HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

tiistai 8. toukokuuta 2012

käytän hyväksi lukijakuntaani...

...ja kysyn neuvoa. :( Mulla on ongelma, ja sen nimi on vitusti liikaa vääränkokoisia vaatteita kaappi täynnä. Mikä on järkevin tapa päästä eroon vaatteista? Jos kirppis, niin minne Treen alueella kannattais ne viedä? Vai onko jollain Huutonetistä hyviä kokemuksia? Muita nettikirppiksiä tms? EMMÄÄ HALUA NOITA BILEVAATTEITA AFRIKKAAN LÄHETTÄÄ!

27 kommenttia:

 1. Tee blogikirppis :) Huuto.net on jees, positiivisia kokemuksia, mut sinänsä nää nettikirppikset ja nää on aika työläitä koska vaatteiden kuvaus, postikulujen selvittäminen, maksun odottelu ja postitus :-D

  VastaaPoista
 2. voisin kyllä tehdä tonne bannerin alle lisäsivun kirppikselle :o!! edes kokeilla, jos jotakuta kiinnostais :D

  VastaaPoista
 3. Blogikirppis tahi facebookin vaatekirppikset - varsinkin jälkimmäinen on yllättävän tehokasta myyntiä! :) (tai ainakin itsellä ollut tällaiset kokemukset :D)

  VastaaPoista
 4. blogikirppiksen kannalla!

  VastaaPoista
 5. Vie bonuskirppikselle!!! :):)

  VastaaPoista
 6. Tampereella Kaunotar ja Kulkuri on tosi jees. Ainakin pari vuotta sitten kun itse vein sinne vaatteita, niin homma meni siten että myyjän kanssa yhdessä hinnoteltiin kuteet, ja jos vaate meni kaupaks niin liike sai pari euroa ja minä pari. Ei tarvi maksaa mitään pöytävuokraa yms, joten on tosi helppo!

  VastaaPoista
 7. Bonuskirppiksestä on itselläni ainaki hyviä kokemuksia. Kunhan laittaa järkevät hinnat niin lähes kaiken saa myytyä :)

  VastaaPoista
 8. Facebookin vaatekirppis, Tampereelle löytyy omansa! Sinne vaan niin menee rätit varmasti kaupaksi :>

  VastaaPoista
 9. mä suosittelisin kirpparille viemistä, tai jos verkossa niin myy paketteina. Ihan sulaa hulluutta myydä verkossa vaate kerrallaan, selvittää postikuluja ja pakkailla ja roudata postiin.

  VastaaPoista
 10. blogikirppis ja tori.fi ja huutonet vois toimii

  VastaaPoista
 11. mun kaveri teki blogikirppiksen ja se sai kait kaikki vaatteet myytyä, blogikirppis siis, sulla on kuitenkin nii paljon lukijoita että varmasti menee kaupaks:)

  VastaaPoista
 12. Olin jo neuvomassa että UFF KIERRÄTYSPISTEE WOOOOOOOOOH miljoonamekot afrikkaan savimajoihin ( no joojoo ginarätit ) mutta ehkä ne ei oo järkevintä sinne laitta. blogikirppistä ehdotan, mutta ei tähän blogiin mieluusti :) Jepankaaaa olis ehkä siihen hommaan hyvä, sais sinne vähän actioniii. Tampereella saattaa olla myös vähän laadukkaammat kirpparit kun täällä meidän käpykylässä .. Mutta blogikirppiksellä itse koittaisin ensin, jos ei kauppa käy niin sitten ihan kirppikselle kannattaa ennnen kun luovuttaa ja lahjoittaa Afrikkaan. On sulla mun mielestä nii hyvä maku, että luulen vaatteiden kyllä menevän ihan hyvin kaupaksi :)

  VastaaPoista
 13. Radiokirppiksellä menee tosi hyvin kamaa, mutta pöytä on vähän kalliimpi.(:

  VastaaPoista
 14. Riippuu mihin päin Tamperetta! Olen itse Bonus -kirppiksen vakioasiakas koska asun vieressä ja siellä on varma menekki kyllä tavaralle, se on aina tupaten täynnä. Voin tulla ostaan sun vaatteitas :D Kaveri vie taas Tesoman kirppikselle, ja siellä on halvemmat pöytävuokrat mutta toki vähemmän kävijöitä, joten veikkaan että Bonuksella jo sijainnin ja suosion takia kehtaa pyytää sen 1-2€ enemmä per vaate. Eikä niissä pöytävuokrissa ny nii kauheeta eroo ees oo joten vastaus on: Bonus.

