HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

lauantai 5. toukokuuta 2012

Jepa hjelppaa, osa 4

Hei! Mitä tehdä/sanoa jos kaveri haisee joltaki järkyttävältä ja kaikki huomauttellee sille sillee läpälä ja näi, mutta se ei itte tajua sitä. Ja sen hengityski haisee nii pahala ettei voi kattoa siihen ko ei vois muuten hengittää. Sille on jo kerran sanottu että se haisee aivan ponin paskale, mutta ei se vissiin siitäkkään tajunnu mittää?? //Kiitos jo etukätteen! Kiva blogi sulla !!!
Jenni: Siis toi on aika paha, varsinki jos sille on asiasta jo sanottu. Nyt täytyy sanoo, että hiljaseks vetää! En meinaan voi ymmärtää ihmisiä, joille oma henkilökohtainen hygienia on ihan sama. Linkitä tää postaus sille, ehkä se tajuaa :DDDD Eivaa. Olisko mahdollista esim. puhua kyseisen haisulin vieressäollessa muka jostain muusta haisevasta, tyyliin "Siis miten kannattais sanoo jos joku haisee hielle, sillai hienovaraisesti, onko sulla Haisuli ehdotuksia?". Tai sanoa vaikka "Hyi hitto, haisenko mä hielle vai kuka se on? Apua, oonko se minä?" Ja stadaa, Haisuli häeää ja menee suihkuun!  Toisaalta jos kyseinen tyyppi ei tajua suorasta puheesta, niin tuskinpa vihjailustakaan. Voi olla, että kaverisi ei vain välitä tai sitten ei huomaa omaa hajuaan. Onko hänellä jotain murheita, joka vie kiinnostuksen omasta puhtaudesta? Tsemppiä, toivottavasti kaverisi tajuaa haisevansa pukuhuoneelliselle hikisiä luistimia.

Mutta ois semmonen ongelma ko yks minun kaveri tullee aina hullun lähelle istuun ja tukkii joka paikkaan iholle kiinni. Eikä se voi ikinä mennä minnekkään yksin vaan aina pittää olla joku tuttu lähellä. Vois luulla että sillä on joku läheisriippuvuus tai jotaki vastaavaa. Nii miten sille vois sillee nätisti sanoa ettei se suutu asiasta (: KIITOS!
Jenni: Ehkä kyseinen henkilö on vaan luonteeltaan sellanen, että tulee lähelle ja haluaa olla aina jonkun seurassa? Siis mä sanoisin vaan jotain "älä ny saatana iholle tuu"-tyylistä ja siirtyisin kauemmas (:D). Mutta toki asian voi nätimminkin sanoa, esim. todeta naurahtaen "hahah, aiokko syliin tulla vai mitä sää änget siihen?". Voit myös joskus kysyä, että ekkö sää yksin pärjää vai häh. Voi se siitä suutahtaa, mutta eipä kukaan kauhean kauan kanna kaunaa tollasesta. Kyllä sulla on oikeus huomauttaa, jos joku änkeää liian lähelle.

Poikaystävä on tällä hetkellä intissä, emmekä asu vielä saman katon alla, joten pientä kädenvääntöä on aiheuttanut myös se, missä viikonloput vietetään. Yleensä ollaan oltu puolet meillä ja puolet hänen luonaan. Nyt hän sitten valittaa, että haluaisi olla enemmän kotona. No okei. Pikku ongelma vaan, ettei hänen luonaan voida harrastaa parisuhteen huoltotoimenpiteitä ollenkaan, koska niin pieni kämppä ja hänen vanhempansa on aina paikalla. Pitääkö mun vaan suostua olemaan ilman kunnon seksiä ja tyytyä hiljaisiin pikapanoihin suihkussa vai mitä vittua?
Jenni: Mä kyllä ymmärrän sun poikaystävää; mää ainaki olisin ihan suru puserossa, jos en sais nähdä mun äiskää ja iskää joka viikko. Sä kuitenkin oletettavasti näet porukoitasi useammin, kuin poikaystäväsi? Toki se on kurjaa ku seksi jää vähemmälle, mutta mun mielestä sun pitäis vähän joustaa tässä asiassa, kuitenkin kyse on vain inttiajasta. Kuinka kaukana teidän kodit ovat toisistaan? Olisiko mahdollista viettää viikonloppua molemmissa osoitteissa?

