HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

tiistai 8. toukokuuta 2012

raiskausmania

Musta tuntuu, että raiskaus on päivän sana. Jokaisella on raiskaustarina omasta elämästään tai vähintään lähipiiristä ja kaikkia on ainakin pikkiriikkisen hyväksikäytetty. Keskustelupalstat täyttyvät "voiko tätä kutsua raiskaukseksi"-keskusteluista. Raiskauksesta on tullut lähinnä vitsi.

Mun nähdäkseni raiskaus on sitä, ku sua pannaan väkisin. Siten, että sä tuot ilmi selvästi että et halua, mutta silti pannaan.  Esim. pimeällä metsätiellä vaaniva perverssi, joka väkisinmakaa tuntemattoman ohikulkijan. Tai vaikka mies, joka kännipäissään väkivaltaisesti ottaa vaimonsa "koska se on hänen oikeutensa". Tai joku sairas urpo, joka "läpällä" panee sammunutta tyttöä kotibileissä.  Mutta tuo edellämainittu on ilmeisesti vanhanaikainen määritelmä; nykyään raiskauksesta menee sekin, kun sua ei huvita, mutta silti annat. Ja valitat vasta jälkeenpäin, et emmä oliska halunnu, nyyh nyyh, oonksmä sulle pelkkä seksisymboli ja läpäläpä.

Mun mielestä se, että sää lirkuttelet, ehdottelet, viet jonku kotiis, riisut sen ja annat täysin ymmärtää, että ny pannaan ja lujaa, on tosi typerää, mikäli sulla ei ole mielessäkään oikeasti lemmenleikkejä jantterin kanssa harrastaa. Mun mielestä on siinä vaiheessa turha itkeä, että emmä muuten olis halunnutkaan, kun oot ite jonkun kikkelin varteen hypännyt. Toki aina saa perua, mutta se kantsis tehä vähän ennemmin, ku seuraavana päivänä.

Tai jos sä et edes tuo ilmi, että et halua. Se, että olet hiljaa, kun toinen riisuu sun pöksyjä, on hivenen vaikeasti ymmärrettävää koodikieltä. Jos tilanne ei ole millään lailla uhkaava ja riisujana sattuu kaiken lisäksi olemaan poikaystäväsi, SÄ VOIT KYLLÄ SANOA JOS EI TEE MIELI SEKSIÄ!

Tollaset "hei mut on ehk raiskattu, vai mitä mieltä ootte??"-idiootit vie kaiken uskottavuuden ihmisiltä, jolle on oikeasti tehty pahaa. Ihmisiltä, joilla se asia kummittelee päässä koko elämän ja vaikuttaa lopullisesti persoonaan ja seksuaalisuuteen. Jos vittu sä et tiedä, että täyttääkö sun seksihetkesi raiskauksen tai edes hyväksikäytön tunnusmerkkejä, niin hei haloo...

PS. tsekatkaa alla olevat linkit ja kertokaas, että mitä tunteita herättivät? Onko raiskaus raiskaus silloin vasta, kun rikoksen tunnusmerkit täyttyvät? Vai voiko joku tapaus täyttää tunnusmerkit, mutta ei mielestänne ole raiskaus?

http://www.vauva.fi/keskustelut/alue/2/viestiketju/1504208/enta_onko_tama_mielestanne_raiskaus
http://keskustelu.suomi24.fi/node/6313365
http://www.feissarimokat.com/2012/05/seksuaalista-hairintaa/
http://www.meidanperhe.fi/keskustelut/alue/1/viestiketju/117840/_onko_tama_mielestanne_pettamista_vai_raiskaus_


Saatana se on vakava rikos ja jotkut vitun idiootit tekee toiminnallaan siitä aivan nolla-asian.

18 kommenttia:

 1. Luin ton ekan linkin keskustelun ja ei saatana mikä idiootti. Onko tämä nyt raiskaus kun ittekkin liikehdin mukana..

  VastaaPoista
 2. Aika turhan raju postaus arasta aiheesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. rajuistakin asioista pitää puhua; ihan juurikin tollasten idioottien takia, jotka vievät puheenvuoron oikeilta uhreilta.

   Poista
  2. "oikean" raiskauksen uhri muuten harvoin kokee tulleensa raiskatuksi, koska kokee taöahtuman yleensä olleen oma vika. Tuttavankanssa tapahtuvassa väkivallassa voi helposti käydä niin, että lamaantuu, jonka vuoksi ei saa sanotuksi ei:tä. Väkivaltaa aiemmin kokenut myös herkästi ajatuu hyväksikäytettäväksi jos traumoja ei ole käsitelty. Tai voi esim alkaa leikkiin ja viime hetkellä joutua paniikkiin iun traumamuistot iskee ja sanoa ei, joka on aina oikeus sanoa ja jota pitää totella.

   terveisin kymmenen vuoden terapia vielä kesken, ekan kerran 8-vuotiaana raiskattu, mutta ehkä se olikin ihanmun vika ku vilauttelin paljaita sääriäni mekossa ja en sanonut ei.