  Toinen hyväksi havaittu on perinteinen Huuto.net. Kun vaatteitahan ei ole pakko "huutokaupata" siellä vaan ne saa myös myytyä "Osta heti" -statuksella. Kun vaatteista kasailee paketteja, niin ei myöskään joudu lähettelemään yksittäisiä vaatteita tyyliin postejen hinnalla. Ja jos sulla on kalliimpia merkkivaatteita, niin sitten kyllä suosittelen Huuto.net:iä.

  Näin Tammelalaisena voisin kyllä vinkata vielä Tammelantorin kirpparipöydistä. Pienellä varausmaksulla saa pöydän torin aukioloajaksi haltuunsa ja mikäs, kivahan siinä on nättinä päivänä kökötellä ja kauppa käy etenkin viikonloppuisin kesällä kuin häkä, kun torikansa shoppailee mansikoiden ohella myös muuta tavaraa. :D

  VastaaPoista
 15. Facebookin kirppiksille vaan :) naistenvaate kirppikselle ja isolle kirppikselle !

  VastaaPoista
 16. Joko blogikirppis tai sitten huuto.net. Varmasti moni lukija haluaa ihmetellä mitä myyt.

  VastaaPoista
 17. Laita tonne facebook-kirppikselle :) Ostetaan/Vaihdetaan/Annetaan Tampere.
  Ja jos viet irl-kirppikselle nii suosittelen Radiokirppistä!

  VastaaPoista
 18. Ja tossa tampereen omassa ryhmässä on se hyvä puoli ettei tarvi postittaa! :D

  VastaaPoista
 19. saaks antaa kritiikkii?:D
  sori mut tuntuu vähä silt et yrität joka postaukses jotenki kiinnittää huomion siihe kuin paljon oot laihtunu. toiki vähä vihjailee siihe et oot laihtunu nii paljon et sul on iha sikan vääränkokosii (=isoja) vaatteita kaapissa.

  en sano tätä pahal ja sun blogi on iha sika hyvä ja vaikutat hyvält tyypilt! :)

  ja ei, en oo kateellinen, oon ite vähä liianki laiha, ja oon siks anonyymi ku mul ei oo blogger tunnuksii:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tota... aika erikoista, mä oon vastaillu asiaan liittyviin kysymyksiin enkä mun mielestä asiasta muuten puhunut (kaikki tää alkoi kuvapostaukseen heitetystä "ootsä laihtunu"-kysymyksestä)? :D ja toi vääränkokoiset vaatteet-kohta ei mun nähdäkseni ole mitään vihjailua...? :D vääränkokoisilla tarkoitan mm. netistä tilattuja ja kotona liian lyhyiksi havaittuja mekkoja tai muuten vaatteita, jossa on mittasuhteet vituillaan. :D ei mun paino niin paljoa ole tippunut, että olisin kaikki vaatteeni myymässä :D:D:D

   Poista
 20. blogikirppis!!!!!!! :))

  VastaaPoista
 21. Blogikirppis! Oispa hienoo pukeutuu Jennin vanhaan paitaan! Ja tiiäkkö miten menis vaatteet ku kuumille kiville, kirjotat jokasen vaatteen alle jonku tarinan tyyliin "tuo tahra tuli kun oksensin laivalla", "tää reikä näissä sukissa tuli kun astuin naulaan mökillä", "tää biletoppi mulla oli päällä sillon kun näin ekaa kertaa Petjan" jne. Ehkä oksennuspaita ja reikäsukat saattas multa jäähä ostamatta, mutta varmasti joku läskipää maksaa niistä ihan riemuissaan. Mää taas voisin ottaa jonku kivan biletopin, ois hauska miettiä perjantaina että "Hei tästä tulee selvästi hyvä päivä, koska mulla on Jenni paita päällä!"

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!