HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

maanantai 7. toukokuuta 2012

hymiö - suomi -sanakirja

Nyt haluan vilauttaa teille minun hymiömaailmaani.

:) = "Ihan vitun kivaa taas kaikki!! Että haistakaapas vittu, minä hyppään hymyillen junan alle!:):)" Agressiivinen vitutuksen kuvaaja, sopii hyvin tilanteisiin, joissa joudut kusipää-luokkatoverisi kanssa samaan työpaikkaan tai kun huomaat kassalla jättäneesi lompakon kotiin. (joskus käytetään myös aidosti hymynaamana...)

:( = "Voi harmi, oon tosi pahoillani sun puolesta. Eiku..." Kun et voi myöntää hyppiväsi riemusta toisen harmin hetkellä, ota :(-hymiö käyttöön. Sopivia käyttötilanteita ovat mm. se kun ärsyttävä anoppi lähettää viestin, jossa peruu flunssan takia vierailunsa.

:/ = "Enpäs nyt vittu tiiä mitä mieltä olla ja mitä tähän ny sanois." Oma poikaystäväni käyttää tätä, kun laitan viestin, josta ei täysin käy selväksi oikea tunnetilani. Esimerkiksi näin:
J: "Joo helmi mää myöhästyin bussista mut silti ehdin tunnille ja voi vittu AIVAN TURHAA taas istun täällä, olis pitäny vaan myöhästyy enemmä... vittuuu päätäki särkeeee NOO onneks on perjantai!"
P: "Voi sua pikkujepa :/"

xD = "Olen aivan pelle teini, joka ei tajua äksdeen olevan niin so last season, että ei edes löydy tarpeeksi kuvaavaa termiä kuvaamaan sen so last seasoniutta!" Käyttötarkoitus....hmm. EI MISSÄÄN VUODEN 2004 JÄLKEEN!!! Kuvaa jotain wannabe-kreisiyttä ja zEgOiLuU?

;o = "Oho, heititpä vitun yllättävän jutun, eiku! Tiesin kertomasi asian jo noin kolme päivää sitten, mutta esitänpä tässä, että mua ylipäätään kiinnostaa sun lätinäs." Käytetään silloin, kun paras ystäväsi kertoo muka järkyttävän uutisen ("siis tiesiksä, että e-pillerit ei suojaa klamydialt!?!11"), etkä vaivaudu kertomaan, kuinka vitun tietoinen olit kyseisestä asiasta jo. (Käytetään joskus myös oikeissa hämmästysmistilanteissa!)

:o = "Mitä vittua?" Käytetään silloin, kun haluat kysyä mitä vittua.

;) = "Yritän tässä aukoa päätä demi.fi:ssä 13-vuotiaille käyttäen tätä hymiötä yhdistettynä sori biaatch, mä vein-tyyliseen teinilausahdukseen." & "Viittaan tällä hymiöllä noloon kaksimielisyyteen ("heh heh, vatkataanko munaa ;)))))?"), laittaen itseni aivovammaisen asemaan." 
Mä en oikeastaan tiedä milloin silmäniskuvittupäätä voi käyttää.


13 kommenttia:

 1. Tässä lisää hymiöitä, tee näistäkin:

  ;D
  D:
  8)
  :S

  VastaaPoista
 2. oot kyl harvinaisen negatiivinen ihminen, PISTI VITUTTAAN

  VastaaPoista
 3. xD mä käytän tota välillä :_(

  VastaaPoista
 4. XD on taas tauon jälkeen tehnyt paluun

  VastaaPoista
 5. Joo sitten on tää :P tai :p mikä mua ärsyttää. Että korostanpa tässä että tää on sitten läppä ettet vaan taliaivo ota tätä tosissasi!

  Mua alko jostain syystä naurattaan nää vihaiset kommentit ihan hirveesti nyt ja se, kuinka moni on ruksannut "Pisti vituttaan" ja "Älä yleistä lehmä." tän postauksen kohdalla. Miten hei tämmönen postaus saa ihmisiltä pasmat sekaisin, tämähän on sitä huumoria. :P :P :P :P

  VastaaPoista
 6. vähä hävettää, mut käytän tosissani hymiötä " XDDD ", mut ainoastaan sillon jos ihan oikeesti meinaan putoo tuolilta ja nauran ääneen :DD

  VastaaPoista
 7. Niimpä XD tekee paluun :D Ei oo enää nii ärsyttävä:D:D

  VastaaPoista
 8. ahhahha mäkin käytän nykysin taas XD koska se on niin vanha juttu et se on jo hyvä:D ja pelkkä hymiö saa nauraan

  VastaaPoista
 9. no eikö tätä viljellä sitte demis: D:

  VastaaPoista
 10. Itsehän en taas sitä ymmärrä että miks vitussa hymiöitä käytetää ns. väärinpäin. esim. (:
  Tai sit mikä tää on olevinaa, ei kellää oo tämmöstä naamaa :<
  Ja sit viä överit :)))))) TAI :::::::)

  VastaaPoista
 11. must XD on just huippu. ja siis en oo 12-vuotias...... :--D se on niin käsittämättömän typerä, että se on hauska. sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen!

  VastaaPoista
 12. Xd on nykyää cool:D

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!