HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

torstai 19. huhtikuuta 2012

äiti pliis

Teinit hoi. Vaihtakaa naurettavat "kaikki muutkin menee"-mankumisenne aivan uudenlaiseen pyyntötyyliin ja heittäydy rehelliselle tuulelle. Ole oman elämäsi pieni tiedemies. Näitä ei voi äitikään vastustaa!


"Minusta olisi mielenkiintoista nähdä, kuinka suuri määrä alkoholia vaikuttaa kehooni"
Siis miten mutsis vois olla päästämättä, ku sä kerran haluat tehdä pientä tutkimusta ja vielä vapaa-ajalla!  Vilpitön kiinnostus tämänkaltaiseen kokeeseen aiheuttaa äidissäsi ylpeyttä, eikä voi keksiä syytä olla päästämättä sinua villeihin partyihin.


"Minusta olisi mielenkiintoista nähdä, kuinka suuri määrä alkoholia vaikuttaa kehooni pidemmällä käytöllä"
Ja tuolla lauseella pääsysi viiden päivän dokufesteille on varmaa! Äitisi ylepys vain kasvaa, kun asetat itsesi tällaiseen monta päivää kestävään koetukseen.


"Olemme seurustelleet kolme päivää ja tunteneet viikon, ja nyt haluaisin poikaystäväni meille yökylään. Olisin kovin kiinnostunut tutkimaan hänen pissavehkeitään ja ottaa selvää, kuinka nopeasti ilman ehkäisyä hedelmöityn."
Äitisi on tässä vaiheessa jo innoissaan tapaamassa uuden kultasi, eikä malta odottaa, milloin hän pääseekään tyttärensä 80 senttiä leveälle pedille!


"Nuo huorahtavat ja ylihinnoitellut farkut olisivat hyvin tärkeät statukseni suhteen ja määrittelisivät asemani koulun hierarkiassa. Haluaisin nähdä, että nousenko tosiaan keskiväestöstä koulun kermaan liian kireiden portto-vaatteiden takia."
ÄIDIN YLPEYS VAIN KASVAA! Sä teet sosiaalista koetta ja asetat oman asemasi tulilinjalle. ROHKEA VETO!


"Kyllä, haisen tupakansavulle, mutta minulla on menossa vähän laajempi testi: kuinka saada vieras setä hakemaan tupakkaa ala-ikäiselle minimaalisilla hakupalkoilla ja kauniilla hymyllä, sekä yhdistetysti 'mikä tupakkalaatu minulle parhaiten sopii'-testi. Joten toivoisin, että saisin suorittaa testini loppuun rauhassa, olen vasta käynyt kaikki vihreät maut läpi."
 Miten kukaan voisi keskeyttää toisen testin, joka oletettavasti vie paljon aikaa ja rahaa. Itse asiassa tässä välissä olisi oiva hetki kysyä äidiltä lisärahoitusta."Voisinko saada hivenen rahaa, ja nyt en puhu niistä säälittävistä parikymppisistä joita aina jakelette, vaan ihan rehellisistä sadan eugenin seteleistä? Niillä rahoilla ajattelin rahoittaa seuraavan kokeeni "kuinka kauan voin kiljahdella ja kikatella kavereideni kanssa teinimäisesti elokuvateatterissa, ennen kuin minut heitetään pihalle" Tavoite on puoleenväliin elokuvaa."
Jämäkkä asenne ja kohtuulliset ehdot saavat äitisi käden nopeasti lompakolle; eihän hän voi tyrmätä toisen tiedeharrastusta!..... EIKU!?

5 kommenttia:

 1. :'DD
  Kiitos nauruista. Sää oot ihan mainio. :-D

  VastaaPoista
 2. Kyllä suorapuheisuus kannattais tenuskienkin keskuudessa! Sulla on aivan maan mainio blogi, ei tätä voi olla aina tsekkaamatta :D

  VastaaPoista
 3. Ihan mahtavia vinkkejä! Varmasti kokeilemisen arvosia:D

  VastaaPoista
 4. siis ku ei meinannu nähä lukee tätä postaust loppuu ku naurukyyneleet peitti näkyvyyden! kui loistavaa, hitto ku ei ite enää oo teini-ikänen olisin niiiiiin kokeillut! ;DD

  VastaaPoista
 5. sun tekstit on aina niin loistavia, mut tää sai oikeesti nauramaan äänee. pitäs kokeilla omaan äitiin. :'D rehellisyys ennen kaikkea, kylläkyllä.

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!