HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

lauantai 5. toukokuuta 2012

Jennin parisuhdepalsta vol 5

käytin itsekkäästi hyväks kaveripoikaa että yks inhottava vainooja tajuis jättää mut rauhaan. Tähän ri liity mitenkää vakavempaa ku pientä säätöö, mutta kaveri tais innostua liikaa ja ihastua muhun ja nyt ku sanoin sille, etten halua mitään suhdetta enkä mitää ni ressu romahti ja välttelee eikä enää taida olla kaveri. Paska fiilis olla heardbreikkeri mutta oisinko voinu tehä toisin vai oonko täysläpipaska ihminen?? 
Jenni: Hyi sua! Et oo ehkä täyspaska, mutta kieltämättä vitun toopesti tehty; kelaa millanen angstihelvetti sulle olis tullu, jos sua olis joku jäbä käyttäny noin hyväksi? Olisit voinut vaikkapa jättää viattoman kaveripojan ulos suhdesopastasi ja yksinkertaisesti käskeä vainoojaa katoamaan. Kyllä sitä pitäis päästä eroon ihmisistä ilman apuvoimia! Mää ainaki pääsen eroon ihmisistä vaikken haluiskaan...(:DDD) Nyt suosittelen sua vaan nielemään ylpeyden ja pyytämään anteeksi, mikäli et oo sitä viä tehny, ja pahoittelemaan, että annoit ymmärtää liikaa. Toivottavasti ajan kanssa poikaki unohtaa ja haluaa taas olla kaveri. Ps. sä olet se ressu, eikä se jätkä.

 paras kaverini pettää toisen parhaan kaverini poikaystävän kanssa.. pettäjäkaveri kertoo aina puheluissa kuinka on ollu ihanaa kun on nukkunu tämän kyseisen pojan viekussa ja hupsista saatana samalla tehnyt pari fritsua.. kun samaan aikaan reppana paras kaverini taas itkee olkapäätäni vasten kuinka kaikki on perseestä, ja hän epäilee että poikaystävä pettää häntä. en koe sitä mun tehtäväks kertoa asioista rakkaalle ystävälleni, mutta en haluaisi myöskään piilotella tätä asiaa.. pettäjäkaverini on myös ihana ystäväni, mutta tuota käytöstä en todellakaan hyväksy !! - mirri 
Jenni: Hyi helvetti mihin oot joutunu, en oo kade. Mä sanoisin sille pettäjäkaverille, että mulle on turha soitella ja kertoo pettämistouhuistaan, vitun oksettavaa. En suosittele sua pudottamaan pommia ja ottaa vastuuta niiden puuhista, mutta kyllä sä voisit vähän uhkailla kaveria tyyliin "jos sä saatanan pelle et lopeta tota touhua, niin mä kyllä kerron". Mä en jotenki tajua miten tollasen moraalin omistava ihminen voi olla oikeasti kovin ihana ystävä... Jos se pettäjä ja varattu poika tuntevat suurta sielujen sympatiaa, mikseivät sitten vaan ryhdy seurustelemaan? Vitun itsekästä pettää ja vielä sotkea sut mukaan olkapääksi.

moi jenni. ooon ihan melki tosi in love. tää dude/män on seittemän ja pual vuotta vanhempi. ja mulla on lain puitteis oikeus panna ketä huvittaa jne. mmut dädi ei tykkää ku se on niin old ja mama on kans iha vastaan. en oikee tiieppi et pitäskö nähä sitä salaa vai yrittäää ruinata lupa sen näkemiseen. yhyhyh. vittu joo et sä voi auttaa mut auta silti. 
Jenni: No nyt heitän tän klassisen kysymyksen ja olen myös old, MUTTA: mitä se jätkä haluaa susta? Olisitko kiva tikkaripimppa Audin etupenkille vai ihan vaimomatskuu? Toisaalta jos oikeasti olette aivan vakavissanne, niin ei kai siinä parit äidit ja isit estä? Mutta emmä tollaseen salailuun lähtis; siitä ku kiinni jää, niin luottamuksen kasvattaminen takasi ei ole mikään piis of keik. Jos se jäbä on yyberihana, ni tuo se näytille ja näytä kuinka hyvinkäyttäytyvä se on. Voit myös esittää rakentavia kysymyksiä tyyliin "haluaisitteko mieluummin, että hengailisin narkkarin/viiskymppisen/työttömän alkkiksen/rikollisen kanssa?".

