HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

hiiohoi raggaat lugijat

700 lukijan kunniaksi ajattelin postata illalla/huomenna (riippuu kuinka rankkatöistä toivotte :DDD...) jotain spessua, mutta mitäs te oikein haluaisitte? Mää lähen salille heilutteleen näitä tikkarikäsiäni ja jätän teidät toivomaan!

20 kommenttia:

 1. Nooo, tee vaikka postaus siitä ku mummelit hokee ''voi tätä nyky nuorisoa ku on nii huonokäytöksisiä yms yms'' ja sit ite etuilee jonossa ja mulkoilee bussissa että annas mulle paikka tms.

  ööö tai sit sitä ku jos sanoo jollekki kaverille vaikka että on menos shoppailee yksi, niisit se on sillee ''no etkä mene iha tylsä yksin, miks et muka ees mua pyyä mukaa?!!? et sä voi alkaa miksikää yksineläjäksi -_-''

  joo oot kirjottanu yksin olosta jo mutta mulla siltiki oikeesti pakko saaha valittaa!!!! :DDD

  VastaaPoista
 2. vaikka kyllä ymmärrän että mummot ja papat on hauraita ja heitä pitää kunnioittaa, nii siltiki rasittaa (:: :D

  VastaaPoista
 3. tai sit siitä ku jääkaappi on tyhjä (tai siis on siellä ruokaa mutta ei mitään mitä haluaisit syödä) ja just sillon sulla tulee joku himo ja ramppaat minuutin välein kattoo et oisko sinne ilmestyny jotai hyvää ja ei ole. är :DDDD

  VastaaPoista
 4. kannatan mummojuttua!

  VastaaPoista
 5. kui siistit noi paavo lakanat, tos bannerissa! mist saan sellaset? (;
  en tiiä ootko jo tehny, mut: videopostaus tai sellain tyylipostaus et miten sun tyyli on muuttunu vaik 10 vuodes. Aika massapostauksia, mut niit on aina kiva katella. :--)

  VastaaPoista
 6. mitäs jos kertoisit oman kantasi tästä meidän yhteisöelosta? siis ensin opiskellaa ihan saatanan kauan ja sitte tehdään simona töitä ja elääkki pitäis jossai välissä ymym.

  VastaaPoista
 7. Kerro kavereista, jotka lukee pääsykokeisiin 24/7 eikä ehi nähä, bailata eikä ees vastata tekstareihin. Ja sitte ku ehtivät nähä sen max tunnin niin jauhavat vaan päösykoeluvuista ja kiireestä lässyblössyn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pitääkö niihin lukea? :O oh no..

   Poista
 8. kerros sun päivästä kuvien kera ja kaikesta mikä pisti vituttaa? :D
  -A

  VastaaPoista
 9. lapsuudest tähä hetkeen kuvina !

  VastaaPoista
 10. tee joskus jostain vakavasta aiheesta. en kyllä tiiä mikä se sitte olis..

  VastaaPoista
 11. töykeet bussikuskit :-D taiiii..... ROMANIT!!! varsinki uimahallissa ku siel lukee seinillä et älä poista ihokarvojasi uimahallin tiloissa ni morjes niillä on kaikilla omat höylät + ne pesee hampaita siellä + pitää suihkua päällä sen aikaa ja ite seisoo vieres ja pesee niit ruto hampaita :DDD

  VastaaPoista
 12. Miten olisi mainonnan ja yhteiskunnan huono vaikutus nuorten minäkuvaan ja kauneuskäsityksiin? Huomaa ainakin omalta kohdalta, että vaikka kuinka ois hyväksyny oman ulkonäkönsä, niin silti joku tyhmä lehti tai mainos saa uskomaan olevansa läski, huonoihoinen rumilus, jolla on liian pienet silmät ja liian iso perse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja sitte vielä se, että kaikki lehetki puhuu aina siitä ku on tärkeetä hyväksyy itteensä ja on väärin käyttää pelkkiä laihoja malleja, niin siltikään niissäkään lehdissä se asia ei muutu, vaan jatkuu, vaikka siitä kuinka paljon ''valittavatkin''.

   Poista
  2. joo just joku tämmönen. eikö oo oikeesti käsittämätöntä, että kun ennen tämmönen oli normaalia ja ajateltiin ennen kaikkea hyvinvointia yms.:
   http://www.d.umn.edu/~jvaleri/rubens.jpg

   niin nykyään kaikkien pitäis näyttää tältä ja kaikki pyrkii tähän:
   http://thumbs.dreamstime.com/thumblarge_439/125362709934e1C7.jpg

   Poista
 13. ei tää oo mikää spessu mut kirjota _joskus_ siitä miten vitun ärsyttävää on se kun jotkut päivittää joka toinen minuutti fb:hen uuden päivityksen.
  tyyliin
  klo 10.52 huomenta, nukuinpas hyvin kullan viekussa
  10.33 ah, vohveleita aamupalaks<3
  11.02 vois lähtee aamulenkille, kuka messiin?
  12.15 oih, salkkareiden uusinnat<333
  14.22 mitäs sitä sitte keksis?
  15.01 kävin paskalla
  15.03 en keksi enää päivitettävää, mut pakko laittaa jotain
  jne

  ps. Onko sulla poikaystävää? :)

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!