   Poista
 3. Toi eka keskustelu: toi on hyväkskäyttämistä herätä panemiseen. Ei sitä rupea panikoimaan, kun kyseessä on rakas ihminen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sille tutulle ihmisellekö ei voi sanoa että "voitko lopettaa, mulla ei just nyt kiinnosta"? Itehän tuossa akka oli ollu juonessa mukana ja miehellä tuskin oli hajuakaan että naisella ei sillä hetkellä tehny ees mieli.

   Poista
  2. Seonkin niin mukava päteä mitenpitäs toimia jos ei ole itse ollut tilanteessa kokemassa miten hyvin omia neuvojaan tottwlis. Sitä saattaamennä aika paniikkiin jos herää jonkun toisen panevan. En oo kokenut, mutta muuta seksuaalista väkivaltaa oonn kokenjt niin aavustelisin.

   Poista
 4. toi feissarimoka- sivun juttu oikeesti järkytti. Hei haloo ihmiset.

  VastaaPoista
 5. "suutun vasta jos olen tullut raskaaksi"..... Toi lause toisessa keskustelussa veti kyllä niin hiljaseks, missä on järki? Onhan tää nyt arka aihe ja vaikka mitä mut ihan aiheellista on välillä vähän herätellä just noita yllä linkitettyjä keskusteluita alottaneita tapauksia ja muita samantyyppisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ritu, juuri se on pointti. Ja yleensä asioista tupataan lässyttämään ja vältellään oikeiden asioiden oikeita nimiä. Mä haluan nyt nostaa esille ne luuserit, jotka vie kaiken uskottavuuden ns. oikeasti raiskatuilta ihmisiltä, jotka eivät asioista uskalla puhua KOSKA NÄÄ ATANAN VATIPÄÄT PUHUU NIIDENKIN EDESTÄ

   Poista
 6. ps. lisää keskusteluja....


  http://keskustelu.suomi24.fi/node/1271073
  http://keskustelu.suomi24.fi/node/5425924
  http://keskustelu.suomi24.fi/node/5322987
  http://kaksplus.fi/keskustelu/plussalaiset/mitas-nyt/1448232-onko-tama-melkein-raiskaus/

  VastaaPoista
 7. Vau, sulla on tosi asiallinen blogi !

  siqudk0.blogspot.com

  VastaaPoista
 8. Oikeesti oon kai kosinut sua täällä ennenkin ja vaikka oot ilmeisesti hetero ni pliiiis tee mun kohdalla poikkeus, oot ihana :D Eivaa. Mutta oot oikeessa. Oon harvoin sun kanssa eri mieltä, vaan pari aihetta on ollut joissa emme ole samaa mieltä.

  Mutta. Pahimillaan tuttavapiirissäni, kylläkin paaaljon nuorempana, kävi tapaus, jossa (uskovainen) tyttö antoi pojalle kotibileissä. Olisiko tyttö ollut 16, poika vuotta, kahta vanhempi. Kaikki paikallaolleet näkivät kuinka tyttö vokotteli poikaa ja kuulivat myös äänet makuuhuoneesta eikä se todellakaan kuulostanut siltä, että tyttöä olisi otettu väkisin - päinvastoin. Kumpikin oli juovuksissa, mutta täysin tolkuissaan, joten myöskään ns. deittiraiskauksesta ei voi olla ollut kyse koska myös aktin jälkeen kumpikin oli aivan tolkuissaan. Myös poika oli jälkeenkinpäin siinä uskossa että se oli tapahtunut kummankin halusta ja yhteisymmärryksessä. Mutta tyttö nosti, ehkä tunnontuskissaan (ehkä uskovaisuudella oli tähän syy, tiedä sitten, tai vain häpeä tai jopa kosto jostain...) tästä oikeusjutun, voitti sen ja poika tuomittiin vankeuteen ja korvauksiin raiskauksesta. Tytöllä oli/on rikas perhe, joten saatiin palkattua huippuasianajaja hoitamaan juttu.