 mulla on liian iso penis
Jenni:  Millä tavalla liian iso? Eikö se mahdu housuihin? Ovatko muut pojat siitä kateellisia? Puristaako bokserit? Eikö panotouhut onnistu? Eikö omat sormet mene sen ympärille? Lyö rahoiksi ja heittäydy aikuisviihdealalle! Tai hanki liian pienet uimahousut ja esittele miehuuttasi uimahallissa! Ole ylpeä pilistäsi!

 Mitä mieltä oot seksisuhteista? Mulla ei sinäänsä oo mitään ongelmaa, mutta satun itse olemaan tälläsessä 'suhteessa' ja tuntuu herättävän aika paljon mielipiteitä. Tän miehen kaa meillä oli ensin enemmänkin juttua, mutta ajauduttiin sit siihen että nähdään sillon ku nähdään, ku halutaan eikä saada mistään ongelmaa aikaan. Ajoittain iskee kauhea olo ja morkkis ja ajatukset ei rullaa asian suhteen. Mutta tässä sitä vaa ollaa:D Haluisinki tietää mitä mieltä oot, pystysitkö ite olemaan/ millä rajoilla? 
Jenni :Mun mielestä se on ok, miks vitussa täytyis olla ilman seksiä, jos ei halua seurustella tai se ns. oikea ei ole tullut vastaan? Mutta jos se tuntuu pahalta, kaduttaa tai sekoittaa tunteet mukaan tai antaa seksiä vaan saadakseen se seksikumppani ihastumaan tositarkoituksella, sanon että ei kannata. Mutta jos se on sitä, että kaksi aikuista ihmistä haluaa harrastaa seksiä ja se on molemmista mukavaa, niin vittuakos siinä! Pystyisin varmaan itsekin, mutta tuntuu hirveen kaukaiselta ajatukselta monta vuotta seurustelleena ihmisenä. :D Ja mun mielestä selvät säännöt olis ne että ehkäisystä huolehditaan, tunteita ei sotketa (paitsi jos molemmat ovat ihastuneita, sillonhan ei pitäisi olla ongelmaa) ja muutenkin sovitaan se, että saako panna muitakin jne. Jos sua kaduttaa tai ahdistaa toi tilanne niin suosittelisin aikalisää, mut jos nautit tilanteesta ja se on mukavaa, niin mikässiinä!

 Sellanen että ei oo hirveesti ihmissuhteita!! Miten luontevasti vois tutustua uusiin ihmisiin ja varsinkin jätkiin? Oma itsetunto on aika paska ja siis en pidä itseäni kovin naisellisena, mutta miten siis yksinkertaisesti saan poikaystävän tai edes poikakavereita? Oon 18v 
Jenni: Mitään taikatemppuja ei taida olla, ainoo varma keino on vaan avata rohkeasti suu. Olisko sun naispuolisilla tuttavilla jotain ns. kaveripoikia, joita joskus saada mukaan illanviettoon? Tai koulussa, töissä, harrastuksissa mukavia ihmisiä, joihin et ennen ole erityisemmin kiinnittänyt huomiota? Miksi sun itsetunto on paska? Mikset pidä ittees naisellisena? Tai miksi se haittaa sua, vaikka et olisikaan naisellinen? En mäkään ole naisellinen ja se taas on monesti helpottanut mua saamaan miespuolisia ystäviä! Totuus on se, että jos ei pidä itsestään, ei muutkaan oikein voi pitää. Sun täytyy näyttää itselles, että olet tutustumisen arvoinen, ennenku alat näyttämään sitä muille. Tsemiä!