 Paras kaverini (miespuolinen, jos sillä on väliä) on ihastunut minuun. Ollaan tunnettu n. 5 vuotta ja tiesin, että hän oli jossain alkuvaiheessa tuttavuuttamme minuun ihastunut, mutta luulin sen menneen ohi. Itse pidän hänestä siis vain kaverimielessä ja olen ollut seurustelusuhteessa viimeiset 2½ vuotta. Kaverini tietää, että olen onnellinen poikaystäväni kanssa, mutta jostain syystä koki sitten tarpeelliseksi noin kaksi viikkoa sitten kertoa yhä jatkuvasta ihastuksestaan minuun. En edelleenkään pidä hänestä muuten, kuin ystävänä. Olen puhunut tämän jälkeen hänen kanssaan kerran mesessä hetken aikaa ja kaikki oli pintapuolisesti ok, mutta itseäni rassaa tilanne enkä oikein mielelläni juttelisi kaverin kanssa ollenkaan. Toisaalta en kuitenkaan haluaisi menettää parasta ystävääni. Any ideas? Onko mitään tehtävissä? Jenni auta :( 
Jenni: Aika paha! Tilanne on kylläkin se, että et voi asialle tehdä mitään konkreettista. Kannattaisiko teidän pitää pientä breikkiä ystävyydessänne, että ystäväsi saa laitettua tunteensa aisoihin? Silloin teidän ystävyytenne vasta tuhoutuukin, kun väkisin alatte oikein kavereina viettämään aikaa ja yritätte olla niinku mitään rakakudentunnustusta ei olisi ollutkaan. Tilanne on se, että jokainen yhdessävietetty hetki ruokkii kaverisi ihastusta, eikä helpota tilannetta yhtään. Suosittelen, että sanot tilanteen rassaavan sua ja haluat pitää ystävyytenne suhteen taukoa hetken aikaa. TSEMPPIÄ!

 Miten mun pitäis olla, tai miten miten tästä eteenpäin, kun tunnustin tunteeni ihastukselle ja nähdään sen kanssa pian. Hui! Ollaan hyviä kavereita ja ei pitäis olla ongelmaa, mutta siltikin jänskä tilanne :D helppii!!
Jenni: Onneksi olkoon, olit rohkea ja sait asiat etenemään! Nyt ei muutaku ku vaan katot mitä tapahtuu, iiiiiiha chillisti vaan! Ja sehä on vaan plussaa että jänskättää; sehä olis aivan turha ihastuksentunnustus,jos ei yhtää jänskättäis. ;) Sä tuut vielä ikävöimään tota jännityksentunnetta, joten nauti siitä!

6 kommenttia:

 1. Nämä sun hjelppauspostaukset paljastaa sun symppispuolen ihan kunnolla, näitä on kiva lukea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D voi miten suloisesti sanottu :D ...ja näitä todellakin saatte lukea, näitä ihmissuhdeongelmiahan tuli n. 60 kipaletta mulle, että... :D

   Poista
  2. tee toki lisää näitä mahiksia heittää sulle kiperiä pulmia! :D

   Poista
 2. haha nää on nii hyviä!! :DD saa iteki joihinki saman suuntasiin ongelmiin apua ;) voisitko muuten tehdä joskus postaukse sun teinivuosista (jollet oo tehny jo?), olis hauska kuulla mimmone sillon olit :p

  VastaaPoista
 3. Kai näitä tulee vielä lisää?? :DD ihan parhaita!  http://little-fun-time.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Haha ihana toi ensimmäinen vastaus :D ei kamala nauran... voi jenni jenni, mahtava blogi!

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!