HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Jepan kaa -blogi osoittaa elonmerkkejä!

http://jenninkaa.blogspot.com/


Sori uusimman postauksen heikosta laadusta, mutta mä en todellakaan jaksanut näpytellä joka vitun kuvaan jotain kuvatekstiä ja läpäläätä. Mulla alko niin vitutus nouseen, ku tota väänsin; netti katkeili, Suomi-Slovakia pyörii telkkarissa, Blogger vittuili... No, ny se on kuitenki tehty!

4 kommenttia:

 1. missäää se postaus on että "läski lähtee ja kaikkia vituttaa "? se näkyy tuol bloggeris mut tääl ei o; ootko poistanu sen:D ja jeee jepan kaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se oli sellanen, jonka olin julkassu, sit muokkasin ja sit se katos :DD opin taas sen, että vois esim tallentaa koneelle ... :D

   Poista
 2. Moi! Voisitko sä vähän kertoo tosta sun laihduttamisprojektista? Kävitkö jossain jumpassa/salilla ja teitkö kotona jotain, kävitkö juoksee..? Entä miten vähensit syömistä, vähensitkö herkutteluu ja juomista, tai tarkkailitko kaloreita? Mä oon just pyöristyny tohon 67kg kokoseksi, ja haluaisin saada sen 10kg pois. Itsekuri ei vaan riitä mässäilyn lopettamiseen! Miten sä teit sen?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. suosittelen tsekkaamaan Jepan kaa:sta uusimman postauksen ;>

   Poista

Ei muutaku kommenttia tiskii!