 Mulla on muuten tosi ihana poikaystävä, mutta mä en saa sitä millään oppimaan, että hampaat pitää pestä myös aamulla ja että deodoranttia pitää käyttää päivittäin eikä vaan sillon ku muistaa. Ei se nyt yleensä hirveesti haise ja pesee kuitenki hampaat kerran päivässä, mutta silti. Vinkkejä miten sen kalloon menis että lisähygienia olis aika jees? :D 
Jenni: No toi on aika hyvin, meinaan tunnen poikia jotka pesee hampaat "kun tarvii" ja sama juttu vaikkapa suihkun suhteen. :D Ilmeisesti oot kuitenkin asiasta puhunut ja huomautellut, eli se ei vaan mene jakeluun. Oma poikaystävä tykkää käyttää tuoksuja ja hygieniatuotteita ym. kun ne ovat sellaisia mieluisia, esim. merkkideodorantit ja sähköhammasharjat. Miehet meinaan on sellasia, että kaikkien välineiden ja vehkeiden pitää olla viimesen päälle. Jos ne sun jätkäs hygieniatavarat on nopeesti kauppareissulla ostettuja tarjousdödöjä, niin en ihme jos ei huvita. Vie se epeli johonkin miesten hygieniatuotehyllylle ja sanot, että ny sä äijä otat kivantuoksusen deodorantin, uuden hyvän hammasharjan jnejnejne. JA VALVOT ETTÄ KÄYTTÄÄ NIITÄ tai ei tipu läheisyyttä. :D

 Mites sellasessa tilanteessa toimitaan, jos erehtyy jollekin kaverille kertomaan, että nyt ei mee suhteessa kaikki niin hyvin kun ennen. Sitten muutaman päivän päästä asia on vähän levinnyt (varsinkin tälläisessä pikkukylässä) ja kaikki kaveripojat rupee yllättäen vähän liiankin mukaviksi. Kuinkas sanoa niille nätisti/tehdä selväksi, että yhä seurustelee, tai ettei ole kiinnostunut?
 Jenni: Sanoisin niille lähentelijöille, että "siis tota ootkohan sä ymmärtänyt väärin, ku mä ja **** vielä seurustellaan....?:)" oikein vitun nätisti hymyillen. Tai puhuisin onnellisena poikaystävästäni, niin että saatana kaikki kuulee.  Toisaalta mun mielestä varattuja muijia iskeville voi ihan suoraan sanoa, että pitää turpansa kiinni ja lopettaa läpättämisen. Vittu ihme touhua, jos täytyy heti alkaa lämmitteleen muijaa, kun kuvittelee sillä menevän vähänkin huonommin kumppaninsa kanssa! Oksettavia äijiä.

5 kommenttia:

 1. juu kyllä. tuokin on aivan tositossa mitä heitit. puhun siitä melkein 8 vuAtta vanhemmasta. kyllä, me olemme tosissamme. ei en ole pelkkä pilluteline. unohdinko mainita että isukki lupas hakata sekä mut että mun miehen jos ollaan vielä tekemisissä. mun on siis kauheen paha tuAda sitä näytille ku saadaan turpaamme. jjoo. ei mulla muuta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei helvetti kirjota kunnolla :D

   Poista
  2. vähä vaikee joo kans suhtautua vakavasti tohon 'en oo pelkkä pilluteline' jos kirjotustyyli vastaa lähinnä jotain 13v. luokkaa?

   Poista
  3. :DDDDDDDDDDDD

   oon nii hämmentyny etten tiä mitä pitäs sanoo

   ei jumaliste :-----------D :D LÄPPÄ BITCHES LÄPPÄ. ei saatana.

   ihmiset. tosikot. urpåt

   ei mulla muuta

   Poista
 2. LISÄÄÄÄÄ!!!!! :DDDD
  nää on ihan parhaita  little-fun-time.blogspot.com

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!