  En ollut itse paikalla näissä juhlissa, joten tämä perustuu vain kavereideni kertomukseen mutta jos yhtään tiedän tätä tyttöä, voin uskoa hänen toimineen näin. Raiskaussyyte on vielä niin vakava juttu ja jos sen saa turhaan kontolleen, sehän vaikuttaa pahimmillaan loppuelämään vaikka itse sydämessään tietää että ei tehnyt sitä. Teinitytön sana painoi enemmän. Sairas maailma. Eikä tämä ole ensimmäinen eikä viimeinen kerta kun kuulen tämänlaista tapahtuneen. Jos pojan ja paikallaolleiden puheet pitävät paikkansa, johon kyllä uskallan uskoa, käy sitä poikaa niin sääliksi. Edelleen vituttaa niin paljon kun mietin tätä keissiä, vaikka tästä on jo aikaa paljon.

  Raiskaus ei ole mikään leikinasia vaan vakava rikos. Otan raiskausjutut vielä hyvin raskaasti, sillä valitettavasti itselläni on siitä henkilökohtainen kokemus, se oli hyvin traumaattista. Mutta ei siitä enempää mutta siksi vihaan sitä, että "Toi puristi mua ilman lupaa perseestä, mut on siis raiskattu! Apua! Poliisi!" Siis ei ketään saa puristella ja läpäköidä jos toinen ei sitä tahdo, mutta se taas ei ole raiskaus, se on toisen henkilökohtaisen koskemattomuuden rikkomista jos kiellosta huolimatta toinen hipelöi. Sekin voi olla todella ahdistavaa ja jopa traumatisoivaa, mutta se EI OLE RAISKAUS.

  VastaaPoista
 9. Että mä rakastan tätä sun blogia! Puhutaan asioista ilman mittää turhaa kaunistelua.

  Asiaan, minua niin vituttaa just tollaset "Joo panin sen kanssa kännissä ja nyt nolottaa ku ihmiset pitää mua lumppuna vois sanoa et tyyppi raiskas mut niin pääsen maineesta ja saan viel sympatiat päälle =)=)" pikkuteinixdlissut jotka eivät voi elää ilman jatkuvaa "voi sua raksupoksu mää oon sun tukena nyt ja ain!!!!111oneone" paskaa.
  Minu kaveri raiskattiin oikeasti ja tämä meni uskoutumaan silloiselle kaverilleen, joka meniki sitte kertomaan tästä asiasta seuraavalle ja siitä se juttu sit levisikin. Noh, ihmiset alkoivat puhumaan että "ei sitä mitenkään voitu raiskata, koska se levittää sitä kaikille?!?" Ja tuo raiskaajaha oli itse kaikkien kaveri niin eihän kukaan siitä söpis ihkupoksu jätkästä mitenkään voinut uskoa että se tekisi jotain sellaista.. :) sehän on niin söpö ja kiltti ! Aina vinkkailee mulle ku näkee ! Ei sellaset vois ketää raiskata ! Vittu mitä paskaa, sanon minä..

  Alan voimaan pahoin niiden raiskattujen ihmisten puolesta, jotka on tota vääryyttä joutunut sietämään. Ne jotka oikeasti vaan tekee just tollee "Joo siis kyl se mut raiskas mut päätin sit ryhtyäkin mukaan koska rupes haluttaa itelläki" tyyliset lehmät sais raiskata jo melkee oikeasti että tajuaisivat sen tuskan mitä jotkut ovat _oikeasti_ joutuneet kokemaan..

  Helvetin julma maailma tosiaankin.

  VastaaPoista
 10. kaikista parasta on se, ku muija aattelee että käärästäämpä vähä fyrkkaa tolta jätkältä ja annetaa sille ja sitte haastetaa oikeuteen ku se raiskas mut<3

  VastaaPoista
 11. Tämä on tärkeä aihe. Minua askarruttaa se, että jos nainen on tuntemattoman tai puolitutun miehen seurassa joko baari-illan päätteeksi tai muuten vain - niin jos nainen ei anna minkäänlaisia signaaleja, että haluaisi seksiä, mutta mies alkaa häntä riisumaan, onko kieltäytymisen vaikeus ymmärrettävämpää kuin jos kyseessä olisi poikaystävä?


  Tietenkin pitää osata kieltäytyä, jos ei halua seksiä. Jos mies ja nainen eivät ole parisuhteessa, tilanne voi kuitenkin olla vaikeampi kuin jos he olisivat suhteessa. Voi myös kysyä, että onko tuntemattomalla miehellä oikeus käydä suoraan kiinni vai pitäisikö ensin sanallisesti kysyä haluaisiko nainen harrastaa seksiä? Minusta suoraan kiinni käyminen on epämiellyttävää ja ahdistavaakin. Kun ei olla parisuhteessa, seksin saaminen ei ole itsestäänselvää, joten toisen suostumuksen varmistaminen olisi tärkeää.

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!