. MITÄ, ite ainakin haluan kunnon orgiat taksijonossa kebab kainalossa nuokkuessa, joskus jopa sammuneena! Pari pulloo Vergiä ja panemaan!

Omakuva. ETTÄ OIKEEN ON TUTKIJAT SELVITTÄNY, ETTÄ HUONO ITSETUNTO TAI VÄÄRISTYNY MINÄKUVA VOIS VAIKUTTAA SEKSIHALUIHIN? Niinno, jos vihaa itteensä ja omasta mielestä peilistä takasi kattoo ilmestyskirjan peto, niin tuskin tekee mieli lähtee tarjoomaan itteensä seksi mielessä... Voi vittu, voin kertoo, että jos joku älypää repii tollasesta tutkimuksesta uskomatonta tiliä, mäki alan tutkijaks. Mun ensimmäinen tutkimustulos on "kun ei ole syönyt, on nälkä" ja tokana sitten "jotkut ihmiset pelkäävät pimeää".

Kesken jääneet riidat. Eiku juurikin mahtavaa ehdottaa pientä rakastelutuokiota kesken vuosisadan perheriidan!? "Meillä ny vähän jäi käsittelemättä sun syrjähyppys ja alkoholismis ja rahasotkut, mutta  pannaan ny!"

EI JUMALAUTA!

23 kommenttia:

 1. Vois ruveta kans tutkimaan asioita, kun ei tarvi päätänsä paljoo käyttää! :D

  VastaaPoista
 2. sää oot iha vitun hauska :DDDDDD aina näille saa nauraa ja noi sun keksimät esimerkit on niiin parhaita :D:DD:D:DD oot ihana !

  VastaaPoista
 3. Tätä nollatutkimusten määrää taas. :D

  VastaaPoista
 4. hormoneilla tarkotetaan tässä varmaan esim. e-pillereiden sisältämiä hormoneja joitten ON TODISTETTU vähentävän haluja... ota selvää asioista kiitos

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eihän tossa puhuttukaan siitä mikä niihin hormoneihin vaikuttaa, vaan siitä MIHIN ne hormonit vaikuttaa? opettele lukemaan niin että ymmärrät kiitos.

   Poista
  2. ja toiseks onko se jonkun mielestä yllättävää et e-pillerit voi aiheuttaa haluttomuutta ::D haloooo

   Poista
  3. JA eihän ne kaikilla vähennä haluja...Sellanen voi olla mahdollista :D

   Poista
 5. Noi "Näin ratkaiset asian" -kohdat pisti kyllä naurattamaan. Ei helvetti mikä sherlokki iltalehdelle on taas kirjoitellut!

  VastaaPoista
 6. "että jos seksiä harrastetaan aina vartin verran lauantaisaunan jälkeen samassa asennossa 20 vuotta" <3 Oot ihana.

  VastaaPoista
 7. ehkä nämä asiat eivät ole kaikille itsestäänselvyyksiä.

  VastaaPoista
 8. jee mistä tuli mieleen Lohja? <3 hieno paikka tämä, kukaa ei ikinä puhu tästä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei tää kyl lohja kauhee hieno oo..

   Poista
  2. on erittäin hieno

   Poista
 9. "skeittaaminen Lohjalla" wtf :DDD

  VastaaPoista
 10. Nauran näille aina vedet silmissä :D Oot niin loistava, u go girl <3
  MUTTA yhtä en tajua, Nokia on niiiin pieni paikka ja en oo ikinä nähny sua täälä!?

  VastaaPoista
 11. ei vittu skeittaaminen lohjalla :D

  VastaaPoista
 12. naurahdin skeittaamiselle lohjalla! :DD hauska postaus!

  VastaaPoista
 13. Repesin totaalisesti "ilmestyskirjan pedolle" :DDDDDDDDDDDD

  VastaaPoista
 14. Tutkijanduuni ois kyl loistava! Iltalehti aina pullollaan näitä "Uusin amerikkalainen tutkimus! Uskottomuus pilaa parisuhteen!"-uutisia. Vittu herätys! : D

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!